کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-08-03 ساعت 18:20)NedaE نوشته:  بچه ها من هنوز عروسی نکردم آخه چطوری میتونم انقدر خوشحال باشم الان؟ لووول!!!!

ایول poram هم اپروو شدی. به سلامتی عزیزم. مبارک باشه

مرسی ندا جون . عزیزم مبارک باشه
والا کلی خوشحال شدم که بالاخره اپروو شدم . منتها انگار تازه آغازه داستان و استرس هاست . شما آنکاراست سفارتتون؟ ؟ از می تا حالا تونستین وقت مصاحبه رو بگیرین؟

سیمی و ارکیده رسیدن به خییییییییییییییییییییییر . رفتین ؟ بیاین تعریف کنین چه احساسی داشتین
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-08-03 ساعت 18:20)NedaE نوشته:  بچه ها من هنوز عروسی نکردم آخه چطوری میتونم انقدر خوشحال باشم الان؟ لووول!!!!

ایول poram هم اپروو شدی. به سلامتی عزیزم. مبارک باشه

خدا مرگم بده!! ... هنوز عروسی نکردی بعد بچه تو راهه؟ Big Grin
ایشالا یه اتیش پاره ی شیطون به دنیا بیاری.... :X
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-08-03 ساعت 19:45)simi نوشته:  آرين فقط اركيده گودباي پارتي گرفت منم نرفتم چهلم شوهر خالم بود :-(اما شما ازمون شيريني ميخواين چشم ، شيريني تون باشه واسه وقتي ديديمتون
من از روزي كه اومدم ال اي هيچ جا نرفتم همش يا خونه خواهرم بودم يا خواهرم خونه من بوده يا مشغول خريد خورده ريز خونه بوديم
رستوران شيراز هم نرفتم :-(((((

ای ول پس شیرینی رو میدین؟ RolleyesRolleyes
همین امروز بریم؟ 1 ساعت دیگه خوبه ؟ Big Grin
2 شنبه بریم بولینگ// حال میده در حد کیندر و مرسی ...
واسه خونه هم بورو هر چی میخوای از IKEA خرید کن.... همه جور قیمتی داره جنساش هم عالیه ... از پادری در توالت داره تا ماشین ظرف شویی و یخچال و تخت و میز صندلی و مبل و اینا
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
سمی راستی الات جشنواره هندونست اینجا... هوس هندونه کردین با نفری 5 دلار فکر کنم میتونیم اندازه ی یه مزرعه هندونه بخوریم .. اینم بش فکر کنین

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
رومانس جون مرسي عزيزمممم ، شمام مياي ال اي؟ جات محفوظ بيا فدات بشم هروقت اومدي بگو ببينم همسايه ميشيم يا نه ؛-)
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
پوران جون مباركه ه ه ه اصلا جاي نگراني نداره اگر خيلي دير وقت ميده از كنار خونواده بودنت لذت ببر
من هيجان ديدن ٢نفرو داشتم هم شوهرم و هم خواهرم واسه ديدن شهر اضلا هيجان نداشتم چون تو اين چند سالي كه با شوهرم دوست بودم با وب اكثر جاهارو ديده بودم ميدونستم با شهري روبرو ميشم كه ساختموناش اكثرا قديمي و كوتاهه و مغازه هاش ١طبقه هستن و ٩٠ درصد مناطق سرسبزه و تنها چيزي كه حالمو گرفت ودلند هيلز ماركت ( فروشگاه ايروني) بود كه حس غربت بهم دست داد بقيه چيزا اوكي بود تا الان
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، سانازی
آرين اكثر وسايلمو قبل اومدنم از آيكيا و فرنيچير و اينا خريدن اونايي كه مونده دونه دونه يادم مياد مثلا سبد و ظرف ادويه و چرت و پرت :-)
بولينگو ما و اركيده اينا موافقيم
جشنواره هندونه كدوم منطقه هستش؟ دورو برياي من بي خبرن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
سمت ماست هندونه ها Big Grin بیا ببین این و watermelon festival
5 6 روز دیگه شروع میشه ....
حالا 2 شنبه بریم بولینگ تا بعدش میریم هندونه خورون... Wink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-08-04 ساعت 06:47)simi نوشته:  رومانس جون مرسي عزيزمممم ، شمام مياي ال اي؟ جات محفوظ بيا فدات بشم هروقت اومدي بگو ببينم همسايه ميشيم يا نه ؛-)

قربونت برم آره هر وقت بیام میام ال ای ولی خدا میدونه چقدر طول میکشه.ولی آخرش میام.همسایه هم میشیم گلم من که از خدامه.ولی یکم به امضام نگاه کن.......Big Grin Sad
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، سانازی
سلام به همگی
نــــــــــدا جون تبریک می گم Smile حتما براتون خوش قدمه
ارکیده و سیمی جون رسیدنتون بخیر Smile
عاشق بولینگـــــــــــــــم برین خوش بگذرونین جای مارو هم خالی کنین
راستی کیس نامبرم اومــــــــــــــــد Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas ، arian307 ، سی سی ، paris a ، kamalir36 ، shinna ، poram ، yalda91
(2013-08-04 ساعت 22:58)rrrraaaazzzz نوشته:  سلام به همگی

وایییییییییییییییییییییییی به سلامتی عزیزم.خدارو شکر.بالاخره یه خبر خوب شنیدیم.ایشالا تاریخ مصاحبه عزیزم.Big GrinBig GrinBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shinna ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91
شیما جون خیلی بهت تبریک میگم عزیزم..خوشحالم برات که خوشحالیییییی
ندا جون مبارک باشه.انشاالاه که خوش قدم هست و کاراتون تند تند انجام میشه
سیمی و ارکیده عزیزم زندگی جدید رو تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد باشین..تند تند بیاین و خبر بدین بهمون
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33 ، poram ، yalda91 ، leila.e ، shabnam.84 ، سانازی
یلدا جونم خیلی ناراحت شدم به خدا...ناراحتم از اینکه خیلی طول کشیده و چون حتمااااا شدنی هست و دیر یا زود ویزات رو میگیری خوشحالم...خودت رو اذیت نکن عزیزم.من همیشه برات دعا میکنم...خیلی ها هستن که برای فرار از ایران به هر کثافتی تن میدن و از هر قماشی با هر قیافه ای میرن همسر انتخاب میکنن که شاید بتونن فرار کنن..وقتی هم نگاشون میکنی میبینی ذره ای طرفشون رو دوست ندارن و چشمشون به هرکی میخوره شل میشن و بعد از حداکثر 3سال(خرشون که از پل گذشت)جدا میشن....روابط تابلویی دارن که نگو..عزیزم خدارو شکر کن که از اون دسته ادما نیستیم ما و زندگی سالمی داریم.هرجای دنیا هم باشیم زندگیمون سالم هست و چون عاشقانه طرفمون رو دوست داریم و فقط این برامون مهم نیست که امریکا زندگی کنیم خداوند به بهترین شکل پازل های زندگیمون رو میچینه...دوستم اصلا غصه نخور و مطمین باش همین روزا خبر خوب میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، leila.e ، سانازی

مبارکه راز عزیز
امیدوارم بقیه مراحل را به خوبی و راحتی پشت سر بذاری.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، Tomas ، romance33 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، leila.e ، سانازی

عزیزم تبریک می گم
موفق باشی راز عزیز
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، poram ، yalda91 ، leila.e ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان