کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-01 ساعت 22:32)arian307 نوشته:  بچه ها زنگ زدم uscis تا جایی که اپراتور پیش فرض گفت خبری از تعطیلی نیست فعلا چون اگر بود همون اولش باید میگفت.. البته با ادم صحبت نکردم هنوز یه خورده دیرم شده باید برم سر کار... خودتون همین الان گوشی رو بردارین و زنگ بزنین ... و حتما با یه ادم صحبت کنین که مطمئن شین ..
آرین عزیز مرسی که اینقدر به فکر بچه ها هستی. امیدوارم زندگیت پر از موفقیت باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamalir36 ، arian307 ، shadoow ، paris a ، leila.e ، romantic ، romance33
(2013-10-01 ساعت 23:35)MONA FB نوشته:  خبر را شنیدم Smile
هههههههه به قول یلدا جون همینو کم داشتیم . آرین داداش دمت گرم که آمار میگیری .

من الان یه سوال دیگه هم دارم لطفا جواب بدین هرکی میدونه .
مصاحبم اول جون بوده مدارک مالیاتی هم 2011 دادیم چون اون موقع هنوز 2012 رو فایل نکرده بود همسرم . الان که انقدر طول کشیده ممکنه 2012 رو هم بخوان چون همسرم داره میاد اگه بیاد و اینجا باشه و بخوان که نمیشه الان باید یه کاریش کرد !!!
کی نظری داره . ؟؟؟ آزمایش پزشکیم هم تا 30 نوامبر وقت داره !!! بازم هههههه

بله مونا جون مالیات 2012 را هم از شما می خوان. انشالله اگر کلیر بشید فکر کنم با علامت کلیر بشید و حتماً یکسری مدارک می خوان ازتون. همسرتون که به هر حال باید مالیات 2012 امسال آماده کنه ، پس بهتره که با خودش بیاره که بعد از کلیر شدنتون وقت براتون خیلی مهمه.
چه صحنه قشنگی می شه اگه روز عروسیتون با همسرت داری تو باغ عکس و فیلم می گیری ، بعد بهو خبر کلیر شدنتو بهت بدهند ، خیلی قشنگ می شه. مخصوصاً که اون لحظه ازتون فیلم هم می گیرند و براتون ماندگار می شه.
خدایا کلیر شدن مونا جون را با روز عروسیش یا اگه راه داره زودتر مصادف بفرما. آمینRolleyes
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، arian307 ، shadoow ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، yalda91
(2013-10-02 ساعت 00:04)mohamadtj نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 23:35)MONA FB نوشته:  خبر را شنیدم Smile
هههههههه به قول یلدا جون همینو کم داشتیم . آرین داداش دمت گرم که آمار میگیری .

من الان یه سوال دیگه هم دارم لطفا جواب بدین هرکی میدونه .
مصاحبم اول جون بوده مدارک مالیاتی هم 2011 دادیم چون اون موقع هنوز 2012 رو فایل نکرده بود همسرم . الان که انقدر طول کشیده ممکنه 2012 رو هم بخوان چون همسرم داره میاد اگه بیاد و اینجا باشه و بخوان که نمیشه الان باید یه کاریش کرد !!!
کی نظری داره . ؟؟؟ آزمایش پزشکیم هم تا 30 نوامبر وقت داره !!! بازم هههههه
سلام مونا خانم
حتما بگید بیارن. برام عجیبه چون من یه چند روز بعد از شما مصاحبه داشتم و از من مدارک مالیاتی 2012 همسرم و اسپانسرم رو خواستن و گرفت

محمد جان من الان به همسرم گفتم ، گفت موقع اومدن یادم بنداز کل پروندتو بردارم بیارم . و پرونده مالیات خودشو .

اموقع مصاحبه ازم نخواستن حتی فرم I864 هم کپی بود نه اصلش . ممکنه واسه ویزا دادن بخوان

اون موقع همسرم اکستنشن گرفت تا اکتبر ، که من برم با هم فایل کنیم . تازگیا که کار من طول کشید اون هم 2012 رو فایل کرد به تنهایی .
حالا قرار شد بیاره .
Cool
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shabnam.84 ، arian307 ، paris a ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، yalda91
مرسی ریتا جان . فایل کرده 2012 رو . قرار هم شد بیاره با خودش .
خوبه یهو یادم افتاد .
یه مدت اصن ول کردم فکر ویزا و مهاجرت و سفارت و مدارک و اینا . از بس کارای شخصی داشتم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، paris a ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، kamela ، سانازی
(2013-10-02 ساعت 00:42)MONA FB نوشته:  مرسی ریتا جان . فایل کرده 2012 رو . قرار هم شد بیاره با خودش .
خوبه یهو یادم افتاد .
یه مدت اصن ول کردم فکر ویزا و مهاجرت و سفارت و مدارک و اینا . از بس کارای شخصی داشتم .

عزیزم خوب کاری کردی
به هر حال این هم جزئی از زندگی شخصیت حساب می شه. امیدوارم که خیلی خیلی زود خبر کلیر شدن شما و یلدا جون و بقیه دوستان را بشنوم.
خوشبخت و موفق باشی عزیزم
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shabnam.84 ، arian307 ، shadoow ، shandiz ، paris a ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، yalda91
مبارک باشه لیلا جان. بهت گفته بودم نگران نباش.
من جای تو باشم حالا استعفا نمیدم. استعفا را بذار برای وقتی که از مصاحبه برگشتی. کار خوبی هم کردی به کسی نگفتی. فامیل آدمو دیوانه میکنه از بس میپرسه چی شد چرا هنوز نرفتی.
[/quote]

آخه نمیشه. من تو یه شهر دیگه کار میکنم. الان کلی کار دارم باید برم خونمون.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-10-01 ساعت 20:24)ghazal72 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:40)poram نوشته:  بچه ها اپرووال ویزای نامزدی تا چهار ماه معتبره ،اما تاریخ مصاحبه من بعد از اتمام این چهار ماهه یعنی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم از ترس می میرم . چیکار باید بکنم؟
دوست عزیز این یعنی اگر شما چهار ماه بعد از اپروال برای گرفتن وقت از سفارت اقدام نکنی پرونده ات کنسل میشه. که شما اقدام کردی و وقت گرفتی. پس نگران نباش. نگرانی لیلا هم بی مورد بوده.
ولی اگر خیلی نگرانی و برای این که آرامشت بهت برگرده میتونی یک ایمیل به سفارت بزنی و ازشون سوال کنی. مطمئن باش جواب میدن.

یعنی من این همه بیخودی گریه کردم و حرص خوردم.Sad
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
(2013-10-02 ساعت 11:33)leila.e نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:40)poram نوشته:  بچه ها اپرووال ویزای نامزدی تا چهار ماه معتبره ،اما تاریخ مصاحبه من بعد از اتمام این چهار ماهه یعنی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز این یعنی اگر شما چهار ماه بعد از اپروال برای گرفتن وقت از سفارت اقدام نکنی پرونده ات کنسل میشه. که شما اقدام کردی و وقت گرفتی. پس نگران نباش. نگرانی لیلا هم بی مورد بوده.
ولی اگر خیلی نگرانی و برای این که آرامشت بهت برگرده میتونی یک ایمیل به سفارت بزنی و ازشون سوال کنی. مطمئن باش جواب میدن.

دوست عزیز من به شخصه ازت خواهش میکنم نگرانی نداشته باش
کارهای ما چه نگران باشین و چه نباشیم روی رواله
و اگه استرس داشته باشی حضور ذهنت رو از دست میدی و از طرفی هم خدای نکرده مثله من سلامتیت به خطر ی افته
همه ی ما ها قراره به تمام آرزوهایی که داریم برسیم پس باید بیشتر از هر وقتی مراقب خودمون باشیم
موفق باشی دوست مهاجرسرایی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، ghazal72 ، kamalir36 ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی
(2013-10-02 ساعت 12:08)shadoow نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 11:33)leila.e نوشته:  

دوست عزیز من به شخصه ازت خواهش میکنم نگرانی نداشته باش
کارهای ما چه نگران باشین و چه نباشیم روی رواله
و اگه استرس داشته باشی حضور ذهنت رو از دست میدی و از طرفی هم خدای نکرده مثله من سلامتیت به خطر ی افته
همه ی ما ها قراره به تمام آرزوهایی که داریم برسیم پس باید بیشتر از هر وقتی مراقب خودمون باشیم
موفق باشی دوست مهاجرسرایی
خب عزیز من تو اول سوال میکردی یا به سفارت ایمیل میزدی و میپرسیدی بعد اگر جواب نگران کننده میگرفتی اونوقت مینشستی گریه میکردی. Tongue
اول گریه هاتو کردی بعد تحقیق کردی؟
دوستم. راهی که توش قدم گذاشتی راه طولانیه که البته آخرش خوبه. اگر تو این پروسه بخوای اینقدر استرس داشته باشی و آرامشت را حفظ نکنی داغون میشی. نگران نباش و با آرامش به زندگی عادیت ادامه بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، kamela ، سانازی
بله لیلا جان زود نباید زوداسترس بگیریم.خداو شکر کن شما که کیس نامبرم که گرفتی دیگه اخرشه.وقت گرفتی؟
بچه ها این کریسمس ام نمیرسم اونور من؟!.........واااااااااااااااااااااااااای
بچه های این تایپک
1. کی اقدام کردین؟
2.کی کیس نامبر گرفتین؟
3.برا چند ماه بعد وقت دادن
4.کدوم سفارت؟
5.نامزدی یا ازدواجی؟
میشه همه جواب بدن .مرسی.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، kamalir36
(2013-10-02 ساعت 15:01)سانازی نوشته:  بله لیلا جان زود نباید زوداسترس بگیریم.خداو شکر کن شما که کیس نامبرم که گرفتی دیگه اخرشه.وقت گرفتی؟
بچه های این تایپک
1. کی اقدام کردین؟
2.کی کیس نامبر گرفتین؟
4.کدوم سفارت؟
5.نامزدی یا ازدواجی؟
میشه همه جواب بدن .مرسی.
به امید این که همه کریسمس اونجا باشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، kamela ، shabnam.84 ، kamalir36 ، سانازی ، romantic ، yalda91
(2013-10-02 ساعت 15:01)سانازی نوشته:  بله لیلا جان زود نباید زوداسترس بگیریم.خداو شکر کن شما که کیس نامبرم که گرفتی دیگه اخرشه.وقت گرفتی؟
بچه های این تایپک
1. کی اقدام کردین؟
2.کی کیس نامبر گرفتین؟
4.کدوم سفارت؟
5.نامزدی یا ازدواجی؟
میشه همه جواب بدن .مرسی.

مرسی از همه بخاطر نصیحت های دوستانه و خواهرانشون.
شاید این همه استرس من خسته شدن از تنهاییم بوده.من شرایط بدی رو گذروندم. به دور از همه. ولی خوب تموم شد دیگه. امروز بهشون گفتم که دانشگاه قبول شدم باید سریعا برم ثبت نام و دیگه نمیتونم کار کنم. (وایییی که چقدر دروغ گفتن سخته) هیچ بهونه دیگه ای پیدا نکردم که توش اما و اگر نباشه. تازه میگفتن انتقالی بگیر بیا همین جا...Big Grin
اره عزیزم با هزار بدبختی خودمو جا کردم. ایشالا شما هم به زودی زود اپرو میشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، shabnam.84 ، سانازی ، shandiz
دوستان خوبم امشب دارم میرم آنکارا. انجام پروسه ام از ارسال مدارک تا مصاحبه درست یک سال طول کشید. تو این یک سال از نظرات و راهنماییهاتون خیلی استفاده کردم و راهنمایی ها و دلگرمی هات تون باعث شده الان با اعتماد به نفس و آرامش بیشتری برم برای مصاحبه. از همه تون ممنونم و برای همه تون آرزوی آرامش و موفقیت میکنم.
و........ سفرنامه هم یادم نمیره Smile
پاسخ
(2013-10-02 ساعت 19:14)ghazal72 نوشته:  دوستان خوبم امشب دارم میرم آنکارا. انجام پروسه ام از ارسال مدارک تا مصاحبه درست یک سال طول کشید. تو این یک سال از نظرات و راهنماییهاتون خیلی استفاده کردم و راهنمایی ها و دلگرمی هات تون باعث شده الان با اعتماد به نفس و آرامش بیشتری برم برای مصاحبه. از همه تون ممنونم و برای همه تون آرزوی آرامش و موفقیت میکنم.
و........ سفرنامه هم یادم نمیره Smile

دوست عزیز
امیدوارم که موفق باشی . و با ویزای یک ضرب برگردی. من و بقیه دوستان برات دعا می کنیم که با خبرهای خوب برگردی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، سانازی ، shadoow ، piboo ، paris a ، romance33 ، leila.e ، rrrraaaazzzz
ببین غزال ویزای یک ضزب رو که گرفتی غش نکنی!!!،چیزی رو جا نزاری ،
منتظر سفرنامه و داستان ویزای یه ضربتیم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamalir36 ، ghazal72 ، romance33 ، Shahabpk ، سی سی ، paris a ، leila.e ، shadoow ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان