کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها مسئول آپدیت این سایتهای وقت مصاحبه و اعلام ویزا کیه ؟ کاش میشد بهش یه زنگ زد Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
بچه ها سایتها آپدیت شد ؛ عـــــــــــــــــــــجـــــــــــــــــــــــــب
این تاریخی که جلوش مینویسه یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela
(2012-10-29 ساعت 21:41)elahenadafy2 نوشته:  مرسی شبنمو مرسده عزیزم. شما لطف دارین Smile
مرسده جان اسپانسرم جور شد. توی تاپیک ازدواج توضیح دادم Smile
حالا مدارکم دست وکیلمه و این هفته میخواست همه رو پست کنه به NVC. ما تاحالا هیچی واسه NVC نفرستادیم. حالا شانس ما توی ایالتهای شرقی طوفان شده و همه تو خونه موندن و جرات نمیکنن برن بیرون.
میگم اسپانسرمو سیل نبره یه وقت Big Grin

الهه جون خیلی‌ تبریک میگم بهت. ایشالا به زودی کارت درست می‌شه دیگه...من یه چند وقتی‌ سرم شلوغ بود نتونستم زیاد بیام سر بزنم. الان فهمیدم اسپانسرت جور شده کلی‌ خوشحال شدم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق
مرسی سارا جونم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas
وسط این بحث ها اومدم بگم. وایییییییییی. چه سرمایی خوردم. ویروس متحرکم تو خونه. گلو دردددددد. مماخم قرمز شده Smile خیر سرم واکسن آنفولانزا زدم. انگار بدتر شدم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
وای منم سرما خوردم. خیلی‌ حالم بده. پارسال واکسن زدم از روزی که زدم فکر کنم مهر ماه بود تا آخر فروردین امسال مریض بودم، امسال دیگه واکسن نزدم ولی‌ باز مریض شدم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84
منم وقتی واکسن آنفولانزا زدم بدتر مریض شدم توی ترکیه ؛ در عرض 3 روز یک ورق کامل قرص سرماخوردگی رو خوردم خوب نشدم و ببخشید فین فینم تموم نشد تا بلاخره رفتم از داروخانه بازم داروخریدم ولی لاکردار 2 تا ش رو که خوردم خوب شدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
آره دقیقا همینطوره .منم هفته پیش زدم واکسن.
این سوزش و درد گلو امان بده یه کم راحت میشه. صدام هم که تلفیقی از تو دماغی و خروسی شده Big Grin تا دلت هم بخواد قرص ریختم تو این معده ی بیچاره.
ولی روم زیاده دیروز یه کم ترشی خوردم بدتر شد. هرکاری کردم نتونستم حریف شیطون بشم آخر گول مالید سرم :d
مرسده کلداکس بخور خیلی خوبههه. خوبم خوابت میبره

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
خواب كه نگو عزيزم، من كلا اين چند وقته بهم ريختم، حالم بد شده، حال مسخره
الان بايد خوشحال و شاد باشم
درحاليكه همش فكر ميكنم دلم برا همه حالا تنگ ميشه، حتي اون چيزايي كه ازشون متنفرم، مثل مانتو و مقنعه اداره
خوابم هم بهم ريخته، پريشب ساعت ١١ و نيم خوابيدم، ٣ بيدار شدم ديگه خوابم نبرد، اينترنت هم قطع ...
كامپيوتر رو روشن كردم فيلم ديدم تا صبح، چون همكارم هم مرخصي بود بايد زودتر ميرفتم هرچي كه ساعت ٧ شب هم رسيدم خونه جنازه
اونقدر واسه الهه غر غر فرستادم كه نگو Big Grin
يه موقعها هم با خودم فك ميكنم نكنه اصلا ويزامو رد كنن تو اين مرحله و اصلا اسمم در نياد Sad

البته الان يه كمي روحيه ام بهتر شده ، بعد از اومدنم از سفارت خيلي حالم بد بود
دوستاي خيلي قديمي پيام زدن كه هفته ديگه دور هم جمع بشيم ؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق
(2012-10-31 ساعت 23:51)mercedeh2011 نوشته:  منم وقتی واکسن آنفولانزا زدم بدتر مریض شدم توی ترکیه ؛ در عرض 3 روز یک ورق کامل قرص سرماخوردگی رو خوردم خوب نشدم و ببخشید فین فینم تموم نشد تا بلاخره رفتم از داروخانه بازم داروخریدم ولی لاکردار 2 تا ش رو که خوردم خوب شدم Smile
مرسده جون امیدوارم که زودتر خوب بشی. ولی این خاصیت (متاسفانه) واکسن آنفولانزا هست که بعد از تزریقش حتما یه سرماخوردگی شدید سراغت می یاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
(2012-11-02 ساعت 01:08)mercedeh2011 نوشته:  ...فکر میکنم حتی دلم واسه سوسکهای وحشتناک اینجا هم تنگ میشه Big Grin
کم کم یاد خاطرات و بخصوص قسمتهای خوب و رویاهایی که اینجا گذروندم میفتم ...
دلتنگی فقط یه احساس درونیه (حالا چه هورمونی ترشح میشه تو بدن رو نمیدونم) که اگه بهش میدون بدی یا ضعیف بشی اون قدرت بیشتری پیدا میکنه (تا جاییکه ممکنه شخص رو از پا بندازه)
یه روز که کمی خسته بودم رو کامپیوتر نشسم و آخرین عکسایی که پدر و مادر و اینا گرفته بودیم رو نگاه میکردم یهو احساس کردم که اوضاع داره خراب میشه و قلبم فشرده میشه! کاری که کردم این بود که بیخیال دیدن عکسا شدم و شروع کردم بقیه کارمو انجام دادن.

راجب سوسک من یه راه حل دیگم دارم، اونم اینه که یه جفت ازونا رو ورداری بیاری اینجا TongueBig Grin
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
آره دقیقا همین‌طوره، من میدونم چه چیزایی‌ باعث میشن که احساس دلتنگی‌ بهم دست بده و اصلا سمتشون نمیرم چون واقعا هرچی‌ بیشتر بهش بها بعدی اونم قویتر می‌شه.

سوسک تا دلت بخواد اونجا هست.. البته من آمار سوسکای فلوریدارو دارم. میگن هر کدوم اندازه یه گنجیشکه Smile)))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84
عزیزم...دلت اصلا برای سوسک تنگ نمیشه.....چون امریکا یک سوسکایی داره قد نعلبکی و به قدری وحشتناک که از ترس خابت نمیبره....بدون استثنا در همه خانه ها و در همه ایالت ها هست...من همیشهههههه یک چشمم روی در و دیوار بود که یکی رو شکار کنم..ولی وقتی میدیدمش از ابهتش نمیتونستم برم کنارش....بدون شک اگه میومد کنار دختر نوزادم میتونست اروم اروم بخورتش..وایییییییی امریکا پر جونوره
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
وااای من تا سرحد مرگ از سوسک میترسم. با اینکه عااااشق حیوونا هستم ولی از سوسک متنفرررررم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011
من از سوسک خیلی‌ نمی‌ترسم ولی‌ مارموووولک. یه مارمولک ببینم ۱ هفته کابوس میبینم، فکر می‌کردم برم اونجا از شرح مارمولک راحت میشم ولی‌ اونجا مارمولکم زیاد هست Sad(((

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان