کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-14 ساعت 21:44)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 21:38)سی سی نوشته:  یه نفر بهم گفت که احتمالا ویزا باطل میشه و من باید دوباره اقدام کنم Sad الان واقعا دارم از ناراحتی میمیرم...

وای نننننننه خدای من. شاید همچین اتفاقی نیفته

زنگ بزن ملیکا ببین می تونه کاری کرد Sad
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، paris a ، rrrraaaazzzz
(2013-09-14 ساعت 21:23)سی سی نوشته:  مرسی بچه ها بابت تبریک ولی گویا چون بسته باز شده دیگه راهم نمیدن آمریکا. قضیه جدیه... باید دوباره برم مدارک رو بهشون تحویل بدم... برام دعا کنید بچه ها... واقعا اینجا شرایط بدی دارم در حال حاضر. دوست دارم واستون تعریف کنم ولی به دلایل امنیتی نمیشه. برگردم میگم براتون. فقط تو رو خدا دعا کنید برام. فردا دارم میرم ابوظبی امیدوارم با هام راه بیان و اذیتم نکنن...

سی سی جون هر لحظه به فکرتم . همش دارم دعا می کنم و دوباره دلت شاد و لبت خندون بشه .با فکر مثبت و اینکه کارت فردا ok می شه برو .توکت هم به خدا باشه عزیزم

دوستان گلم .برا سی سی دعا کنید .
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، paris a ، rrrraaaazzzz
دوستان
یه سئوال ؟؟
برگه های فاکتور حلقه های نامزدی را ترجمه رسمی ( تاییدیه دادگستری) کنم؟؟؟ یا ......
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
ماشالا دوستان ۳۰ سال هم اینجا عضو باشن و ۸۰ تا سفزنامه هم بخونن اخر یا یه چیزی یادشون میره ببرن یا نقص مدرک میخورن.....حالا خودتون باز کردین یا اون یارو باز کرده مهم نیست مهم اینه که شما حواصتون نبوده به مدارک و به هر نحوی باز شده....
اونی هم که میگه ویزا باطل میشه حرف مفت میزنه... شما باید با سفارت تماس بگیرین و بگین که دوباره پلمپ کنن براتون ... تقریبا همون قدری هم که از مصاحبه تا ویزا طول کشید همونقدر هم دوباره طول میکشه..... تقریبا یه ۱ هفته ای باید بیشتر بمونین.. مورد داشتیم از لاتاری ها که بعد از اومدن ایران بسته رو باز کرده و مجبور شده بعد از مکاتبه با سفارت دوباره برگرده و بده پلمپ کنن... تو اون بسته هم سر بریده نیست که نخوان کسی ببینه همون مدارک خودتونه که میخوان چیزی زیاد و کم نشه واسه همین پلمپ میکنن... بنابر این باطل شدن ویزا سر همچین مسله ای به شدت حرف مفته و اگر کسی این و به من میگفت حالیش میکردم که نباید تو یه همچین مسله ای حدس و گمان زد و دکتر نشد .... بهترین راه هم اینه که با تلفن هر چه سریع تر اقدام کنین چون معمولا ایمیل رو یه چند روزی طول میکشه تا تازه بیان جواب بدن .. البته الان هم که خورد به اخر هفته و باید به هر حال تا ۲ شنبه صبر کنین!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، kamalir36 ، سی سی ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، SaraBanoo
کاملا با حرف آرین موافقم. بعضی ها عادت دارن وقتی مطمئن نیستن برای بقیه نسخه بپیچن.

خودت و نگران نکن سی سی جان. برطرف میشه این مشکل Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، arian307 ، romance33 ، yalda91 ، سی سی ، rrrraaaazzzz
سی سی جان برای هر مشکلی یه راه حلی هست.مطمئن باش که درست میشه.شادباشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، aghaghia ، rrrraaaazzzz
ممنون بچه ها بابت دلداری هاتون. ممنون آرین. فردا اینجا تعطیل نیست. با ملیکا قرار شد ساعت 13:30 برم اونجا. ملیکا میگه برای این کارها باید عصر رفت. تو رو خدا دعا کنید بی دردسر حل بشه. دوستون دارم...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
شنبه ها و یک شنبه ها توی امریکا و خیلی از کشور های دیگه تعطیلعه به عنوان اخر هفته مثل جمعه ی ما... امیدوارم که باز باشه و کارت پیش بره برای این که مطمئن شی میتونی زنگ بزنی سفارت و بپرسی .. حواصت رو هم جمع کن که پول یامفت به ملیکا یا هر کس دیگه ای ندی.. این کار سختی نیست و خودت از عهدش برمیای...عصر هم فکر میکنم ساعت 4 یا 5 سفارت تعطیل میشه .. کارات رو جوری برنامه ریزی کن که قبل اون ساعت اونحا باشی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nooshshahnar ، battosai ، kamalir36 ، paris a ، yalda91 ، سی سی ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
سی سی جون امیدوارم مشکلات حل شه و با ویزا برگردی عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سی سی ، romance33 ، rrrraaaazzzz
ممنون بچه ها از همه. آرین عزیز ممنون بابت راهنمایی هات و دلگرمی که دادی. اینجا چون کشور مسلمونه تعطیلیش جمعه و شنبه ست. من زنگ نزدم. گفتم شاید حضوری برم بهتر باشه. امیدوارم امروز کارم را بیافته و تکلیفم معلوم بشه. Sad ملیکا گفته حدود 11 میاد دنبالم که منو ببره ابوظبی.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، yalda91
(2013-09-15 ساعت 10:50)سی سی نوشته:  ممنون بچه ها از همه. آرین عزیز ممنون بابت راهنمایی هات و دلگرمی که دادی. اینجا چون کشور مسلمونه تعطیلیش جمعه و شنبه ست. من زنگ نزدم. گفتم شاید حضوری برم بهتر باشه. امیدوارم امروز کارم را بیافته و تکلیفم معلوم بشه. Sad ملیکا گفته حدود 11 میاد دنبالم که منو ببره ابوظبی.

سی سی جون عزیزم به نظر من هم باز شدن بسته هیچ ربطی به باطل شدن ویزا نداره خیالت از این بابت راحت
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، yalda91
(2013-09-15 ساعت 11:02)piboo نوشته:  سی سی جون عزیزم به نظر من هم باز شدن بسته هیچ ربطی به باطل شدن ویزا نداره خیالت از این بابت راحت

مرسی عزیزم. خیلی میترسم. ویزام برا امارات دوهفته اییه ... دعا کن یه وقت دوباره پاسم رو ازم نگیرن نگه دارن... دارم میمیرم از نگرانی

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، yalda91
(2013-09-15 ساعت 11:10)سی سی نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 11:02)piboo نوشته:  سی سی جون عزیزم به نظر من هم باز شدن بسته هیچ ربطی به باطل شدن ویزا نداره خیالت از این بابت راحت

مرسی عزیزم. خیلی میترسم. ویزام برا امارات دوهفته اییه ... دعا کن یه وقت دوباره پاسم رو ازم نگیرن نگه دارن... دارم میمیرم از نگرانی

عزیزم برو شرطه ویزات رو خیلی راحت واست تمدید میکنن.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، aghaghia ، rrrraaaazzzz ، سی سی

سی سی جون بابت ویزای امارات نگران نباش فوقش به ازای هر روزی که اضافه موندی یه پول کمی می گیرن
چون خواهر من هم این مشکل رو داشت و چند روز بیشتر از 14 روز مونده بود
موفق باشی عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، aghaghia ، rrrraaaazzzz ، سی سی ، yalda91

دوست عزیز تا اونجا که من اطلاع دارم ببرین سفارت دوباره براتون پلمپش می کنند و مشکل خاصی پیش نمیاد، تبریک میگم بابت گرفتن ویزا، موفق باشید Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، سانازی ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Saeedv13 ، kamela ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان