موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها میبینم که میتینگ انجام شده کی بود دیروز؟من نمیدونستم.خوش گذشت؟
مرسی از داداش ارین گل از توصیه های مفید و شیما جان گلم.خوب و خوشین؟جاتون خیلی خالی اینجا با جودی و سیمی و ارکیده جان.
من هنوزم اپروو نشدم دارم رکورددار میشم نگا کنید چند ماهه.اصلا کسی بوده این همه طول بکشه کسی هم منو دلداری نمیده.بهشون زنگ زدیم میگن سرمون شلوغه منتظر باشین
راز عزیز بهتون تبریک گفتم؟ویزای یک ضرب بگیری ایشالا .
مونا جان خوبی نیستی.
پیبو جان خدارو شکر که شما یه تکونی خوردی من موندم.دعام کنین بعد کسایی که منتظر کلیرن من محتاج دعام ..
شیننا جان حالت چطور بهتر شدی؟
ریتا خانم خوبین؟
ارادت مخصوص به همه بچه ها که از ما یاد نمیکنن!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 13:42)سانازی نوشته: سلام بچه ها میبینم که میتینگ انجام شده کی بود دیروز؟من نمیدونستم.خوش گذشت؟
مرسی از داداش ارین گل از توصیه های مفید و شیما جان گلم.خوب و خوشین؟جاتون خیلی خالی اینجا با جودی و سیمی و ارکیده جان.
من هنوزم اپروو نشدم دارم رکورددار میشم نگا کنید چند ماهه.اصلا کسی بوده این همه طول بکشه کسی هم منو دلداری نمیده.بهشون زنگ زدیم میگن سرمون شلوغه منتظر باشین
مونا جان خوبی نیستی.
پیبو جان خدارو شکر که شما یه تکونی خوردی من موندم.دعام کنین بعد کسایی که منتظر کلیرن من محتاج دعام ..
ریتا خانم خوبین؟
سلام سانازی عزیز
دیروز بعد از ظهر رفتیم میتینگ. جاتون خیلی خالی بود. اصلاً کجاهایی ؟ خبری ازت نیست!!!
انشالله به زودی Approve می شی و بقیه کارهات زودتر انجام می شه. ولی هر چند وقت یکبار باهاشون تماس بگیر. اینها رو ولشون کنی فکر می کنن ما از رفتن پشیمون شدیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ریتا جان یکی پیدا شد بگه جات خالی بود.دعوت نشده بودم که.
اتفاقا میخواستم بیام واکسنامم شروع کنم هیچی نزدم.ولی م نمیدونستمم هم ریتا جان انقدر دلسرد شدم میگم نکنه واکسن بی خودی بزنم یه وقت زبونم لال...
اره پس هفته بعدم زنگ بزنیم؟نمیدونم که ایشالا دعا کنین خبری بشه .شما که چند سال ازدواج کردین زود باید کارتونوو درست کنن .ولی خوب راحت ویزای یک ضرب میگیرین.
مرسی عزیزم که خوبی .خوش باشی همیشه.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 13:42)سانازی نوشته: سلام بچه ها میبینم که میتینگ انجام شده کی بود دیروز؟من نمیدونستم.خوش گذشت؟
مونا جان خوبی نیستی.
ریتا خانم خوبین؟
سانازی جون عزیزم من به یادت هستم و دعا میکنم انسااله همین روزها خبرهای خوشی بشنوی عزیزم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 14:11)سانازی نوشته: مرسی ریتا جان یکی پیدا شد بگه جات خالی بود.دعوت نشده بودم که.
اتفاقا میخواستم بیام واکسنامم شروع کنم هیچی نزدم.ولی م نمیدونستمم هم ریتا جان انقدر دلسرد شدم میگم نکنه واکسن بی خودی بزنم یه وقت زبونم لال...
اره پس هفته بعدم زنگ بزنیم؟نمیدونم که ایشالا دعا کنین خبری بشه .شما که چند سال ازدواج کردین زود باید کارتونوو درست کنن .ولی خوب راحت ویزای یک ضرب میگیرین.
مرسی عزیزم که خوبی .خوش باشی همیشه.
این حرفو نزن سانازی جان. انشالله کارتون درست می شه. می گن هر کی اولش کارش طول بکشه بعدش ویزاشو راحت می گیره. امیدوارم که کار شما هم همین طور باشه. شما واکسن هاتو بزن. و حتماً به همسرتون بگید باهاشون تماس بگیرند و حتماً بهشون بگند که از رسید مدارک تا الان 8 ماه گذشته و هیچ تماسی از USCIS نشده .
موفق باشید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
خوشحالم که به همه تون خوش گذشته. و واقعا ناراحت شدم که نتونستم بیام. این چند هفته واقعا درگیر بودم
از اینکه دوستای خوبی دارم و میشه رو همه تون حساب کرد برای همه لحظه ها خوشحالم.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
امروز یکی از دوستام که ترکیه با هم مصاحبه داشتیم و لاتاری بود زنگ زد گفت کلیر شده . خیلی خوشحالم واسش.
هووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا .
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 01:30)MONA FB نوشته: امروز یکی از دوستام که ترکیه با هم مصاحبه داشتیم و لاتاری بود زنگ زد گفت کلیر شده . خیلی خوشحالم واسش.
هووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا .
مونا جون برای دوستت خیلی خوشحالم. حتماٌ حتماٌ به زودی شما هم کلیر می شی عزیزم. امیدوارم که این دفعه دیدمت چهره زیباتو خندون و خوشحال ببینم عزیزم.
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، مدت زمانی که کلا پروسه ازدواج با کسی که گرین کارت داره تقریبا چقدر هستش ؟ مثل اینکه قبلاً ۴ ۵ سال طول میکشید. الان کمتر شده ؟ میشه لطفا با منبع موثق جواب سوالام رو بدید ؟با داشتن گرین کارت نمیشه واسه ویزاهای k1 و k3 اقدام کرد ؟ بی نهیات سپاسگزارم ازتون.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 11:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 11:47 توسط سانازی.)
هوووووووووووووورررررررررااااااااااا ندا جان ویزاشو گرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.
مبارکککککککککککککککه خانومییییییییییی مامانیییییییییییییییی.ایشالا به زودی و سلامتی برین پیش همسرتون.
خدایا شهریور ماه ما باشه دیگه لطفا.
مرسی پیبو جان ریتا جان خدا کارایه همهمونو زود رو به راه کنه.
مونا ایشالا هورررای خودت و خودم و بکشیم.و یلدااااااااااااااااااا خدایاااااااااااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec