موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-14 ساعت 15:30 توسط rrrraaaazzzz.)
ساناز جان خدا از دهنت بشنوه
(آمین)
به نظرم از هپاتیت که 3 نوبت داره شروع کن و mmr که 2 نوبت داره.
من همه واکسنامو زدم مننژیت رو 8 ماه پیش زدم. برا تاریخشون ازم ایراد می گیرن؟
این سؤالو تو قسمت خودش پرسیدم جوابی دریافت نکردم اینجا مطرح کردم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
امروز به سفارت ابوظبی (97143768311) تلفن کردم خیلی خوشحال شدم که می تونستم با اپراتور فارسی حرف بزنم ولی فک کنم متاسفانه او متوجه حرف من نشد یا من اینجوری فک میکنم!
گفتم دو هفته پیش کیس نامبر دریافت کردیم و گفتن مصاحبم ابوظبی است میشه منو راهنمایی کنید.
ازم شماره پاسمو گرفت و گفت که شما به شماره ای که تو سایت uscis هست تلفن بزن بپرس خودت باید وقت بگیری یا سفارت بایستی بهت وقت بده
این یعنی اینکه باید صبر کنی!!!!؟؟؟؟؟ من که نفهمیدم منظورشو
دوباره به سفارت تلفن کردم دیگه همش مشغول بود
پورام جان شما که تلفن کردی به شما چی میگن؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون امیدوارم قبل از 2 هفته کلیر بشی عزیزم..اره با بین المللی کردن گواهی نامه مخصوصا انگار در کالیفرنیا میشه 1 سال رانندگی کرد..حتما اینکارو بکن....منم زیاد دیگه به داستان اسپانسر و....نمیخام فکر کنم ببینم خدا خودش چی برامون میخاد...هرچه بشه حتما همون بهترینه...من هفته دیگه 10 روز میرم ترکیه(استانبول)و فقط میخام ریلکس کنم....فیس حتما میام ولی خداکنه با گوشیم بتونم در مهاجرسرا بنویسم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 02:07)سی سی نوشته: piboo جان عزیزم کمی صبر کن. ردتون نکردن که آخه عزیزم. طول کشیده اما رد نشدید. منم فکر میکنم آخرای کاره دیگه. الان به ازدواجی بخواهید تغییر بدید باید از صفر شروع کنید. اگه بخوان رد کنن نامه denial براتون میاد که نیومده. تا چند ماه دیگه اپروو میشی عزیزم. ببین من فکر میکنم شاید دلیل طول کشیدنش این باشه که دفعه پیش کارتون اینجوری شده. حالا اونا رفتن درخواست قبلی رو هم ببینن چرا به سرانجام نرسیده... و از اونجایی که عین لاک پشت کند عمل میکنن, این جستجوها وقت گیر شده و طول کشیده بیش از معمول. به جاش الان همه جستجوهاشون رو میکنن و به امید خدا ویزای یکضرب میگیری.
سيمين جون نه همون دفعه اول هم رد نكردن ولي اينقدر طولش دادن و جوابهاي سربالا دادن آخر سر هم بعد از كلي انتظار گفتمد بهتر هست كه خودتون كيس رو باطل كنيد و از اول أقدام كنيد كه ما هم اين كار كرديم الان هم وكيل گفته به دليل كيس قبلي كه ويزا تشديد اين كيستون اپرووش تا الان طول كشيده و كفته طي تجربه أي كه من دارم شايد اين دفعه هم بعد از كلي انتظار مثل قبل بشه و شما خودتون رو علاف نكنيد بريد ازدواجي أقدام كنيد نامزدم أرش پرسيده خوب به چه دليل گفته اونها قانع نشدت كه نامزدي شما واقعي هست اگر اين جور بود پس چرا به من روز مصاحبه برگ أبي داد و همًون موقع ردم نكرد؟؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میشه یه خواهشی کنم که زمان مصاخبتونو با محلشو به امیر مهاجر بدید که تو مهاحرسرا ثبت کنه .تو مهاجر سرا از بچه های ازدواجی فقط چند نفریم که ثبت شده این طوری یه اماری میشه گرفت .
مرسی
(البته اونایی که کلیرنس خوردن )
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها خوبین؟
چرا جواب سوال منو نمیدید؟مرسی از راز عزیز.
باید بیایم تهران واکسن ها رو بزنیم؟ا
کسی واسه ما نگفت کجا قرار میزاریدو کی.لااقل میگفتین شاید میومدیم!نه یلدا انگار با من مشکل داریااا!
عب نداره
مرسی shinnaجان ایشالا زود اپروو میشی.ایمیل زدم جواب ندادن نمیدونم چرا.
خوش باشی کاملا جان.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .اول این ماه تو سایت سیس زده ready و هنوز از ایمیل وقت مصاحبه هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 22:18)sisily. نوشته: سلام .اول این ماه تو سایت سیس زده ready و هنوز از ایمیل وقت مصاحبه هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مصاحبتون کجا هست؟
دوست دیگه ای یکی دو هفته پیش تو همین تاپیک مثل مشکل شما براش پیش اومده بود
اون مصاحبش ابوظبی بود. انگار وقت مصاحبش تعیین شده بود و خودش اطلاع نداشت و می بایست با سفارت تماس می گرفت. اگه شما همون دوست عزیز نباشین!! آخه اسمشو یادم نمیاد...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-14 ساعت 23:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-14 ساعت 23:52 توسط rrrraaaazzzz.)
(2013-08-14 ساعت 22:18)سانازی نوشته: سلام بچه ها خوبین؟
چرا جواب سوال منو نمیدید؟مرسی از راز عزیز.
باید بیایم تهران واکسن ها رو بزنیم؟ا
کسی واسه ما نگفت کجا قرار میزاریدو کی.لااقل میگفتین شاید میومدیم!نه یلدا انگار با من مشکل داریااا!
عب نداره
مرسی shinnaجان ایشالا زود اپروو میشی.ایمیل زدم جواب ندادن نمیدونم چرا.
خوش باشی کاملا جان.
مرسی یلدا جون از راهنماییت.
نه ساناز عزیز حتما نبایستی تهران واکسن بزنی.
من کارت زرد واکسیناسیونمو از مرکز بهداشت قسمت پیشگیری شهر خودمون گرفتم و واکسنارو همونجا زدم.
فقط مننژیت هلال احمر زدم. با پاستور تهران تماس گرفتم بهم گفتن تاریخ مصاحبت که اومد تماس بگیر در مورد تاریخ ها بهت می گیم.
در ضمن گفتن اگر تهران اومدی و خواستی مهر پاستور داشته باشه کارتتو بیار اینجا برات مهر می کنیم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش مي كنم راز جان اما بد خيلي خوب ميشه كه مهر انيستيتيو باستور هم بخوره كار از محكم كاري عيب نمي كنه .اره به منم كفت تاريخ مصاحبت مشخص شد يكماه قبلش بيا براي واكسنها كه تاريخهامشكل بيدا نكنه.به زودي خبرهاي خوبي بهمون مي دي عزيزم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال