کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اره ویتامین e هم باید برم بگیرم.. bioten هم گرفتم ... در مورد افتاب که باید بگم اینجا تو لس انجلس ستاره ی خورشید انگار افتاده تو حیاط خونه .. همچین داغه که میسوزه ادم ....
اما باید ببینم چه نوع غذاهایی رو باید بخورم... چون من گیاه خوارم که علاوه بر رعایت حقوق حیوانات زندگی سلامتی هم داشته باشم ... اینجوری گوشت و گذاشتم کنار جاش قرص اوردم Sad Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، shadzad ، سانازی ، romance33 ، shabnam.84 ، Tomas
سلام بچه ها میبینم که میتینگ انجام شده کی بود دیروز؟من نمیدونستم.خوش گذشت؟
مرسی از داداش ارین گل از توصیه های مفید و شیما جان گلم.خوب و خوشین؟جاتون خیلی خالی اینجا با جودی و سیمی و ارکیده جان.
من هنوزم اپروو نشدم دارم رکورددار میشم نگا کنید چند ماهه.اصلا کسی بوده این همه طول بکشه کسی هم منو دلداری نمیده.بهشون زنگ زدیم میگن سرمون شلوغه منتظر باشینSad
راز عزیز بهتون تبریک گفتم؟ویزای یک ضرب بگیری ایشالا .
مونا جان خوبی نیستی.
پیبو جان خدارو شکر که شما یه تکونی خوردی من موندم.دعام کنین بعد کسایی که منتظر کلیرن من محتاج دعام ..
شیننا جان حالت چطور بهتر شدی؟
ریتا خانم خوبین؟
ارادت مخصوص به همه بچه ها که از ما یاد نمیکنن!Wink
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، shadzad ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 13:42)سانازی نوشته:  سلام بچه ها میبینم که میتینگ انجام شده کی بود دیروز؟من نمیدونستم.خوش گذشت؟
مرسی از داداش ارین گل از توصیه های مفید و شیما جان گلم.خوب و خوشین؟جاتون خیلی خالی اینجا با جودی و سیمی و ارکیده جان.
من هنوزم اپروو نشدم دارم رکورددار میشم نگا کنید چند ماهه.اصلا کسی بوده این همه طول بکشه کسی هم منو دلداری نمیده.بهشون زنگ زدیم میگن سرمون شلوغه منتظر باشینSad
مونا جان خوبی نیستی.
پیبو جان خدارو شکر که شما یه تکونی خوردی من موندم.دعام کنین بعد کسایی که منتظر کلیرن من محتاج دعام ..
ریتا خانم خوبین؟
سلام سانازی عزیز
دیروز بعد از ظهر رفتیم میتینگ. جاتون خیلی خالی بود. اصلاً کجاهایی ؟ خبری ازت نیست!!!
انشالله به زودی Approve می شی و بقیه کارهات زودتر انجام می شه. ولی هر چند وقت یکبار باهاشون تماس بگیر. اینها رو ولشون کنی فکر می کنن ما از رفتن پشیمون شدیم.Big Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، poram ، romance33 ، Tomas
مرسی ریتا جان یکی پیدا شد بگه جات خالی بود.دعوت نشده بودم که.
اتفاقا میخواستم بیام واکسنامم شروع کنم هیچی نزدم.ولی م نمیدونستمم هم ریتا جان انقدر دلسرد شدم میگم نکنه واکسن بی خودی بزنم یه وقت زبونم لال...Sad
اره پس هفته بعدم زنگ بزنیم؟نمیدونم که ایشالا دعا کنین خبری بشه .شما که چند سال ازدواج کردین زود باید کارتونوو درست کنن .ولی خوب راحت ویزای یک ضرب میگیرین.
مرسی عزیزم که خوبی .خوش باشی همیشه.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 13:42)سانازی نوشته:  سلام بچه ها میبینم که میتینگ انجام شده کی بود دیروز؟من نمیدونستم.خوش گذشت؟
مونا جان خوبی نیستی.
ریتا خانم خوبین؟

سانازی جون عزیزم من به یادت هستم و دعا میکنم انسااله همین روزها خبرهای خوشی بشنوی عزیزم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 14:11)سانازی نوشته:  مرسی ریتا جان یکی پیدا شد بگه جات خالی بود.دعوت نشده بودم که.
اتفاقا میخواستم بیام واکسنامم شروع کنم هیچی نزدم.ولی م نمیدونستمم هم ریتا جان انقدر دلسرد شدم میگم نکنه واکسن بی خودی بزنم یه وقت زبونم لال...Sad
اره پس هفته بعدم زنگ بزنیم؟نمیدونم که ایشالا دعا کنین خبری بشه .شما که چند سال ازدواج کردین زود باید کارتونوو درست کنن .ولی خوب راحت ویزای یک ضرب میگیرین.
مرسی عزیزم که خوبی .خوش باشی همیشه.

این حرفو نزن سانازی جان. انشالله کارتون درست می شه. می گن هر کی اولش کارش طول بکشه بعدش ویزاشو راحت می گیره. امیدوارم که کار شما هم همین طور باشه. شما واکسن هاتو بزن. و حتماً به همسرتون بگید باهاشون تماس بگیرند و حتماً بهشون بگند که از رسید مدارک تا الان 8 ماه گذشته و هیچ تماسی از USCIS نشده .
موفق باشید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Tomas
(2013-08-20 ساعت 15:51)arian307 نوشته:  ساعت 4 صبحه Big Grin
بچه ها زبان بخونین ... دوست گلم پیبو جان وقتی نمیتونی اطلاعات ساده ای مثل این لینک و سبک و سنگین کنی اینجا بیای مشکل داری ها... حالا من میگم میگین ارین چرت میگه... ادم همیشه نمیتونه به همسر یا دوستانش تکیه کنه .... وقتتون رو هدر ندین توروخدا... کلاس های ارزون و وقت زیاد شامل حال اکثرتون میشه .. ازش استفاده کنین.... اگر بخواین اینجا شروع کنین واقعا از زندگیتون عقب میمونین... زندگی کردن فقط ویزا گرفتن نیست که شده همه ی فکر و ذکرتون .... ویزا رو که بگیرین 10 ساعت بعدش ذوقش میره و اولین چیزی که ناراحتتون میکنه جدایی از خانوادست.. پاتون رو هم که بزارین تو هواپیما احساس غریبی شدیدی میکنین چون نمیتونین ارتباط برقرار کنین ... اینجا هم که بیاید دیگه 10 روز نهایتن میخواین برین سفر و وکیشن و ماه عسل و اینجور چیزا.. بعدش باید زندگی واقعی رو شروع کنین... بسته به این که کجای آمریکا هم دارین میان مشکلاتتون طبقه بندی میشه... اگر ایالتی جز کالیفرنیا و نیویرک و واشنگتن میرین علاوه بر مشکلات فراوونی که برای رفع مسائل روزمرتون دارین ممکنه با سیبیلو های red neck هم طرف شین که وقتی میبنن پانتومیم بازی میکنین جای حرف زدن خیلی بد باتون برخورد میکنن ... اونوقت یاد ایران میوفتین و خار و مادر آمریکا رو ف ح ش میدین .... احساس افسردگی شدیدی میکنین اون وقت.. تنها موندین و خانوادتون هم ایرانه و همسرتون هم بیشتر ساعات روز رو سر کاره.... درس هم نمیتونین بخونین سر کار هم نمیتونین برین...
...
این که انقدر مطلب بالا دارای نکات منفی بود ناراحتتون کرد.. درسته؟ من میبینم کسایی که اینجا این شکلی شدن... دلم میسوزه واسشون ... حتی پیش یه مشاور هم میخوان برن باید در به در دنبال فارسی زبونش بگردن!.... زندگیتون رو قشنک کنین با یه ذره اینده نگری.... همه ی زندگی ویزا نیست که صبح تا شب نمیتونین به چیز دیگه ای فکر کنین جز اون... درسته مهمه خیلی هم مهمه... اما من بتون قول میدم بدون استثنا همتون ویزاتون رو میگیرین و میاین اینجا.. خیالتون راحت ... واسه بعد از رسیدن به اینجا هم یه خورده برنامه ریزی کنین...
..
شدم عین بابا بزرگا ... اما حس میکنم باید به عنوان یه رفیق یه برادر براتون شرایط اینجا رو هم توضیح بدم.. همونطور که همه وقتی رفتیم مصاحبه سفر نامه نوشتیم... اینجا هم سفرنامه ی خودش رو داره
سلام افا ارین .از نامه مصاحبه من هنوز هیچ خبری نیست . نرماله ذیگه؟؟؟؟؟؟؟؟اول این ماه تو سایت زده بود ready .هنوز منتظریمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arian307 ، Tomas
خوشحالم که به همه تون خوش گذشته. و واقعا ناراحت شدم که نتونستم بیام. این چند هفته واقعا درگیر بودم

از اینکه دوستای خوبی دارم و میشه رو همه تون حساب کرد برای همه لحظه ها خوشحالم. Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، battosai ، MONA FB ، shadzad ، arian307 ، Tomas
امروز یکی از دوستام که ترکیه با هم مصاحبه داشتیم و لاتاری بود زنگ زد گفت کلیر شده . خیلی خوشحالم واسش.
هووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، yalda91 ، romance33 ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-08-21 ساعت 06:17)arian307 نوشته:  اره ویتامین e هم باید برم بگیرم.. bioten هم گرفتم ... در مورد افتاب که باید بگم اینجا تو لس انجلس ستاره ی خورشید انگار افتاده تو حیاط خونه .. همچین داغه که میسوزه ادم ....
اما باید ببینم چه نوع غذاهایی رو باید بخورم... چون من گیاه خوارم که علاوه بر رعایت حقوق حیوانات زندگی سلامتی هم داشته باشم ... اینجوری گوشت و گذاشتم کنار جاش قرص اوردم Sad Big Grin

خوبه ولي مواظبت از بدن هم يه جورايي از موارده مهمه...
دررابطه با غذا هايي كه ميتوني براي تامين ويتامين e بخوري ميتونم به جلبك اشاره كنم همانهايي ه معمولا به دور سوشي ها ميپيچند كه در امريكا خشك شده اش مثل چيپس موجود است و ميتوني بخري...
همچنين پنير موتزارلا براي تامين كلسيم تا اونجايي كه اطلاع دارم خوبه
عدس براي تامين آهن
درضمن ويتامين امگا تري با منشا دانه(كه از ماهي تامين نميشه) نز در اونجا به وفور يافت ميشه..
گياه خواري جواب ميده ولي بايد آدم بدنشو خوب بشناسه كه بهش صدم نزنه.
منم اظهار نظري كردم اميدوارم مبني بر فضولي نذاري...
خوش باشي.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، arian307 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 01:30)MONA FB نوشته:  امروز یکی از دوستام که ترکیه با هم مصاحبه داشتیم و لاتاری بود زنگ زد گفت کلیر شده . خیلی خوشحالم واسش.
هووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا .

مونا جون برای دوستت خیلی خوشحالم. حتماٌ حتماٌ به زودی شما هم کلیر می شی عزیزم. امیدوارم که این دفعه دیدمت چهره زیباتو خندون و خوشحال ببینم عزیزم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، Tomas
سیسیلی جان ... کاملا نرماله ... اپروو شدی و کلاهت رو باید بندازی هوا که از uscis در اومد... حالا دست سفارته .... سفارت ها هم شلوغه الان... کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نیست.. ضمنا اون نوشته هم تا 1 ساعت بعد از مصاحبت هم رو ready میمونه ...
===========
نیما جان مردا این حرفا رو مبنی بر فضولی نمیزارن Wink دمتم گرم که گفتی ... البته منظورم این نیست که خانوم ها مبنی بر فضولی میدونن ها همینجوری گفتم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، romance33 ، yalda91 ، Tomas ، سانازی
سلام دوستان، مدت زمانی‌ که کلا پروسه ازدواج با کسی‌ که گرین کارت داره تقریبا چقدر هستش ؟ مثل اینکه قبلاً ۴ ۵ سال طول می‌کشید. الان کمتر شده ؟ می‌شه لطفا با منبع موثق جواب سوالام رو بدید ؟با داشتن گرین کارت نمی‌شه واسه ویزاهای k1 و k3 اقدام کرد ؟ بی‌ نهیات سپاسگزارم ازتون.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-08-22 ساعت 17:03)5ina نوشته:  سلام دوستان، مدت زمانی‌ که کلا پروسه ازدواج با کسی‌ که گرین کارت داره تقریبا چقدر هستش ؟ مثل اینکه قبلاً ۴ ۵ سال طول می‌کشید. الان کمتر شده ؟ می‌شه لطفا با منبع موثق جواب سوالام رو بدید ؟با داشتن گرین کارت نمی‌شه واسه ویزاهای k1 و k3 اقدام کرد ؟ بی‌ نهیات سپاسگزارم ازتون.

جوابتون رو تو تاپیک قبل دادم.2.5 سال فعلاً،خیر نمیشه اون واسه سیتیزن هاست.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، arian307 ، Tomas ، 5ina ، shabnam.84
هوووووووووووووورررررررررااااااااااا ندا جان ویزاشو گرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.
مبارکککککککککککککککه خانومییییییییییی مامانیییییییییییییییی.ایشالا به زودی و سلامتی برین پیش همسرتون.
خدایا شهریور ماه ما باشه دیگه لطفا.
مرسی پیبو جان ریتا جان خدا کارایه همهمونو زود رو به راه کنه.
مونا ایشالا هورررای خودت و خودم و بکشیم.و یلدااااااااااااااااااا خدایااااااااااااRolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، 5ina ، MONA FB ، romance33 ، hamseda ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، poram ، shinna ، saba.m ، آراد ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان