موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکه شقایق جان
به امید خدا تاپیک داره دوباره غلغله میشه . یکی یکی بیاید خبرای خووب بدین . منم همین روزا همرو میخوام سورپرایز کنم
CR1
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
شقایق جان تبریک میگم، امیدوارم تمام مراحل رو همین طور سریع پشت سر بذاری.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون عزیزم.بله 20 روز شد.بله ایمیل هم باید میومد که نیومده ولی گفتن که با ایمیل هم خبر دادن ولی من چیزی نگرفتم.نامه هم دیروز آمده به همون آدرس آمریکا.حالا باید کیس نامبر بیاد و خان های بعدی.خدا به خیر بگذرونه.
[/quote]
شقایق جان ، مگه تو نامه Approve کیس نامبر ننوشته؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم romance جان. انشالا ویزای یک ضرب میگیری
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
به شقایق خانوم تبریک میگم ایشالا یه روزی هم بیام ببینم یلدا خانوم کلیر شده ...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ندا جون تبریک میگم مبارک باشه عزیزم هم برا ویزا و هم برای نی نی خوش قدمت عزیزم بهترینها رو برات ارزو میکنم
بچه ها من امروز کسری مدارکم رو فرستادم برام دعا کنید که زود بررسی کنن و اپروو بشم ندا جون تو با اون فرشته کوچولوت برا همه یلدا جون /سی سی جون /و همه بچه هایی که منتظرن دعا کن برای من هم دعا که که بعد از 4 سال دیگه واقعا از این کابوس ویزا بیرون بیام
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
شقایق جان تبریک میگم. به امید ویزای یکضرب
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوب
دیشب با ارکیده چت میکردم . گفت که پس ورد ایدیه مهاجرسراشو نداره و فقط میاد پست ها رو میخونه . گفت به همه سلام برسونم و اینکه خیلی حالش خوبه و بهش خوش میگذره . امیدوارم همه طعم واقعی خوشبختی رو بچشن .
سفارش ارکیده هم مثل تمام بچه هایی که رفتن از جمله جودی و ارین و بقیه دوستان گذروندن وقت با خانوادست و اینکه سر یک هفته دلتنگ خونه میشیم . حالا همه هی بگن . ماها گوش ندیم .
خووب پاشین برین بغل مامان بابا هاتون دیگه حرفاش تموم شد .
*( البته من فکر کنم این سختی برای کسایی که IR هست کیسشون و با همسرشون زندگی میکنن و تو خونه خودشون هستند کمتره تا ماها که بیشتر از یک هفته تا حالا از پیش مامانامون تکون نخوردیم .تازه اون یه هفته هم رفته بودیم انکارا واسه مصاحبه . مگه چیه ؟؟؟)
CR1