کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستان نترسین و دست و پاتون رو گم نکنین.. شاید فردا درست شد... فقط دارم خبر رو مینویسم اینجا که نیم ساعت پیش اعلام شد که در جریان باشید ..

مرخصی بدون حقوق برای 800 هزار آمریکایی: دولت فدرال تعطیل شد!
متاسفانه شامل اداره ی مهاجرت هم میشه گویا...Sad

بامداد سه شنبه، ۱ اکتبر (۹ مهر)، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در سخنانی که از شبکه‌های رادیو و تلویزیون آن کشور پخش شد، اعلام کرد که به دلیل تصویب نشدن لایحه بودجه دولت فدرال در کنگره این کشور، نهادهای دولتی امکان ادامه فعالیت و ارائه خدمات را ندارند و کنگره را متهم کرد که به وظیفه خود در تصویب لایحه بودجه عمل نکرده است.
آقای اوباما در عین حال گفت که نهادهای ارائه دهنده خدمات حیاتی به کار خود ادامه خواهند داد و به خصوص از واحدهای ارتش خواست که همچنان آمادگی خود برای دفاع از کشور را حفظ کنند. ارتش، سازمان‌های امنیتی، ارائه دهندگان خدمات ترافیک هوایی و حمل و نقل عمومی از جمله نهادهایی هستند که تحت تاثیر تعطیل سازمان‌های دولتی قرار نمی‌گیرند.
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، afshinghwink ، shinna ، shabnam.84 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 13:24)shadoow نوشته:  سلام دوستان
این تعطیلی دولت آمریکا روی کارای ما تاثیر میذاره یا نه ؟!

چه جالب داشتم تایپ میکردم شما نوشتی...
برای این که خبر رو به صورت قطعی تایید یا رد کنیم تا فردا صبر کنین که اگر شد من برم down town و ببینیم چه خبره .. کل ساختمون uscis اونجاست
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، MONA FB ، negi ، yalda91 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 13:29)arian307 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 13:24)shadoow نوشته:  سلام دوستان
این تعطیلی دولت آمریکا روی کارای ما تاثیر میذاره یا نه ؟!

چه جالب داشتم تایپ میکردم شما نوشتی...
برای این که خبر رو به صورت قطعی تایید یا رد کنیم تا فردا صبر کنین که اگر شد من برم down town و ببینیم چه خبره .. کل ساختمون uscis اونجاست
Lol ممنونم آقای آرین باراده!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، afshinghwink ، kamalir36 ، shandiz ، romance33
(2013-10-01 ساعت 13:27)arian307 نوشته:  دوستان نترسین و دست و پاتون رو گم نکنین.. شاید فردا درست شد... فقط دارم خبر رو مینویسم اینجا که نیم ساعت پیش اعلام شد که در جریان باشید ..

بامداد سه شنبه، ۱ اکتبر (۹ مهر)، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در سخنانی که از شبکه‌های رادیو و تلویزیون آن کشور پخش شد، اعلام کرد که به دلیل تصویب نشدن لایحه بودجه دولت فدرال در کنگره این کشور، نهادهای دولتی امکان ادامه فعالیت و ارائه خدمات را ندارند و کنگره را متهم کرد که به وظیفه خود در تصویب لایحه بودجه عمل نکرده است.
آقای اوباما در عین حال گفت که نهادهای ارائه دهنده خدمات حیاتی به کار خود ادامه خواهند داد و به خصوص از واحدهای ارتش خواست که همچنان آمادگی خود برای دفاع از کشور را حفظ کنند. ارتش، سازمان‌های امنیتی، ارائه دهندگان خدمات ترافیک هوایی و حمل و نقل عمومی از جمله نهادهایی هستند که تحت تاثیر تعطیل سازمان‌های دولتی قرار نمی‌گیرند.

آرین عزیز
ما هم این خبر را خوندیم.ولی فکر نمی کنم شامل اداره های مهاجرت و سفارت و ... بشه. چون آنها هزینه هاشون را از پول مردم تأمین می کنند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azadandish ، arian307 ، romance33
وایییییییییییییییییی امیدوارم شامل اداره مهاجرت نشه، اما همسر من که کار دولتی داره چیزی نگفت حتی دیروز گفت که یه همکار جدید از امروز براشون میاد.
دوست دارم مرخصی بدون حقوق بهش بدن و بیاد ایران Smile)))))))))))))
اما اداره مهاجرت تعطیل نشه Big GrinDDDDDDDDDDDD
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shadoow ، shandiz ، azadandish ، leila.e ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، shabnam.84 ، romance33
واییییییییی دوستان خیلی خوشحالم. حد و مرز نداره. در کمال ناباوری بالاخره تونستم وقت بگیرم برای آخر اکتبر. اصلا فکرشم نمیکردم. این چند روز همش فک میکردم پروندم منقضی میشه و باید از نو شروع کنم. (خدایااااا دوستت دارم منو ببخش که اینقد زود محبت هات یادم میره). انگار رو ابر هام.
ولی من و لپ تاپم خیلی خسته ایم اخه 12 شبه که نخوابیدیم.
نمیدونم چی بگم میخوام استعفا بدم!؟ به نظرتون چی بگم. با توجه به اینکه فامیلمون اینجاست و نمیخوام بفمهمه.(کسی از فامیل نمیدونه من نامزد کردم)اینجا به من احتیاج دارن و مطمئنا میگن نرو. و پیشنهاد حقوق بیشتر میدن.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، arian307 ، shabnam.84 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 16:08)leila.e نوشته:  واییییییییی دوستان خیلی خوشحالم. حد و مرز نداره. در کمال ناباوری بالاخره تونستم وقت بگیرم برای آخر اکتبر. اصلا فکرشم نمیکردم. این چند روز همش فک میکردم پروندم منقضی میشه و باید از نو شروع کنم. (خدایااااا دوستت دارم منو ببخش که اینقد زود محبت هات یادم میره). انگار رو ابر هام.
نمیدونم چی بگم میخوام استعفا بدم!؟ به نظرتون چی بگم. با توجه به اینکه فامیلمون اینجاست و نمیخوام بفمهمه.(کسی از فامیل نمیدونه من نامزد کردم)اینجا به من احتیاج دارن و مطمئنا میگن نرو. و پیشنهاد حقوق بیشتر میدن.

مبارک باشه عزیزم .خوش خبر باشی
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، arian307 ، kamela ، romance33
دوستان من الان دارم با نامزدی صحبت میکنم اون میگه نباید این تعطیلی رو کار اداره مهاجرت تاثیر بگذاره چون اونها پولشون رو از متقاضیان ویزا میگیرن نه از بودجه دولت . امیدوارم که این خبر درست و قطعی باشه .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33
(2013-10-01 ساعت 13:27)arian307 نوشته:  دوستان نترسین و دست و پاتون رو گم نکنین.. شاید فردا درست شد... فقط دارم خبر رو مینویسم اینجا که نیم ساعت پیش اعلام شد که در جریان باشید ..

باز تا ما رفتیم لب چشمه خشکید. من هفته دیگه مصاحبه دارم Sad یعنی سفارت هم تعطیل میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33
ظاهراً فعلاً که تعطیلی دولت تأثیری روی کار سفارت نداره و چون هزینه صدور ویزا و مراحل اداری قبلاً پرداخت شده تا زمانی که پول دارن کار میکنن:
نقل قول:The State Department could continue processing foreign applications for visas and U.S. applications for passports, since fees are collected to finance those services. Embassies and consulates overseas would continue to provide services to American citizens.
However, the State Department warned this week that consular operations at home and abroad would only remain open as long as "there are sufficient fees to support operations."
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، Shahabpk ، kamela ، romance33
(2013-10-01 ساعت 16:08)leila.e نوشته:  واییییییییی دوستان خیلی خوشحالم. حد و مرز نداره. در کمال ناباوری بالاخره تونستم وقت بگیرم برای آخر اکتبر. اصلا فکرشم نمیکردم. این چند روز همش فک میکردم پروندم منقضی میشه و باید از نو شروع کنم. (خدایااااا دوستت دارم منو ببخش که اینقد زود محبت هات یادم میره). انگار رو ابر هام.

مبارک باشه لیلا جان. بهت گفته بودم نگران نباش.
من جای تو باشم حالا استعفا نمیدم. استعفا را بذار برای وقتی که از مصاحبه برگشتی. کار خوبی هم کردی به کسی نگفتی. فامیل آدمو دیوانه میکنه از بس میپرسه چی شد چرا هنوز نرفتی.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romantic ، kamela ، leila.e ، romance33
این خبر دیگه یعنی چی ؟ حالا چی میشه ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، romance33
من ٣ماه نيم پيش مصاحبه داشتم ويزام cr1 حالا با اين شرايط فكر ميكنم بعد كريسمس اف بي اي چك جواب بده چون به سود سفارت ميشه از اول ازمايش از اول فرمهاي ضامن و غيره
تو سايتي كه معرفي كرد افيسر كه چك كنم تو اين ٣ ماه گذشته هر ٣/٤ روز اپديت ميشد ولي الان ٩ روزه رو ٢٣sep استپ كرده
خدا خودش كمك كنه
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، leila.e ، romance33
لینک توسایت uscis متناقضه...معلوم نیست بالاخره بازن یا نه http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
اما صحفه اصلیش میگه همه آفیسها بازن!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، shabnam.84 ، leila.e ، romance33
بچه ها اپرووال ویزای نامزدی تا چهار ماه معتبره ،اما تاریخ مصاحبه من بعد از اتمام این چهار ماهه یعنی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم از ترس می میرم . چیکار باید بکنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، arian307 ، leila.e ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان