کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها چرا از حالا نمیشه پرواز و هتل رو رزرو کرد؟؟ همه آژانسا میگن دو هفته قبل پرواز بیا اقدام کن!!!!! شمام این مشکلو داشتین؟ من می خوام زودتر بگیرم بره!!!!
راستی کدوم هتل آنکارا بهتره؟

شقایق جون مگه آی دی شما رمانتیک نیست؟ نکنه شما رمانسیی؟؟؟؟؟؟؟! خاک به سرمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم شمارمو واسه کی مسیج کردم پــــــــــــــــــــــــــــس؟؟؟ lol
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، Tomas
(2013-09-19 ساعت 16:52)poram نوشته:  بچه ها چرا از حالا نمیشه پرواز و هتل رو رزرو کرد؟؟ همه آژانسا میگن دو هفته قبل پرواز بیا اقدام کن!!!!! شمام این مشکلو داشتین؟ من می خوام زودتر بگیرم بره!!!!
راستی کدوم هتل آنکارا بهتره؟

شقایق جون مگه آی دی شما رمانتیک نیست؟ نکنه شما رمانسیی؟؟؟؟؟؟؟! خاک به سرمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم شمارمو واسه کی مسیج کردم پــــــــــــــــــــــــــــس؟؟؟ lol

ای وای خواهر خاک به سرم Big Grin منو قاطی کردی رفت دیگههههههههههBig Grin بابا من romance33 هستم به کی شماره دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
راستی عزیزم من آژانس آشنا دارم تو پیام خصوصی تاریخ و اسم بده تا واست چک کنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas
یلدا جونم ایشالا زودتر حال مامان خوب بشه و با موفقیت عمل رو پشت سر بزارن.

خیلی خوبه که تو این موقعیت کنارشون هستی. پس اصلا غصه نخور که کارت به درازا کشیده

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، kamalir36 ، yalda91 ، kamela ، poram ، سانازی ، arian307 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
مرسي از همتون واقعا محبت داريد خيلي احتياج به قوت قلب دارم ممنون برامون خيلي دعا كنيد فعلا داريم كارهاي اوليه رو انجام مي ديم با جند تا دكتر هم مشورت مي كنيم .مرسي ويتا جون دكتر ماندكار نفر اوله تو عروق در ايران .بله علي جان سنشون بالاست اما خدا حفظشون كنه بهشون احتياجه هنوز زوده واسه رفتن
دكتر عمومي قلب مامان دكتر رهبر هستن كه واقعا راضي هستيم كه معرفي كردن به دكتر يوسف نيا كه نفر اول در تعويض دريجه هستن
ببخشيد اينجا شد page بزشكي اما مرسي از همتون كه به فكرم بوديد .
دعا يادتون نره ميام براتون بازم درددل مي كنم .مرسي از اينكه هميشه در كنارم بوديد حتي در همين حد فكري برام خيلي ارزش داره .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سی سی ، kamela ، poram ، romance33 ، mohamadtj ، سانازی ، piboo ، shabnam.84 ، Tomas ، storagemeter ، rrrraaaazzzz
(2013-09-20 ساعت 00:36)yalda91 نوشته:  مرسي از همتون واقعا محبت داريد خيلي احتياج به قوت قلب دارم ممنون برامون خيلي دعا كنيد فعلا داريم كارهاي اوليه رو انجام مي ديم با جند تا دكتر هم مشورت مي كنيم .مرسي ويتا جون دكتر ماندكار نفر اوله تو عروق در ايران .بله علي جان سنشون بالاست اما خدا حفظشون كنه بهشون احتياجه هنوز زوده واسه رفتن
دكتر عمومي قلب مامان دكتر رهبر هستن كه واقعا راضي هستيم كه معرفي كردن به دكتر يوسف نيا كه نفر اول در تعويض دريجه هستن
ببخشيد اينجا شد page بزشكي اما مرسي از همتون كه به فكرم بوديد .
دعا يادتون نره ميام براتون بازم درددل مي كنم .مرسي از اينكه هميشه در كنارم بوديد حتي در همين حد فكري برام خيلي ارزش داره .
یلدا جون
تعریف دکتر یوسف نیا را هم خیلی شنیدم. تو بیمارستان شهید رجایی عمل می کنه. انشالله که دستش خوبه و مادرتون خیلی خیلی زود خوب می شه.
مراقب خودت و مامان عزیزت باش
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، poram ، romance33 ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
انشاالله پورام جان...ببین عزیزم در انکارا سگمان هتل هم امکانات خیلی خوبی در حد یک هفته داره و هم قیمتش خیلی خوبه...تمیز هم هست و خیلی نزدیک به سفارت هست...حتما برو سگمان پشیمون نمیشی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، poram ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
یلدا جون خودت اسم تمام دکترای خوب رو گفتی..اینا از همه بهترن و خودتم میدونی...دکتر ماندگار یک دستیاری داره اسم کوچیکش بابک هست و چندین سال با صمیمی ترین دوست من نامزد بودن ولی بهم خورد..من کاملا میشناسمشون و دکتر خیلی خوبی هستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، romance33 ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
دوستای خوبم اگه دوست داشتید سفرنامه من رو بخونید, بلاخره نوشتمش:
http://mohajersara.com/thread-1910-post-...#pid417918
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
(2013-09-20 ساعت 11:43)سی سی نوشته:  دوستای خوبم اگه دوست داشتید سفرنامه من رو بخونید, بلاخره نوشتمش:

مرسی سی سی جون .عالی بود .
و سوتی هاتم جالب Big Grin بازم بهت تبریک می گم ....Tongue
یه سوال ؟ یعنی تو هیچی مدرک Evidence of engagement ( عکس دونفری ، پرینت تلفن ،چت ، ویدیو چت ،فاکتور حلقه ، بلیط آمدن همسرت به ایران ،....) را بهشون نشون یا ندادی یا حتی نخواستن ببینند؟
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، سی سی ، romance33 ، shabnam.84 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
(2013-09-20 ساعت 12:54)paryan نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 11:43)سی سی نوشته:  دوستای خوبم اگه دوست داشتید سفرنامه من رو بخونید, بلاخره نوشتمش:

مرسی سی سی جون .عالی بود .
و سوتی هاتم جالب Big Grin بازم بهت تبریک می گم ....Tongue
یه سوال ؟ یعنی تو هیچی مدرک Evidence of engagement ( عکس دونفری ، پرینت تلفن ،چت ، ویدیو چت ،فاکتور حلقه ، بلیط آمدن همسرت به ایران ،....) را بهشون نشون یا ندادی یا حتی نخواستن ببینند؟

عزیزم هیچی ازم نخواست. فکرشو بکن من از یکسال قبل مشغول جمع آوری این چیزها بودم. پرینت ایمیل ها از 2008 تا حالا هر ماه یک ایمیل. تلفن هامون. عکسهامون, بلیتهای سفر نامزدم و سفرهای داخلی که همراه هم بودیم, حتی کارتی که پشت مجلاتی بود که به اسم من به آدرس نامزدم فرستاده میشد و اسم من همراه آدرس نامزدم روش بود. اما نامردا نگاشونم نکردن Smile) یعنی اصلا ازم چیزی نخواست!!!

سوتی هامون که آخرش بود. فکرشو بکن اون لحظه ای که پاکت رو باز کردیم تازه فکر کردیم این مدارک رو چون دیگه نمیخواستن پسش دادن و نامزدم گفت یادت باشه فرمهای مربوط به ساپورت مالی و ضمائمش رو من بدی به من که با خودم ببرم!!! حالا خوبه به سه زبان از جمله فارسی روش نوشته بود که این پاکت رو نباید شما بازش کنید.
وقتی میرفتیم ابوظبی که من خرابکاری رو درست کنم فهمیدم بقیه هم از این کارها کم نکردن... مثلا یه خانمی بوده که پاکت رو باز کرده و بعد هم خیلی مرتب و تمیز مدارک رو پانچ کرده و با این گیره دو پاها گذاشته تو یه پوشه. بعد که خواسته پاکت خالی رو دور بندازه تازه نوشته روش رو دیده... درشت هم نوشته هاااا... نمیدونم چرا اینجوری میشه آدم. نامزدم میگفت اولین بارش بوده که گوشیش رو جایی جا میگذاشته. یا من تا بحال سابقه نداشت مدارکم رو گم کنم اما تو این سفر این اتفاق افتاد. البته فقط به خاطر استرس مصاحبه نبود. در کنارش اتفاقای دیگه ای هم در جریان بود که در گیج کردن هر چه بیشتر ما بی تاثیر نبود که خب جاش نیست که بگم...

اما خب الان که یادش میافتم میخندم. یه چیز دیگه راستی: یادتون باشه دبی خیلی جای تنها موندن نیست. نه اینکه بگم خیلی نا امنه... ولی اون دو روزی که تنها بودم فهمیدم خیلی هم امن و راحت نیست و وقتی تنها میری بیرون ممکنه مزاحم هم پیدا بشه... البته خوبیش اینه که از پلیس بدجور میترسن. اینم شمارشه 999 برای موارد اضطراری و 901 برای غیر اضطراری. برای آمبولانس هم همون 999ه.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، paryan ، yalda91 ، kamalir36 ، Tomas ، paris a ، SaraBanoo
دوستان آیا این حقیقت داره که میگن امسال سال آخره برای لاتاری ها ؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، battosai ، Tomas

بازم تبریک می گم عزیزمممممم
ایشااله خوشبخت شی

(2013-09-21 ساعت 08:22)shadoow نوشته:  دوستان آیا این حقیقت داره که میگن امسال سال آخره برای لاتاری ها ؟

منم اینجوری شنیدم ولی مطمئن نیستم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
(2013-09-21 ساعت 08:36)paris a نوشته:  

بازم تبریک می گم عزیزمممممم
ایشااله خوشبخت شی

(2013-09-21 ساعت 08:22)shadoow نوشته:  دوستان آیا این حقیقت داره که میگن امسال سال آخره برای لاتاری ها ؟

منم اینجوری شنیدم ولی مطمئن نیستم

بله من هم شنیدم البته در حد حرف هنوز.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، battosai ، سانازی ، Tomas
چیزی که پارسال میگفتن یعنی 2014 آخریش بود ولی خدا رو شکر امسال هم هست.تا سال بعد خدا بزرگه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، battosai ، سانازی ، Tomas
بچه ها خیلی ناراحتم واسه لاتاری ها . SadSadSadSadSad
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، paris a ، battosai ، romance33 ، سانازی ، Tomas ، Saeedv13 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان