کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-03 ساعت 21:49)arian307 نوشته:  عزال جان اون احتمال ۹۰٪ داره میگه عنوان تاپیک طولانیه نه متن شما.... اسم تاپیک و که سفرنامه های انکاراست پاک کن و مثلا فقط بنویس سفرنامه ..

من هم منظورم همین بود آرین جان
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، poram ، leila.e
(2013-10-04 ساعت 11:20)kamalir36 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 21:49)arian307 نوشته:  عزال جان اون احتمال ۹۰٪ داره میگه عنوان تاپیک طولانیه نه متن شما.... اسم تاپیک و که سفرنامه های انکاراست پاک کن و مثلا فقط بنویس سفرنامه ..

my bad Wink ببخشید متوجه نشدم Sad
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، poram ، ghazal72 ، سانازی ، leila.e
لیلا جان آره می تونی الانم وقتتو کنسل کنی ( از الان تا ۲۴ ساعت قبل مصاحبه می تونی) ولی بخوای باز وقت بگیری ممکنه خییییلی دیرتر بیفته، شاید ۳ ۴ بعدش یا بیشتر، اعتراضم نمی تونی بهشون بکنی چون خودت کنسل کردی، من جات باشم به هیچ وجه وقت کنسل نمی کنم. و در مورد مدارک نه عزیزم اگه وقتتو تغییر بدی لازم نیست که دوباره بفرستی.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، poram ، سانازی ، shandiz ، leila.e
(2013-10-04 ساعت 11:22)arian307 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 11:20)kamalir36 نوشته:  

my bad Wink ببخشید متوجه نشدم Sad

لپ تاپم مشكل پيدا كرده. با گوشي سخته. برگشتم سفرنامه مينويسم.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، سانازی ، نيما ٩٢ ، shandiz ، leila.e
(2012-07-28 ساعت 11:28)فردا نوشته:  سلام.
این موضوع رو نوشتم برای اینکه به نظرم اومد ما نه تنها نیازمند بهره گیری از راهنمایی ها و اطلاعات مفید وکارآمد در مورد مهاجرتمون هستیم،بلکه نیازمند محیط دیگه ای هم هستیم که بتونیم اوقاتی رو با افرادی بگذرونیم که شرایطی شبیه خودمون رو تجربه می کنن و این شانس رو داشته باشیم که از شرایط روحی و ذهنی افراد دیگه باخبر بشیم و همینطور در مورد احساسات ، نگرانی ها و آنچه از لحاظ روحی و روانی پشت سر گذاشتیم یا میذاریم بگیم.

حتی در مورد واکنش های اطرافیانمون.مثل نگرانی های خانوادگی،واکنشهای منفی یا مثبت دیگران نسبت به رفتن ما و یا حتی اینکه از وقتی قرار به رفتن شده رفتار دیگران چقدر باهامون تغییر کرده.(اعم از مثبت یامنفی) و همینطور در مدت انجام پروسه مهاجرت ، نگرش و شناختمون نسبت به خودمون ،زندگیمون و پیرامونمون چه تحولاتی داشته.

و بعد از اون شروع کنیم به گفتن ایده هامون، اینکه چه کارهایی رو در طول مدت انتظارمون انجام میدیم و چندتای اون ها اثر مثبت روی زندگی حال و آینده ما داره.
برای مثال چقدر زبان خوندیم یا می خونیم،تصمیم داریم توی آمریکا چه کاری انجام بدیم،درس بخونیم یا کار کنیم. درچه رشته ای و یا چه شغلی... در چه شهری... ویا اینکه به نظرتون برای زندگی در این محیط جدید، نیازمند چه مهارتهای رفتاری و اجتماعی تازه ای هستیم و......

علاوه بر این دوستانی که در آمریکا بسر میبرن ،دیگران رو از راهنمایی هاشون بی بهره نگذارند.

با تشکر و احترام.
فردا

سلام بچه ها این روزا که زیاد خوب نیستم برگشتم به اول تایپک نوشته های بچه ها اروومم میکنه.فردا جان رو نمیدونم چقدر میشناسید ولی خیلی گل بودن و هستن اگه بازم بیان اینجا.خواستم از شما ها بپرسم که شما برنامتون چیه واسه زندگی؟چقدر اماده اید؟یادمه وقتی به یکی از بچه ها که از وقتی رفته نمیاد اینجامتاسفانه،میگفتم من تردید دارم میگفت بابا من دیگه تحمل اینجا رو ندارم زود میخوام برم زندگیمو شروع کنم.
بچه ها کجایید.؟اونا یی که رفتن یا اینجان بیایین حرف بزنیم.چقدر سوتو کوره اینجا همش استرسه.قبلا نا ب ها زیاد فعال بود الان خلوته.پوران شما پیامه منو گرفتی درمورد انکارا؟

وای ارین جان من از بچه گی زیاد تو دشت و باغ بودم ولی نمیدونم دیگه در مواجه با جک و جونورهای عجیبی که میگین بترسم یا نه! این سنجابه یا راسو؟!!!Rolleyes
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، MONA FB ، leila.e ، shabnam.84 ، romance33
شیما جونم ممنونم از محبتت عزیز دلم...منم خیلی دلم برات تنگ شده..امیدوارم ببینمت دوست خوبم...هرچی خدا بخاد....اینجا یا اونجا امیدوارم ببینمت گلم.به امید خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shandiz ، yalda91 ، leila.e ، romance33
همه اینجا شاغلن؟!!
عجب چه خوابی دارینن بچه ها!
خوب خودم شروع کنم ولی من از انجایی که دمدمی هستم بعضی وقتا شادم و مثبت بعضی وقتا اند دپرس ولی خوب مینویسم.
تا پارسال یکم راحت بودم ولی وقتی همسرم امد و رفت و علنی همه فهمیدن الان دیگه نه میخوام تلفن جواب بدم نه حوصله رفتن به جایی رو دارم.همش میپرسن چه خبر از کارت بابا خبری شد حتما میشنوین دیگه.میدونم عضیا از دلسوزی میگن ولی بعضیا همچین میگن که بابا اینجا ازدواج کرده بودی الان بچه هم داشتی!به شما چه بگذریم حالا تو این همه بیتابی و انتظار بیای این حرفارم تحمل کنی دیگه معلومه که اخلاقتم خراب میشه والا همسر من که همش میگه چرا زود عصبانی میشی منم میگم باعثش توییی(میدونین که ما اشتباهاتی داشتیم در پروسه ویزامون) و خلاصه ناراحتی ایجاد میشد.منم دیگه بعد لیسانس دیگه همسرم فکر میکرد من کارم حداکثر8ماه تمومه و اونجام نذاشت نه ادامه بدم نه کار کنم که کارت داره درست میشه که ای دل غافل که 4سال از اولین اشناییمون گذشت.وکیل سرمون کلا گذاشتو بقیه شم میدونین.خیلی احساس پوچی میکنم حس میکنم بهترین سالهای زندگیمو به انتظار گذروندم.در حالی که اینجام بهترین موقعیت ها رو داشتم.نا خود اگاه فکر میکنم که اگه قبول نمیکردم الان.. همش نمیدونم چرا برمیگردم گذشته گاهی فکر میکنم دوسش ندارم بعضی وقتام میگم بابا همه چی میخواستی اون داره ولی دسته خودم نیست نمیدونم شما هم به این فکر کردین یا 2دل شدین؟
شیما جونو سیمی و بچه های قدیمی که اکثرا رفتن همیشه امیدوارم میکردن نمدونم چرا جو تایپک خشکه و زیاد اهل صحبت نیستین.ولی دوست دارم بنویسین که یکم جو عوض شه به قول سیمی که نوشت اون موقع که اینجا بودن اصلا نفهمیدن چطور گذشت.
من از انجایی که همسرم علاقه شدید داره به فارمسی از همون اول گفت که بیای اینجا اونو بخون(من مهندسی خوندم!) بعد 2سال حالا بچه اینا رو فکر میکنیم ولی اون 4سال پیش بود و الان فرق کرده و من اصلا حوصله ندارم و این چند سال و فکرکنم مغزم تنبل شده و سختم میشه با این همه ایشون همیشه میگن نه نگا کن فلانی از فامیلت اینجا پزشکی میخونه با اون سنش!و در نتیجه قیضه بچه هم خوب سن داره میره بالا دیگه نمیدونم ...
من زبان میخونم ولی نه جدی میدونم که دایما باید تو گوشم باشه و بخونمم ولی قکر کنم همه مونن در این شرایط زیاد حواسمون جمع نیست من شخصا تنبلی میکنم یا بهونه میگیرم من فلان رو ندارم یا فیلم ندارم الکی سر خودمو کلاه میزارم میدونم که داداش ارین گفته حتما قوی کنید و دارم میبینم اونایی که زبان بلد بودن چقدر اونور براشون راحتر بوده تا دوستایی که زیاد قوی نبودن.
باید خودمونو اماده کنیم واسه شرایط جدید که این خودش با طولانی شدن کارمونن یکم سخت شده.
امیدوارم این صحبت ادامه پیدا کنه و شما دوستان هم بگین که چیکار میکنین و میخوایین چیکارا بکینین؟
شب خوش تا فردا.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، shandiz ، shadoow ، kamalir36 ، azadandish ، poram ، سی سی ، yalda91 ، leila.e ، shadzad ، shabnam.84 ، romance33
سلام دوستان عزیز
این هم لینک سفرنامه من ایشالا این سفرنامه ام کمکی به شما دوستان عزیز باشه .Wink
http://mohajersara.com/thread-1910-post-...#pid428601
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shandiz ، shadoow ، kamalir36 ، azadandish ، سی سی ، سانازی ، yalda91 ، kamela ، leila.e ، shabnam.84 ، romance33
(2013-10-05 ساعت 09:34)paryan نوشته:  سلام دوستان عزیز

تبریییییییییک فراوون عزیزم
برات بهترین ها رو ارزو می کنم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، paryan ، yalda91 ، leila.e ، romance33

تبریک تبریک و بازم تبریک دوست عزیز به خدا منم خوشحال شدم انگار خودم ویزا یک ضرب گرفتمRolleyesSmileCool
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، paris a ، leila.e ، romance33

دوست عزیز پایان رسیدن این انتظار را به شما و همسر گرامی تبریک میگم
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، paris a ، leila.e ، romance33
پریان جان مبارک باشه و از بابت سفرنامه ات تشکر میکنم واقعا عالی بود همه چیز رو نکته به نکته شرح دادی . موفق باشی دوست عزیز
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، leila.e ، romance33
(2013-10-05 ساعت 02:22)سانازی نوشته:  همه اینجا شاغلن؟!!
عجب چه خوابی دارینن بچه ها!
خوب خودم شروع کنم ولی من از انجایی که دمدمی هستم بعضی وقتا شادم و مثبت بعضی وقتا اند دپرس ولی خوب مینویسم.
تا پارسال یکم راحت بودم ولی وقتی همسرم امد و رفت و علنی همه فهمیدن الان دیگه نه میخوام تلفن جواب بدم نه حوصله رفتن به جایی رو دارم.همش میپرسن چه خبر از کارت بابا خبری شد حتما میشنوین دیگه.میدونم عضیا از دلسوزی میگن ولی بعضیا همچین میگن که بابا اینجا ازدواج کرده بودی الان بچه هم داشتی!به شما چه بگذریم حالا تو این همه بیتابی و انتظار بیای این حرفارم تحمل کنی دیگه معلومه که اخلاقتم خراب میشه والا همسر من که همش میگه چرا زود عصبانی میشی منم میگم باعثش توییی(میدونین که ما اشتباهاتی داشتیم در پروسه ویزامون) و خلاصه ناراحتی ایجاد میشد.منم دیگه بعد لیسانس دیگه همسرم فکر میکرد من کارم حداکثر8ماه تمومه و اونجام نذاشت نه ادامه بدم نه کار کنم که کارت داره درست میشه که ای دل غافل که 4سال از اولین اشناییمون گذشت.وکیل سرمون کلا گذاشتو بقیه شم میدونین.خیلی احساس پوچی میکنم حس میکنم بهترین سالهای زندگیمو به انتظار گذروندم.در حالی که اینجام بهترین موقعیت ها رو داشتم.نا خود اگاه فکر میکنم که اگه قبول نمیکردم الان.. همش نمیدونم چرا برمیگردم گذشته گاهی فکر میکنم دوسش ندارم بعضی وقتام میگم بابا همه چی میخواستی اون داره ولی دسته خودم نیست نمیدونم شما هم به این فکر کردین یا 2دل شدین؟
شیما جونو سیمی و بچه های قدیمی که اکثرا رفتن همیشه امیدوارم میکردن نمدونم چرا جو تایپک خشکه و زیاد اهل صحبت نیستین.ولی دوست دارم بنویسین که یکم جو عوض شه به قول سیمی که نوشت اون موقع که اینجا بودن اصلا نفهمیدن چطور گذشت.
من از انجایی که همسرم علاقه شدید داره به فارمسی از همون اول گفت که بیای اینجا اونو بخون(من مهندسی خوندم!) بعد 2سال حالا بچه اینا رو فکر میکنیم ولی اون 4سال پیش بود و الان فرق کرده و من اصلا حوصله ندارم و این چند سال و فکرکنم مغزم تنبل شده و سختم میشه با این همه ایشون همیشه میگن نه نگا کن فلانی از فامیلت اینجا پزشکی میخونه با اون سنش!و در نتیجه قیضه بچه هم خوب سن داره میره بالا دیگه نمیدونم ...
من زبان میخونم ولی نه جدی میدونم که دایما باید تو گوشم باشه و بخونمم ولی قکر کنم همه مونن در این شرایط زیاد حواسمون جمع نیست من شخصا تنبلی میکنم یا بهونه میگیرم من فلان رو ندارم یا فیلم ندارم الکی سر خودمو کلاه میزارم میدونم که داداش ارین گفته حتما قوی کنید و دارم میبینم اونایی که زبان بلد بودن چقدر اونور براشون راحتر بوده تا دوستایی که زیاد قوی نبودن.
باید خودمونو اماده کنیم واسه شرایط جدید که این خودش با طولانی شدن کارمونن یکم سخت شده.
امیدوارم این صحبت ادامه پیدا کنه و شما دوستان هم بگین که چیکار میکنین و میخوایین چیکارا بکینین؟
شب خوش تا فردا.

ساناز جون این دوری از چند جهت به ما لطمه میزنه اول اثرات بدی که رو رابطه ها میذاره ، از کم شدن اعتماد گرفته تا دودلی و پریشون خاطری ، اما بدترین اثرش رو به شخصه رو خود من گذاشته که صبح که از خواب بیدار میشم می بینم بازم یه روز انتظار دیگه شروع شد . ازونجایی که آدم حساس و احساسی هستم هزار جور فکر منفی و حسرت اون شور و هیجانی که سالای قبل داشتم و حالا فقط شدم یه آدم منتظر که نمیدونه اصلا ارزشش رو داره یا نه میاد تو ذهنم .حالا اینا رو به دیدن هر روز پدر و مادرم که دیر یا زود باید ازشون خداحافظی کنم اضافه کن!!!!
امــــــــــــــــــــــــــــــا ، من نا امید نیستم راهی هست که با بصیرت شروع کردیم و هیچ جیزی هم آسون به دست نمی آد . در مورد فامیل هم من دقیقا می فهمم چی میگی چون منم تقریبا از آدما فرار می کنم که ازم سوال نشه . حتما ما یه کاری کردیم که خیلیا چشم دیدنمون و ندارن!!!!! ولی در کل باید مثبت اندیش باشیم ،به روزای اول رابططون فکر کن و به اینکه این دوری ها که تموم بشه بر می گردی به همون حس روز اولت. این انتظار باعث میشه کسل و بی حوصله شی و متعاقبا رفتارت با همسرت تغییر می کنه .اگه معتقد باشی که همه چیز از ذهن میاد اونوقت با قدرت فکر و مثبت اندیشی همه چیز تو زندگی زیبا تر میشه . مثلا با خودت حساب کن که این حالتت حداکثر چقدر قراره ادامه پیدا کنه؟ 3 ماه دیگه؟ 4 ماه دیگه؟ اونوقت اون زمان که برسه دیگه به خونه پدری بر نمیگردی و همه چیز تو گذشته میمونه . پس قدر لحظه ها رو بدونیم . آینده چه بخوایم و چه نخوایم میرسه

الان بچه ها میگن این پورانه داره این حرفارو میزنه!!! خو مگه چیه اینارو به خودمم دارم میگم Big Grin
پاسخ
دوستان عزیز
از کجا می فهمیم که NVC کیس را Complete کرده؟ تو سایت Ceas در این قسمت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? بعد از اینکه کیس نامبر را وارد کردیم می نویسه Case completed یا جای دیگه باید دنبالش بگردم؟ آخه من هر بار که می رم تو سایت Ceas یه چیز جدید پیدا می کنم. هفته پیش رفتم تو سایت دیدم که نوشته که باید فرم DS-260 را پر کنم . در صورتی که به جای اون DS-230 را براشون فرستاده بودیم و 11 اکتبر به دستشون رسیده بود. البته نمی دونم این پیغام که باید این فرم را آنلاین پر کنیم کی برای من فرستاده شده بود چون نه تاریخ داشت و نه هیچی، خلاصه اونو پر کردیم و دو روز بعدش تو همون صفحه جلوی فرم نوشته Completed . حالا نمی دونم این یعنی که فرم Completed یا اینکه کیس Completed !!!!!! دیگه گیج شدم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shandiz ، leila.e ، romance33

paryan عزیز بهت تبریک میگم Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shandiz ، leila.e ، shadoow ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان