موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
سی سی جان خیلی خیلی تبریــــــــــــــــک میگم دوست عزیز
برات بهترینارو آرزو می کنم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سی سی جان شما قبل از مصاحبه چطور ثبت نام کردین؟
پول مصاحبه رو می شه روز مصاحبه با خودمون ببریم؟
چند روز قبل از مصاحبه برا مدیکال رفتی؟ کدوم بیمارستان؟
کاراتو خودتون کردین یا لیدر گرفتین؟
با نامزد جون تا دیروز 8 روز دبی بودیم، دیگه برا مصاحبم فکر نکنم بتونه بیاد 
ممنون از سفرنامت خیلی خوب بود 
دوستان کسایی که توی دبی از ارکیده کمک گرفتن میشه در مورد کارش بیشتر توضیح بدین! ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی.
ایشالا کارا و بلیطت همونطوری که می خوای پیش بره(آمین) 
سفر خوبی داشته باشی
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوب. به چشم بر هم زدنی یک سال از اومدنم به آمریکا گذشت. امروز دقیقن شد یکسال. باورتون نمی شه اگه بگم تازه دارم از شوک در میام. اطرافیان که میگن این از شوک درومدن تا ۴ -۵ سال آینده ادامه داره.حالا به امید خدا خودتون میاید می بینید.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 06:35)نيما ٩٢ نوشته: (2013-09-11 ساعت 21:01)سی سی نوشته: سلام دوستای خوبم,
من امروز مصاحبه بودم;
اول مصاحبه گر(آفیسر): یه خانم لاغر میانسال خوش تیپ اما خیلی خشک (به خدا قسم فکر کنم فقط یه بار نگاهم کرد بقیه شو سرش پایین بود)
سوالها: خیلی با فاصله پرسیده میشد و درحالیکه ایشون برگه های مدارک رو زیر و رو میکرد. طوری که من تا آخرین سوال هنوز فکر میکردم هنوز مصاحبه شروع نشده. یعنی کلا یه جوری بود که حس نکردم دارم مصاحبه میشم.
اول قسم خوردم
بعد یه جا تو برگه گفت اسم نامزدت رو بنویس و امضا کن. که اصلا نفهمیدم چی رو امضا کردم
)
1. کار میکنی؟ نه دانشجو ام.
2. چجوری با هم آشنا شدین؟ معرفی...
3. اولین بار کی دیدیش؟ فلان ماه 2008
4. کسی رو آمریکا داری؟ نه فقط فلانی (یه فامیل دور)
5. تا حالا آمریکا سفر کردی؟ نه
(قبلش اون خانمی که مدارکمو تحویل میگرفت هم ازم پرسید ازدواج کردی؟ گفتتم نه.)
بعدش گفت توی این سایت (همون سایت که پست رو مشخص میکنن) ثبت نام کن. که من گفتم قبلا ثبت نام کردم. گفت پاست میمونه اینجا, منتظر باش 3 یا 4 روز دیگه وقتی برات ایمیل زدن, برو و از پست پاست رو بگیر.
من اصلا نفهمیدم چی شد! برگه رنگی هم بهم نداد. همینطوری فرستادم بیرون.
حالا دو تا مساله هست:
اولا اگه نامزدتون بتونه باهاتون بیاد تو خوبه. چون به همین دلیل بود که از من زیاد سوال نپرسید. یه کیس نامزدی دیگه بود که خیلی سوال پیچ شد. نامزد منو دربان گفت که نمیذارن بره تو اما رفت تو پذیرش دم در هی اصرار کرد تا گذاشتن بیاد.
دوم اینکه ما وقتی اومدیم بیرون من گفتم پس برگه رنگی چی شد؟! بعد نامزدم باز رفت تو دنبال رسید(برگه رنگی). اما آفیسر بهش گفت که نیازی نیست. برید پست مدارکو میدن...
خلاصه من نمیدونم یعنی چی این؟ الان هورراااااااااااااااا بکشم آیا؟ اصلا تا کی بمونم دبی؟
راهنمایی کنید آقا جان 
سي سي جان تبريك ميگم فراوان
اميدوارم در بقيه مراحل زندگيت هم موفق باشي...
خوش باش و نغمه ريز حال....
مبارکککککککککککککک باشه عزیزم
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
فردا جان دلمون برات خیلی تنگ شده بود..کمکهای شما رو کسی فراموش نمیکنه...امیدوارم همه چیز برات به خوبی پیش بره..فکر میکنم این شک تا ابد با ادم هست مگر اینکه خانواده عزیز بیاد پیشمون...تنها غصه ادم دوری از خانوادست وگرنه امریکا که خوبه..برات بهترین ارزوهارو دارم دوست عززززززیز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما یه خرابکاری جدی کردیم. کسی میتونه
کمک کنه؟ فقط اگه چیزی میدونید فوری لطفا...
ما امروز بسته مدارک رو همونی رو که گوشش بازه تحویل گرفتیم. فقط اونی که تحویلش گرفت درش رو باز کرد! درحالیکه نباید باز میشد. ما الان چه کنیم؟
من امشب به تهران پرواز دارم. بمونم اینجا؟ برم سفارت؟ به نظرتون چه غلطی کنم؟
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سي سي جان بهت تبريك مي كم .اميدورام زندكي خوبي داشته باشي و خوشبخت بشي.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
سی سی جون تبرررررررررررررریکککککک.ایشالا به سلامتی.واقعاً خوشحالمون کردی.هوووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااا
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی بچه ها بابت تبریک ولی گویا چون بسته باز شده دیگه راهم نمیدن آمریکا. قضیه جدیه... باید دوباره برم مدارک رو بهشون تحویل بدم... برام دعا کنید بچه ها... واقعا اینجا شرایط بدی دارم در حال حاضر. دوست دارم واستون تعریف کنم ولی به دلایل امنیتی نمیشه. برگردم میگم براتون. فقط تو رو خدا دعا کنید برام. فردا دارم میرم ابوظبی امیدوارم با هام راه بیان و اذیتم نکنن...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا