کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ببین پوران جان از نامزدت جدی بخواه که باهات همکاری کنه، اگه نقص مدرک بخوری استرس و هزینه اضافیشو تو باید تقبل کنی، بنابراین هر کاری که لازمه بکن که نقص مدرک نخوری، در جواب نامزدت بگو که اولن تو همون فایل اینستراکشن هم نوشته: The affidavit of support to be submitted must be Form I-134 and must be accompanied by the most recent year’s tax return form. این معنیش اینه که اصلها رو می خوان وگرنه هر جای اینستراکشن که کپی رو میشه فرستاد اشاره می کنه که کپی رو بفرستید و اصل رو روز مصاحبه بیارید، مثل کپی پاسپورت و شناسنامه، در حقیقت اصل مدارک مالی رو باید می فرستادی ولی تو ام مثل من کپی فرستادی و ازت (مثل من) تو این مرحله ایرادی نگرفتن و وقت مصاحبه رو گرفتی ولی روز مصاحبه دیگه از کسی کپی چیزی رو قبول نمی کنن. برای من چند روز قبل مصاحبه ایمیل اومد و کلن همه مواردی که باید همرام باشه(یا تو مدارکی که فرستادم نبوده) رو لیست کرد. مثلن مدیکال، اصل پاسپورت، رسید پول ویزا و ... این مورد هم لیست کرده بود: 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms for 2011 from the petitioner
این در حالی بود که کپی هاشو فرستاده بودم. ببین کلن نامزدت از اینکه مدارک مالیاتیشو به ایران پست کنه می ترسه و طبیعی هم هست ولی چاره ای نیست و تنها راه این که نقص مدرک نخوری همینه.

یه نکته مهم دیگه هم بگم که خیلی حیاتیه و خیلیا نمیدونن، اگه همسرتون اسپانسر کاملتون نیست و کواسپانسر دارید همسرتون هم باید فرم I-134 رو پر کنه و براتون بفرسته. این رو تو فایل اینستراکشن هیچ جا اشاره نمی کنه و خیلیا بهش توجه نمی کنن.

با مدارک کامل کامل برید مصاحبه که هیچ چیز لذت بخش تر از ویزای یه ضرب بدون هیچ قید و شرطی نیست Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، poram ، kamela ، leila.e
سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
مصاحبه من آنکارا بود و الان تقریبا 3 ماه منتظر کلیر شدنم
نامزدم سیتیزن آمریکاست و هفته پیش واسه گرفتن پاسپرت آمریکایی اقدام کرده و گفتن 3 هفته آینده آماده میشه
هفته آینده نامزدم بدون پاسپرت آمریکایی میاد ایران،و بعدا پاسپرت رو واسمون پست میکنن،
نامزدم میگه واسه خروج از ایران پاسپرت آمریکایی نیاز هستش
مشکلی تو آمریکا پیش نمیاد؟ وقتی نامزدم آمریکا نیست پاسپرت رو میدن که واسه ما پست کنند؟
ایران میاد به مشکلی بر نمیخوریم ،از لحاظ رفتن من به آمریکا و یا برگشت نامزدم؟
سخت ذهنم درگیره لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e
به نظرم اصلا ریسک این که پاسپورت امریکایی رو پست کنن نکنین.. تو خیلی کشور ها سر میبرن واسه پاسپورت امریکایی... بعد هم یه امار جالب یه جا خوندم که الان یادم نیست اما نمیدونم چند در صد بسته های پستی هیچ وقت به مقصد نمیرسن... گذشته از اینا وقتی پاسپورت نداره با چی میخواد برگرده امریکا؟؟؟ گرین کارت رو که میگیرن وقت سیتیزن شدن با چی میخواد بره سوار هواپیما شه ؟؟!! با هر ایرلاینی هم بره تو کشور دوم که امریکا نیست برای سوار شدن به هواپیما به مقصد امریکا پاسپورت یا گرین کارت یا ویزا رو میخوان .. وقتی هیچی نداره چی میخواد نشون بده؟؟ صبر کنن یه 2 هفته با خیال راحت سفر کنه دیگه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-08 ساعت 12:41)arian307 نوشته:  به نظرم اصلا ریسک این که پاسپورت آمریکایی رو پست کنن نکنین.. تو خیلی کشور ها سر میبرن واسه پاسپورت آمریکایی... بعد هم یه امار جالب یه جا خوندم که الان یادم نیست اما نمیدونم چند در صد بسته های پستی هیچ وقت به مقصد نمیرسن... گذشته از اینا وقتی پاسپورت نداره با چی میخواد برگرده آمریکا؟؟؟ گرین کارت رو که میگیرن وقت سیتیزن شدن با چی میخواد بره سوار هواپیما شه ؟؟!! با هر ایرلاینی هم بره تو کشور دوم که آمریکا نیست برای سوار شدن به هواپیما به مقصد آمریکا پاسپورت یا گرین کارت یا ویزا رو میخوان .. وقتی هیچی نداره چی میخواد نشون بده؟؟ صبر کنن یه 2 هفته با خیال راحت سفر کنه دیگه

مرسی
کاش قبول کنه
هر چی میگم ریسک نکنیم قبول نمیکنه
میگه نهایت دیگه نمیام آمریکا و همون جا میمونیم،واسه منم فرق نمیکنه کجا باشیم مهم اینه با هم باشیم
اما از کار و دانشگاه اومدم بیرون خونه رو هم تحویل دادم و الان خونه بچه هام تا رفتنم.
خانواده من هم به دلیل اینکه نامزدم مسلمون نیست مخالفن اونجا هم نمیتونیم بریم،اقوام و خانواده نامزدم هم همه آمرکا هستن
6 ساله از آشناییمون میگذره
اگر سایت و یا مدرکی هست بر این اساس بهم معرفی کنید ممکنه به درد قانع کردنش بخوره
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shandiz ، romance33 ، سانازی ، leila.e
این چه جور استدلالیه دیگه؟ بحث ریسک نیست دوست من .. بدون پاسپورت بیاد اگه یه روز بخواد برگرده باید بره یه کشوری مثل ارمنستان ترکیه یا امارات سفارت امریکا بگه پاسپورتم رو گم کردم که اونم یه 1 ماهیی طول میکشه بش بدن !!!.. اسم این ریسک نیست .. خود خطره !!! حالا ایشون میخوان بیان دینشون رو عوض کنن بیان اما 2 هفته بیشتر وایسن نه اتفاقی میوفته نه تو 6 سال انتظار به نظر میاد.. ضمن این که اگر هم میخواین ایران زندگی کنین که حتما ایشون میخوان یه روز به خانوادشون سر بزنن!!! عین اینه که بخواین با قایق برین وسط اقیانوس اما بنزین به اندازه ای بزنین که برسین وسط اقیانوس.. خوب چه جوری میخواین برگردین؟؟ الان شاید دلتنگ شده باشین و طاقتتون تموم شده باشه اما باید سنجیده عمل کنین دیگه .... این تصمیم به نظر من انقدر خطرناکه که من ترجیح میدم اصلا راه حلی واسش پیدا نکنم یه 2 هفته بیشتر صبر کنم
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، Saeedv13 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
ببخشید دوستان من گیج شدم اصل پاسپورت نامزد امریکایی برا روز مصاحبه لازمه ؟؟
دیگه اینکه، نامزد من اسپانسر منه ولی تو دعوتنامه فرم i-134 رو هم خواسته !!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سانازی ، kamela ، leila.e
(2013-10-08 ساعت 14:00)rrrraaaazzzz نوشته:  ببخشید دوستان من گیج شدم اصل پاسپورت نامزد آمریکایی برا روز مصاحبه لازمه ؟؟
دیگه اینکه، نامزد من اسپانسر منه ولی تو دعوتنامه فرم i-134 رو هم خواسته !!

نه عزیزم اصل پاسپورت نامزدت را نمی خواند .اما برا اطمینان بگو از روش اسکن کنه برات ایمیل کنه .تو هم پرینت کن همراه داشته باش

در مورد فرم i-134 حتما نیازه حتی اگه اسپانسرت کسی غیر نامزدت باشه هم این فرم را از نامزدت را هم می خواهند . چون از من خواستند با اینکه عمه نامزدم اسپانسرم بود ازم فرم i-134 نامزدم را هم خواست .
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، kamela ، paris a ، leila.e ، rrrraaaazzzz
سلام ؛
بچه ها از غزال چه خبر؟ مصاحبه نشد؟...اگه خبري دارين لطفا به من بگين... ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، shadoow ، paris a ، leila.e
گرفتمش. يكضرب. همين امروز. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، romance33 ، سی سی ، romantic ، MONA FB ، shadoow ، Saeedv13 ، tondar ، نيما ٩٢ ، kamela ، leila.e
اولین تبریک واسه من با چشمای خواب الود

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، romance33 ، shadoow ، paris a ، leila.e
(2013-10-08 ساعت 21:43)arian307 نوشته:  اولین تبریک واسه من با چشمای خواب الود

نه خیییییییییییییییر اولین بار خودم دیدم با چشمای خسته از ترکیه برگشتم!عجله ای یه روزه رفتم امدم کار شخصی.
غزل جون مبارکهههههههههههههههههههههههههههههه هوررررررررررررررررررا عزیزم
ا پیغام دادی غزل الان دیدم هنوز نخوندم.ببخش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، paris a ، leila.e ، rrrraaaazzzz
گرفتمش. يكضرب. همين امروز. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، tartar ، سانازی ، poram ، shadoow ، نيما ٩٢ ، kamela ، sib 24 ، shandiz ، paris a ، shinna ، piboo ، itex ، leila.e ، azadandish ، shabnam.84
(2013-10-08 ساعت 21:40)ghazal72 نوشته:  گرفتمش. يكضرب. همين امروز. Big Grin

بالاخرهههههه هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا مبارکه عزیزم.بچه بدویید بیایین اینجا یه خبر خوبهههههههههههه.بازم تبریک دوست عزیز.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سانازی ، ghazal72 ، shadoow ، leila.e ، azadandish
(2013-10-08 ساعت 21:51)ghazal72 نوشته:  گرفتمش. يكضرب. همين امروز. Big Grin

هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا.... تبریک... خوشبخت بشین عزیزم Smile

رفقا بجنبین... منتظرم ببینم بعدی کیه هااااا!!! زود باشید...
اما در رفتن اصلا عجله نکنید لطفا... بذارید فوریه با من برید... اینجوری میتونیم هواپیمای دربستی هم بگیریم Smile)
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سانازی ، ghazal72 ، poram ، shadoow ، romance33 ، kamela ، paris a ، leila.e ، azadandish
(2013-10-08 ساعت 21:51)ghazal72 نوشته:  گرفتمش. يكضرب. همين امروز. Big Grin

مبارکه عزیزم.
انشالله به سلامتی. با آرزوی خوشبختی و موفقیت و سلامتی در کنار همسرت
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، poram ، shadoow ، romance33 ، paris a ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان