موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 21:02)سی سی نوشته: دوستای گلم سلام. من تهران برگشتم. هی میخوام برم سفرنامه رو بنویسم ولی کارا نمیذاره... بلاخره وقت پیدا میکنم و مینویسم.
فقط اومدم بگم به اونایی که منتظرن که مطمئنم خیلی طول نمیکشه تا روزی که خبرای خوب از طرف شماها من و بقیه رو شاد کنه. مطمئنم که یکی پس از دیگری روزهای خیلی نزدیک خبرهای خوب بعدی هم میاد. اولیش هم که دیدید مربوط به piboo جون بود که خیلی خوشحالمون کرد.
عزیزم تبریک میگم بهت. خیلی خوشحال شدم.
بچه ها من 4 سال بود هی کارام گیر میکرد (از 2008 تا حالا) اما بلاخره حل شد. تازه سپتامبر هم دیگه نفسای آخرشه و ازین به بعد سفارت سرش خلوته و .... ایشالله هی پشت هم هوررررررراااااااااااااااااا میکشیم 
سی سی عزیزم بهت تبریک میگم واقعا حس خیلی قشنگیه امیدوارم همگی ماهایی که در انتظار هستیم این حس قشنگ رو تجربه کنیم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-18 ساعت 14:57)yalda91 نوشته: ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
یلدای عزیزم در حکمت خدا شک نکن مطمئن باش برای همین بوده
چون تمام امید یه مادر به دخترشه و خدا دوست داشته که در این شرایط کنارشون باشی برای مامان عزیزت دعا میکنم و ایشاله تا آخر همین ماه کلیر میشی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام yalda91
حالش خوب می شه،بهت قول میدم که دوباره در اغوش گرمش خواهی بود
اگه کاری از دست ما بر میاد حتما بگید،
و حتما دعا می کنیم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون خودت میدونی هیچ کار خدا بی حکمت نیست..خدااارو شکر که پیش مادرتی..فکر کن الان نبودی و چه حالی داشتی..انشاالاه خوب میشن..درضمن عموی من 1 ماه پیش عمل قلب باز کرد....الان هم حالش خیلی خوووبه..یک هفته ای در بیمارستان میمونن و کمی مراقبت میخاد..ولی خداروشکر این عمل در ایران کاملا جا افتاده و اصلاااا نگران نباش...به خدا توکل کن که بهترین هارو برای همه میخاد...به موقش هروقت وقتش بود میری امریکا به سلامتی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-18 ساعت 16:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-18 ساعت 23:52 توسط kamalir36.)
(2013-09-18 ساعت 14:57)yalda91 نوشته: ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
یلدای عزیزم
همونطور که دوستان گفتند هیچ کار خدا بی حکمت نیست.شاید اگر کارت درست می شد و می رفتی همش دلت اینجا بود و نگران مادرت بودی.انشالله بعد از عمل موفقیت آمیز مادر عزیزت شما هم بار سفرت را با خیال راحت می بندی.
اگر کمکی از دست من بر می یاد من در خدمتم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴