کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-10-29 ساعت 15:37)mercedeh2011 نوشته:  سلام دوستان، همگي حالتون خوبه؟ بلاخره تبريك ميگم سايت راه افتاد، دق كردم، هر روز ميومدم چك ميكردم،
ولي من فكر ميكنم صفحات اخر نيومده، چون من اينجا در اخرين لحظات نوشتم كه "من رفتم مصاحبه و اومدم ولي هنوز سايتي كه وقتهاي مصاحبه رو اعلام ميكنه هنوز اپديت نشده و تاريخ قبلي وقت مصاحبه منو نشون ميده، اينا كه منظورم سفارت امريكا در تركيه است همين مدلي ميخوان ويداي ما رو اعلام كنن؟"
چی شد مصاحبه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
گفته بودم كه ... برگه ابي گرفتم، تو سفرنامه نامزدي نوشتم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، omnia
من پر رو رو بگید که هنوز پروندم تو نوک کامل نشده هر روز میرم سایت سفارتو چک می‌کنم و از اون مسخره تر اینه که کیس نامبرمو سرچم می‌کنم. امید واهی به این میگن Smile)))

اینو یادم رفت بگم. بعضی‌ وقتا غرم میزنم که چرا اینقد دیر به دیر آپدیت می‌کنن!!!

لطفا مسئولین رسیدگی کنن D:
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela
نگو عزيزم، منم همين مدليا بودم، اصلا بيخيال شده بودم ديگه، بعد فكر ميكردم اوووو كو تا من بخوام برم مصاحبه، اگه بخوام برم چي ميشه، اصلا فكر ميكردم حالا حالاها خبري نباشه ولي يه دفعه اي فيلم دور صد درجه گرفت، الان خوب استراحت كن كه به وقتش همه چيز باهم درست ميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
وااای جودی خیلی باحالی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela
الهه جون همينجوري كه دارم تو سايت چرخ ميزنم ميبينم چقدر همه رو دقيق درمورد فرمها راهنمايي ميكني، براي خودت يه پا وكيل شديا ... كاردرست
به نظر من تو ميتوني حق الزحمه هم بگيري Smile)))))
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
مرسده جان درست میگی‌. و چقدر قشنگه که با صبرو حوصله همرو راهنمایی می‌کنه به چشمم خورده یه مطلبو چند بار می‌نویسه و تا طرف مقابل کاملا متوجه نشه بی‌خیال نمی‌شه...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
بچه ها خجالتم ندین دیگه Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011
من همينجا از مديرا ميخوام يه مدال افتخار به الهه براي اين بخش بدن Smile
و اون اسپانسر عزيز هم بياد كه كار الهه جونمونم هم هرچه زودتر راه بيفته
الهه ولي رفتي بازم به اينجا سر بزنيا Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، sayeh_m
(2012-10-29 ساعت 15:55)girl نوشته:  من پر رو رو بگید که هنوز پروندم تو نوک کامل نشده هر روز میرم سایت سفارتو چک می‌کنم و از اون مسخره تر اینه که کیس نامبرمو سرچم می‌کنم. امید واهی به این میگن Smile)))

اینو یادم رفت بگم. بعضی‌ وقتا غرم میزنم که چرا اینقد دیر به دیر آپدیت می‌کنن!!!

لطفا مسئولین رسیدگی کنن D:

گرل عزیز.....سایت سفارت رو چطوری سرچ میکنی؟مگه میشه این کار رو کرد؟در کدوم سایت میری؟من که اصلا خبر ندارم از این سایت....کیس نامبر رو کجا و چطور سرچ میکنی؟چه خوب شد گفتی.......هاهاهاااا .منم میرم این کار رو میکنم..راستی این سرچ کردن برای چی هست؟اگر کیس نامبر اونجا بود یعنی چی؟ممنونم ازت عزیزم
پاسخ
الهه بچه ها راست میگن. فکر کنم باید دفتر وکالت بزنی. حسابی راه افتاده و همه چیز و میدونه. مرسی که به همه کمک میکنی :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
کامیلا جان آدرس سایت رو پایین مینویسم. ctrl+f رو میزنی‌ یه کادر واسه سرچ میاد بالای صفحه اونجا کیس نامبر رو میزنی‌ و سرچ می‌کنه که کیس نامبرت اونجا هست یا نه. ادرس سایت سفارت آمریکا در آنکارا اینه:

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_iv.html

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela
مرسی شبنمو مرسده عزیزم. شما لطف دارین Smile
مرسده جان اسپانسرم جور شد. توی تاپیک ازدواج توضیح دادم Smile
حالا مدارکم دست وکیلمه و این هفته میخواست همه رو پست کنه به NVC. ما تاحالا هیچی واسه NVC نفرستادیم. حالا شانس ما توی ایالتهای شرقی طوفان شده و همه تو خونه موندن و جرات نمیکنن برن بیرون.
میگم اسپانسرمو سیل نبره یه وقت Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، ASALI ، sara mas
خوش خبر باشی دختر
از بس که من صداش زدم ؛ دیدی Smile
بهش بگو بره یه ایالت دیگه ...

بچه ها یه چیزی الان یادم افتاد؛ الان ترکیه تعطیلیه ؛ از چهارشنبه تا دوشنبه این هفته به خاطر عید قربان تعطیل هستن
فک کنم سایت رو هم وقتی تعطیلی تموم بشه آپدیت می کنن دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق
(2012-10-29 ساعت 20:54)girl نوشته:  کامیلا جان آدرس سایت رو پایین مینویسم. ctrl+f رو میزنی‌ یه کادر واسه سرچ میاد بالای صفحه اونجا کیس نامبر رو میزنی‌ و سرچ می‌کنه که کیس نامبرت اونجا هست یا نه. ادرس سایت سفارت آمریکا در آنکارا اینه:

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_iv.html

ممنونم ازت گرل عزیز.....خیلی لطف کردی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان