کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-09 ساعت 01:25)tondar نوشته:  غزل جان تبريييييييييييييييك
بچه ها من فردا دارم ميرم
ارين داداش شمار تو بده اومدم بزنگم بهت

تندر جان
خدا پشت و پناهت باشه و انشالله که به زودی شاهد موفقیتتهات در اونطرف آب باشیم. ما رو از خودت بیخبر نذار. برامون دعا کن که بزودی کار ما هم درست بشه و بیایم اونور.
موفق باشی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، paris a ، shadoow ، romance33
سلام دوستان من 2 ماه دیگه مصاحبه دارم ابوظبی .سه تا سوال دارم:
1- آیا باید عدم سوء پیشینه بگیرم؟
2- برای ابوظبی باید همه مدارک و فرم ها را با خودم ببرم؟چیزی رو نباید پست کنم؟
3-اون پولی که به سفارت باید داد نقدی ببرم یا باید به حساب ریخته بشه؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، paris a
(2013-10-09 ساعت 16:51)azadandish نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 21:51)ghazal72 نوشته:  گرفتمش. يكضرب. همين امروز. Big Grin

غزل جون خبر خوب اپروو شدن کیس من با خبر خیلی خوبتر شما در گرفتن ویزای یکضرب .... باید جشن گرفت . هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارک باشه . Big Grin
مبارك باشه عزيزم. اميدوارم هر روز تو مهاجرسرا از اين جشن ها باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، shadoow ، romance33
دوستان عزيز يه سؤال ،در نامه اپروو كه من گرفتم نوشته كه تا ١٥ژانويه اعتبار داره اين يعني چي؟؟اگر تا اون موقع تاريخ مصاحبه معلوم نشه اپروو باطل ميشه؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، paris a ، romance33
(2013-10-09 ساعت 23:06)piboo نوشته:  دوستان عزيز يه سؤال ،در نامه اپروو كه من گرفتم نوشته كه تا ١٥ژانويه اعتبار داره اين يعني چي؟؟اگر تا اون موقع تاريخ مصاحبه معلوم نشه اپروو باطل ميشه؟؟؟

عزیزم من فکر کنم اونا رو حساب اینکه شما خودت وقت میگیری این رو میگن. منظورشون اینه که تا اونوقت نهایتا وقتت رو تعیین کنی. فکر کنم شامل حال ماهایی که وقت رو خودشون بهمون میدن نمیشه... تا اونوقت وقتت میاد گلم مطمئنا

(2013-10-09 ساعت 22:45)azri نوشته:  سلام دوستان من 2 ماه دیگه مصاحبه دارم ابوظبی .سه تا سوال دارم:
1- آیا باید عدم سوء پیشینه بگیرم؟
2- برای ابوظبی باید همه مدارک و فرم ها را با خودم ببرم؟چیزی رو نباید پست کنم؟
3-اون پولی که به سفارت باید داد نقدی ببرم یا باید به حساب ریخته بشه؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون

1. برای ایرانیها لازم نیست.
2. بله. چیزی رو پست نکنید.
3. ما تو سفارت نقدا دادیم. اینکه امکان پرداخت اینترنتی هم باشه رو نمیدونم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، piboo ، paris a ، romance33

غزل جون خبر خوب اپروو شدن کیس من با خبر خیلی خوبتر شما در گرفتن ویزای یکضرب .... باید جشن گرفت . هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارک باشه . Big Grin
مبارك باشه عزيزم. اميدوارم هر روز تو مهاجرسرا از اين جشن ها باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، paris a ، romance33
دوستان عزیز
من در قسمت اسپانسر چند تا سوال کردم. ممنون می شم به من کمک کنید.
با تشکر
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33
دوستای عزیزم که نقص مدارک خوردین شما بعد از چند روز از فرستادن مدارک به uscis اپروو شدین؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azadandish
(2013-10-10 ساعت 12:24)paris a نوشته:  دوستای عزیزم که نقص مدارک خوردین شما بعد از چند روز از فرستادن مدارک به uscis اپروو شدین؟

پریسا جون من 9 شهریور نقص مدارکم خوردم و 27 شهریورتو سایت دیدم اپروو شدم عزیزم انشااله همین روزها خبر اپروو شدنت رو به ما میدی و خوشحالمون میکنی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، yalda91 ، romance33 ، azadandish
(2013-10-10 ساعت 12:24)paris a نوشته:  دوستای عزیزم که نقص مدارک خوردین شما بعد از چند روز از فرستادن مدارک به uscis اپروو شدین؟

سلام پریسا جان منم نزدیک 1/5 هست که نقص مدارک رو فرستادیم اما هنوز اپروو نشدیم .
به خودم دلداری میدم که غصه نخورم ام خیلی نگرانم که مدت زمانش زیاد بشه
Sad

تبریک میگم عزیزم خوشحالیتو کاملا درک میکنم
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azadandish ، ghazal72
(2013-10-11 ساعت 01:59)ysf نوشته:  

سلام پریسا جان منم نزدیک 1/5 هست که نقص مدارک رو فرستادیم اما هنوز اپروو نشدیم .
به خودم دلداری میدم که غصه نخورم ام خیلی نگرانم که مدت زمانش زیاد بشه
Sad

تبریک میگم عزیزم خوشحالیتو کاملا درک میکنم
شما کدوم سنتر هستین؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
دوستان در حال حاضر چند نفر منتظر أعلام وقت مصاحبه هستند؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی
سلام دوستای گلممممممممممم.کجایین پس؟Big Grin نمیخواین بیاین واسم یه هوووووووووووورا گنده بکشین؟Sad دیشب کیس نامبرم اومد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin و خواستن که 88$ رو پرداخت کنم و ........... بقیه ماجرا....یعنی مدیرا میتونن دو تا لقب به من بدن یکی زبل خان دومیشم lucky woman.والا من دارم شک میکنم نکنه من اونجا پارتی دارم.Big Grin خودم که از دیشب بال درآوردم چسبیدم به سقف خونه....Big GrinCool
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، shadoow ، shandiz ، romantic ، itex ، سی سی ، azadandish ، arian307 ، piboo ، yalda91 ، kamela ، battosai ، Saeedv13 ، ghazal72 ، shabnam.84
(2013-10-11 ساعت 18:28)romance33 نوشته:  سلام دوستای گلممممممممممم.کجایین پس؟Big Grin نمیخواین بیاین واسم یه هوووووووووووورا گنده بکشین؟Sad دیشب کیس نامبرم اومد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin و خواستن که 88$ رو پرداخت کنم و ........... بقیه ماجرا....یعنی مدیرا میتونن دو تا لقب به من بدن یکی زبل خان دومیشم lucky woman.والا من دارم شک میکنم نکنه من اونجا پارتی دارم.Big Grin خودم که از دیشب بال درآوردم چسبیدم به سقف خونه....Big GrinCool

هووووووووووووووررررررررررررررااااااااااااااا.... تبرییییک....
نفر بعدی کیه زود باشه بیاد جلو خودش....
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-10-11 ساعت 18:28)romance33 نوشته:  سلام دوستای گلممممممممممم.کجایین پس؟Big Grin نمیخواین بیاین واسم یه هوووووووووووورا گنده بکشین؟Sad دیشب کیس نامبرم اومد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin و خواستن که 88$ رو پرداخت کنم و ........... بقیه ماجرا....یعنی مدیرا میتونن دو تا لقب به من بدن یکی زبل خان دومیشم lucky woman.والا من دارم شک میکنم نکنه من اونجا پارتی دارم.Big Grin خودم که از دیشب بال درآوردم چسبیدم به سقف خونه....Big GrinCool

شقایق جون
خیلی خیلی بهت تبریک می گم. انشالله که همیشه شانس باهات یار باشه و خیلی خیلی زود بری پیش همسر گلت.
موفق باشی عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان