کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-11 ساعت 23:18)سی سی نوشته:  مرسی بچه ها از همتون بابت تبریکای خوشگلتون. امیدوارم همه تو هر مرحله ای که هستن کاراشون به خوبی و در مناسب ترین وقت انجام بشه.

سانازی جون, فکر کنم ازدواجی ها همسرشون پیششون نباشه بهتره اما ما چون نامزدی هستیم بد نیست مصاحبه رو با هم باشیم. از ما هیچ مدرکی دال بر نامزدی یا آشنایی نخواست حتی عکس. احتمالا چون نامزدم اونجا بود اینجوری شد. نامزدم طول مصاحبه هیچ حرفی نزد. فقط نگاه و لبخند بینمون رد و بدل شد و مدارکمو میدادم دستش که نگه داره. خودش میگه آفیسر یواشکی نگاهمون کرده و اون دیده اما من اصلا نفهمیدم. همش فکر میکردم چرا اصلا منو نگاه نکرد.

بچه ها بازم میگم اگه نامزدتون خواست بیاد تو احتمالا دربون مخالفت میکنه... اما اون کاره ای نیست بگید میخواهید با آفیسر دم در صحبت کنید. اون اجازه میده.

بچه ها یه خانم دیگه ویزای نامزدی اونجا بود که وقتی نامزدم برای پرسیدن راجع به رسید رفت داخل نوبت مصاحبه اون بود. گفت خیلی بیچاره رو سوال پیچ کرده بوده و راجع به رشته و شغل نامزدش میپرسیده که اون خانم خوب نتونسته جواب بده اما در نهایت به اون هم گفتن هفته بعد ویزاشو میگیره.

یه کیس ازدواجی هم اونجا بود که یه خانم آسیایی بود و همسرش آم.ری.کایی بود. با همسرش اومده بودن. همسرشون به نامزد من گفته بود که از اقدامشون حدود یکسال گذشته و تازه الان بهشون وقت مصاحبه دان. اینو گفتم که وقتی اپروو طول میکشه خیلی نگران نشین. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.

بازم ممنون از همتون. ما که فعلا اینجا اسیر شدیم. برگردم مفصل سفرنامه مینویسم با شرح همه بی دقتی هایی که کردم و سوتی هایی که تو این سفر دادیم Smile
بازم دوستتون دارم. مواظب خودتون باشین... امیدوارم تا برگشت من اونقدر اینجا پر بشه از خبرهای خوب که اصلا تو تبریک به هم قاطی کنیم Smile

فدات بشم سی سی جان خیلی خوشحالمون کردی بلخصوص قسمت اخر نوشتت که تو تبریک قاطی کنیم انقدر که منتظرامون زیادن.خدا از دهنت بشنوه امیییییییییییین.
مرسی گلم خوش باشین
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، paris a ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33
(2013-09-11 ساعت 23:18)سی سی نوشته:  مرسی بچه ها از همتون بابت تبریکای خوشگلتون. امیدوارم همه تو هر مرحله ای که هستن کاراشون به خوبی و در مناسب ترین وقت انجام بشه.

سانازی جون, فکر کنم ازدواجی ها همسرشون پیششون نباشه بهتره اما ما چون نامزدی هستیم بد نیست مصاحبه رو با هم باشیم. از ما هیچ مدرکی دال بر نامزدی یا آشنایی نخواست حتی عکس. احتمالا چون نامزدم اونجا بود اینجوری شد. نامزدم طول مصاحبه هیچ حرفی نزد. فقط نگاه و لبخند بینمون رد و بدل شد و مدارکمو میدادم دستش که نگه داره. خودش میگه آفیسر یواشکی نگاهمون کرده و اون دیده اما من اصلا نفهمیدم. همش فکر میکردم چرا اصلا منو نگاه نکرد.

بچه ها بازم میگم اگه نامزدتون خواست بیاد تو احتمالا دربون مخالفت میکنه... اما اون کاره ای نیست بگید میخواهید با آفیسر دم در صحبت کنید. اون اجازه میده.

بچه ها یه خانم دیگه ویزای نامزدی اونجا بود که وقتی نامزدم برای پرسیدن راجع به رسید رفت داخل نوبت مصاحبه اون بود. گفت خیلی بیچاره رو سوال پیچ کرده بوده و راجع به رشته و شغل نامزدش میپرسیده که اون خانم خوب نتونسته جواب بده اما در نهایت به اون هم گفتن هفته بعد ویزاشو میگیره.

یه کیس ازدواجی هم اونجا بود که یه خانم آسیایی بود و همسرش آم.ری.کایی بود. با همسرش اومده بودن. همسرشون به نامزد من گفته بود که از اقدامشون حدود یکسال گذشته و تازه الان بهشون وقت مصاحبه دان. اینو گفتم که وقتی اپروو طول میکشه خیلی نگران نشین. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.

بازم ممنون از همتون. ما که فعلا اینجا اسیر شدیم. برگردم مفصل سفرنامه مینویسم با شرح همه بی دقتی هایی که کردم و سوتی هایی که تو این سفر دادیم Smile
بازم دوستتون دارم. مواظب خودتون باشین... امیدوارم تا برگشت من اونقدر اینجا پر بشه از خبرهای خوب که اصلا تو تبریک به هم قاطی کنیم Smile
سی سی عزیزم صمیمانه تبریک ها... خدا میدونه که چقدر خوشحال شدم
از ته قلبم برای شما و بقیه دوستان آرزوی خوشبختی میکنم و دوستون دارم
یه جیغ و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا گیگیلی گیگیلی گیشگیلی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، paris a ، leila.e ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، romance33
(2013-09-11 ساعت 21:01)سی سی نوشته:  سلام دوستای خوبم,
من امروز مصاحبه بودم;
اول مصاحبه گر(آفیسر): یه خانم لاغر میانسال خوش تیپ اما خیلی خشک (به خدا قسم فکر کنم فقط یه بار نگاهم کرد بقیه شو سرش پایین بود)
سوالها: خیلی با فاصله پرسیده میشد و درحالیکه ایشون برگه های مدارک رو زیر و رو میکرد. طوری که من تا آخرین سوال هنوز فکر میکردم هنوز مصاحبه شروع نشده. یعنی کلا یه جوری بود که حس نکردم دارم مصاحبه میشم.

اول قسم خوردم
بعد یه جا تو برگه گفت اسم نامزدت رو بنویس و امضا کن. که اصلا نفهمیدم چی رو امضا کردم Smile)
1. کار میکنی؟ نه دانشجو ام.
2. چجوری با هم آشنا شدین؟ معرفی...
3. اولین بار کی دیدیش؟ فلان ماه 2008
4. کسی رو آمریکا داری؟ نه فقط فلانی (یه فامیل دور)
5. تا حالا آمریکا سفر کردی؟ نه

(قبلش اون خانمی که مدارکمو تحویل میگرفت هم ازم پرسید ازدواج کردی؟ گفتتم نه.)

بعدش گفت توی این سایت (همون سایت که پست رو مشخص میکنن) ثبت نام کن. که من گفتم قبلا ثبت نام کردم. گفت پاست میمونه اینجا, منتظر باش 3 یا 4 روز دیگه وقتی برات ایمیل زدن, برو و از پست پاست رو بگیر.
من اصلا نفهمیدم چی شد! برگه رنگی هم بهم نداد. همینطوری فرستادم بیرون.

حالا دو تا مساله هست:
اولا اگه نامزدتون بتونه باهاتون بیاد تو خوبه. چون به همین دلیل بود که از من زیاد سوال نپرسید. یه کیس نامزدی دیگه بود که خیلی سوال پیچ شد. نامزد منو دربان گفت که نمیذارن بره تو اما رفت تو پذیرش دم در هی اصرار کرد تا گذاشتن بیاد.

دوم اینکه ما وقتی اومدیم بیرون من گفتم پس برگه رنگی چی شد؟! بعد نامزدم باز رفت تو دنبال رسید(برگه رنگی). اما آفیسر بهش گفت که نیازی نیست. برید پست مدارکو میدن...

خلاصه من نمیدونم یعنی چی این؟ الان هورراااااااااااااااا بکشم آیا؟ اصلا تا کی بمونم دبی؟
راهنمایی کنید آقا جان Smile
باورتون میشه از دیشب چندبار این سفرنامه رو خوندم ولی خسته نشدم!!!!
سی سی جان
پایان یافتن این انتظار بر تو مبارک باد
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، leila.e ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، romance33
تبریک فراوان سی سی جون. با آرزوی خوشبختی و روزهای شاد.
امیدوارم این لحظه خوش به زودی شامل حال همه منتظرین بشه
بچه ها اون موقع که با دل شکسته دستاتونو رو به آسمون دراز کردین و دارین تو خلوت قشنگتون با خدای خودتون راز و نیاز میکنین اگه میشه برا منم دعا کنین.
امشب دارم میرم خونمون. فکر اینکه صبح وقتی چشمامو باز میکنم میتونم لبخند مهربون مامانمو ببینم کمی حالمو بهتر میکنه.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، piboo ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33
سی سی جون خیلی بهت تبریک میگم عزیزم..همیشه شاد باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سی سی ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، yalda91 ، romance33
سلام. متن زیر توسایت اداره مهاجرت یعنی چی؟ 133 روزه که فیانس اپلای شده... هنوزم اینشال رویو نشون میده سایت.. ممنونم
On September 12, 2013, your address was changed relating to the I129F, PETITION FOR FIANCE(E) that you filed. Please check our website at www.uscis.gov for further updates on your case. Please wait until the end of normal processing time before calling customer service at 1-800-375-5283 for live assistance.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سی سی حون تبریک .منم 25 سپتامبر مصاحبه دارم
یه سوال شما عکس تو روی فرم 156 چسباندی یا اونجا آفیسر چسباند؟
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، Tomas
دوستان عریز میدونید که پرینت تلفن ها و موبایل ترجمه میکندد یا نه ؟ آبا اصلا لازم که ترجمه بشه ؟ یا پرینت های مخابرات را قبول دارند ؟
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-09-13 ساعت 02:12)paryan نوشته:  دوستان عریز میدونید که پرینت تلفن ها و موبایل ترجمه میکندد یا نه ؟ آبا اصلا لازم که ترجمه بشه ؟ یا پرینت های مخابرات را قبول دارند ؟
احتیاجی به ترجمه نیست. همین که شماره نامزدتون توی پرینت مشخص باشه کافیه. شماره هایی که مال نامزدتون بوده و بهش زنگ زدین تو پرینت با ماژیک های لایت کنید. فقط موقع پرینت گرفتن با حروف انگلیسی پرینت بگیرید. که البته فکر کنم پرینت های تلفن خود به خود با حروف لاتین هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: paryan ، Tomas ، romance33
(2013-09-11 ساعت 21:01)سی سی نوشته:  سلام دوستای خوبم,
من امروز مصاحبه بودم;
اول مصاحبه گر(آفیسر): یه خانم لاغر میانسال خوش تیپ اما خیلی خشک (به خدا قسم فکر کنم فقط یه بار نگاهم کرد بقیه شو سرش پایین بود)
سوالها: خیلی با فاصله پرسیده میشد و درحالیکه ایشون برگه های مدارک رو زیر و رو میکرد. طوری که من تا آخرین سوال هنوز فکر میکردم هنوز مصاحبه شروع نشده. یعنی کلا یه جوری بود که حس نکردم دارم مصاحبه میشم.

اول قسم خوردم
بعد یه جا تو برگه گفت اسم نامزدت رو بنویس و امضا کن. که اصلا نفهمیدم چی رو امضا کردم Smile)
1. کار میکنی؟ نه دانشجو ام.
2. چجوری با هم آشنا شدین؟ معرفی...
3. اولین بار کی دیدیش؟ فلان ماه 2008
4. کسی رو آمریکا داری؟ نه فقط فلانی (یه فامیل دور)
5. تا حالا آمریکا سفر کردی؟ نه

(قبلش اون خانمی که مدارکمو تحویل میگرفت هم ازم پرسید ازدواج کردی؟ گفتتم نه.)

بعدش گفت توی این سایت (همون سایت که پست رو مشخص میکنن) ثبت نام کن. که من گفتم قبلا ثبت نام کردم. گفت پاست میمونه اینجا, منتظر باش 3 یا 4 روز دیگه وقتی برات ایمیل زدن, برو و از پست پاست رو بگیر.
من اصلا نفهمیدم چی شد! برگه رنگی هم بهم نداد. همینطوری فرستادم بیرون.

حالا دو تا مساله هست:
اولا اگه نامزدتون بتونه باهاتون بیاد تو خوبه. چون به همین دلیل بود که از من زیاد سوال نپرسید. یه کیس نامزدی دیگه بود که خیلی سوال پیچ شد. نامزد منو دربان گفت که نمیذارن بره تو اما رفت تو پذیرش دم در هی اصرار کرد تا گذاشتن بیاد.

دوم اینکه ما وقتی اومدیم بیرون من گفتم پس برگه رنگی چی شد؟! بعد نامزدم باز رفت تو دنبال رسید(برگه رنگی). اما آفیسر بهش گفت که نیازی نیست. برید پست مدارکو میدن...

خلاصه من نمیدونم یعنی چی این؟ الان هورراااااااااااااااا بکشم آیا؟ اصلا تا کی بمونم دبی؟
راهنمایی کنید آقا جان Smile

سي سي جان تبريك ميگم فراوان
اميدوارم در بقيه مراحل زندگيت هم موفق باشي...
خوش باش و نغمه ريز حال....
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، romance33
سی سی جان تبریک و به سلامتی

دوستان مادامی که منتظر ویزا هستین از تاپیک های دیگه به خصوص (ادامه ی پروسه نامزدی تو امریکا) برای دونستن مراحل اداری استفاده کنین که اگر یه وقت ( که دور باد) کاراتون اینجا طولانی شه رسما خل میشین میره.. چون نه پول میتونین در بیارین نه جایی مشغول به کار و درس و خرید ماشین و دانشگاه و غیره شین... بنا بر این خیلی مهمه که بعد از این که اومدین اینجا بدونین چی کار کنین ... این تاپیک فقط برای نامزدی ها نیست و مراحل گرفتن سوشال و چیز های دیگش مشترکه ..... یا برای لایف استایل زندگی و گواهینامه و غیره به تاپیک های مربوط حتما سر بزنین و از تجربه های دیکران استفاده کنین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، SaraBanoo ، tondar ، paris a ، shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، NedaE ، Saeedv13 ، Tomas ، yalda91 ، romance33 ، aghaghia
سی سی جان خیلی مبارکت باشه . ههههههههههههههههوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، paris a ، shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، yalda91 ، romance33
دوستان
کسی می دونه سایتی پست ای که آفیسر به سی سی جون گفته بود برای گرفتن پاسپورتت باید ثبت نام کنی چیه ؟ منم می خوام زودتر ثبت نام کنم .
یه سئوال دیگه :!!!!
عکس روی فرم 156 خودم بچسبانم یا افیسر؟
هفته دیگه مصاحبه دارم (ابوظبی)
Cool
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها سایتی که آفیسر گفت برای پست ثبت نام کنم اینه؟
https://usvisa-info.com/

من وسواس گرفتم ناجور. درسته این؟
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paryan ، rrrraaaazzzz ، romance33
(2013-09-13 ساعت 18:22)paryan نوشته:  دوستان
کسی می دونه سایتی پست ای که آفیسر به سی سی جون گفته بود برای گرفتن پاسپورتت باید ثبت نام کنی چیه ؟ منم می خوام زودتر ثبت نام کنم .
یه سئوال دیگه :!!!!
عکس روی فرم 156 خودم بچسبانم یا افیسر؟
هفته دیگه مصاحبه دارم (ابوظبی)
Cool
عزیزم پیام خصوصی دادم برات. بچه ها سایت رو تو پست بالا درست نوشتم؟
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paryan ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان