کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-01 ساعت 19:40)poram نوشته:  بچه ها اپرووال ویزای نامزدی تا چهار ماه معتبره ،اما تاریخ مصاحبه من بعد از اتمام این چهار ماهه یعنی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم از ترس می میرم . چیکار باید بکنم؟
این کاملا نرمال هست، اصلا نگران نباشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، shabnam.84 ، leila.e ، romance33
(2013-10-01 ساعت 19:48)negi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:40)poram نوشته:  بچه ها اپرووال ویزای نامزدی تا چهار ماه معتبره ،اما تاریخ مصاحبه من بعد از اتمام این چهار ماهه یعنی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کاملا نرمال هست، اصلا نگران نباشید!

نگی جان مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا لیلا میگه می ترسیده اگه سفارت بهش وقت نده منقضی میشده پرونده؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، leila.e ، romance33
دوست عزیز این یعنی اگر شما چهار ماه بعد از اپروال برای گرفتن وقت از سفارت اقدام نکنی پرونده ات کنسل میشه. که شما اقدام کردی و وقت گرفتی. پس نگران نباش. نگرانی لیلا هم بی مورد بوده.
ولی اگر خیلی نگرانی و برای این که آرامشت بهت برگرده میتونی یک ایمیل به سفارت بزنی و ازشون سوال کنی. مطمئن باش جواب میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84 ، leila.e ، romance33
بچه ها همین الان از سفارت یک نامه برای من اومد که گفته کیس شما برای مصاحبه آماده است و روز و ساعت مصاحبه ام را بهم یادآوری کرده. و تذکرات لازم را برای روز مصاحبه بهم داده. اگر قرار بود تعطیل باشن همچین ایمیلی نمیدادن.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، romance33
(2013-10-01 ساعت 20:24)ghazal72 نوشته:  
دوست عزیز این یعنی اگر شما چهار ماه بعد از اپروال برای گرفتن وقت از سفارت اقدام نکنی پرونده ات کنسل میشه. که شما اقدام کردی و وقت گرفتی. پس نگران نباش. نگرانی لیلا هم بی مورد بوده.
ولی اگر خیلی نگرانی و برای این که آرامشت بهت برگرده میتونی یک ایمیل به سفارت بزنی و ازشون سوال کنی. مطمئن باش جواب میدن.

مرسی عزیز ، چند ر.ز ط.ل میکشه ایمیل رو جواب بدن ، فردا زنگ میزنم می پرسم
فک کنم تا فردا خوابم نبره!
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، leila.e ، romance33
من گفتم اداره ی مهاجرت ... نگفتم سفارت!!.. سفارت که کارش فقط ویزا دادن نیست که به همین راحتی بسته شه....
تو سایت خود uscis یه جا گفته که بازیم در همه ی دنیا اما احتمال تعطیل بودن اداراتش رو به این شکل داده

Tuesday, October 01, 2013

If an office is closed, USCIS will reschedule all appointments when we are able to resume operations.

Office Closings:

Scheduled Office Closings:

...

فکر کنم برای پروسه ی ویزا مشکلی نباشه خدا رو شکر.. در صورت بسته شدن اداره ی مهاجرت بسته میشه و کارا یه خورده عقب میوفته که به قول خودشون گفتن دوباره وقت میدن هر وقت اکی شد... امیدوارم نشه .. حالا امروز همه ی سعیم رو میکنم که یه سر برم down town و مطمئن شم ... خودتون هم اگر تونستین یه زنگ بزنین uscis بپرسین که خیالمون راحت میشه
خودشون این شماره رو دادن که زنگ بزنین مطمئن شین
1-800-375-5283
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shadoow ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، MONA FB ، shabnam.84 ، ghazal72 ، leila.e ، romance33
بالاخره uscis تعطیله آریــــــــــــــــــــــــــــــن؟
من استرس دارم!!!!!!!!!!!!
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، سانازی ، leila.e ، romance33
استرس نداشته باش شینا جان ... اینجا بمب هم بخوره سریع درستش میکنن... والا میگم که تو خود سایت زده بازیم در همه جای دنیا اما احتمال داده که ممکنه بسته هم باشه .. به قول دوستمون 2 پهلو حرف زده ....
اما شما که اصلا نمیخواد نگران باشی .. فعلا کار شما دست سفارته و کسی کاریش نداره .. سفارت عراق تو زمان جنگ هم تو ایران باز بود... واسه شما احتمال 99% مشکلی نیست Wink
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kamalir36 ، سانازی ، shabnam.84 ، ghazal72 ، leila.e ، romance33
فقط همينو كم داشتيم .ديكه اخرشه
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، arian307 ، MONA FB ، leila.e ، romance33
بچه ها زنگ زدم uscis تا جایی که اپراتور پیش فرض گفت خبری از تعطیلی نیست فعلا چون اگر بود همون اولش باید میگفت.. البته با ادم صحبت نکردم هنوز یه خورده دیرم شده باید برم سر کار... خودتون همین الان گوشی رو بردارین و زنگ بزنین ... و حتما با یه ادم صحبت کنین که مطمئن شین ..

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی ، MONA FB ، shabnam.84 ، romantic ، leila.e ، romance33
خدا کنه که اینطوری باشه!!!!!!
نمی دونم چی بگـــــــــم Sad

راستی دوستان از تندر خبری دارین؟ برگشته ایران؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، سانازی ، leila.e ، romance33
آرین خیلی ماهی
اما عزیزم کار من دقیقا دست uscis هست نه سفارت چون هنوز اپرو نشدم
باز خدارو شکر که بازن, ماهواره که قطعه مجبور شدم بزنم اخبار دروغ ایران که گفت اداره مهاجرت و ویزا تعطیله!!!
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، leila.e ، romance33
خبر را شنیدم Smile
هههههههه به قول یلدا جون همینو کم داشتیم . آرین داداش دمت گرم که آمار میگیری .

من الان یه سوال دیگه هم دارم لطفا جواب بدین هرکی میدونه .
مصاحبم اول جون بوده مدارک مالیاتی هم 2011 دادیم چون اون موقع هنوز 2012 رو فایل نکرده بود همسرم . الان که انقدر طول کشیده ممکنه 2012 رو هم بخوان چون همسرم داره میاد اگه بیاد و اینجا باشه و بخوان که نمیشه الان باید یه کاریش کرد !!!
کی نظری داره . ؟؟؟ آزمایش پزشکیم هم تا 30 نوامبر وقت داره !!! بازم هههههه
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، leila.e ، romance33 ، yalda91
وای مرسی بچه ها برگشتم به دوران قبل .وای ارین جان چه روزا داشتی یادته گفته بودی واسه یه مساله ای سر کار رفته بودی دستشویی گریه کرده بودی؟از شدت ناراحتی یا انتظار مرسده.همگی یه بار گفتن بریدن.حرفای جودی سیمی دلداری های فردای عزیز که واقعا جاش خالیه میخوام بیاد با اون قلم قشنگش بنویسه .بچه ها ادم حرفای اوناییکه رفتن و شرایط مارو داشتن رو می خونه اروم میشه میبینه اونا هم مثل ما بودن خسته از حرف مردم.انتظار .ولی الان دارن لذت زندگیو میچشن به قول فردا جان همش خوشی هم نباشه سختیاشو با فکر کردن به این روزا، ادم قوی تر میشه و میگه من از پسش بر میام و اینرو خواستم.هممون میریم پیش همسرامون خیلی زود.Wink
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، leila.e ، romance33 ، yalda91
(2013-10-01 ساعت 23:35)MONA FB نوشته:  خبر را شنیدم Smile
هههههههه به قول یلدا جون همینو کم داشتیم . آرین داداش دمت گرم که آمار میگیری .

من الان یه سوال دیگه هم دارم لطفا جواب بدین هرکی میدونه .
مصاحبم اول جون بوده مدارک مالیاتی هم 2011 دادیم چون اون موقع هنوز 2012 رو فایل نکرده بود همسرم . الان که انقدر طول کشیده ممکنه 2012 رو هم بخوان چون همسرم داره میاد اگه بیاد و اینجا باشه و بخوان که نمیشه الان باید یه کاریش کرد !!!
کی نظری داره . ؟؟؟ آزمایش پزشکیم هم تا 30 نوامبر وقت داره !!! بازم هههههه
سلام مونا خانم
حتما بگید بیارن. برام عجیبه چون من یه چند روز بعد از شما مصاحبه داشتم و از من مدارک مالیاتی 2012 همسرم و اسپانسرم رو خواستن و گرفت
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، MONA FB ، arian307 ، leila.e ، romance33 ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان