کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-08-16 ساعت 23:35)piboo نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 23:11)paris a نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 22:05)piboo نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:37)paris a نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:31)kamalir36 نوشته:  piboo عزیز
مدارک اسپانسر را بعد از پرداخت 88 دلار و 230 دلار و بعد از تأیید در سایت باید براشون بفرستی. فکر نکنم بشه زودتر بفرستی.

ریتا جون pibooجان نامزدی هست
pibooجان نقص مدارک شما چی هست؟

پریسا جون مگر فرقی داره مدارک اسپنسر برای ویزا نامزدی و ازدواجی؟
هنوز نامه به دستم نرسیده که ببینم چی میخوان ولی به احتمال زیاد فکر کنم مدارک امالیاتی اسپانسر رو بخوان دیکه و یه سئوال مدارک اسپانسر تو چه سایتی باید تایید بشه؟
عزیزم مدازک مالیاتی برای مصاحبه هست و بعد اپروو شدن که وقتی مدارک شما رفت سفارت اگه انکارا باشی که قبل مصاحبه پست می کنی و اگه ابوظبی با خودت می بری
حالا تو ایمیل که به نامزدت زده میشه بهت می گن نقص مدارک چی بوده
لطفا به ما هم بگو نقص مدارک چی بوده
دوستان اگه من اشتباه جواب سوال piboo جون را دادم بگید
مرسی
پريسا جًون فكرنكنم ايميل بزنن فقط نامه ميفرستند ممنون از جوابت عزيزم

piboo جون چی شد عزیزم؟
بهتون اعلام کردن نقص مدارکتونو؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-18 ساعت 10:35)paris a نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 23:35)piboo نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 23:11)paris a نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 22:05)piboo نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:37)paris a نوشته:  ریتا جون pibooجان نامزدی هست
pibooجان نقص مدارک شما چی هست؟

پریسا جون مگر فرقی داره مدارک اسپنسر برای ویزا نامزدی و ازدواجی؟
هنوز نامه به دستم نرسیده که ببینم چی میخوان ولی به احتمال زیاد فکر کنم مدارک امالیاتی اسپانسر رو بخوان دیکه و یه سئوال مدارک اسپانسر تو چه سایتی باید تایید بشه؟
عزیزم مدازک مالیاتی برای مصاحبه هست و بعد اپروو شدن که وقتی مدارک شما رفت سفارت اگه انکارا باشی که قبل مصاحبه پست می کنی و اگه ابوظبی با خودت می بری
حالا تو ایمیل که به نامزدت زده میشه بهت می گن نقص مدارک چی بوده
لطفا به ما هم بگو نقص مدارک چی بوده
دوستان اگه من اشتباه جواب سوال piboo جون را دادم بگید
مرسی
پريسا جًون فكرنكنم ايميل بزنن فقط نامه ميفرستند ممنون از جوابت عزيزم

piboo جون چی شد عزیزم؟
بهتون اعلام کردن نقص مدارکتونو؟

نه هنور مانه به دستمون نرسیده 14 اگست پست کردن فکد کنم تا دوشنبه برسه به امبد خدا بچهها خیلی دعام کنید لطفا
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، yalda91 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مرسی از راز و ریتا جون .خدا ار دهنتون بشنو .من که کارامو دارم می کنم البته کارامو که 1 ساله انجام دادم کارهای نهایی دکترو بستن حسابها و از این چیزها.خدا کنه فقط به خاطر دل پدور ومادرم که تو این 2 سال خیلی خیلی اذیت شدن و تو خودشون ریختن که من بیشتر از این ناراحت نشم نگاه کنه .خیلی شرمنده میشم وقتی می بینم که مامانم یواشکی دعا می کنه و گریه می کنه .خدایا کمکم کن تا از شرمندگیشون در بیام .آمین

پیبو جون برات خیلی خوشحالم به امید خدا زودی نامه میاد و از این بلاتکلب=یفی در میان این بار مدارک و کامله کامل بفرست که دیگه زودی تموم بشه .

پریسا جون امیدوارم زودی خوب بشی .عزیزم .بهتر شدی یه بار دیگه قرار می زادیم .تا اون موقع من به امید خدا ویرامو می گیرم گودی بای پارتی می گیرم .بچه ها قول نی دم به خدا که ویزامو بگیرم قبل رفتن یه گودی بای پارتی مخصوصه بچه های اینجا بگیرم بریم بیرون تا تو شادیمم سهیم باشیم .تلافی غر زدنهام و ناراحتی هایی که کردم و شما بهم روحیه دادید در بیاد .پس برام دعا کنید .لطفا:-))))))))))
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، saba.m ، battosai ، MONA FB ، piboo ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-18 ساعت 12:48)yalda91 نوشته:  مرسی از راز و ریتا جون .خدا ار دهنتون بشنو .من که کارامو دارم می کنم البته کارامو که 1 ساله انجام دادم کارهای نهایی دکترو بستن حسابها و از این چیزها.خدا کنه فقط به خاطر دل پدور ومادرم که تو این 2 سال خیلی خیلی اذیت شدن و تو خودشون ریختن که من بیشتر از این ناراحت نشم نگاه کنه .خیلی شرمنده میشم وقتی می بینم که مامانم یواشکی دعا می کنه و گریه می کنه .خدایا کمکم کن تا از شرمندگیشون در بیام .آمین

پیبو جون برات خیلی خوشحالم به امید خدا زودی نامه میاد و از این بلاتکلب=یفی در میان این بار مدارک و کامله کامل بفرست که دیگه زودی تموم بشه .

پریسا جون امیدوارم زودی خوب بشی .عزیزم .بهتر شدی یه بار دیگه قرار می زادیم .تا اون موقع من به امید خدا ویرامو می گیرم گودی بای پارتی می گیرم .بچه ها قول نی دم به خدا که ویزامو بگیرم قبل رفتن یه گودی بای پارتی مخصوصه بچه های اینجا بگیرم بریم بیرون تا تو شادیمم سهیم باشیم .تلافی غر زدنهام و ناراحتی هایی که کردم و شما بهم روحیه دادید در بیاد .پس برام دعا کنید .لطفا:-))))))))))

مرسی یلدا جون ایشااله جشن خداحافظی شما
دیگه روزای اخره عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مرسی پریساجون .ان شاء الله دوست عزیز

بچه ها من 2 روزه همش دارم مسیج جواب می دم :-)))
تا حالا خیلی ها استقبال کردن.امیدوارم که اون روز دونه دونه زنگ نزنن بگن نمی یایم .چون دلخور میشم .خیلی خوشحالم از این که می خوام دوستای خوبمو که بعضی ها شونو ندیدم ببینم .به قوله علی جان :هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی بعضی ها هنوز اعلام نکردن که میان یا نه

اونایی که میان :کاملیا،مونا،شقایق(romance)، علی،shadoow،شبنم ،Romantic،الی 1،sara bano،
Poram،ریتا

بقیه نگفتن پس زودتر اعلام کنید ببینم چند نفریم باید زودتر برن جا بگیرم اخه Big Grin
تندر جان دفعه قبل خیلی گله گی کردی که نگفتن بچه ها این بار بهتون مسیج دادم اما خبری نیست .بچه ها شما ها شاهد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، battosai ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-16 ساعت 23:34)rrrraaaazzzz نوشته:  هههــــــــــــــــــــــووووووررررراااااا
تاریخ مصاحبم اومــــــــــــــــــــد
Smile Smile Smile Smile

تبریک میگم دوست عزیز انشاالاه ویزای یک ضرب بگیری Big Grinیه سوال بعد از چند روز وقت مصاحبه بهتون دادند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، piboo ، romance33 ، Tomas
(2013-08-18 ساعت 13:18)yalda91 نوشته:  مرسی پریساجون .ان شاء الله دوست عزیز

تا حالا خیلی ها استقبال کردن.امیدوارم که اون روز دونه دونه زنگ نزنن بگن نمی یایم .چون دلخور میشم .خیلی خوشحالم از این که می خوام دوستای خوبمو که بعضی ها شونو ندیدم ببینم .به قوله علی جان :هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اونایی که میان :کاملیا،مونا،شقایق(romance)، علی،shadoow،شبنم ،Romantic،الی 1،sara bano،
Poram،ریتا

بقیه نگفتن پس زودتر اعلام کنید ببینم چند نفریم باید زودتر برن جا بگیرم اخه Big Grin
تندر جان دفعه قبل خیلی گله گی کردی که نگفتن بچه ها این بار بهتون مسیج دادم اما خبری نیست .بچه ها شما ها شاهد Smile
دوستان فردا میبینمتون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، Tomas

Poram،ریتا

من و همسرم هم هستیم عزیز جون
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
چه خو ب عزیزم .این دفعه جای سیمی،ارکیده ،شیما جون و آرین خالی .بچه ها یعنی میشه منم وویزام بیاد شما ها دور هم جمع بشید جای منو خالی کنید .؟؟؟:-(((
میشه ،میشه ولی زودتر بشه .این لحظه ها داره خفم می کنه 9 روز دیگه مونده .خواستم امروز به سفارت میل بزنم همسرم میگه نه وایستا تا 9 روز دیگه تومو بشه بعد زنگ بزنیم ،میل بدیم .
مونا جون همسر منم خیلی سختشه که بخواد میل بزنه میگه بذار کارشونو بکنن .میگم مگه دارن فانتوم هوا می کنن .بابا مگه یه چک من چقدر وقت می خواد می دونم سر شون شلوغه اما اگه هفته ای 2-3 تا از ما ها رو هم اعلام کنن به خدا چیزی نمیشه .
امروز خیلی....کاش یه معجزه برام رخ می داد .به خدا کلیر شدن برام شده معجزه .بچه ها نمی خوام شکایت کنم ببخشید که دباره نوشتم اما دلم امشب خیلی گرفته .خیلی......
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-19 ساعت 22:05)yalda91 نوشته:  چه خو ب عزیزم .این دفعه جای سیمی،ارکیده ،شیما جون و آرین خالی .بچه ها یعنی میشه منم وویزام بیاد شما ها دور هم جمع بشید جای منو خالی کنید .؟؟؟:-(((
میشه ،میشه ولی زودتر بشه .این لحظه ها داره خفم می کنه 9 روز دیگه مونده .خواستم امروز به سفارت میل بزنم همسرم میگه نه وایستا تا 9 روز دیگه تومو بشه بعد زنگ بزنیم ،میل بدیم .
مونا جون همسر منم خیلی سختشه که بخواد میل بزنه میگه بذار کارشونو بکنن .میگم مگه دارن فانتوم هوا می کنن .بابا مگه یه چک من چقدر وقت می خواد می دونم سر شون شلوغه اما اگه هفته ای 2-3 تا از ما ها رو هم اعلام کنن به خدا چیزی نمیشه .
امروز خیلی....کاش یه معجزه برام رخ می داد .به خدا کلیر شدن برام شده معجزه .بچه ها نمی خوام شکایت کنم ببخشید که دباره نوشتم اما دلم امشب خیلی گرفته .خیلی......
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یلدا جان صبور باش چیزی نمونده دیگهSmile. فقط سعی کن با کارای دیگه سرتو گرم کنی که به این روزای باقیمونده زیاد فکر نکنی Smile تا اذیت نشی . سی یو تومارووووووو Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas

Poram،ریتا

یلدا جونم من و همسرم هم میایم.ببخشید دیر جواب دادم دیروز مهاجرسرا قطع بود و امروز هم من تا الان خونه نبودم.فردا همتون رو میبینم.هوراااااااااااااااااااااWink
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-19 ساعت 10:28)روشانا نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 23:34)rrrraaaazzzz نوشته:  هههــــــــــــــــــــــووووووررررراااااا
تاریخ مصاحبم اومــــــــــــــــــــد
Smile Smile Smile Smile

تبریک میگم دوست عزیز انشاالاه ویزای یک ضرب بگیری Big Grinیه سوال بعد از چند روز وقت مصاحبه بهتون دادند؟

مرسی عزیزم. تو امضا نوشتم Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، paris a ، سانازی ، Tomas
دوستــــــــــــــــــای خوبم بهتون خوش بگذره
جای مارو هم خالی کنید

خــدا جونم لطفا یلدای عزیز مارو کلیر کــــــــــــــــــــن (آمین)
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، الی1 ، paris a ، سانازی ، Tomas
بچه ها خیلییی بهتون خوش بگذره! یلدای عزیزم از صمیم قلب آرزو می کنم انتظارت همین روزا تموم شه، بهت قول میدم به زودی همه سختیای این چند وقت از یادت میره Smile
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، الی1 ، paris a ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مرسي رازجون كه به فكرمي.مرسي شيما جون،دوست خوبم با اينكه رفتي ولي مثل بقيه بي وفا نشدي.مرسي عزيزم حتما با دعاهاي شما حتما به زودي كلير مي شم.خدا جونم مرسي بابت اينكه اين دوستاي خوبو بهم دادي كه همدم روزهاي ناراحتيم وشريك روزهاي خوشيم باشن .
مرسي خداجون .كاري كن كه خوشحالشون كنم و ديكه از غصه هام ناراحت نشن .
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الی1 ، romance33 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان