هـــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووررررررراااااا
خیلی خیلی تبریک ندا جون. به سلامتی و خوشی.
خوشبخت بشی دوستــــــم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
2013-08-23 ساعت 17:39 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 17:40 توسط kamalir36.)
ندا جون تبریک می گم. امیدوارم که در همه مراحل زندگیت خوشحال و موفق باشی.
انشالله مونای عزیز و یلدا جون و بقیه بچه ها هم خیلی فوری ویزاشون را تو همین هفته بگیرند. (ما هم در کنارشون او بغل مغلا یه جایی یه ویزایی بگیریم)
با آرزوی موفقیت برای همه بچه های ویزای نامزدی و ازدواج
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
(2013-08-23 ساعت 21:54)shabnam.84 نوشته: تبریککککککککککککککککک ندا جون. خبر خوب بعد از چند وقت شنیدیم
ایشالا این دفعه یلدا و مونا باشن و همه گی خوشحال بشیم
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین!
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تو دعاهاتون من ودوستان رو هم بگین ( پیبو ، یلدای خوشگلم ، منا ی نازنین ، رمانس ، ریتا جون عزیزم ، ساره جون ، راض عزیز، علی جان ، پریسا ، سانازی ، شبنم ، سی سی و همه.... )
مرسی دوستای خوووووبم که واسم دعا میکنید و بیادم هستید . من همیشه و در همه حال سپاسگذار دوستای گلم و سایت خووب مهاجرسرا هستم .
ریتا جون چند وقت پیش لینک یک کتاب و گذاشته بودی من نگرفتمش . یادمم نیست کدوم صفحه بود . میشه اگه زحمتی نیست دوباره بزاری . مرسی .
خیلی خوشحالم که بعد از چند روز اومدم و دیدم ندا جون ویزا گرفته
خدایا شکرت
امیدوارم این ماه یلدا و مونا جون کلیر شن
من و سانازی هم اپرو
مرسی خدااااااااااااااااااااا
(2013-08-24 ساعت 01:25)MONA FB نوشته: مرسی دوستای خوووووبم که واسم دعا میکنید و بیادم هستید . من همیشه و در همه حال سپاسگذار دوستای گلم و سایت خووب مهاجرسرا هستم .
ریتا جون چند وقت پیش لینک یک کتاب و گذاشته بودی من نگرفتمش . یادمم نیست کدوم صفحه بود . میشه اگه زحمتی نیست دوباره بزاری . مرسی .
مونای عزیزم
کتاب را اینجا گذاشتم. اگر نتونستی باز کنی بگو تا برات ایمیل کنم.
موفق باشی
سلااااااام بچهها مرسی از همتون به خاطر تبریک.امیدوارم دوستان دیگه هم به زودی خبر خوش بیارن.
نه پورام جان من ایروان بودم.سفرنامه گذشته بودم اونجا میتونستی ببینی عزیزم
.از ته دلم برای همتون دعا میکنم. و بازم میگم برای خودتون و اطرافیانتون انرژی مثبت بسازین و از نتیجه لذت ببرین. دوستون دارم.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
(2013-08-24 ساعت 15:56)romance33 نوشته: سلام دوستای گلم هوراااااااااااااااااااااااااااا .من اپروو شدم..............کسی باورش میشه؟!من هنوز تو شوکم.
بیدار شوووووووووووووووو!!!!!!!
تو Approve شدی. هورااااااااااااااااااااااا
امضاتو هم درست کن عزیزم. یک خان را رد کردی.