کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آخه این صندوقچه فوق‌العاده سنتی‌ و زیباست و میدونم که اونجا خیلی‌ جواب میده.. اگه پستش کنم چی‌؟ با پستم ممکن ببرن؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela
سلام بر همگی

ای وای که دیدم شماها هم چقدر از این معطلی و بلاتکلیفی و NVC ناراحتید
منم در یه حالت سردرگمی هستم
از یه طرف هر روز این سایت ویزا رو چک می کنم می گم چرا اعلام نمی کنن که برم ویزام رو بگیرم (این 50 درصده احساسه)
خسته شدم از همه چیز
از یه طرف میخوام که دیر بگذره یه کمی وقت داشته باشم بیشتر پیش خونواده ام باشم (اینم 30 درصده مابقیه)
20 درصد هم می گم من هنوز آمادگی روحی ندارم برای رفتن
کلا داغـــــــــــــــــــــــــــــونــــــــــــــــــــــــــــــم ؛ وقتی تو عمل انجام شده قرار می گیرم مثل مصاحبه خودمو جمع و جور می کنم و همه چیز رو مدیریت می کنم ولی وقتی در حالت انتظارم دیگه زندگیم دست خودم نیست
شالوده زندگیم از هم می پاشه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela
(2012-11-03 ساعت 00:50)girl نوشته:  بچها من یه صندوقچه خیلی‌ بزرگ دارم که قدمتش بیشتر از ۱۲۰ سال هستش... فکر می‌کنید برای خارج کردنش از کشور دچار مشکل میشم؟!

هانی بذار اول تکلیف خودت روشن بشه ؛ بعد راجع به اونم یه فکری میشه کرد Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
(2012-11-03 ساعت 02:13)girl نوشته:  آخه این صندوقچه فوق‌العاده سنتی‌ و زیباست و میدونم که اونجا خیلی‌ جواب میده.. اگه پستش کنم چی‌؟ با پستم ممکن ببرن؟

یه سر به سایت گمرک ایران بزن. شماره تلفن هم دارن . یه توضیح بده ببین چی‌ بهت میگند . ببین ایران اجازه میده ببری یا نه . اون طرف( آمریکا) کسی‌ بهت گیر نمیده. چون میگی‌ وسایل شخصی‌ است و یادگار پدربزرگ یا مادربزرگت است. اگه قصد فروش داری و اگر بهت قول خرید دادن تا مطمئن نشدی آزت میخردند نبر , حتا شده نصف قیمتش را اول بگیر یا بگو به حسابت بریزن . چون بعضی‌ بزی خری میکنند . یه قیمت بهت میدن و بعد زیرش میزنند ،خریدارش motmaen نداری نبرش , va baz migam نبرش .
چون اگه بخواهی برگردونی‌ ممکن با مشکل مواجه شی‌‌.

-------------

خریدار بز خر بهت میگه : من فکر کردم این جوری است ولی‌ الان میبینم این اینجاش یه جور دیگست. اگه این‌جوری که من میگم بود ۲۰۰۰-۳۰۰۰ $ مثلا فرق میکرد و ....
یا بهت میگه الان وضع اقتصا دی مردم خرابه من نمیتون این قیمت بخرم . چون bayad سرمایم را بخوابونم تا مشتریش پیدا شه . الان مردم ندارن بخرن و هزارتا بهانه دیگه. آخرش تو ra مجبور می‌کنه بهش بفرشی . تو هم که تازه وارد هستی‌ و کلی‌ مشغلیه فکری داری اونجا و احتمالا نه جای مناسب داری که از دست دزد حفظش کنی‌ و یا خرج نگاه داریش تو بانک بالا است و شاید niyaze مالی داری . pas miyofti to damesh
----------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، سانازی
ممنونم از راهنماییتون. نمی‌خوام ببرم که بفروشم.. همسرم به جمع آوری اشیائ سنتی‌ علاقه داره و جاش رو هم دارم اونجا که نگهش دارم اینم واقعا یه هدیس که تحت هیچ شرایطی نمی‌خوام اینجا بمونه.. می‌خواستم فقط بدونم اگه بشه پستش کنم اگه هم نه که از الان یه فکری کنم واسش.

مرسده جان من به یه چیزی خیلی‌ اعتقاد دارم تا زمانی‌ که باور نکنی‌ یه اتفاق برات میفته اون اتفاق هیچوقت نمیفته. من باور دارم که یه روزی ( شاید اون روز ۱۰ سال دیگه باشه) میرم پیش همسرم و از الانم دارم برنامه ریزی می‌کنم پس تکلیفم روشنه عزیزم ؛)
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Szsanazsz ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
جودی جونم یه چیزی هست به اسم فریت کردن اسباب و وسایل. با هواپیما وسایلتو میفرستی و خودتم میری بعد اونجا یکی دو روز بعد از اینکه رسیدی فکر کنم میارن در خونه. اطلاعات کاملی ندارم ولی توی این تاپیک راجع بهش نوشته:
http://mohajersara.com/thread-1572-page-10.html
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، kamela ، girl ، سانازی
مرسی عزیزم. خیالم راحت شد Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
آره جودی جان می تونی هر چیزی که خواستی رو با هواپیما از طریق فریت بفرستی. بعد اونطرف تحویل بگیری. میتونی زودتر هم بفرستی اگه همسرت میتونه تحویل بگیره. فقط تحقیق کن تا از شرایط و هزینه اش مطمئن بشی عزیزم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق
اره شبنم جان اینجوری خیلی خوب و راحته ولی احتمالا هزینش خیلی زیاد میشه چون خیلی سنگینه ولی ارزششو داره Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84
سلااااااااااااااااااام دوستای خوبم.
می خوام یه کم از چیزهایی رو که این مدت گذشت رو براتون بگم.شماهایی که در انتظار اومدن هستید(خانم ها) اینجا چیزی برای نگرانی های بزرگ وجود نداره.
یک فرق خیلی بزرگ اینجا با ایران مفهوم زندگی مشترک.اینجا برخلاف ایران این مفهوم واقعیه.به خاطر زن بودن کسی مجاز نیست بمونه توی خونه.باید کمر همت رو ببندید و همپای همسرتون زندگی رو مثل "یک زن" بسازید.میگم مثل یک زن چون اینجا زن بودن مفهوم داره.این فرصت هست که زن بودن خودمون رو بشناسیم ، خودمون رو درک کنیم و متوجه بشیم که وقتی قانون یک مملکت بودنت رو به رسمیت میشناسه، زن بودن چقدر خوبه. تجربه شراکت واقعی فرصت خوبی به ما می ده تا در مورد دیدگاه ها مون درباره زن و مرد تجدید نظر کنیم.به احتمال زیاد شوهرتون به اندازه شما در امور خانه سهم خواهد داشت و شما هم به همون اندازه در گذروندن امور اقتصادی زندگیه مشترک.
نقش شما یک نقش درجه دو در میزان درامد نیست که حالا یه پولی هم من در میارم و کمک خرج میشم.اینجا زمینه فراهمِ می تونید اونقدر خوب کار کنید که پایه اصلی درامد خانواده شما باشید.
خلاصه بگم اینجا جای آدم های با اراده و باهمتِ.اگه بخواین منتظر بمونید تا شوهرتون بشه منبع تامین خواسته ها تون فکر نکنم اینجا بتونید خوشحال زندگی کنید.این رو باور کنید که زن بودن شما در این سرزمین ارزشمند واین فرصت رو خواهید داشت تا شما رو با هویت مستقلی به نام انسان بودن بشناسن.
یک هفته بعد از ورودتون همه چیزهایی رو که توی سرتون دارید شروع کنید.گرفتن گواهینامه،کلاس زبان،یه کار کوچیک نیمه وقت.... و
البته امیدوارم همسرانتون هم بعد از این همه سال زندگی در اینجا به قدر کافی به رسمیت شناختن وجود زن شون رو در درجه اول به عنوان یک انسان و بعد همسر ، یاد گرفته باشن.
مواظب خودتون باشید و به آینده خوب فکر کنید.باور کنید خدا فرصت بزرگی بهتون داده،پس قدرش رو بدونید.

یه چیز دیگه ، اکه تصدیق رانندگی دارید حتمن ترجمه ش کنید و اصل تصدیق و ترجمه اش رو بیارید.اگه امتحان آیین نامه رو قبول شید بهتون یه تصدیق موقت 120 روزه میدن تا زمانیکه امتحان شهر رو بدید می تونید تنهایی رانندگی کنید.(کالیفرنیا) جاهای دیگه رو نمی دونم. کلن ترجمه تصدیق تون رو داشته باشید بد نیست.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، negi ، الهه سابق ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، sayeh_m ، sara mas ، سانازی
سلام عزیزم
بسیار خوشحالم که خوشحالی و موفق
بعدم ممنون که این تاپیک رو باز کردی
و حالا خودت هم میای تجربه های اونجا رو برای مایی میخوایم قدم به دنیای ناشناخته میذاریم میگی
همه ماها به هرحال چیزهایی شنیدیم ولی اینکه تو به عنوان یه دوست از کنار ما رفتی و تجربه های سریعت رو به ما انتقال میدی عالیه

امروز دوست من بهم میگفت باید فکر کنی که داری میمیری و وارد بهشت میشی Smile)))))))))
به هرحال ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، فردا ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
(2012-11-05 ساعت 23:38)mercedeh2011 نوشته:  سلام عزیزم
بسیار خوشحالم که خوشحالی و موفق
بعدم ممنون که این تاپیک رو باز کردی
همه ماها به هرحال چیزهایی شنیدیم ولی اینکه تو به عنوان یه دوست از کنار ما رفتی و تجربه های سریعت رو به ما انتقال میدی عالیه
امروز دوست من بهم میگفت باید فکر کنی که داری میمیری و وارد بهشت میشی
خواهش می کنم .ازین که میام و میبینم این تاپیک هنوز فعال ذوق می کنم.
مرسده ! دوستت راست گفته.نمی گم اینجا مشکل نیست.هست زیاد هم هست. ولی مشکل ها اندازه توان انسان ها هستند و البته اینجا آدم یاد میگیره مشکل واسه حل شدنِ نه واسه قایم کردنش توی کمد!
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، negi ، kamela ، shabnam.84 ، sara mas
گرل دلت بسوزه.....قبل از اینکه خودت بیای خبر بدی من میخام به بچه ها بگم....بچه ها گرل پروندش رفته سفارت برای وقت مصاحبههههههه....حالا باید بار سفر ببنده و بره پیش همسرش.....سلام مارو به امریکا برسون
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، فردا ، refiusa
Smile))))))))))
هیچ اشکالی نداره عزیزم... به همین زودی هم میای این خبر رو راجع به خودت میدی.. بچه ها از شر غرای من تا اطلاع ثانوی راحت شدین.. البته خوشحال نباشید.. این حالت پایدار نیست. کافیه یه روز نوبت مصاحبم اینور اونور شه D:

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، سانازی
مرسی عزیزم..خدا از دهنت بشنوه...گررررل این حالت غر برای هیچ زنی پایدار نیست...یک چیزی که همیشه و در هر حالتی(خوشی و ناخوشی)همراهشونه...دیگه ما خودمون خانومیم میدونیم دیگههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Acaro ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان