کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ساعت 4 صبحه Big Grin
بچه ها زبان بخونین ... دوست گلم پیبو جان وقتی نمیتونی اطلاعات ساده ای مثل این لینک و سبک و سنگین کنی اینجا بیای مشکل داری ها... حالا من میگم میگین ارین چرت میگه... ادم همیشه نمیتونه به همسر یا دوستانش تکیه کنه .... وقتتون رو هدر ندین توروخدا... کلاس های ارزون و وقت زیاد شامل حال اکثرتون میشه .. ازش استفاده کنین.... اگر بخواین اینجا شروع کنین واقعا از زندگیتون عقب میمونین... زندگی کردن فقط ویزا گرفتن نیست که شده همه ی فکر و ذکرتون .... ویزا رو که بگیرین 10 ساعت بعدش ذوقش میره و اولین چیزی که ناراحتتون میکنه جدایی از خانوادست.. پاتون رو هم که بزارین تو هواپیما احساس غریبی شدیدی میکنین چون نمیتونین ارتباط برقرار کنین ... اینجا هم که بیاید دیگه 10 روز نهایتن میخواین برین سفر و وکیشن و ماه عسل و اینجور چیزا.. بعدش باید زندگی واقعی رو شروع کنین... بسته به این که کجای امریکا هم دارین میان مشکلاتتون طبقه بندی میشه... اگر ایالتی جز کالیفرنیا و نیویرک و واشنگتن میرین علاوه بر مشکلات فراوونی که برای رفع مسائل روزمرتون دارین ممکنه با سیبیلو های red neck هم طرف شین که وقتی میبنن پانتومیم بازی میکنین جای حرف زدن خیلی بد باتون برخورد میکنن ... اونوقت یاد ایران میوفتین و خار و مادر امریکا رو ف ح ش میدین .... احساس افسردگی شدیدی میکنین اون وقت.. تنها موندین و خانوادتون هم ایرانه و همسرتون هم بیشتر ساعات روز رو سر کاره.... درس هم نمیتونین بخونین سر کار هم نمیتونین برین...
...
این که انقدر مطلب بالا دارای نکات منفی بود ناراحتتون کرد.. درسته؟ من میبینم کسایی که اینجا این شکلی شدن... دلم میسوزه واسشون ... حتی پیش یه مشاور هم میخوان برن باید در به در دنبال فارسی زبونش بگردن!.... زندگیتون رو قشنک کنین با یه ذره اینده نگری.... همه ی زندگی ویزا نیست که صبح تا شب نمیتونین به چیز دیگه ای فکر کنین جز اون... درسته مهمه خیلی هم مهمه... اما من بتون قول میدم بدون استثنا همتون ویزاتون رو میگیرین و میاین اینجا.. خیالتون راحت ... واسه بعد از رسیدن به اینجا هم یه خورده برنامه ریزی کنین...
..
شدم عین بابا بزرگا ... اما حس میکنم باید به عنوان یه رفیق یه برادر براتون شرایط اینجا رو هم توضیح بدم.. همونطور که همه وقتی رفتیم مصاحبه سفر نامه نوشتیم... اینجا هم سفرنامه ی خودش رو داره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-08-20 ساعت 15:51)arian307 نوشته:  ساعت 4 صبحه Big Grin
بچه ها زبان بخونین ... دوست گلم پیبو جان وقتی نمیتونی اطلاعات ساده ای مثل این لینک و سبک و سنگین کنی اینجا بیای مشکل داری ها... حالا من میگم میگین ارین چرت میگه... ادم همیشه نمیتونه به همسر یا دوستانش تکیه کنه .... وقتتون رو هدر ندین توروخدا... کلاس های ارزون و وقت زیاد شامل حال اکثرتون میشه .. ازش استفاده کنین.... اگر بخواین اینجا شروع کنین واقعا از زندگیتون عقب میمونین... زندگی کردن فقط ویزا گرفتن نیست که شده همه ی فکر و ذکرتون .... ویزا رو که بگیرین 10 ساعت بعدش ذوقش میره و اولین چیزی که ناراحتتون میکنه جدایی از خانوادست.. پاتون رو هم که بزارین تو هواپیما احساس غریبی شدیدی میکنین چون نمیتونین ارتباط برقرار کنین ... اینجا هم که بیاید دیگه 10 روز نهایتن میخواین برین سفر و وکیشن و ماه عسل و اینجور چیزا.. بعدش باید زندگی واقعی رو شروع کنین... بسته به این که کجای آمریکا هم دارین میان مشکلاتتون طبقه بندی میشه... اگر ایالتی جز کالیفرنیا و نیویرک و واشنگتن میرین علاوه بر مشکلات فراوونی که برای رفع مسائل روزمرتون دارین ممکنه با سیبیلو های red neck هم طرف شین که وقتی میبنن پانتومیم بازی میکنین جای حرف زدن خیلی بد باتون برخورد میکنن ... اونوقت یاد ایران میوفتین و خار و مادر آمریکا رو ف ح ش میدین .... احساس افسردگی شدیدی میکنین اون وقت.. تنها موندین و خانوادتون هم ایرانه و همسرتون هم بیشتر ساعات روز رو سر کاره.... درس هم نمیتونین بخونین سر کار هم نمیتونین برین...
...
این که انقدر مطلب بالا دارای نکات منفی بود ناراحتتون کرد.. درسته؟ من میبینم کسایی که اینجا این شکلی شدن... دلم میسوزه واسشون ... حتی پیش یه مشاور هم میخوان برن باید در به در دنبال فارسی زبونش بگردن!.... زندگیتون رو قشنک کنین با یه ذره اینده نگری.... همه ی زندگی ویزا نیست که صبح تا شب نمیتونین به چیز دیگه ای فکر کنین جز اون... درسته مهمه خیلی هم مهمه... اما من بتون قول میدم بدون استثنا همتون ویزاتون رو میگیرین و میاین اینجا.. خیالتون راحت ... واسه بعد از رسیدن به اینجا هم یه خورده برنامه ریزی کنین...
..
شدم عین بابا بزرگا ... اما حس میکنم باید به عنوان یه رفیق یه برادر براتون شرایط اینجا رو هم توضیح بدم.. همونطور که همه وقتی رفتیم مصاحبه سفر نامه نوشتیم... اینجا هم سفرنامه ی خودش رو داره

ممنون دوست عزیز
حرفهاتون کاملا منطقی هست و همه رو قبول دارم ارین جان من الان 4 سال هست که منتظرم واقعا دیگه ذهنم یاری نمیده اصلا تمرکز ندارم بارها سعی کردم که کلاس برم در حد معمول بلد هستم ولی کاملا حق با شماست این قدر استرس دارم و به خاطر طول کشیدن این قضیه مسائل و مشکلات خانوادگی پیش اومد که دیگه.......شما بودید واقعا توان اینو داشتید که به قکر درس خوندن بیفتید در هر صورت خیلی ممنون از راهنماییت
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، yalda91 ، romance33 ، arian307 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
سلامبه همكي.جاتون خالي ميتينك امروز خوب بود فقط اونايي كه كفتن ميان ونيومدن وخبر ندادن وما نيم ساعت منتظر شديم ازشون دلخورم.ارين ،شيما جون ،اركيده و سيمي كه ديكه نمي يان جاشونو خيلي خالي كرديم .امروز انكارا دوباره ابديت كرده ولي من نبودم دوستاي كه امروز مي كفتن حتما كلير ميشي خواستم بكم هنوز تا هورا مونده به زودي زود
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، battosai ، kamalir36 ، romance33 ، سی سی ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 22:39)yalda91 نوشته:  سلامبه همكي.جاتون خالي ميتينك امروز خوب بود فقط اونايي كه كفتن ميان ونيومدن وخبر ندادن وما نيم ساعت منتظر شديم ازشون دلخورم.ارين ،شيما جون ،اركيده و سيمي كه ديكه نمي يان جاشونو خيلي خالي كرديم .امروز انكارا دوباره ابديت كرده ولي من نبودم دوستاي كه امروز مي كفتن حتما كلير ميشي خواستم بكم هنوز تا هورا مونده به زودي زود

یلدا جون خیلی ممنون برای این دیداری که هماهنگ کرده بودی. خیلی خوش گذشت و از آشنایی با همه شما خیلی خوشحال شدم. جای بقیه دوستان هم خالی.
من دلم می خواست الان که اومدم صدای جیغت را اینجا بشنوم.متأسفم عزیزم. ولی نگران نباش همین زودیها کلیر می شی. دیگه چیزی نمونده
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، battosai ، romance33 ، سی سی ، yalda91 ، arian307 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
از دیدن دوستای گلم خیلی خوشحال شدم
اشکالی نداره یلدا جون ، هفته بعد اینشالا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
من هم خیلی خوشحال شدم دوستای جدیدی پیدا کردم . درود به یلدا خانوم . درود به همه شما دوستان .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، poram ، romance33 ، yalda91 ، arian307 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 14:27)piboo نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:12)romance33 نوشته:  piboo جان از این لینک استفاده کن.پایین جدول ها رو ببین.
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD

دوستم متاسفانه من اصلا انگلیسیم خوب نیست اصلا چیزی متوجه نشدم در هر صورت ممنون لطف کردی

عزیزم فرم G325a رو واست گذاشته بودم.نگاه کنی عدد رو میبینی روش کلیک کنی دانلود میشه عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، piboo ، Tomas
دوستان اين فرمg325a رو مم من بأيد پر كنم و هم نامزدم درسته يعني هر دو جداگانه بفرستيم؟؟؟ كساني كه اين فرم وو پركردن أيا بأيد عكسي هم از من و نامزدم ضميمه فرم شود؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
سلام به همه دوستای گلم که امروز موفق شدم ببینمشون.خیلی خوش گذشت یلدا گلم ممنون دوستم بابت زحمت هماهنگی این میتینگ زیبا.پورم،سارا،ریتا و همسرشون،مونا و علی گل که سرور هر چی آبیه ....سپاس سپاس سپاس.دوستتون دارم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، سی سی ، yalda91 ، poram ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 23:29)piboo نوشته:  دوستان اين فرمg325a رو مم من بأيد پر كنم و هم نامزدم درسته يعني هر دو جداگانه بفرستيم؟؟؟ كساني كه اين فرم وو پركردن أيا بأيد عكسي هم از من و نامزدم ضميمه فرم شود؟؟؟

عزیزم شما فرمها را جداگانه پر می کنید ولی سعی کنید با هم بفرستید.تا اونجا که من می دونم حتماٌ عکس و مدرکی که نشان بده شما چند جلسه همدیگر را دیدید لازم است. بهتره که همراه این فرمها براشون بفرستید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas
تندر جان کحایی بابا .2 هفته هست دارم هی ازت خبر می گیرم که خواستی بیای .مسیج دادم حواب ندادی؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
بالاخره رفتین بیرون؟ چه خوبببب.... جای مایی هم که نبودیم یکی یه شاخه گل میزاشتین .. دستمون از دنیا کوتاست Big Grin
اما خوب منم هفته ی پیش با انا رفتم خونه ی سیمی .... البته سرزده رفتیم و نیم ساعت بیشتر نموندیم.. اما خیلی خوش گذشت... یه سگ دارن که پس جهش ژنتیکی داشته و جای گوشت موز میخوره.... فکر کنم اونم گیاه خواره مثل من Big Grin
...
راسی علی رضا Big Grin هم اومد این سری؟ یادته سری پیش چقدر میگفتی نرین بیرون بد میشه و فیلان بیسار؟ Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، yalda91 ، battosai ، kamalir36 ، سانازی ، romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 15:51)arian307 نوشته:  ساعت 4 صبحه Big Grin
بچه ها زبان بخونین ... دوست گلم پیبو جان وقتی نمیتونی اطلاعات ساده ای مثل این لینک و سبک و سنگین کنی اینجا بیای مشکل داری ها... حالا من میگم میگین ارین چرت میگه... ادم همیشه نمیتونه به همسر یا دوستانش تکیه کنه .... وقتتون رو هدر ندین توروخدا... کلاس های ارزون و وقت زیاد شامل حال اکثرتون میشه .. ازش استفاده کنین.... اگر بخواین اینجا شروع کنین واقعا از زندگیتون عقب میمونین... زندگی کردن فقط ویزا گرفتن نیست که شده همه ی فکر و ذکرتون .... ویزا رو که بگیرین 10 ساعت بعدش ذوقش میره و اولین چیزی که ناراحتتون میکنه جدایی از خانوادست.. پاتون رو هم که بزارین تو هواپیما احساس غریبی شدیدی میکنین چون نمیتونین ارتباط برقرار کنین ... اینجا هم که بیاید دیگه 10 روز نهایتن میخواین برین سفر و وکیشن و ماه عسل و اینجور چیزا.. بعدش باید زندگی واقعی رو شروع کنین... بسته به این که کجای آمریکا هم دارین میان مشکلاتتون طبقه بندی میشه... اگر ایالتی جز کالیفرنیا و نیویرک و واشنگتن میرین علاوه بر مشکلات فراوونی که برای رفع مسائل روزمرتون دارین ممکنه با سیبیلو های red neck هم طرف شین که وقتی میبنن پانتومیم بازی میکنین جای حرف زدن خیلی بد باتون برخورد میکنن ... اونوقت یاد ایران میوفتین و خار و مادر آمریکا رو ف ح ش میدین .... احساس افسردگی شدیدی میکنین اون وقت.. تنها موندین و خانوادتون هم ایرانه و همسرتون هم بیشتر ساعات روز رو سر کاره.... درس هم نمیتونین بخونین سر کار هم نمیتونین برین...
...
..

آرين جان سلام و دمت گرم بابت راهنمايي هات و نوسته ات؛ خوب مينويسي و حي و حال رو خوب انتقال ميدى و از همه مهمتر انرژي ميذاري براي راهنمايي ديگران به قول حافظ شيرازي:
مرا عهديست با جانان كه تا جان ر بدن دارم/ هوا داران كويش را چو جان خويشتن دارم
و
دوم اينكه دمت گرم كه گياه خواري.....
مواظب ويتامين E و خصوصا E12 باش فقط
ابن هم يك راهنمايي كوچولو از من...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، yalda91 ، piboo ، سانازی ، romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 03:16)نيما ٩٢ نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 15:51)arian307 نوشته:  

آرين جان سلام و دمت گرم بابت راهنمايي هات و نوسته ات؛ خوب مينويسي و حي و حال رو خوب انتقال ميدى و از همه مهمتر انرژي ميذاري براي راهنمايي ديگران به قول حافظ شيرازي:
مرا عهديست با جانان كه تا جان ر بدن دارم/ هوا داران كويش را چو جان خويشتن دارم
و
دوم اينكه دمت گرم كه گياه خواري.....
مواظب ويتامين E و خصوصا E12 باش فقط
ابن هم يك راهنمايي كوچولو از من...

لطف داری نیما جان ... ما مخلصیم...
برای ویتامین e و e12 هم تا جایی که بتونم کوشش میکنم کم نیارم.... به قرص هم هست که ایشالا اومدین اینجا بگیرین .. همه ی ویتامین ها رو به عنوان مکمل داره
این لینک مردونشه لینک

اینم لینک زنونشه Big Grin لینک

من از وقتی میخورم هایپر شدم اصلا ... موهام کلفت شده و زودی در میاد .. خودم هم سر حال ترم واقعا Big Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، سانازی ، romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas
آرین جان منم به توصیه همسرم همین برند رو مصرف می کنم ولی یکم به من نمی سازه Sad تو ایران نیچر مید مصرف می کردم بهتر بود واسه من شاید باز سوییچ کنم به همون، و یه نکته مهم، این مولتی ویتامینا فقط متوسط هر ویتامینو دارن که برای خیلی از ویتامینای توش حد کافی مورد نیاز بدنو شامل نمیشه، مخصوصن چون گیاهخواری حتمن ویتامین e جدا هم بخر، D3 رو حتمن حتمن بگیر چون نسبت به ایران افتاب اینجا کمتره و بعد یه مدت کمبودش خودشو بد نشون میده، خواهر من بعد دو سال حسش کرد. روزی حداقل 2000IU باید به بدنت برسه که به هیچ وجه تو مولتی ویتامینا نیست. منم فک می کردم مولتی کافیه همیشه تا اینکه همسرم که داروسازی می خونه بهمم اینارو توضیح داد. کلن یه آزمایش از ویتامینای بدنت بدی خیلی خوبه، مرتبم تکرار کن چون گیاهخواری این چکاپا مهم تره Wink
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، سانازی ، poram ، romance33 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان