کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-09-17 ساعت 21:02)سی سی نوشته:  دوستای گلم سلام. من تهران برگشتم. هی میخوام برم سفرنامه رو بنویسم ولی کارا نمیذاره... بلاخره وقت پیدا میکنم و مینویسم.
فقط اومدم بگم به اونایی که منتظرن که مطمئنم خیلی طول نمیکشه تا روزی که خبرای خوب از طرف شماها من و بقیه رو شاد کنه. مطمئنم که یکی پس از دیگری روزهای خیلی نزدیک خبرهای خوب بعدی هم میاد. اولیش هم که دیدید مربوط به piboo جون بود که خیلی خوشحالمون کرد.

عزیزم تبریک میگم بهت. خیلی خوشحال شدم.
بچه ها من 4 سال بود هی کارام گیر میکرد (از 2008 تا حالا) اما بلاخره حل شد. تازه سپتامبر هم دیگه نفسای آخرشه و ازین به بعد سفارت سرش خلوته و .... ایشالله هی پشت هم هوررررررراااااااااااااااااا میکشیم Smile

سلام سی سی جون .رسیدن به خیر .همیشه شاد باشی گلم.

خواهشاً زودتر بنوس .من چند بار در روز چک می کنم که نو سفرنامه ات نوشتی .Sad
تجربیات بدونم که هفته دیگه چی کارا کنم !!!!!!!!!!Tongue
خیلی استرس دارم .
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، سانازی ، Tomas ، rrrraaaazzzz
پیبو جان خیلی تبرررررریک
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، yalda91 ، Tomas
(2013-09-17 ساعت 23:47)paryan نوشته:  سلام سی سی جون .رسیدن به خیر .همیشه شاد باشی گلم.
خیلی استرس دارم .

عزیزم هفته دیگه مصاحبه داری؟
اصلا نگران نباش. فقط یه چیز مهم الان بگم برات. من چهارشنبه مصاحبه داشتم. به من گفت3 یا 4 روز کاری بعد اون برام یه ایمیل میاد از پست که برم پاسپورتم رو بگیرم. این به معنی دوشنبه یا سه شنبه بود تو ابوظبی. چون جمعه و شنبه اونجا تعطیله تو امارات. من پنجشنبه تو یه سایتی دیدم ویزام issue شد. شنبه پرواز داشتم. صبح شنبه هی ایمیل چک کردم تا حدود 3 عصر اما خبری نشد. منم رفتم یه بلیت جدید گرفتم واسه سه شنبه. نامزدم هم شنبه پرواز داشت. گفت قبل رفتنش بریم جای پست رو پیدا کنیم که ن استرسم کمتر بشه. خلاصه همون شنبه عصر رفتیم پست. دیدیم ویزای من تو پست خونه حاضره!!! هرچند به دلیل خرابکاری های بعدی مجبور شدم بیشتر بمونم ولی اگه اون خرابکاری نبود میتونستم همون شنبه عصر برگردم تهران.

نتیجه اخلاقی:
منتظر ایمیل از پست نباشید. بعد از issue شدن ویزا خودتون هر روز یه سری به پست بزنید. تو دبی پست فقط جمعه تعطیله.

نکته مهم بعدی اینه که آرامش داشته باش. خوشحال شدی یا ذوق زده سعی کن کنترل خودتو از دست ندی مثل ما. ما هر بار ذوق کردیم بلافاصله دست گلهایی آب دادیم که اصلا تابحال هیچکدوم مرتکب نشده بودیم. الان که فکر میکنم خنده م میگیره ولی خب اونجا که بودم سر دست گل آخرم به زور سعی کردم جلوی گریه مو بگیرم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paryan ، Saeedv13 ، kamalir36 ، romance33 ، arian307 ، yalda91 ، سانازی ، Tomas ، rrrraaaazzzz
(2012-07-31 ساعت 02:52)manoun نوشته:  شرایط منم بدیش اینه که واقعا میترسم با لفت دادن ماجرا آخرش جا بزنم. فکر کنم اون روانشناسه رو برم بهتره. گاهی از خدا میپرسم حالا ما مثل اکثر آدما عاشق یه همشهریه خودمون میشدیم چی میشد آخه مثلا! من از استرس گاهی احساس میکنم الانه که کلم منفجر بشه! خدایا صبرمون بده.

این موضوع برای 90% کسایی که میخوان برن پیش میاد و در مرز انفجارن Winkست

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت فردا هم هست!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamela ، romance33 ، سی سی ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
(2013-09-18 ساعت 00:30)سی سی نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:47)paryan نوشته:  سلام سی سی جون .رسیدن به خیر .همیشه شاد باشی گلم.
خیلی استرس دارم .

عزیزم هفته دیگه مصاحبه داری؟
اصلا نگران نباش. فقط یه چیز مهم الان بگم برات. من چهارشنبه مصاحبه داشتم. به من گفت3 یا 4 روز کاری بعد اون برام یه ایمیل میاد از پست که برم پاسپورتم رو بگیرم. این به معنی دوشنبه یا سه شنبه بود تو ابوظبی. چون جمعه و شنبه اونجا تعطیله تو امارات. من پنجشنبه تو یه سایتی دیدم ویزام issue شد. شنبه پرواز داشتم. صبح شنبه هی ایمیل چک کردم تا حدود 3 عصر اما خبری نشد. منم رفتم یه بلیت جدید گرفتم واسه سه شنبه. نامزدم هم شنبه پرواز داشت. گفت قبل رفتنش بریم جای پست رو پیدا کنیم که ن استرسم کمتر بشه. خلاصه همون شنبه عصر رفتیم پست. دیدیم ویزای من تو پست خونه حاضره!!! هرچند به دلیل خرابکاری های بعدی مجبور شدم بیشتر بمونم ولی اگه اون خرابکاری نبود میتونستم همون شنبه عصر برگردم تهران.

نتیجه اخلاقی:
منتظر ایمیل از پست نباشید. بعد از issue شدن ویزا خودتون هر روز یه سری به پست بزنید. تو دبی پست فقط جمعه تعطیله.

نکته مهم بعدی اینه که آرامش داشته باش. خوشحال شدی یا ذوق زده سعی کن کنترل خودتو از دست ندی مثل ما. ما هر بار ذوق کردیم بلافاصله دست گلهایی آب دادیم که اصلا تابحال هیچکدوم مرتکب نشده بودیم. الان که فکر میکنم خنده م میگیره ولی خب اونجا که بودم سر دست گل آخرم به زور سعی کردم جلوی گریه مو بگیرم.

اره عزیزم من هم چهارشنبه دیگه مصاحبه دارم . یکشنبه صبح پرواز با پدرم به دبی دارم .برگشتمون را پنجشنبه (open) گرفتم . تا ایشالا بشه بمونم تا با ویزا برگردم Wink
بازم ممنون که راهنمایی می کنی عزیزم.
دعا کنید برامSmile
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، ghazal72 ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas ، shandiz
(2013-09-17 ساعت 21:02)سی سی نوشته:  دوستای گلم سلام. من تهران برگشتم. هی میخوام برم سفرنامه رو بنویسم ولی کارا نمیذاره... بلاخره وقت پیدا میکنم و مینویسم.
فقط اومدم بگم به اونایی که منتظرن که مطمئنم خیلی طول نمیکشه تا روزی که خبرای خوب از طرف شماها من و بقیه رو شاد کنه. مطمئنم که یکی پس از دیگری روزهای خیلی نزدیک خبرهای خوب بعدی هم میاد. اولیش هم که دیدید مربوط به piboo جون بود که خیلی خوشحالمون کرد.

عزیزم تبریک میگم بهت. خیلی خوشحال شدم.
بچه ها من 4 سال بود هی کارام گیر میکرد (از 2008 تا حالا) اما بلاخره حل شد. تازه سپتامبر هم دیگه نفسای آخرشه و ازین به بعد سفارت سرش خلوته و .... ایشالله هی پشت هم هوررررررراااااااااااااااااا میکشیم Smile
سی سی عزیزم بهت تبریک میگم واقعا حس خیلی قشنگیه امیدوارم همگی ماهایی که در انتظار هستیم این حس قشنگ رو تجربه کنیم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، yalda91 ، kamalir36 ، سانازی ، Tomas
خبر های خوب اینجا دوباره داره میپیچه .. فقط یلدا و مونا باید کلیر شن و دست از سر کچل سفارت بردارن تا خیال هممون راحت شه.. منم یه خبر خوب بدم که امروز تو یه کمپانی خوب و خیلی بزرگ تو دپارتمان ای تی استخدام شدم.... بدیش اینه که یه مقداری دوره نسبت به خونمون و تقریبا از تهران تا کرج راهه... میدونم که همتون دارین از این وقت گرانبها استفاده میکنین و زبان میخونین ( آره جون عمم Big Grin ) ایشالا اومدین اینجا باید یه کار خوب هم پیدا کنین و راحت زندگی کنین... معمولا بخواین اینجا استخدام بشین باید به فرم رو پر کنین.. اکثرا این فرم ها انلاینه منتها بعضی هاش رو هم میتونین برین از خود اون فروشگاه یا شرکت یا سازمان بگیرین... بعد از این که فرم رو پر کردین اگر کوالیفای بودین باتون تماس میگیرن و وقت مصاحبه میدن بتون .. وقتی رفتین مصاحبه هم باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشین .. به هر حال دارین تو امریکا زندگی میکنین و باید با شیوه ی مصاحبه ی امریکایی مصاحبه شین... مثل ایران مظلوم بازی در اوردن و موش شدن و جواب سوال رو با یه بله و نه ی اروم دادن نمیشه برخورد کرد... باید پر انرژی ، خنده رو ، مطمئن و جذاب باشین.. منظورم از جذابی جذابیت های فیزیکی نسیت و منظورم شخصیت جذاب داشتنه که مطمئنم همتون دارین ... اگر بتونین مصاحبه رو قبول شین بتون دوباره وقت میدن که مصاحبه ی دوم رو انجام بدین و بعد از اون هم احتمالا مصاحبه ی سوم... نترسین ... احتمال 99% وقتی اولی رو قبول میشین دومی و سومی رو هم قبول میشین... ینی با 3 نفر مختلف باید مصاحبه شین... بعد از تایید مدیر اخری باید ازمایش اعتیاد بدین.. که مجانی هم هست .. باید ازمایش گلاب به روتون ادرار بدین که البته داستانی داره واسه خودش Big Grin....مثلا امروز من رفتم ازمایش بدم یه خانمی اومد من و برد با خودش.. 1 ظرف به ما داد و دم در دستشویی وایساد.. ازم پرسید شیشه ی اب یا ادرار تو شیشه !! همراه دارم یا نه.. ( واسه این که کسی تقلب نکنه) .. بعد هم اومدم برم تو گفت نباید در و ببندی منم همینجا وایمستم!!!!.. فقط توی دستشویی یه پرده بود که اون و کشیدم... دیدم یارو خیلی سیریشه منم اومدم بیرون یه کوزه تحویلش دادم تا چشمش دراد Big Grin
بعد از اون هم باید بک گراند چک شین..Big Grin نترسین با اف بی ای دیگه کاری ندارین و جواب این چک 2 یا 3 روزه میاد و بعد هم میرین سر کار... چند هفته ای اول واستون ترینینگ میزارن حتی اگر اون کار رو بلد باشین... مثلا من 10 ساله کارم کامپیوتره و مدارک مختلف و بسیار معتبری هم دارم اما باید اموزش بدن بم... حالا این اموزش از یاد دادن قوانین اون سازمان هست تا نهوه ی برخورد با مشتری.....
یادتون باشه که ممکنه کاری که شما میخواین انجام بدین و 10 ها نفر همزمان با شما بخوان انجام بدن و بخوان تو اون سازمان استخدام شن اما برای این که اون کار و به دست بیارین باید وجه تمایز خودتون رو نشون بدین به مدیرا... این که کار و بلد هستین و علاقه ی خیلی زیادی دارین به کارتون و سازمان رو جزیی از خانوادتون میدونین... اگر مثلا پاشین برین بگین اومدن اینحا پول دربیارم که اجاره خونه بدم شاید اصلا قبولتون نکنن...
و البته همه ی اینها زمانی میسر میشه که شما الان حسابی زبان بخونین و به خصوص فیلم ببینین و خودتون رو واسه زندگی تو یه فرهنگ جدید با مردم جدید و زبان جدید اشنا کنین... باور کنین بچه ها اگر فقط زبان بلد نباشین و حتی تخصص های بالایی هم داشته باشین امریکا واستون میشه جهنم و نرسیده یاد گوجه سبز و الوچه جنگلی تو دربند میوفتین و نیومده میخواین برگردین ... این همه هزینه کردین و زندگیتون رو رو استندبای گذاشتین کاری کنین که بتونین ازش لذت ببرین و از تصمیمی که گرفتیم خوشحال باشین ..

اگر هم سوالی در مورد امریکا دارین بپرسین اگر بلد باشم میگم بتون که وقتی اومدین یه پله از باقی کسایی که اطلاعی ندارن جلو تر باشین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ghazal72 ، yalda91 ، سی سی ، battosai ، paris a ، Saeedv13 ، tondar ، kamalir36 ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
آرین با اراده عزیز دوست خوبم.شادباش بهت میگم برای کار و آرزوی بهروزی و پیروزی روز افزون واست دارم.کامیاب باشی و پایندهBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ghazal72 ، battosai ، kamalir36 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shadoow ، battosai ، romantic ، romance33 ، kamela ، tondar ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
(2013-09-18 ساعت 14:57)yalda91 نوشته:  ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .
یلدای عزیزم در حکمت خدا شک نکن مطمئن باش برای همین بوده
چون تمام امید یه مادر به دخترشه و خدا دوست داشته که در این شرایط کنارشون باشی برای مامان عزیزت دعا میکنم و ایشاله تا آخر همین ماه کلیر میشی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، romance33 ، kamela ، سی سی ، kamalir36 ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
(2013-09-18 ساعت 14:57)yalda91 نوشته:  ارين جان مبارك باشه به سلامتي .اميدوارم همين طور بله هاي ترقي رو بالا بري .بجه ها مامانم جند سالي هست كه ناراحتي قلبي داره اما اين اواخر تبش قلبش اذيتش مي كرد حالا كه دوباره برسي كردن بايد عمل باز قلب بشه شايد هم حكمت كار من اينه اينجا باشم تا مامانم عملشو با موفقيت بشت سر بذاره .براي مامانم دعا كنيد و اينكه كار منم درست بشه .

یلدا جون ایشالا که به خیر و سلامتی باشه واسه مامان گلت.حتماً درش حکمتی بوده عزیزم.برای هر دو تون بهترین ها رو آرزو میکنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، kamalir36 ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
سلام yalda91
حالش خوب می شه،بهت قول میدم که دوباره در اغوش گرمش خواهی بود
اگه کاری از دست ما بر میاد حتما بگید،
و حتما دعا می کنیم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamela ، kamalir36 ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
یلدا جون خودت میدونی هیچ کار خدا بی حکمت نیست..خدااارو شکر که پیش مادرتی..فکر کن الان نبودی و چه حالی داشتی..انشاالاه خوب میشن..درضمن عموی من 1 ماه پیش عمل قلب باز کرد....الان هم حالش خیلی خوووبه..یک هفته ای در بیمارستان میمونن و کمی مراقبت میخاد..ولی خداروشکر این عمل در ایران کاملا جا افتاده و اصلاااا نگران نباش...به خدا توکل کن که بهترین هارو برای همه میخاد...به موقش هروقت وقتش بود میری امریکا به سلامتی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، kamalir36 ، yalda91 ، shadoow ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas

یلدای عزیزم
همونطور که دوستان گفتند هیچ کار خدا بی حکمت نیست.شاید اگر کارت درست می شد و می رفتی همش دلت اینجا بود و نگران مادرت بودی.انشالله بعد از عمل موفقیت آمیز مادر عزیزت شما هم بار سفرت را با خیال راحت می بندی.
اگر کمکی از دست من بر می یاد من در خدمتم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، shadoow ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas

عزیزم منم وقتی کارم عقب افتاد اولش خیلی ناراحت شدم اما بعدش وقتی فهمیدم بابام سرطان داره و باید جراحی و شیمی درمانی بشه فهمیدم که خیلی هم خوب بوده که کارم عقب افتاده چون اگه تو مدت درمانش من ازش دور بودم حتما از غصه داغون میشدم. خدا رو شکر این یکسال رو به خوبی در کنار هم گذروندیم. حالا هم بابام حالش دیگه خوب شده و سختی تنها گذاشتنشون برام کمتره... هر چن هنوزم سخته خب...

مطمئنم تو هم اگه تا حالا کارت درست نشده حتما وقتش مناسب نبوده و امیدوارم همه بچه های خوب اینجا تو مناسبترین وقت ممکن کارشون درست بشه که بتونن با آرامش زندگی جدیدشون رو شروع کنن...

در ضمن مطمئنم که مامانت حالشون خوب خوب میشه. بعد از جراحی حتما برای توانبخشی قلبی ببرینشون. مرکز قلب تهران کار توانبخشی قلبی شون خیلی خوبه. باورت نمیشه اما در مراحل آخر توانبخشی مریضاشون اونقدر خوبن که بهتر از منو شما میوتونن دو و ورزشهای دیگه رو انجام بدن. اصلا نگران نباشین. به امید خدا زود حالشون خوب میشعه عزیزم Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، yalda91 ، shadoow ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان