موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-05 ساعت 14:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 14:57 توسط سانازی.)
مرسی از پوران عزیز و شاندیز که لطف کردن در بحث شرکت کردن.!!
پریان عزیز تبریک میگم ممنون از سفرنامه.خداروشکر
ریتا جان من نمیدونم وگرنه جواب میدادم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 14:25)kamalir36 نوشته: دوستان عزیز
از کجا می فهمیم که NVC کیس را Complete کرده؟ تو سایت Ceas در این قسمت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx? بعد از اینکه کیس نامبر را وارد کردیم می نویسه Case completed یا جای دیگه باید دنبالش بگردم؟ آخه من هر بار که می رم تو سایت Ceas یه چیز جدید پیدا می کنم. هفته پیش رفتم تو سایت دیدم که نوشته که باید فرم DS-260 را پر کنم . در صورتی که به جای اون DS-230 را براشون فرستاده بودیم و 11 اکتبر به دستشون رسیده بود. البته نمی دونم این پیغام که باید این فرم را آنلاین پر کنیم کی برای من فرستاده شده بود چون نه تاریخ داشت و نه هیچی، خلاصه اونو پر کردیم و دو روز بعدش تو همون صفحه جلوی فرم نوشته Completed . حالا نمی دونم این یعنی که فرم Completed یا اینکه کیس Completed !!!!!! دیگه گیج شدم.
?Is there anyone who can help me
هل من ناصر ینصرنی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یه حلقه دستت کنی بد نیست پوران جون . مهمونی هم بگیر به حرف مردم چیکار داری.
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
تو مرحله nvc بعد از اینکه فرم ها رو بفرستید و مدارک اسپانسر و واریز وجه ها که حتما هم باید از آمریکا باشه انجام بدین . nvc نامه ای رو میفرسته و اعلام میکنه که مدارکتون کامله و پرونده رو میفرسته سفارت . سفارت هم وقت اینترویو اسکجوال میکنه و بهتون اعلام میکنه . چه کیسی هستید ؟
[/quote]
مونا جون IR1 هستم.
یعنی باید منتظر نامه باشیم؟چقدر طول می کشه؟آخه من هنوز نمی دونم که کیس ما کامل شده یا نه!!! منظورم این بود که شما تو سایت Ceas چک کردید که کیس کامل شده یا براتون ایمیل اومد؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-05 ساعت 19:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 19:47 توسط kamalir36.)
(2013-10-05 ساعت 19:05)MONA FB نوشته: Affidavit of Support رو فرستادی .
به نظرم به جای سیس از این سایت کمک بگیر .
http://travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html
بله عزیزم
11 سپتامبر دستشون رسیده. جمعه هفته پیش هم که اتفاقی با سوال یکی از بچه های این فروم که پرسیده بود DS-260 را پر کنیم یا DS-230 به شک افتادم. با اینکه DS-230 با AOS فرستاده بودیم و 11 سپتامبر به دستشون رسیده بود ، ولی با این حال باز هم جستجو کردم دیدم ای دل غافل تو سایت Ceas لعنتی گفته که باید ایم را هم پر کنید. خلاصه دو ساعت تمام نشستیم فرم را پر کردیم و فرستادیم.حالا دیگه منتظریم که خبری بشه. به همسرم که می گم بیا تماس بگیر ببین تو چه مرحله ای هستیم و باید چکار کنیم. می گه الان زنگ بزنیم می گن این فرم را هم پر کنید. خلاصه من از یک طرف با NVC داستان دارم و از طرف دیگه با همسرم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 12:17)shadzad نوشته: لیلا جان آره می تونی الانم وقتتو کنسل کنی ( از الان تا ۲۴ ساعت قبل مصاحبه می تونی) ولی بخوای باز وقت بگیری ممکنه خییییلی دیرتر بیفته، شاید ۳ ۴ بعدش یا بیشتر، اعتراضم نمی تونی بهشون بکنی چون خودت کنسل کردی، من جات باشم به هیچ وجه وقت کنسل نمی کنم. و در مورد مدارک نه عزیزم اگه وقتتو تغییر بدی لازم نیست که دوباره بفرستی.
ممنون از پاسخت عزیزم.نامزدم که میگه هررررر جوری هست کاراتو ردیف کن همون موقع برو مصاحبه و به امید خدا اگه ویزای یکضرب نصیبم شد(البته اون میگه میشه) از همون جا بیا.
شیمای عزیز از مدارکی از نامزدم باید بده فقط فرم i-134 باید اصل باشه؟
w2 و 1040 کپی شون قابل قبوله؟ خود نامزدم اسپانسرمه.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 09:34)paryan نوشته: سلام دوستان عزیز
این هم لینک سفرنامه من ایشالا این سفرنامه ام کمکی به شما دوستان عزیز باشه .
http://mohajersara.com/thread-1910-post-...#pid428601
تبریک فراوان. با آرزوی خوشبختی و سعادت
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-06 ساعت 00:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-06 ساعت 00:33 توسط سانازی.)
(2013-10-05 ساعت 15:44)شميم زندگي نوشته: (2012-08-08 ساعت 22:00)rs232 نوشته: به نظر شخصی من تمام شما که با ازدواج کردن دارید به آمریکا مهاجرت می کنید نه تنها تصمیم خوبی گرفته اید بلکه شاید این کار بهترین تصمیمی باشد که تاکنون در عمر خود گرفته اید. تصمیمی که نه تنها زندگی شما را عوض می کند بلکه بچه ها و نوه های شما هم بعدها به جان شما دعا خواهند کرد. ممکن است در اول کمی سخت باشد ولی خیلی زود به محیط جدید عادت می کنید و آن وقت حتی دیگر باورتان هم نمی شود که چگونه می توانستید در ایران زندگی کنید. به چیزهای خوب و شیرینی فکر کنید که در انتظار زندگی شما است. به هرحال حتی اگر در ایران هم ازدواج می کردید مجبور بودید که از خانواده خودتان فاصله بگیرید. ولی شما اگر سختی ها را پشت سر بگذارید و سیتیزن شوید می توانید خانواده خودتان را هم به آمریکا ببرید و درواقع حضور شما در آمریکا حتی برای آنها هم می تواند مفید تر باشد. خوب بهترین حالت این است که شما با همسرتان سازگار باشید و در کنار هم زندگی کنید ولی اگر نشد هم شما چیز زیادی از دست نمی دهید چون حتی اگر در ایران هم ازدواج می کردید ممکن بود همین اتفاق بیفتد. فقط کافی است نگاهی به آمار طلاق در ایران بیندازید و سپس آن را صد برابر کنید چون بسیاری از زوج ها در ایران فقط از روی ناچاری با هم زندگی می کنند و طلاق نمی گیرند. پس زیاد سخت نگیرید و خود را به دست امواج سرنوشت بسپارید و به خداوند اعتماد داشته باشید که راه خوبی را در پیش پای شما گذاشته است. فقط همه چیز را آسان بگیرید و به خودتان فرصت دهید تا از نظر روحی بتوانید خودتان را با دنیای جدید تطبیق بدهید. حتما با همسر و یا نامزد خود هم صحبت کنید و بگویید که نیاز به زمان دارید تا به حالت تعادل برسید چون گاهی مخصوصا دخترانی که به خانه شوهر در آمریکا می روند تا مدت ها از دلتنگی گریه می کنند و همسران آنها کلافه می شوند در حالی که باید از قبل به آنها بگویید که بین شش ماه تا یک سال طول می کشد تا یک دختری که از میان خانواده به خانه شوهری در آمریکا می رود بتواند با زندگی جدید خود خو بگیرد و از نظر احساسی به حالت تعادل برسد. اگر آنها از این حالت های طبیعی آگاه باشند با آن کنار می آیند و گمان نمی کنند که شما اصولا آدم غمگینی هستید و می خواهید زندگی آنها را هم غمگین کنید و اجازه می دهند این دوران انتقالی با گذشت زمان سپری شود.
سعی کنید با تجسم کردن خانه خود در آمریکا و حیاط کوچک و چیزهای قشنگی که در ذهن خود دارید استرس های بیخود را از خودتان دور کنید و به قول معروف نفوس بد نزنید. خانواده شما هم خیلی زود می توانند پیش شما بیایند و در ضمن شما هم می توانید هر زمانی که خواستید به آنها سر بزنید. مطمئن باشید که مادر و پدر شما هم از اینکه ببینند شما در یک جای بهتری زندگی می کنید و آینده بهتری برای خودتان و بچه هایتان وجود دارد خوشحال تر و راضی تر هستند.
اره شمیم زندگی اتفاقا منم میخواستم بزارم این نوشته شنگ اقا ارش و ولی دیدم جو اینجا همچین یاری نمیکنن به گفتگو!!
لیلا جان اره فکر کنم
پریان جان رتبه ناقابل جهت تبریک ویزا بهتون دادم.مبارکتون باشه
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec