موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 13:29)arian307 نوشته: (2013-10-01 ساعت 13:24)shadoow نوشته: سلام دوستان
این تعطیلی دولت آمریکا روی کارای ما تاثیر میذاره یا نه ؟!
چه جالب داشتم تایپ میکردم شما نوشتی...
برای این که خبر رو به صورت قطعی تایید یا رد کنیم تا فردا صبر کنین که اگر شد من برم down town و ببینیم چه خبره .. کل ساختمون uscis اونجاست
Lol ممنونم آقای آرین باراده!
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 15:11 توسط kamalir36.)
(2013-10-01 ساعت 13:27)arian307 نوشته: دوستان نترسین و دست و پاتون رو گم نکنین.. شاید فردا درست شد... فقط دارم خبر رو مینویسم اینجا که نیم ساعت پیش اعلام شد که در جریان باشید ..
مرخصی بدون حقوق برای 800 هزار آمریکایی: دولت فدرال تعطیل شد!
متاسفانه شامل اداره ی مهاجرت هم میشه گویا...
بامداد سه شنبه، ۱ اکتبر (۹ مهر)، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در سخنانی که از شبکههای رادیو و تلویزیون آن کشور پخش شد، اعلام کرد که به دلیل تصویب نشدن لایحه بودجه دولت فدرال در کنگره این کشور، نهادهای دولتی امکان ادامه فعالیت و ارائه خدمات را ندارند و کنگره را متهم کرد که به وظیفه خود در تصویب لایحه بودجه عمل نکرده است.
آقای اوباما در عین حال گفت که نهادهای ارائه دهنده خدمات حیاتی به کار خود ادامه خواهند داد و به خصوص از واحدهای ارتش خواست که همچنان آمادگی خود برای دفاع از کشور را حفظ کنند. ارتش، سازمانهای امنیتی، ارائه دهندگان خدمات ترافیک هوایی و حمل و نقل عمومی از جمله نهادهایی هستند که تحت تاثیر تعطیل سازمانهای دولتی قرار نمیگیرند.
آرین عزیز
ما هم این خبر را خوندیم.ولی فکر نمی کنم شامل اداره های مهاجرت و سفارت و ... بشه. چون آنها هزینه هاشون را از پول مردم تأمین می کنند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
واییییییییی دوستان خیلی خوشحالم. حد و مرز نداره. در کمال ناباوری بالاخره تونستم وقت بگیرم برای آخر اکتبر. اصلا فکرشم نمیکردم. این چند روز همش فک میکردم پروندم منقضی میشه و باید از نو شروع کنم. (خدایااااا دوستت دارم منو ببخش که اینقد زود محبت هات یادم میره). انگار رو ابر هام.
ولی من و لپ تاپم خیلی خسته ایم اخه 12 شبه که نخوابیدیم.
نمیدونم چی بگم میخوام استعفا بدم!؟ به نظرتون چی بگم. با توجه به اینکه فامیلمون اینجاست و نمیخوام بفمهمه.(کسی از فامیل نمیدونه من نامزد کردم)اینجا به من احتیاج دارن و مطمئنا میگن نرو. و پیشنهاد حقوق بیشتر میدن.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 16:08)leila.e نوشته: واییییییییی دوستان خیلی خوشحالم. حد و مرز نداره. در کمال ناباوری بالاخره تونستم وقت بگیرم برای آخر اکتبر. اصلا فکرشم نمیکردم. این چند روز همش فک میکردم پروندم منقضی میشه و باید از نو شروع کنم. (خدایااااا دوستت دارم منو ببخش که اینقد زود محبت هات یادم میره). انگار رو ابر هام.
ولی من و لپ تاپم خیلی خسته ایم اخه 12 شبه که نخوابیدیم.
نمیدونم چی بگم میخوام استعفا بدم!؟ به نظرتون چی بگم. با توجه به اینکه فامیلمون اینجاست و نمیخوام بفمهمه.(کسی از فامیل نمیدونه من نامزد کردم)اینجا به من احتیاج دارن و مطمئنا میگن نرو. و پیشنهاد حقوق بیشتر میدن.
مبارک باشه عزیزم .خوش خبر باشی
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان دارم با نامزدی صحبت میکنم اون میگه نباید این تعطیلی رو کار اداره مهاجرت تاثیر بگذاره چون اونها پولشون رو از متقاضیان ویزا میگیرن نه از بودجه دولت . امیدوارم که این خبر درست و قطعی باشه .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
این خبر دیگه یعنی چی ؟ حالا چی میشه ؟
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ٣ماه نيم پيش مصاحبه داشتم ويزام cr1 حالا با اين شرايط فكر ميكنم بعد كريسمس اف بي اي چك جواب بده چون به سود سفارت ميشه از اول ازمايش از اول فرمهاي ضامن و غيره
تو سايتي كه معرفي كرد افيسر كه چك كنم تو اين ٣ ماه گذشته هر ٣/٤ روز اپديت ميشد ولي الان ٩ روزه رو ٢٣sep استپ كرده
خدا خودش كمك كنه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اپرووال ویزای نامزدی تا چهار ماه معتبره ،اما تاریخ مصاحبه من بعد از اتمام این چهار ماهه یعنی چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم از ترس می میرم . چیکار باید بکنم؟