موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سایتها آپدیت شد ؛ عـــــــــــــــــــــجـــــــــــــــــــــــــب
این تاریخی که جلوش مینویسه یعنی چی؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-29 ساعت 21:41)elahenadafy2 نوشته: مرسی شبنمو مرسده عزیزم. شما لطف دارین
مرسده جان اسپانسرم جور شد. توی تاپیک ازدواج توضیح دادم
حالا مدارکم دست وکیلمه و این هفته میخواست همه رو پست کنه به NVC. ما تاحالا هیچی واسه NVC نفرستادیم. حالا شانس ما توی ایالتهای شرقی طوفان شده و همه تو خونه موندن و جرات نمیکنن برن بیرون.
میگم اسپانسرمو سیل نبره یه وقت
الهه جون خیلی تبریک میگم بهت. ایشالا به زودی کارت درست میشه دیگه...من یه چند وقتی سرم شلوغ بود نتونستم زیاد بیام سر بزنم. الان فهمیدم اسپانسرت جور شده کلی خوشحال شدم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی سارا جونم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
وسط این بحث ها اومدم بگم. وایییییییییی. چه سرمایی خوردم. ویروس متحرکم تو خونه. گلو دردددددد. مماخم قرمز شده خیر سرم واکسن آنفولانزا زدم. انگار بدتر شدم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وای منم سرما خوردم. خیلی حالم بده. پارسال واکسن زدم از روزی که زدم فکر کنم مهر ماه بود تا آخر فروردین امسال مریض بودم، امسال دیگه واکسن نزدم ولی باز مریض شدم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 00:00 توسط shabnam.84.)
آره دقیقا همینطوره .منم هفته پیش زدم واکسن.
این سوزش و درد گلو امان بده یه کم راحت میشه. صدام هم که تلفیقی از تو دماغی و خروسی شده تا دلت هم بخواد قرص ریختم تو این معده ی بیچاره.
ولی روم زیاده دیروز یه کم ترشی خوردم بدتر شد. هرکاری کردم نتونستم حریف شیطون بشم آخر گول مالید سرم :d
مرسده کلداکس بخور خیلی خوبههه. خوبم خوابت میبره
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آره دقیقا همینطوره، من میدونم چه چیزایی باعث میشن که احساس دلتنگی بهم دست بده و اصلا سمتشون نمیرم چون واقعا هرچی بیشتر بهش بها بعدی اونم قویتر میشه.
سوسک تا دلت بخواد اونجا هست.. البته من آمار سوسکای فلوریدارو دارم. میگن هر کدوم اندازه یه گنجیشکه )))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم...دلت اصلا برای سوسک تنگ نمیشه.....چون امریکا یک سوسکایی داره قد نعلبکی و به قدری وحشتناک که از ترس خابت نمیبره....بدون استثنا در همه خانه ها و در همه ایالت ها هست...من همیشهههههه یک چشمم روی در و دیوار بود که یکی رو شکار کنم..ولی وقتی میدیدمش از ابهتش نمیتونستم برم کنارش....بدون شک اگه میومد کنار دختر نوزادم میتونست اروم اروم بخورتش..وایییییییی امریکا پر جونوره
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
وااای من تا سرحد مرگ از سوسک میترسم. با اینکه عااااشق حیوونا هستم ولی از سوسک متنفرررررم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
من از سوسک خیلی نمیترسم ولی مارموووولک. یه مارمولک ببینم ۱ هفته کابوس میبینم، فکر میکردم برم اونجا از شرح مارمولک راحت میشم ولی اونجا مارمولکم زیاد هست (((