کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
لیلا جان فرم i-134 که باید اصل نوترایز شده باشه، فرمهای w2 و 1040 هم باید اصل هایی باشند که دست خود نامزدته گرچه کلن اونا هم شبیه کپیه ولی همون (کپی اوریجینالی) که نامزدت داره رو می خوان و بگو حتمن برات بفرسته.
پوران جان من مهمونی خدافظیم نامزدم نبود، چون می خواستم قبل اینکه سرم شلوغ شه همرو ببینم ولی بعد از اینکه اومد با دوستای نزدیک و فامیلای نزدیک هم یه مهمونی کوچیک دیگه گرفتیم. اصلنم بد نیست اگه نباشه و مهمونی بگیری، مهم خودتی که می خوای از کسایی که می شناسی خداحافظی کنی. و اینکه کیف کردم نوشته امیدوارانتو خوندم، آهااااا این شد روحیه و طرز تفکر! خیلی خوشحالم برات Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، paris a ، shandiz ، سانازی ، poram ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، leila.e
سانازی جان بسیار با این نوشته آرش موافقم، و اضافه می کنم کاملن دست خودمونه که خوشبین باشیم یا بدبین، آدم بدبین هر جای دنیا غمگینه، نمیدونم اینکه ۶ ماه تا یه سال طول می کشه تا به تعادل برسید درسته یا نه، شاید بستگی به تطبیق پذیری هر کس داره، برای من که فکر کنم اصلن اون بحران پیش نیومد، پس نگران نباشید، قرار نیست دپرس بشید، فقط به روزای خوش بی پایانتون کنار کسی که عاشقشید و همه انتظارارو برای بودن باهاش تحمل کردید فکر کنید.
و این حرف آرش رو بسییااررررر تایید می کنم که وقتی اینجا زندگی کنید باورتان نخواهد شد که چطور می تونستید در ایران زندگی کنید. منم فکر می کنم اگه واقعن به کیفیت زندگی اهمیت میدید، هیچ وقت حاضر نخواهید بود که برای زندگی به ایران برگردید.
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، sib 24 ، shadoow ، paris a ، MONA FB ، shandiz ، سانازی ، poram ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33
سلام می شه اگه میدونید بگید سایت کی باز میشه که وقت سفارت بشه گرفت؟ و دیگه اینکه برای انتخاب آدرس پستخانه باید تو چه سایتی برم؟ ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram
مرسی شیما جوووون فدات شم .
اره لیلا جون مثل کپی هستن منم فکرکردم کپی هستش گفتم میشه.لیلا شماهم قدیمی هستیا با پورامWink

آموختن آسان نيست
خستگي هر آن در كمين است
آزرده مي شوي
احساس شكست مي كني
شك مي كني كه رها كني و بگذري
مي خواهي بركناره روي و وانمود كني كه اتفاقي نيافتاده
اما نه !
تو بازنده نيستي كه يك مبارزي
پيش از آن كه برنده باشيم بايد بازنده باشيم
بايد گاه بگرييم تا بتوانيم روزي بخنديم
بايد آزرده باشيم تا روزي توانمند باشيم
اگر پيوسته بكوشي و ايمان داشته باشي
در پايان پيروزي از آن تو خواهد بود ... (سراینده : گمنام)
به یاد مرسده عزیز
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shandiz ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، romance33 ، leila.e
مرسی شیما قربونت برم ، اگه هر چیز دیگه ای هست که باید ارجینالشو برا مصاحبه ببریم لطفا به ما یاداوری کنین ، من تو مدارکی که به آنکارا پست کردم کپی هاشو دادم . بازم نیازه که اصل هاشون و ببرم؟

آره ساناز جون ، ما خاک این تاپیکو خوردیم پیر شدیم اینجا !!!! فک کن!!! :دی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، yalda91 ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، leila.e
http://mohajersara.com/thread-5066-post-...#pid429453
دوستان سفرنامه رو نوشتم ببخشید دیر شد
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، poram ، shadoow ، shabnam.84 ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، paris a ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-06 ساعت 17:46)tondar نوشته:  http://mohajersara.com/thread-5066-post-...#pid429453
دوستان سفرنامه رو نوشتم ببخشید دیر شد

tondar جان تبریک میگم بهت و بابت سفرنامتم ممنونم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشد دوست عزیزRolleyesSmile
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadoow ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، leila.e
یک سئوال: بخاطرشوخیهای بیمزه نامزدم که میگه "داری بدون زحمت به اینجا میای" به وکیلمون گفتم پرونده فیانس را کنسل کنه... هرچندمیگه بدون تائید نامزدم اینکار رانمیکنه...تاحدی رابطه را هردومون میخایم(خودمونیم خیلی هم نه!...دوست نیستیم...بیشتر رابطه رقابته...عملا آلوده شدیم و حرفهای خانواده هامون مثل پتک بالاسرمونه...)...ولی کلا مغرورم و دوست ندارم زیر منتش باشم... دلم میخاد خودم از طریق توریستی و بدون منتش برم و مثل دودوست درشرایط مساوی باشیم نه همیشه برگ برنده دست اون باشه...میدونم خیلی هم احتمالش کمه . . . بنظر شما این فایل که تقریبا به اپرو رسیده برای آینده من دردسرساز میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، kamela ، romance33 ، سانازی ، leila.e
مریم جان بستگی داره نامزدت چطوری این موضوع رو بیان میکنه. یه وقت آدم گاهی شوخی میکنه . اما اگه میبینی این حرف ناراحتت میکنه حتما بهش بگو و ازش خواهش کن همچین شوخی رو باهات نکنه. شاید نمیدونه که تو ناراحت شدی انقدر از حرفش. اون تو رو دوست داره و برای همین اقدام کرده که کنارش باشی. اینجوری باشه که همه باید بگن من خودم میرم که ثابت کنم میتونم!

به نظر من عجله نکن و کیس رو کنسل نکن. احتمال رد ویزای توریستی رو باید درهر حال در نظر بگیری.... پرونده نامزدی رو ادامه بده Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، rrrraaaazzzz ، battosai ، yalda91 ، kamela ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-06 ساعت 19:12)maryam1 نوشته:  یک سئوال: بخاطرشوخیهای بیمزه نامزدم که میگه "داری بدون زحمت به اینجا میای" به وکیلمون گفتم پرونده فیانس را کنسل کنه... هرچندمیگه بدون تائید نامزدم اینکار رانمیکنه...تاحدی رابطه را هردومون میخایم(خودمونیم خیلی هم نه!...دوست نیستیم...بیشتر رابطه رقابته...عملا آلوده شدیم و حرفهای خانواده هامون مثل پتک بالاسرمونه...)...ولی کلا مغرورم و دوست ندارم زیر منتش باشم... دلم میخاد خودم از طریق توریستی و بدون منتش برم و مثل دودوست درشرایط مساوی باشیم نه همیشه برگ برنده دست اون باشه...میدونم خیلی هم احتمالش کمه . . . بنظر شما این فایل که تقریبا به اپرو رسیده برای آینده من دردسرساز میشه؟

عزیزم از این حرفها پیش میاد... یاد خودم افتادم که همش میخواستم با ویزای تحصیلی برم پیشش... این قضیه مال 4 یا 5 سال پیش بود البته...
مشکل من این بود که ثابت کنم دوستش دارم و واسه آمریکا نمیخوام برم اونجا! علتش هم تجربه های بد دوستان نامزدم بود. اما گذشت بلاخره و اعتماد ایجاد شد.
به نظرم باهاش صحبت کن... بگو ناراحتی و . خانواده ها رو هم کاریش نمیشه کرد فعلا... این مشکل مشترک تقریبا همه ماست. باید قوی باشی فقط... .
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، romantic ، shabnam.84 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
بچه ها من یه سوال مهم دارم:
من قراره اونجا عقد کنم. هم ایرانی هم خارجکی...
قول دادم به والدین گرامیم که تا رسیدم برم اول عقد ایرانی کنم که محرم شیم :-P منم تصمیم دارم سر قولم وایسم...
حالا سوال اینجاست که واسه عقد ایرانی اصن کجا برم من؟
تو هر شهری هست از این جاها که عقد کنن؟ من میرم سکرامنتو... باید برم لوس آنجلس حتما یا همونجا هم ازین دفاتر یا هر چیزی که هست پیدا میشه؟
(از نامزدم پرسیدم دیروز گفت هروقت او پایان نامه لعنتی ت رو تحویل دادی و تصمیم گرفتی بلاخره بیای بعد راجع بهش فکر میکنیم. اما من الان میخوام بدونم!)
کلا هر راهنمایی که در این زمینه داشته باشید و تجربیاتتون رو در اختیارم بگذارید سپاسگذار خواهم بود...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، shabnam.84 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
سی سی جان پایان نامتو تموم کن قربونت برم!!! زودی بری سر خونه زندگیت Smile
نامزد جان منو کشته هر روز قول می گیره ویزاتو گرفتی همون روز برا امریکا بلیط بگیر برنگردی ایران
مصاحبم روز 5شنبه هست، به نظرتون اگه یه ضرب بگیرم چند روز بعدش ویزامو می تونم بگیرم؟
یه سؤال: قبل از مصاحبه حتما بایستی تو سایت ثبت نام کنم؟ پول سفارت با خودم روز مصاحبه می برم
چطوری ثبت نام کنم؟
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، سی سی ، yalda91 ، paris a ، shabnam.84 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-06 ساعت 22:34)rrrraaaazzzz نوشته:  سی سی جان پایان نامتو تموم کن قربونت برم!!! زودی بری سر خونه زندگیت Smile
نامزد جان منو کشته هر روز قول می گیره ویزاتو گرفتی همون روز برا آمریکا بلیط بگیر برنگردی ایران
مصاحبم روز 5شنبه هست، به نظرتون اگه یه ضرب بگیرم چند روز بعدش ویزامو می تونم بگیرم؟
یه سؤال: قبل از مصاحبه حتما بایستی تو سایت ثبت نام کنم؟ پول سفارت با خودم روز مصاحبه می برم
چطوری ثبت نام کنم؟

مگر اینکه با دعا و اینها درست بشه عزیزم وگرنه خودش که تموم شدنی نیست لامصب!!! (منظورم رو خودتون بگیرین دیگه، والله علنا که دیگه جرات نمیکنم بگم دعا کنین) Big Grin

عزیزم من مصاحبه م 4شنبه بود، آفیسر ازم خواست که تو سایت ثبت نام کنم و پست رو تعیین کنم که من قبلش این کار رو کرده بودم. پنجشنبه ویزام ایشود شد و شنبه تو پست دبی آماده بود. البته از دوستمون paryan گویا خواستن که بره ابوظبی و از خود سفارت دریافت کنه...

فکرشو بکنید الان من تو پاسم ویزا دارم اما قراره برا بهمن بلیت بگیرم Sad غم انگیزه به خدا... Tongue

راستی در مورد پول هم ما تو خود سفارت پرداخت کردیم. اما تو پست ثبت ناممون رو کرده بودیم. تا اونجا جلو رفتم صفحات رو که آدرس تعیین میکنی برا پست باقیش رو که میخواست پول آنلاین پرداخت کنیم دیگه جلو نرفتیم...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، paris a ، romance33 ، سانازی ، leila.e
موفق باشـــــی عزیزم Smile
آره خداییش سخته ویزا تو پاست باشه ولی ...
زود پایان نامتو جمع کن که با هم بریــــــــم Smile
بابت جوابت خیلی خیلی ممنونم
خوشبخت بشــــــــــی !!
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shandiz ، paris a ، paryan ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
با کدوم سرویس پست از امریکا به ایران میشه مدارک فرستاد دوستان گرامی؟ یادمه عمو آرین یه پستو معرفی کرده بود گلوبکس؟؟ درست میگم؟
چقدر طول می کشه؟
سپاس!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان