کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
به سلامتی عزیزم. اایشالا ویزای یکضرب Smile

چقدر وقت مصاحبه ت دیر ِ ولی خدا رو شکر که وضعیتت مشخص شد . تبریک Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، yalda91 ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 00:15)shabnam.84 نوشته:  به سلامتی عزیزم. اایشالا ویزای یکضرب Smile

چقدر وقت مصاحبه ت دیر ِ ولی خدا رو شکر که وضعیتت مشخص شد . تبریک Smile

مرسی عزیزم. آره خیلی دیره Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، romance33 ، yalda91 ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 00:04)MONA FB نوشته:  تبریک میگم بهت راز عزیز
به امید ویزای یه ضرب

مرسی مونا جون
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، shabnam.84 ، romance33 ، Tomas
مبارک باشه .... هیچم دیر نیست.. خیلی هم به موقعست.. تا مدارک اماده کنی و کارای واکسن رو بکنی و تور و بلیط و هتل و ارز بخری میشه وقته مصاحبت...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، paris a ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
راز عزیز خیلی تبریک میگم..امیدوارم ویزای یکضرب بگیری...وقت مصاحبه چند وقت دیگست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، battosai ، Tomas
اهان راز جان الان توی امضات دیدم..واقعا چه دیر...به من ایمیل مصاحبه که دادن برای 20 روز بعدش بود...ولی به جاش تو ویزای یکضرب میگیری انشاالاه و مثل همسر من نمیشی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، MONA FB ، battosai ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 02:17)NedaE نوشته:  piboo جون یعنی ازتون درخواست مدارک بیشتر کردند. زمانی که فرصت میدن مدارک درخواستی رو بفرستید مطمئنم یک ماه نیست. خیلی بیشتره.

piboo جون معلومه که خبر خوبیه عزیزم. مطمئنا از بلاتکلیفی بهتره. حالا معلوم میشه که گیر کار کجا بوده...
NedaE جونم من نامه خودمو نگاه کردم مال اقدام قبلیمون. نامه 11 july اومده بود و توش ازمون خواسته بودن که مدارک خواسته شده رو تا 10 august بفرستیم براشون. رو این حساب گفتم یک ماه... . نمیدونم چرا پس به ما کم وقت دادن Sad
ولی یادمه که نامزدم بلافاصله زنگ هم زد که چونه بزنه باهاشون Smile) اما خب کاری نتونستیم بکنیم ولی با تلفن هم کامل و خوب براش نوع نقص مدرک رو توضیح دادن و گفتن که چون از تاریخ مدارک اثبات آشناییتون بیش از 2 سال گذشته مورد قبول نیستند و مدارک باید رابطه در طول دو سال قبل از اقدام رو نشون بده ولی مال ما یکی دو ماه بیشتر از دو سال ازش گذشته بود!
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، Tomas
راز عزیز
بهت تبریک می گم و انشالله ویزای یک ضرب را می گیری.
اتفاقاً خیلی خوبه که تاریخ مصاحبه ات اون موقع است . چون سفارت سرش خلوته و خیلی زودتر ویزاتو می گیری . انشالله
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، arian307 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، MONA FB ، Tomas
راز جان بهت تبریک می گم.به سلامتی حتما ویزای یک ضرب می گیری .نگران نباش .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، kamela ، MONA FB ، Tomas
بچه ها جا و قرارو تنظیم کردیم به کسانی که می خوان بیان یغام دادم .لطفا به هیچ عنوان به هیچ عنوان این جا روز و جاشو نگید فقط اگه کسی نگرفته بهم بگه من پیغام بدم البته اگه می خوان بیان .به امید دیدار .من خودم وقت دکتر دارم که نتونستم تغییر بدم اما رودنر می رم که زود کارم انجام بشه بیام .
مونا و کاملیا جون براتون مسیج کزدم .
راستی بچه ها از بس تمرکزم کم شده یادم رفته تو پیغام ساعت بذارم .ساعت 6 بچه ها فقط لطفا ساعت 6 همه باشن .دیگه تا اون موقع بچه هایی که سر کار میرن کارشون تمام میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، poram ، romantic ، romance33 ، kamela ، MONA FB ، Tomas
راستی بچه ها امروز شدم 170 روز .تا 10 روز دیگه وقت دارن که منو کلیر کنن .زود باشید که کلی کار دارم .شما هم منو یادتون نره دعا کنید .خواهشا"
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، poram ، romance33 ، kamela ، saba.m ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 23:25)yalda91 نوشته:  راستی بچه ها امروز شدم 170 روز .تا 10 روز دیگه وقت دارن که منو کلیر کنن .زود باشید که کلی کار دارم .شما هم منو یادتون نره دعا کنید .خواهشا"

یلدا جون،
این هفته دیگه حتماً به امید خدا کلیر می شی.این سه شنبه هم GoodBye Party یلدا جونه.
اینجا گود بای پارتی یلداإإإإإ
اینجا دختر و پسر قاطیه
یلدا .................... یلدا
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، poram ، romance33 ، kamela ، paris a ، yalda91 ، piboo ، سانازی ، Tomas
ممنون از همتون دوستای خوبم.
یلدا جان به امید خدا همین روزا با خبر خوش تاپیک میترکونی. (آمیــــن)
بچه ها هر جا می رین بهتون خیلی خوش بگذره!
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، paris a ، kamalir36 ، yalda91 ، piboo ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 00:58)arian307 نوشته:  مبارک باشه .... هیچم دیر نیست.. خیلی هم به موقعست.. تا مدارک اماده کنی و کارای واکسن رو بکنی و تور و بلیط و هتل و ارز بخری میشه وقته مصاحبت...

مرسی آرین جان از اینکه به هممون در هر شرایطی روحیه می دیSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، arian307 ، paris a ، yalda91 ، piboo ، Tomas
(2013-08-17 ساعت 23:55)kamalir36 نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 23:25)yalda91 نوشته:  راستی بچه ها امروز شدم 170 روز .تا 10 روز دیگه وقت دارن که منو کلیر کنن .زود باشید که کلی کار دارم .شما هم منو یادتون نره دعا کنید .خواهشا"

یلدا جون،
این هفته دیگه حتماً به امید خدا کلیر می شی.این سه شنبه هم GoodBye Party یلدا جونه.
اینجا گود بای پارتی یلداإإإإإ
اینجا دختر و پسر قاطیه
یلدا .................... یلدا
یلدا جون خیلی دوست داشتم بیام ولی متاسفانه من جراحی کردم و نمی تونم بیام
خیلی دوست داشتم بیام و از نزدیک ببینمتون
ولی حیف که نمی تونم یلدا جون شما هم که داری می ری
حالا شاید تو امریکا همگی جمع شدیم و party گرفتیم
آمینننننننننننننننن
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، piboo ، romance33 ، battosai ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان