کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-08-01 ساعت 15:58)poram نوشته:  بچه ها برا شما چقدر طول کشید بعد از اپرو مدارکتون به NVC برسه؟ بعدش چقدر طول کشید به سفارت رسید؟

عزیزم به سلامتی اپروو شدی؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas ، arian307 ، سانازی
من بعد چندين روز برگشت ت ت ت م :-)
اول از همه به مامان ندا تبريك ميگم بعد هم به شيما جون خوشگل و مهربون
دوست داشتم وقتي بعد چند روز ميام تو سايت يلدا كلير شده باشه و با خبراي خوب بقيه سايت تركيده باشه اما ....
شيما بيا ال اي تا اركيده هم اينجاست با من اركيده آرين بريم بيرون بچه ها تو ايران ميخوان برن دل مارو آب كنن بيا كم نياريم :-)))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، romance33 ، arian307 ، yalda91 ، shinna ، shabnam.84 ، سانازی
مرسییییی از همه، منم برای تک تکتون آرزوی خوشبختی دارم، یلدا و کاملیای عزیز امیدوارم زود خبرای خوبتونو بشنوم، شبنم مهربونم آرزو می کنم خیلی سریع کارات پیش بره و همیشه شاد باشی، سانازی، پوران، شینا، ندا و مونای عزیز و هر کیو از قلم انداختم امیدوارم همه تو هر مرحله ای هستن سریع تر کارتون پیش بره و به عزیزاتون برسین.
ندا جون تبریککککککک، من هنوز وقت نکردم پستای قبلیو بخونم، فقط در این حد فهمیدم که داری نی نی دار میشی، هوراااا! برات آرزوی سلامتی و شادی همیشگی دارم عزیزم!
آرین عزیز و سیمی خوشگلم حتمن بهتون سر میزنیم، اتفاقن همسرم چندتا دوست تو ال ای داره که واسه عروسی که اومده بودن ازمون قول گرفتن بهشون سر بزنیم، حتمن باهاتون در تماس خواهم بود وقتی خواستیم بیام Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، shinna ، simi ، poram ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، MONA FB
من که با شما بیرون نمیام...
شیما گود بای پارتی گرفت من نبودم.. ارکیده گودبای پارتی گرفت من نبودم... سیمی گود بای پارتی گرفت من نبودم ... شیما عروسی کرد اینجا تو امریکا اصلا نگفت.. من بد بخت یه ویزا گرفتم یکی یه ساندویچ خوردین اندازه چوب بیس بال ...
حالا اگر میخواین جفایی که در حقم کردین و جبران کنین میام باشه Big Grin همینجا تو ال ای میریم یه رستوران جاپونی سوشی میزنم در حد مرگ.... ایرانی هم خواستین میریم رستوران شیراز ... اخ حالا چی بپوششیمممممم؟؟؟ Smile)
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، simi ، shabnam.84 ، سانازی ، MONA FB
بلدا خانوم امیدوارم کارتون زودتر درست بشه . والا خودم همش میگم کی میشه کار یلدا خانوم درست بشه . دوستای مهاجرسرامو از همه بیشتر دوست دارم . امیدوارم هرجا هستین همتون شاد باشین.

بچه ها خداحافظ.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، سانازی
آرین عزیز
امیدوارم که شما و همه دوستانی که تازه به همراشون در آمریکا رسیدند شاد و خوشبخت باشید . همسر من می گه اگه می خواهید برید رستوران شیراز حتماً برید شعبه Glendale. کباب بره و ته دیگ با قورمه سبزیهاش خوشمزه است. آخه همسر من قبل از اینکه بیاد ایران General Manager اونجا بوده.Smile
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، Tomas ، romance33 ، سانازی
أرين جان أولن كي ساندويج خورد خدايش أش نخورده و دهن سوخته .اركيده كه طفلك مريض بود منم كه داغون با مونا يه سيب زميني خورديم . :-))))))))))
تازه ما كه هم ايران بوديم هيج كدوم از Goodbye party ها رو نرفتيم اما أمروز به سيمي كفتم خوشبحالتون كه نزديك همين .:-((((((
راستي سيمي جون اركيده كجا ميره خدا كنه بياد دالاس.
شيما جون برات عكسها رو فرستادم دوستم ديدي؟
علي جان جرا خداحافظي كردي؟مكه ديكه نمي ياي،
أرين دارم موج مثبت براي همه مي فرستم اما اكه تا ٦ماه نشد،بأيد به كجا اعتراض كنم .؟؟؟؟؟
كأش يه راهي داشت.الانم كه تعطيلات شروع ميشه.به قول أقايان فضلي از لاتاري ها :خداااااااااااااااااا
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33 ، shabnam.84 ، سانازی
خانم کمالی ( انگار دارم مامان همکلاسیم و صدا میکنم Big Grin ) ببخشید اسمتون رو نمیدونم....Sad
اتفاقا همون گلندل رو منظورمه .. خونه ی ما هم نزدیک گلندله... ایشالا خودت هم میایی همه با هم میریم رستوران شیراز.. همسرت هم که هست و یه تخفیف تپل میگیریم Big Grin
شوخی میکنم .. ایشالا همگی دور هم جمع میشیم یه روز و از اون ته دیگ های زعفرونی خوشمزه میخوریم
..........

یلدا جون افرین دختر خوب.. خوش اخلاق باش..موج مثبت بده ... اما همین که میگی اگر تا 6 ماه نشد چی کار کنم میشه موح منفی.... حالا بزار اگر شد پیدا میکنیم جای اعتراض رو......
.........
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، tondar ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی
آرین عزیز،
من ریتا هستم و از آشنایی با شما و بچه های فروم خیلی خوشحال هستم. از نوشته هاتون مشخصه که شما سرشار از انرژی و شادی هستید و این خیلی خوبه که به بچه های اینجا قوت قلب می دید.
امیدوارم که هر چه زودتر بیایم اونجا و مثل اینجا دوستای خوبی برای هم باشیم.
به خانم گلتون سلام من را برسونید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas ، arian307 ، shinna ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی
بچه ها مرررررسی از تبریکای قشنگتون. هنوز تو شوکیم! لووول!
این ارین اینا چه عروسی دارن واسه خودشون هر روز.همشون دور هم اند.حسودیم شد!
علی چرا خداحافظی؟
یلدا واقعا دیگه نمیدونم چی بگم. هر دفعه میام اینجا کلی کار دارم و نمیرسم همه رو بخونم ولی نگاه میکنم ببینم تو کلیر شدی یا نه.
بچه های دیگه امیدوارم همتون خوب باشین و شاد. دوستون دارم. کلی انرژی ++++++ برای همتون

ارینننننن 3 4 قلو؟؟؟؟ قربون داداش هر وقت خودت خواستی بزاییی از این دعا ها کن Smile))))
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سی سی ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، سانازی
بچه ها من هنوز عروسی نکردم آخه چطوری میتونم انقدر خوشحال باشم الان؟ لووول!!!!

ایول poram هم اپروو شدی. به سلامتی عزیزم. مبارک باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، poram ، arian307 ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-08-01 ساعت 22:11)Tomas نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:46)arian307 نوشته:  جلل خالقق .. مسجد اینترنتی ندیده بودم دیگه .. ایشالا با خواستتون برسین ... اما خلاصه با دعا بی دعا ویزا رو میگیرن
آرین منم باهات موافقم...چه با دعا چه بی دعا ویزا رو حتما می گیرید...یکم
این مراحل را راحت بگیرید دوستان
راستی آرین کجایی؟نیستی؟Big Grin
چه خبره!!! حتی توماس هم اومده بوده Big Grin آقا معلومه پرونده ها زیاد بوده سرت شلوغ بوده هااا.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، poram ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
آرين فقط اركيده گودباي پارتي گرفت منم نرفتم چهلم شوهر خالم بود :-(اما شما ازمون شيريني ميخواين چشم ، شيريني تون باشه واسه وقتي ديديمتون
من از روزي كه اومدم ال اي هيچ جا نرفتم همش يا خونه خواهرم بودم يا خواهرم خونه من بوده يا مشغول خريد خورده ريز خونه بوديم
رستوران شيراز هم نرفتم :-(((((
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas ، poram ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، سانازی
(2013-08-03 ساعت 19:45)simi نوشته:  آرين فقط اركيده گودباي پارتي گرفت منم نرفتم چهلم شوهر خالم بود :-(اما شما ازمون شيريني ميخواين چشم ، شيريني تون باشه واسه وقتي ديديمتون
من از روزي كه اومدم ال اي هيچ جا نرفتم همش يا خونه خواهرم بودم يا خواهرم خونه من بوده يا مشغول خريد خورده ريز خونه بوديم
رستوران شيراز هم نرفتم :-(((((

سیمی جون خوشحالم که رفتی و رسیدی.موفق باشی.جارو باز کن تا منم بیام.... حالا کی خدا میدونهBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، poram ، arian307 ، simi ، rrrraaaazzzz ، سانازی
مونا جون كامليا جون شماها كلير شديد ؟
أرين جان سعي مي كنم اما مغزه ديكه نمي شه بي خيال شد.
ندا جون نكران نباش اكه مي توني عروسي كن الآن كه زوده كسي هم متوجه نمي شه .بعدشم بجه نعمت هست .
به خودت استرس نده عزيزم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas ، poram ، سی سی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان