کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ریتا جان تاحایی که من شنیدم تا حدی مطمئنم بانک ملت بود که الان به سامان واگذار شده .من خودم اسفند 300$ سقفوو گرفتم الان یکی از دوستام دیشب رفت ترکیه بهشون 300$ بیشتر ندادن
[/quote]

من هم 300 دلار شنیدم. ولی سایت فرودگاه اینو زده بود. احتمالاً مال پارسال هستش. چون تاریخ نزده. ولی تلفنهاشو گذاشتم یه زنگ بزنید بد نیست.
http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx?Tab...Lang=fa-IR
به نظر من از بانکهای بیرون بتونید تهیه کنید بهتره ، چون اونجا خیلی شلوغه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، Tomas ، romance33
(2013-09-05 ساعت 00:22)kamalir36 نوشته:  ریتا جان تاحایی که من شنیدم تا حدی مطمئنم بانک ملت بود که الان به سامان واگذار شده .من خودم اسفند 300$ سقفوو گرفتم الان یکی از دوستام دیشب رفت ترکیه بهشون 300$ بیشتر ندادن

من هم 300 دلار شنیدم. ولی سایت فرودگاه اینو زده بود. احتمالاً مال پارسال هستش. چون تاریخ نزده. ولی تلفنهاشو گذاشتم یه زنگ بزنید بد نیست.
http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx?Tab...Lang=fa-IR
به نظر من از بانکهای بیرون بتونید تهیه کنید بهتره ، چون اونجا خیلی شلوغه.
[/quote]

این توضیح رو بدم که سقف 300 دلار هست و 1 بار در سال. بانک فقط ملت بود که تازگی ها سامان هم اضافه شده. در ضمن تو شهر باید حواله رو بگیرید یعنی پول رو پرداخت کرده و رسید رو با خودتون به فرودگاه ببرید و بعد از پاسپورت چک باید به طبقه پایین برید و اونجا رسید رو بدید به باجه بانک و 300 دلارتون رو بگیرید . راه دومی هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamalir36 ، Tomas ، romance33
(2013-09-05 ساعت 00:12)سی سی نوشته:  جدا؟ من فکر میکردم فقط 300 دلار حداکثر میشه گرفت. بهم گفته بودن برای حواله ارزی باید برم ملت. که امروز تو سایت بانک سامان دیدم اطلاعیه رو. اما مشکل اینجاست که بانک سامان گفته 3 تا 7 روز کاری قبل از پرواز میتونید اقدام کنید. من تازه امروز گرفتم بلیتم رو و شنبه صبح هم پرواز دارم. Sad
لطفا اگه کسی میدونه که از بانک دیگه ای هم میشه حواله ارزی گرفت که شرط 3 تا 7 روز رو نداشته باشه راهنماییم کنه.

دوست خوبم ممنونم واقعا از راهنماییت و اون آدرس ها که گذاشتی به درد خیلی ها خواهد خورد. ممنون

یلدا جون دوستت از سامان حواله گرفت؟

در ضمن اون جمله ای که نوشته 3 تا 7 روز کاری بابت این گفته که زودتر از اون نرید چون بهتون نمیدن یعنی اگه 15 روز مونده به پرواز نمیتونید برید حواله بهتون نمیدن
پس شما مشکلی ندارید و حتما فردا اول وفت برید بانک ( پیشنهاد میکنم سامان چون خلوت تره) باید بلیط + پاس + کارت ملی + عوارض خروج رو با خودتون به همراه کپی ببرید. البته بلیطتون هم حتما باید مهر داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamalir36 ، yalda91 ، Tomas ، romance33
بچه ها بعد 1 هفته 10 روز انلاین شدم

بیاین این و بخونین ببینین چقدر گرین کارت گرفتن سخته و پدر ادم و در میارن تو مصاحبش

http://mohajersara.com/thread-3233-post-...#pid408090
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، tondar ، houmanmir ، سی سی ، yalda91 ، Tomas ، azadandish ، romance33
(2013-09-04 ساعت 22:33)azri نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 22:05)houmanmir نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 21:50)tondar نوشته:  دوستان یه سوال من اگه اصل فرم ها رو نبرم سفارت پرینتشونو ببرم مشکلی پیش میاد خانومم اصلشونو فرستاده اما میترسم نرسه؟ سفارتم ارمنستانه

باید اصل رو ببرید ، اگه کپی ها رو ببرید نقص مدارک میخورید و اگه ایشالله یه ضرب خواستن ویزا بدن یخورده طول میکشه!! چون میگن برو این مدارکارو بیار هر وقت آوردی ویزاتو میگیری، اگه یه ضرب نگیرید میگن هروقت اسمتون تو سایت اعلام شد یا دیدید این مدارک رو بیار!!
اینم بگم پست نهایتا 2 هفته ای از آمریکا به ایران میرسه

houmanmir عزیز شما هنوز جوابتون نیومده؟

هنوز نه! Sad حالا حالاهام با این اوضاع بچه های لاتاری چشم آب نمیخوره! ایشالله از آخر سپتامبر یه فرجی بشه!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، azri ، romance33
ریتا جان تاحایی که من شنیدم تا حدی مطمئنم بانک ملت بود که الان به سامان واگذار شده .من خودم اسفند 300$ سقفوو گرفتم الان یکی از دوستام دیشب رفت ترکیه بهشون 300$ بیشتر ندادن
[/quote]

حق با شما بود عزیزم
امروز که دوباره پرسیدم گفتند که سایت فرودگاه آپدیت نشده و قیمتها مال پارساله. همون 300 دلار را می دن. هر سال 100 دلار کمتر می شه. فکر کنم تا ما بخواهیم بریم باید یه چیزی هم دستی بهشون بدیم که بذارند ما از گیت رد شیم.Big Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، Tomas ، romantic ، romance33
(2013-09-04 ساعت 20:43)alisarvareharchiabi نوشته:  با درود به خانوم کمالی ولی ایشون به خاطر رتبه به اینجا آمده اند . Smile) ( نزنیننن بابا شوخی کردم )
علییییییییییییییی
خیلیییییییییییییی بدیییییییییییییییییییییی!!!!!Big Grin
مگه دستم بهت نرسه!!!!
حالا تو که به بهانه تولدت رتبه زورکی از ما گرفتی!!!
این رسم مهمون نوازیه، پسر؟!!
اونوقت میگی چرا تاپیک های دیگه سر نمیزنی؟
بچه هایی که منو میشناسین؛علی رو لهش کنین!!!CoolBig Grin
اصلا دیگه لایکش نکنین!!
اصلا زنده باد استقلال!!!!
TongueTongueTongue:Big GrinTongueTongueTongue
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، MONA FB ، yalda91 ، romance33
(2013-09-05 ساعت 01:13)houmanmir نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 22:33)azri نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 22:05)houmanmir نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 21:50)tondar نوشته:  دوستان یه سوال من اگه اصل فرم ها رو نبرم سفارت پرینتشونو ببرم مشکلی پیش میاد خانومم اصلشونو فرستاده اما میترسم نرسه؟ سفارتم ارمنستانه

باید اصل رو ببرید ، اگه کپی ها رو ببرید نقص مدارک میخورید و اگه ایشالله یه ضرب خواستن ویزا بدن یخورده طول میکشه!! چون میگن برو این مدارکارو بیار هر وقت آوردی ویزاتو میگیری، اگه یه ضرب نگیرید میگن هروقت اسمتون تو سایت اعلام شد یا دیدید این مدارک رو بیار!!
اینم بگم پست نهایتا 2 هفته ای از آمریکا به ایران میرسه

houmanmir عزیز شما هنوز جوابتون نیومده؟

هنوز نه! Sad حالا حالاهام با این اوضاع بچه های لاتاری چشم آب نمیخوره! ایشالله از آخر سپتامبر یه فرجی بشه!
به امید خدا میاد. دیگه خان آخره. Smile
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
عزیزم ببخش دیر جواب دادم چون دیروز مهاجرسرا نیومدم...ما 2هفته پیش(تقریبا 2 هفته)ارز مسافرتی از سامان اتیساز گرفتیم...شوهرم نمیتونست بگیره چون بیش از 1بار مسافرت داشته بود امسال..اما به من دادن و 300 دلار دادن....به همه 300 تا میدادن..به دخترم هم که اصلا ندادن چون فکر میکنن بچه خرج نداره...خلاصه نفری 300 تاس و سالی 1 بار(هنر کردن واقعا)عزیزم من رفتم بانک اتیساز چون همیشهههه خیلی خلوته و صف انچنانی نبود مثل بانکهای دیگه برای گرفتن ارز....در ضمن من دقیقا 1 روز قبل از پروازم رفتم و هیچ مشکلی نبود.میتونی با این پول 2باری بری رستوران.خیلی مسخرن واقعا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamalir36 ، battosai ، shabnam.84 ، romance33
دوستام محض اطلاع دلار 2500 تومنیCool رو باید از بانک ملت بگیرین و فقط 300 تاWink اونم از صبح خیلی زود باید برین تو صف Big GrinBig Grinو در اخر یه برگ رسید حواله میدن که از باجه بانک ملت فرودگاه بعد از گیت پشت کافی شاپ طبقه پایین با روئیت پاسپورت و در نهایت احترام Big GrinBig GrinBig Grin تقدیمتون میکنن . Tongue

تاریخ ترجمه در مورد اسناد مالی که البت مربوط به لاتاری ها هست باید تا 6 ماه باشه . Wink
چیزایی مثل شناسنامه و عقدنامه مهم نیست حتی مهر دادگستری و امور خارجه اش هم زیاد مهم نیست . Wink
باشد که رستگار شوید و با دست پر برگردید . TongueTongueTongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، yalda91 ، battosai ، kamalir36 ، Tomas ، Ehsan1358 ، shabnam.84 ، romance33
دوستای خوبم من امروز رفتم که دلار دولتی بگیرم. بلیت برای شنبه صبح داشتم که دیشب آژانس بلیتمو بهم داد!
بانک سامان بهم نداد و گفت باید حداکثر سه روز قبل از سفر میومدی و الان دیره.
بانک ملت اما میشد گرفت. هر بانکی رفتم گفت الان پر شده نوبت ها (من 9صبح بانک بودم)... چهار تا بانک رو چک کردم تا بلاخره یکیش بهمون ارز داد. مونا جون درست میگه همون 300 دلاره و به نرخ 2500 تومان.
اگه بتونید سه روز قبل از بلیتتون برید سامان بهتره چون خیلی خلوت و خوبه و در تمام شعبه هاش هم این کار انجام میشه.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، Tomas ، shabnam.84 ، romance33
راستی من آخرش نفهمیدم سیم کارت رو رسیدم فرودگاه دبی بخرم یا نه!
هزینه مکالمات اتصالات با ایران 2.4 درهمه (یعنی اینو تو سایت اتصالات دیدم, اما هنوز مطمئن نیستم جای درستی تو سایت رو دیدم یا نه). ایرانسل اگه از ایران باهات تماس بگیرن حدود دقیقه ای 940 و پیامک به ایران هم حدود 640.
دارم فکر میکنم بهتر نیست هر بار خواستم به ایران زنگ بزنم پیامک بدم که اونها تماس بگیرن و همین ایرانسل رو ببرم؟
شماره ضروری هم جایی ازم خواست شماره خونمونو بدم و بخوام که بهم خبر بدن؟

نمیدونم Sad

خیلی خوشحال میشم نظراتتونو بگین و اگه تجربه دارین... چون تا حالا بچه ها خیلی کمک کردن البته ولی گاهی ضد و نقیض بود.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، romance33
(2013-09-05 ساعت 19:09)سی سی نوشته:  راستی من آخرش نفهمیدم سیم کارت رو رسیدم فرودگاه دبی بخرم یا نه!
هزینه مکالمات اتصالات با ایران 2.4 درهمه (یعنی اینو تو سایت اتصالات دیدم, اما هنوز مطمئن نیستم جای درستی تو سایت رو دیدم یا نه). ایرانسل اگه از ایران باهات تماس بگیرن حدود دقیقه ای 940 و پیامک به ایران هم حدود 640.
دارم فکر میکنم بهتر نیست هر بار خواستم به ایران زنگ بزنم پیامک بدم که اونها تماس بگیرن و همین ایرانسل رو ببرم؟
شماره ضروری هم جایی ازم خواست شماره خونمونو بدم و بخوام که بهم خبر بدن؟

نمیدونم Sad

خیلی خوشحال میشم نظراتتونو بگین و اگه تجربه دارین... چون تا حالا بچه ها خیلی کمک کردن البته ولی گاهی ضد و نقیض بود.

سلتم سي سي جان اميدةارم كارات ه خوبي پيش بره...
ميخواستم سوال بكنم شمت ودت از سفارت ابوظبي وقت گرفتي يا خودشون بهت وقت دادن..
ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، Tomas ، romance33
(2013-09-04 ساعت 21:40)tondar نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 20:22)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 18:09)tondar نوشته:  يه مركز پيشخوان تو خيابان كاشاني هست ٢ هفته ايي تعويض ميكنه دوستان من اونجا رفتم

تندر جان میشه ادرس دقیقتر بدی که بتونم من هم اونجارو پیدا کنم ؟ چون من اونورارو بلد نیستم. و اینکه چه مدارکی باید با خودم ببرم که بتونم کارت ملی رو تعویض کنم . خیلی متشکرم.
فلکه اول صادقیه - خیابان کاشانی 500 متر که رفتین جلو سمت راست یا مرکز پیشخوان هست - شناسنامه -کارت ملی قدیمی - 11 هزار تومان وجه رایج ایران که همون جا پرداخت می کنید 2 هفته بعد کارت جدید آمادس -آها عکس فکر کنم 2 قطعه 3*4

دوستان چرا 11 هزار تومان ؟؟ من برای تعویض کارتم بدلیل انقضای تاریخش رفتم و گفت دو هزار تومان میشه !!!!!!!!!
ادرسش خیابان ونک کوچه لیلی پلاک 3 دفتر پیشخوان دولت
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، yalda91 ، SaraBanoo ، romance33
(2013-09-05 ساعت 18:48)MONA FB نوشته:  دوستام محض اطلاع دلار 2500 تومنیCool رو باید از بانک ملت بگیرین و فقط 300 تاWink اونم از صبح خیلی زود باید برین تو صف Big GrinBig Grinو در اخر یه برگ رسید حواله میدن که از باجه بانک ملت فرودگاه بعد از گیت پشت کافی شاپ طبقه پایین با روئیت پاسپورت و در نهایت احترام Big GrinBig GrinBig Grin تقدیمتون میکنن . Tongue

تاریخ ترجمه در مورد اسناد مالی که البت مربوط به لاتاری ها هست باید تا 6 ماه باشه . Wink
چیزایی مثل شناسنامه و عقدنامه مهم نیست حتی مهر دادگستری و امور خارجه اش هم زیاد مهم نیست . Wink
باشد که رستگار شوید و با دست پر برگردید . TongueTongueTongue
مونای عزیز
اگه فضولی نباشه
باز این علی قرمزه نیاد به ما گیر بده بگه برو خونه خودتون!Sad
باید به عرضتون برسونم که اون ارز مورد نظر رو میتونید از شعب ارزی بانک سامان هم تهیه کنید!
چقدر ارز و عرض کردم!!خخخخخخخخخ
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، Tomas ، battosai ، kamela ، yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان