کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
girl عزیز نگران نباش ۱۰۰٪ کیس شما ارتقا داده شده به فرض محال هم اگر NVC اینکار رو نکرده باشه چه شما بخواهید یا نخواهید خود آفیسر موظف است ویزای شما رو به IR1 تبدیل کنه
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، volkan19831122
ممنمونم Acaro جان خیالم راحت شد. به همسرم گفتم ایمیل رو فوروارد کنه که مطمئن شم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق
بچه ها این سایت چرا آپدیت نمیشه Sad(((((((

سکوتی بس سنگین همه جا حکم فرماست .....
ترکها خوابشون برده
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
الهه جونم به دلیل اینکه اون تاپیک برای صحبت درباره روند پرونده هامون هستش با اجازت اینجا جواب مبدم که وقت کسانی که دنبال جواب سوالاشون هستن رو با حرفام نگیرم.
عزیزم از اونجایی که همسرم یه سری خلقیات خاص خودش رو داره اگه این سوال رو بپرسم شک میکنه که کسی داره منو راهنمایی میکنه. من بهش گفتم خیلی دوست دارم این ایمیل رو داشته باشم و اون قبول کرد بفرسته... و اولین حرفی که زد این بود که لطفا درباره پروندمون با کسی صحبت نکن هر سوالی داشتی از خودم بپرس!!! اس ام اس دادم یاد اوری کردم.. خدا کنه امروز بفرسته.. هم کنجکاوم هم نگران.. اگه ارتقا نداده باشن واقعا ناراحت میشم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، فردا ، سانازی
سلام
بچه ها امروز روز اول کاری این هفته است و بازم سایت ویزاها آپدیت نشد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، سانازی
مرسده نشین همین طوری زل بزن به اون سایت لعنتی.پدر اعصاب خودت رو در میاری دختر.هر وقت بی خیالش بشی همون وقت شمارت میاد.
این رو خودت نوشتی :
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.....
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، سانازی
فردا جان گفتنش چه آسونه ولی عمل کردنش خیلی سخته! یاد اون روزا افتادم که تا شب ۱۱۰۰ بار هر چی سایت مهاجرتی بود رو چک می کردم. دیگه خودم از دست خودم خسته شده بودم. ولی واقعا درست می گی، راهش اینه که یه مدت به خودت قول بدی که چند روزی سر وقتش نری. منم همین کارو کردم، البته بعد از ۴ ماه ....
برای همتون آرزوهای خوب می کنم و امیدوارم زود زود خبرای خوب بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
بابا اینو موقعی نوشت که همه چیز سر وقت انجام میشد.. الان دیر دارن اپدیت میکنن دیگه فردا جون.. قبول کن Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011
2 هفته پیش ایمیل فرستادم و از اون موقع تا الان 2 تا 4شنبه گذشته ولی جواب ندادن! شاید فهمیدن خیلی بد و بیراه میگم بهشون قهر کردن!!! اخه جواب همرو میدن جز من Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: volkan19831122 ، الهه سابق ، mercedeh2011
اره بابا.. اصلا حالا که اینطور شد ویزا هم بدن نمیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: volkan19831122 ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84
جودی جان جدیدا خیلی دیر جواب میدن. شنیدم این اواخر 3 هفته هم طول کشیده که جواب بدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011
وای الهه نمیدونی هر روز با چه استرسی ایمیلمو چک میکنم... کاش فردا دیگه جواب بدن.. این اقای تنبل که زورش میاد بفرسته ایمیل رو!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011
مطمین باش جواب میدن...فکر میکنم جدیدا شانس ما دیر جواب میدن...بار اخر از 2هفته هم گذشت که جواب منو دادن...ولی جواب میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2012-11-13 ساعت 01:33)فردا نوشته:  مرسده نشین همین طوری زل بزن به اون سایت لعنتی.پدر اعصاب خودت رو در میاری دختر.هر وقت بی خیالش بشی همون وقت شمارت میاد.
این رو خودت نوشتی :
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.....

SadSadSad
برادرم هم امروز دعوام کرد

یه موقعها فرمون از دست در میره دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
یه خبرررررر دارم ولی نمیگم بهتوووووووووووون
یکم اصرار کنیییید Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان