کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
شبنم جون نمي توني اين ٣شنبه رو يكم زودتر بياي؟يا ما قرارو ديرتر بذاريم.براي اين ٣شنبه تو شينا نمي تونيد اكه بشه يه جور تنظيم كنيم مس تونيم براي ١ساعتم شده همديكر رو ببينيم .اخه شقايق مي خواد بره و دوست دار اونم باشه.٤شنبه هم مونا وكامليا ميرن مسافرت نيستن ، بياين همكاري كنيد اين ٣شنبه رو جور كنيم بريم .به خدا من اكه سركار مي رفتم شده مرخصي با مرخصي ساعتي خودمو مي رسوندم حيف ها بعدا بشيمون ميشيم .از من كفتن بود من با يسري مي تونم فيكس كنم اما دوست دارم اين دفعه اكثريت باشن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سی سی ، kamela ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها یه سئوال فوری
الان رفتم سایتuscis رو چک کردم از مرحله ریویو که 8 ماه تو اون مونده بودم الان چراغ requst evidens روشن بود تورو خدا بچه ها این یعنی چی؟خبر خوبی هست منتظرم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamela ، yalda91 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 00:27)piboo نوشته:  بچه ها یه سئوال فوری
الان رفتم سایتuscis رو چک کردم از مرحله ریویو که 8 ماه تو اون مونده بودم الان چراغ requst evidens روشن بود تورو خدا بچه ها این یعنی چی؟خبر خوبی هست منتظرم

عزیزم از این نظر که از بلاتکلیفی در اومدید خیلی خوبه. ازتون درخواست مدارک بیشتر شده. خودشون توضیح میدن که چی کمه... ممکنه مدارک دال بر آشنایی و دیدارتون در دو سال گذشته باشه... یا شاید اسپانسر. اما نامه اش رو بزودی نامزدتون دریافت میکنه... یکماه هم از تاریخ دریافت نامه معمولا فرصت برای رفع نقص میدن. اگر نامزدتون ممکنه نامه رو نتونه دریافت کنه حتما تلفن بزنید به سفارت و توضیح بدید که چون آمریکا نیست نمیتونه نامه رو دریافت کنه و توضیح تلفنی بخواهید ازشون...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 00:39)سی سی نوشته:  

عزیزم از این نظر که از بلاتکلیفی در اومدید خیلی خوبه. ازتون درخواست مدارک بیشتر شده. خودشون توضیح میدن که چی کمه... ممکنه مدارک دال بر آشنایی و دیدارتون در دو سال گذشته باشه... یا شاید اسپانسر. اما نامه اش رو بزودی نامزدتون دریافت میکنه... یکماه هم از تاریخ دریافت نامه معمولا فرصت برای رفع نقص میدن. اگر نامزدتون ممکنه نامه رو نتونه دریافت کنه حتما تلفن بزنید به سفارت و توضیح بدید که چون آمریکا نیست نمیتونه نامه رو دریافت کنه و توضیح تلفنی بخواهید ازشون...

عزیزم خیلی ممنون سیمین جون که سریع جواب دادی سیمین جون به نظرت این خبر خوبی هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 00:59)piboo نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 00:39)سی سی نوشته:  

عزیزم خیلی ممنون سیمین جون که سریع جواب دادی سیمین جون به نظرت این خبر خوبی هست ؟

پیبو جان مدارکو که بدین به دستشون برسه ده روز بعد اپروو می شین.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
شبنم تو یاهو مسنجر جوابتو داده بودم Smile) حدودا یک ماه. حالا انشالا تو چک آپ بعدی دکتر دقیق تر میگه.
piboo جون یعنی ازتون درخواست مدارک بیشتر کردند. زمانی که فرصت میدن مدارک درخواستی رو بفرستید مطمئنم یک ماه نیست. خیلی بیشتره.خودم یه بار تو سایت USCIS کلی دنبالش گشتم و پیدا کردم.فرصتش چند ماه بود ولی دقیقا یادم نیست عددش.
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
piboo جان پیداش کردم برات :
اگر USCIS براتون نامه ی درخواست مدارک و شواهد بیشتر کند (RFE Letter) ، تا هشتاد و چهار روز پرونده را باز نگه میدارن تا شما مدارک رو براشون بفرستین. در واقع اگر از داخل آمریکا بخواد پست بشه 84+3 روز و اگر petitioner خارج از آمریکا باشه 84+14 روز.
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ندا جون درست میگه...فرصت 1 ماهه نیست..من خودم خیلی بیشتر طول میدادم برای تکمیل مدارک....خیلی بیشتر از 1 ماهه و اصلا نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلام دوستان. من یه سوال دارم. ممنون می شم اگه کمک کنید.
مادر شوهرم 69 ساله هستن و 3 ساله که بیماری سرطان داره. شیمی درمانی شده اما سرطان کاملا از بین نرفته . الان داره دارو درمانی می کنه و هرازگاهی آزمایش می ده که ببینن بیماری پیشرفت کرده یا نه. به جز این بیماری جدی فشار خون و چند بیماری دیگه که معمولا سالمندان دارن داره. حالا اگر برای آزمایشات و مدیکال بره به نظرتون ممکنه که ریجکت بشه ؟ اینترویوش هم تو ابوظبی هست.
کلا کسی می دونه تحت چه شرایطی مدیکال رد می شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas
ﺑﻌﻴﺪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺭﻳﺠﻜﺖ ﺷﻪ ... ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ ﺑﺮاﻱ ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﻫﺎﻱ ﻭاﮔﻴﺮﺩاﺭ ﺧﻂﺮﻧﺎﻛﻪ ﻣﺜﻞ ﺟﺫاﻡ و اﻳﺪﺯ و ﻫﭙﺎﺗﻴﺖ ﻛﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻢ اﻳﺪﺯ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺣﺬﻑ ﻛﺮﺩﻥ اﺯ ﻟﻴﺴﺖ,..
اﻻﻥ ﺑﻴﺮﻭﻧﻢ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻂﻤﻦ ﻣﻴﺸﻢ ﻣﻴﮕﻢ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ﺿﻤﻨﺎ اﮔﺮ ﻭﻳﺰاﻱ ﻭﻳﺰﻳﺖ ﻣﻴﺨﻮاﺩ ﺑﮕﻴﺮﻩ ﻛﻼ ﺑﻌﻴﺪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ ﺑﺨﻮاﺩ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻳﺮﻭاﻥ ﻭﻳﺰا ﺑﮕﻴﺮﻡ ﭼﻨﺪ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺎ ﺳﻦ ﻫﺎﻱ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﻛﻪ اﺻﻼ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ اﺣﺘﻴﺎﺟﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻦ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
دوستان اول از همه واقعا ممنونم كه وقت و بي وقت سريع به سؤال هام جواب ميديد، من از. خيلي وقت پيش مدارك مالياتي اسپانسر رو اماده كردم جالا اگر زود بفرستم كه ديگه زود هم جواب ميدن منظورم ابن هست كه همون يك ماه ديكه جواب ميدن؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بجه ها لطفا اين سه شنبه رو جور كنيد وبياد جون بعدش بازهم مشكله نميشه فيكس كرد .اكه بخواين ساعتو جوري مي ذاريم كه شبنمو شينا برسن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas ، kamalir36
(2013-08-16 ساعت 09:57)yalda91 نوشته:  بجه ها لطفا اين سه شنبه رو جور كنيد وبياد جون بعدش بازهم مشكله نميشه فيكس كرد .اكه بخواين ساعتو جوري مي ذاريم كه شبنمو شينا برسن

من مشکلی ندارم عزیزم.ok هستش.ساعتش هم فرق نداره بالاخره باید واسه دیدن همدیگه یکم از خواسته هامون کم کنیم.به امید دیدارBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، afshinghwink ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 09:54)piboo نوشته:  دوستان اول از همه واقعا ممنونم كه وقت و بي وقت سريع به سؤال هام جواب ميديد، من از. خيلي وقت پيش مدارك مالياتي اسپانسر رو اماده كردم جالا اگر زود بفرستم كه ديگه زود هم جواب ميدن منظورم ابن هست كه همون يك ماه ديكه جواب ميدن؟؟؟

piboo عزیز
مدارک اسپانسر را بعد از پرداخت 88 دلار و 230 دلار و بعد از تأیید در سایت باید براشون بفرستی. فکر نکنم بشه زودتر بفرستی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان