کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
چه خوب .منم به همسرم گفتم گواهیناممو بین المللی می کنم تا یکسال میشه استفاده کرد چند ما استفاده می کنم که قوانینشون دستم بیاد بعد می رم امتحان می دم .این طوری بهتره .شیما جون چیزی هست که برده باشی الان بگی کاش نمی یاوردم یا برعکس؟
سیمی هم فرش برده بود بهم گفت اگه جای تو بودم تابلو فرش می گرفتم می یاوردم که خیلی ارزش داره .البته من برای فروش نمی خوام برای خونم می برم اگه ببرم .چند تا از بچه ها هم تو چه چیزهایی می توانیم ببریم گفتن بردن حتی گفتن که قالیچه داریم اما ایرادی نداشته .اگه چیزی بنظرت رسید که خوبه ببرم میشه بگی ؟ممنون میشم چون دارم خریدامو تکمیل می کنم .چمدونهامو یه برسی دیگه بکنم چیزهایی که زیاد لازم نیست و جابه جا کنم .

وای خدای من جدی جدی دارم خودمو راهی می کنم .Big GrinBig Grinخیلی ذوق دارم
شرکت خدا،دیگه فقط 2 هفته مونده .هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/quote]

شرکت خدا!به کارکنانت بگو زود زود کار یلدا جان و ما رو را بندازنWink
خدارو شکر یلدا جان خوبی اره همین جور مثبت باش دیگه اخراشه.
بچه ها من هنوز شروع نکردم به زدنه واکس ها!چی رو باید بزنم اول؟
یه سوال پرسیدم صفحه قبل میگم مثلا ماه بعد(خدا از دهنم بشنوه) واسه من وقت مصاحبه بیاد واسه اکتبر اینا میوفته یا بعد اوناSad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، romance33 ، سی سی ، Tomas
ساناز جان خدا از دهنت بشنوه Smile (آمین)
به نظرم از هپاتیت که 3 نوبت داره شروع کن و mmr که 2 نوبت داره.

من همه واکسنامو زدم مننژیت رو 8 ماه پیش زدم. برا تاریخشون ازم ایراد می گیرن؟
این سؤالو تو قسمت خودش پرسیدم جوابی دریافت نکردم اینجا مطرح کردم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

امروز به سفارت ابوظبی (97143768311) تلفن کردم خیلی خوشحال شدم که می تونستم با اپراتور فارسی حرف بزنم ولی فک کنم متاسفانه او متوجه حرف من نشد یا من اینجوری فک میکنم!
گفتم دو هفته پیش کیس نامبر دریافت کردیم و گفتن مصاحبم ابوظبی است میشه منو راهنمایی کنید.
ازم شماره پاسمو گرفت و گفت که شما به شماره ای که تو سایت uscis هست تلفن بزن بپرس خودت باید وقت بگیری یا سفارت بایستی بهت وقت بده
این یعنی اینکه باید صبر کنی!!!!؟؟؟؟؟ من که نفهمیدم منظورشو
دوباره به سفارت تلفن کردم دیگه همش مشغول بود
پورام جان شما که تلفن کردی به شما چی میگن؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، romance33 ، Tomas ، shabnam.84
یلدا جون امیدوارم قبل از 2 هفته کلیر بشی عزیزم..اره با بین المللی کردن گواهی نامه مخصوصا انگار در کالیفرنیا میشه 1 سال رانندگی کرد..حتما اینکارو بکن....منم زیاد دیگه به داستان اسپانسر و....نمیخام فکر کنم ببینم خدا خودش چی برامون میخاد...هرچه بشه حتما همون بهترینه...من هفته دیگه 10 روز میرم ترکیه(استانبول)و فقط میخام ریلکس کنم....فیس حتما میام ولی خداکنه با گوشیم بتونم در مهاجرسرا بنویسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84
(2013-08-14 ساعت 02:07)سی سی نوشته:  piboo جان عزیزم کمی صبر کن. ردتون نکردن که آخه عزیزم. طول کشیده اما رد نشدید. منم فکر میکنم آخرای کاره دیگه. الان به ازدواجی بخواهید تغییر بدید باید از صفر شروع کنید. اگه بخوان رد کنن نامه denial براتون میاد که نیومده. تا چند ماه دیگه اپروو میشی عزیزم. ببین من فکر میکنم شاید دلیل طول کشیدنش این باشه که دفعه پیش کارتون اینجوری شده. حالا اونا رفتن درخواست قبلی رو هم ببینن چرا به سرانجام نرسیده... و از اونجایی که عین لاک پشت کند عمل میکنن, این جستجوها وقت گیر شده و طول کشیده بیش از معمول. به جاش الان همه جستجوهاشون رو میکنن و به امید خدا ویزای یکضرب میگیری.

سيمين جون نه همون دفعه اول هم رد نكردن ولي اينقدر طولش دادن و جوابهاي سربالا دادن آخر سر هم بعد از كلي انتظار گفتمد بهتر هست كه خودتون كيس رو باطل كنيد و از اول أقدام كنيد كه ما هم اين كار كرديم الان هم وكيل گفته به دليل كيس قبلي كه ويزا تشديد اين كيستون اپرووش تا الان طول كشيده و كفته طي تجربه أي كه من دارم شايد اين دفعه هم بعد از كلي انتظار مثل قبل بشه و شما خودتون رو علاف نكنيد بريد ازدواجي أقدام كنيد نامزدم أرش پرسيده خوب به چه دليل گفته اونها قانع نشدت كه نامزدي شما واقعي هست اگر اين جور بود پس چرا به من روز مصاحبه برگ أبي داد و همًون موقع ردم نكرد؟؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، romance33 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-14 ساعت 16:54)kamela نوشته:  یلدا جون امیدوارم قبل از 2 هفته کلیر بشی عزیزم..اره با بین المللی کردن گواهی نامه مخصوصا انگار در کالیفرنیا میشه 1 سال رانندگی کرد..حتما اینکارو بکن....منم زیاد دیگه به داستان اسپانسر و....نمیخام فکر کنم ببینم خدا خودش چی برامون میخاد...هرچه بشه حتما همون بهترینه...من هفته دیگه 10 روز میرم ترکیه(استانبول)و فقط میخام ریلکس کنم....فیس حتما میام ولی خداکنه با گوشیم بتونم در مهاجرسرا بنویسم.

كامليا جان كي ميري ؟يعني نمي ياي gathering?
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-14 ساعت 17:12)piboo نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 02:07)سی سی نوشته:  piboo جان عزیزم کمی صبر کن. ردتون نکردن که آخه عزیزم. طول کشیده اما رد نشدید. منم فکر میکنم آخرای کاره دیگه. الان به ازدواجی بخواهید تغییر بدید باید از صفر شروع کنید. اگه بخوان رد کنن نامه denial براتون میاد که نیومده. تا چند ماه دیگه اپروو میشی عزیزم. ببین من فکر میکنم شاید دلیل طول کشیدنش این باشه که دفعه پیش کارتون اینجوری شده. حالا اونا رفتن درخواست قبلی رو هم ببینن چرا به سرانجام نرسیده... و از اونجایی که عین لاک پشت کند عمل میکنن, این جستجوها وقت گیر شده و طول کشیده بیش از معمول. به جاش الان همه جستجوهاشون رو میکنن و به امید خدا ویزای یکضرب میگیری.

سيمين جون نه همون دفعه اول هم رد نكردن ولي اينقدر طولش دادن و جوابهاي سربالا دادن آخر سر هم بعد از كلي انتظار گفتمد بهتر هست كه خودتون كيس رو باطل كنيد و از اول أقدام كنيد كه ما هم اين كار كرديم الان هم وكيل گفته به دليل كيس قبلي كه ويزا تشديد اين كيستون اپرووش تا الان طول كشيده و كفته طي تجربه أي كه من دارم شايد اين دفعه هم بعد از كلي انتظار مثل قبل بشه و شما خودتون رو علاف نكنيد بريد ازدواجي أقدام كنيد نامزدم أرش پرسيده خوب به چه دليل گفته اونها قانع نشدت كه نامزدي شما واقعي هست اگر اين جور بود پس چرا به من روز مصاحبه برگ أبي داد و همًون موقع ردم نكرد؟؟؟؟؟

پینو جون به نظر من از چند تا وکیل سوال کن .آخه به همین راحتی که وکیلتون میگه که نیست یعنی می خوای دوباره 1-2 سال علاف بشی؟خوب چرا زودتر بهتون نگفته که امکانش هست که باور نکنن .معمولا به نامزدی هایی که 1 بار رد میشن اینو می گن که ازدواجی اقدام کنید مطمئن تر اما نه حالا .بیا از همون سایتی که ریتا معرفی کرد از چند تا از وکیلهای ایالتی که اقدام کردی سوال کن .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-14 ساعت 15:19)rrrraaaazzzz نوشته:  ساناز جان خدا از دهنت بشنوه Smile (آمین)
به نظرم از هپاتیت که 3 نوبت داره شروع کن و mmr که 2 نوبت داره.

من همه واکسنامو زدم مننژیت رو 8 ماه پیش زدم. برا تاریخشون ازم ایراد می گیرن؟
این سؤالو تو قسمت خودش پرسیدم جوابی دریافت نکردم اینجا مطرح کردم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

امروز به سفارت ابوظبی (97143768311) تلفن کردم خیلی خوشحال شدم که می تونستم با اپراتور فارسی حرف بزنم ولی فک کنم متاسفانه او متوجه حرف من نشد یا من اینجوری فک میکنم!
گفتم دو هفته پیش کیس نامبر دریافت کردیم و گفتن مصاحبم ابوظبی است میشه منو راهنمایی کنید.
ازم شماره پاسمو گرفت و گفت که شما به شماره ای که تو سایت uscis هست تلفن بزن بپرس خودت باید وقت بگیری یا سفارت بایستی بهت وقت بده
این یعنی اینکه باید صبر کنی!!!!؟؟؟؟؟ من که نفهمیدم منظورشو
دوباره به سفارت تلفن کردم دیگه همش مشغول بود
پورام جان شما که تلفن کردی به شما چی میگن؟

راز جان فکر کنم گفتی تهران نیستی ؟انیستیو پاستو خیلی عالی جواب می ده .یه خانم دکتر حاذق داره که با تحربه ای که داره می گه .به من دفعه اول گفت 1 ماه مونده به مصاحبت بیا .از من همه رو قبول کردن و واکسنی نزدم .البته آنکارا می گن خیلی سخت گیر ترن .البته الان دیگه داره باطل میشه باید هفته دیگه برم دوباره کارت واکسن بگیرم .امیدوارم که این دفعه هم واکسنی نزنن .Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بچه ها میشه یه خواهشی کنم که زمان مصاخبتونو با محلشو به امیر مهاجر بدید که تو مهاحرسرا ثبت کنه .تو مهاجر سرا از بچه های ازدواجی فقط چند نفریم که ثبت شده این طوری یه اماری میشه گرفت .

مرسی
(البته اونایی که کلیرنس خوردن )
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
سلام بچه ها خوبین؟
چرا جواب سوال منو نمیدید؟مرسی از راز عزیز.
باید بیایم تهران واکسن ها رو بزنیم؟ا
کسی واسه ما نگفت کجا قرار میزاریدو کی.لااقل میگفتین شاید میومدیم!نه یلدا انگار با من مشکل داریااا!Cool عب نداره
مرسی shinnaجان ایشالا زود اپروو میشی.ایمیل زدم جواب ندادن نمیدونم چرا.
خوش باشی کاملا جان.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلام .اول این ماه تو سایت سیس زده ready و هنوز از ایمیل وقت مصاحبه هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas
(2013-08-14 ساعت 22:18)sisily. نوشته:  سلام .اول این ماه تو سایت سیس زده ready و هنوز از ایمیل وقت مصاحبه هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز مصاحبتون کجا هست؟
دوست دیگه ای یکی دو هفته پیش تو همین تاپیک مثل مشکل شما براش پیش اومده بود
اون مصاحبش ابوظبی بود. انگار وقت مصاحبش تعیین شده بود و خودش اطلاع نداشت و می بایست با سفارت تماس می گرفت. اگه شما همون دوست عزیز نباشین!! آخه اسمشو یادم نمیاد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
(2013-08-14 ساعت 22:18)سانازی نوشته:  سلام بچه ها خوبین؟
کسی واسه ما نگفت کجا قرار میزاریدو کی.لااقل میگفتین شاید میومدیم!نه یلدا انگار با من مشکل داریااا!Cool عب نداره
خوش باشی کاملا جان.

مرسی یلدا جون از راهنماییت.
نه ساناز عزیز حتما نبایستی تهران واکسن بزنی.
من کارت زرد واکسیناسیونمو از مرکز بهداشت قسمت پیشگیری شهر خودمون گرفتم و واکسنارو همونجا زدم.
فقط مننژیت هلال احمر زدم. با پاستور تهران تماس گرفتم بهم گفتن تاریخ مصاحبت که اومد تماس بگیر در مورد تاریخ ها بهت می گیم.
در ضمن گفتن اگر تهران اومدی و خواستی مهر پاستور داشته باشه کارتتو بیار اینجا برات مهر می کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، romance33
(2013-08-14 ساعت 22:18)سانازی نوشته:  سلام بچه ها خوبین؟
خوش باشی کاملا جان.

سانازي جان جرا اينقدر زود قضاوت مي كني من هنوز به هيج كس بيغام ندادم اينجا كفتيم روزشو حدودي اخر هفته بيغام مي دم از بجه ها هم خواستيم كه يكم انعطاف بذير باشن تا بتونيم قرارو فيكس كنيم تو هر جند تا postiكه مينويسي يكي در ميون ميكي مشكل داري يلدا با من اين درست نيست .تو زندكي اذيت ميشي دوستم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
خواهش مي كنم راز جان اما بد خيلي خوب ميشه كه مهر انيستيتيو باستور هم بخوره كار از محكم كاري عيب نمي كنه .اره به منم كفت تاريخ مصاحبت مشخص شد يكماه قبلش بيا براي واكسنها كه تاريخهامشكل بيدا نكنه.به زودي خبرهاي خوبي بهمون مي دي عزيزم .
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas ، romance33
یلدا جون فرشو ببر چون همونطوری که بچه ها قبلن می گفتن اگه وسیله زندگی خودت باشه ایراد نمی گیرن، لباس به نظر من خیلی کم بیار اینجا همه چی ارزون هست، من خیلی لباس و کفش آوردم ولی تو همین مدت کوتاه دو برابرشو اینجا خریدم Smile))) البته سر کار که برم بعیده اینقد وقت خرید داشته باشم Wink چیزایی که لازمت میشه همون زعفرون و زرشک و ادویه های ایرانیه، مخصوصن سبزی خشک انواعشو بیار، می تونی مثلن خودت دونه دونه اینجا سبزیارو بخری بذاری کنار هم خورد کنی قرمه سبزی بپزی ولی سختت میشه و حوصلت نمی گیره، من همش میگم کاش سبزی آورده بودم چون اینجا خیلی هوس غذا ایرانی می کنم، الان دارم زرشک پلو می پزم Smile))) ولی یادمه اون روزی که رفتیم بیرون بهم گفتی مواد غذایی به اندازه کافی واسه چندین وقت فرستادی و داری باز می بری، پس بارت تکمیله فک کنم! هوراااااااااا دیگه چیزی نمونده بیای Smile
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، poram ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، romance33 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان