موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 14:57)yalda91 نوشته: ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
عزیزم انشا اله حالشون خوب می شه هر چیزی یه حکمتی داره
امیدوارم که هر چیزی که می خوای همون شه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آرین داداش خیلی خوشحال شدم تبریک تبریک تبریک دیگه از حالا زندگی شروع شد
واسه آزمایشم بهشون میگفتی داداش آرین با اراده و اعتیاد باور ندارین برین از برو بچه مهاجر سرا بپرسین
دمت گرم موفق باشی
k1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آرین عزیز
تبریک می گم. امیدوارم که در تمام کارهایت و به خصوص همین کار موفق باشی و با شناختی که تو این مدت کم از شما پیدا کردم می دونم که حتماً موفق می شی و تا ما برسیم آمریکا شما حتماً دیگه Manager اونجا شدی و جای ما را خالی نگه دار که بالاخره کارمندی ، کارگری ، سوپوری ، آبدارچی ، دربانی یه چیزی به ما برسه
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان خیلی خوشحال شدم که یه کار خووب گرفتی خداروشکر از تو بعید نبود .
یلدا جان امیدوارم حال مادرت همیشه خوب باشه و عملش با موفقیت انجام بشه چقدر خوبه که پیشش هستی اگر کاری داشتی که از من برمیومد حتما بهم بگو عزیزم .
بچه های گل ایشالا اونایی که مصاحبه دارن یه ضرب بگیرن همه و بقیه هم زودتر کارشون پیش بره و هممون خوشحال باشیم .
من هم درگیر کارای مربوطه هستم خداروشکر باغ و اوکی کردم و عجیب اینکه انقدر روزها داره سریع میگذره که باورش برام سخته . البته هنوز کلی کار دارم . راستی از همه دوستای خوبی که زحمت کشیده بودن و بهم تو پیام خصوصی ادرس چند جا رو معرفی کرده بودن ممنونم . ببخشید که نتونستم جواب بدم .
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي دوستاي خوبم كه براي مامانم دعا كرديد حالا مي كم حكمت خدا فقط همين بوده و بس هر جند كه اكه امريكا هم بودم مي يومدم اما توراه از استرس سكته مي كردم حتما .برام دعا كنيد فعلا داريم كارهاي اوليه رو انجام مي ديم .مرسي از همتون كه بازم كنارم بوديد خيلي دلم كرفته بود اما الان اميدوار شدم .بله حتما از توانبخشي استفاده مي كنيم البته مامان اونجا برونده داره ولي ممكنه اونجا عمل نكنيم تا ببينيم جي ميشه .كسي تو قلب تهران دكتر متبحر براي تعويض دريجه ميشناسه؟؟؟
اميدوارم همه سلامت باشيد
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جونم به سلامتي اره هيلي زود مي كذره منم خودم تنهايي كاراي عروسيمو كردم همسرم يك هفته قبل عروسي اومد
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 00:41)yalda91 نوشته: مرسي دوستاي خوبم كه براي مامانم دعا كرديد حالا مي كم حكمت خدا فقط همين بوده و بس هر جند كه اكه امريكا هم بودم مي يومدم اما توراه از استرس سكته مي كردم حتما .برام دعا كنيد فعلا داريم كارهاي اوليه رو انجام مي ديم .مرسي از همتون كه بازم كنارم بوديد خيلي دلم كرفته بود اما الان اميدوار شدم .بله حتما از توانبخشي استفاده مي كنيم البته مامان اونجا برونده داره ولي ممكنه اونجا عمل نكنيم تا ببينيم جي ميشه .كسي تو قلب تهران دكتر متبحر براي تعويض دريجه ميشناسه؟؟؟
اميدوارم همه سلامت باشيد
یلدا جون این آدرس دکتری است که شوهر خاله من را عمل کرده خیلی دکتر خوبیه :
دکتر محمد حسین ماندگار
فوق تخصص جراحی قلب و عروق
روزهای زوج 3 الی 8 شب
آدرس : خیابان ولی عصر ، ابتدای خیابان توانیر ، ساختمان پزشکان شماره 4 ، طبقه سوم ، واحد 15
تلفن : 2-88793000
بیمارستان دی :روزهای فرد صبح و عصر
http://www.dr-mandegar.ir/
از این هم خیلی تعریف می کنند :
دکتر امیرهوشنگ زندپارسا
بلوار کشاورز ـ جنب بیمارستان ساسان ـ ک رویان ـ س پ 75
تلفن 88963363
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 00:30)MONA FB نوشته: آرین جان خیلی خوشحال شدم که یه کار خووب گرفتی خداروشکر از تو بعید نبود .
یلدا جان امیدوارم حال مادرت همیشه خوب باشه و عملش با موفقیت انجام بشه چقدر خوبه که پیشش هستی اگر کاری داشتی که از من برمیومد حتما بهم بگو عزیزم .
بچه های گل ایشالا اونایی که مصاحبه دارن یه ضرب بگیرن همه و بقیه هم زودتر کارشون پیش بره و هممون خوشحال باشیم .
من هم درگیر کارای مربوطه هستم خداروشکر باغ و اوکی کردم و عجیب اینکه انقدر روزها داره سریع میگذره که باورش برام سخته . البته هنوز کلی کار دارم . راستی از همه دوستای خوبی که زحمت کشیده بودن و بهم تو پیام خصوصی ادرس چند جا رو معرفی کرده بودن ممنونم . ببخشید که نتونستم جواب بدم .
مونای عزیزم
خدا را شکر که همه کارها داره به خوبی پیش می ره. امیدوارم که در کنار همسرت خوشبخت باشی و عروسی و تمام مراسم هم به بهترین صورت و به دلخواهت انجام بشه عزیزم.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 09:40)kamalir36 نوشته: (2013-09-19 ساعت 00:30)MONA FB نوشته: آرین جان خیلی خوشحال شدم که یه کار خووب گرفتی خداروشکر از تو بعید نبود .
مونای عزیزم
خدا را شکر که همه کارها داره به خوبی پیش می ره. امیدوارم که در کنار همسرت خوشبخت باشی و عروسی و تمام مراسم هم به بهترین صورت و به دلخواهت انجام بشه عزیزم.
ریتای عزیزم تو چقدر ماهییییی
مرسی که انقدر مهربونی
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ریتای عزیزم تو چقدر ماهییییی
مرسی که انقدر مهربونی
[/quote]
قربونت برم عزیزم
شما لطف داری خانومی. خودت خوبی همه را خوب می بینی.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 14:57)yalda91 نوشته: ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
سلام یلدا جون
خوبی بلا دور انشااله که مادر زود خوب میشن عزیزم نگران نباش واقعا حکمتی بوده که شما کنار مادر باشید و بعد با خیال راحت بری به امید خدا همه چیز درست میشه
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-19 ساعت 16:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-19 ساعت 16:42 توسط poram.)
یلدا جان اینشالا زودتر عمل می کنن و خوب میشن ، زن دایی منم عمل باز قلب داشتن چند سال پیش ، خدا رو شکر کاملا الان حالشون خوبه
پیبو جان تبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک!
بچه ها به نظرتون میشه از آنکارا بخوایم مصاحبه ما زودتر انجام بشه؟ اصلا امکانش هست که عوض کنن واسه تاریخ زودتر؟ آخه هرچی میگذره هیچی نمیگذره!! دو ماه و نیم دیگه مونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده!!!! چیکار میشه کرد؟
آرین جان مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ باشه ، منا جون مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه عروس خانم!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
پورام جون دوماه و نیم مثل برق میگذره...تا کارای ضروری رو انجام بدی وقتش رسیده...روزا خیلللللللی زود داره میگذره.چشم به هم بزنی اونوری عزیزم