موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-11 ساعت 22:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-11 ساعت 22:23 توسط سانازی.)
شقایق جان تبریک میگم میخوای چیکار بیای پایین همون بالا بمون ها های
.ایشالا شانست همیشه اینجوری باشه گلم.کار ما هم ایشالا درست بشه که خیلی احتیاج دارم خبری بشه.چه خبر؟
بچه های جدید اضافه شدن خوش امد میگم و کاراشون ایشالا که به سرعت پیش بره.
کاربران در حال بازدید این موضوع: piboo، سی سی، سانازی*
حالتون چطور ؟پیبو جان اپروو شدی اره؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 11:22)paris a نوشته: (2013-10-11 ساعت 01:59)ysf نوشته: (2013-10-10 ساعت 12:24)paris a نوشته: دوستای عزیزم که نقص مدارک خوردین شما بعد از چند روز از فرستادن مدارک به uscis اپروو شدین؟
سلام پریسا جان منم نزدیک 1/5 هست که نقص مدارک رو فرستادیم اما هنوز اپروو نشدیم .
به خودم دلداری میدم که غصه نخورم ام خیلی نگرانم که مدت زمانش زیاد بشه
:(
(2013-10-09 ساعت 16:51)azadandish نوشته: (2013-10-08 ساعت 21:51)ghazal72 نوشته: گرفتمش. يكضرب. همين امروز. :D
غزل جون خبر خوب اپروو شدن کیس من با خبر خیلی خوبتر شما در گرفتن ویزای یکضرب .... باید جشن گرفت . هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارک باشه . :D
تبریک میگم عزیزم خوشحالیتو کاملا درک میکنم
شما کدوم سنتر هستین؟
عزیزم من ورمونت هستم
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میگم یه امار بدین چند نفر تو این چند ماه اخیر ویزا گرفتن؟از کدوم سفارت؟چه کیسی؟شقایق جان فکرکنم امار دست تو باشه.
میرم صفحه کلیرنس میبینم همش اضافه میشن بهش ناراحت میشم.یلدا جان انکارا شلوغه؟نمیدونم نمیخوام انکارا برم.یه تکون بخوره عوضش میکنم ذلیل مرده ها نمیدونم چیکار میکنن که.اه
این اواخر فکر کنم غزل جان از انکارا ویزا یکضرب گرفت.فقط ایشون بود؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 23:40)romance33 نوشته: (2013-10-11 ساعت 23:34)سانازی نوشته: بچه ها میگم یه امار بدین چند نفر تو این چند ماه اخیر ویزا گرفتن؟از کدوم سفارت؟چه کیسی؟شقایق جان فکرکنم امار دست تو باشه.
میرم صفحه کلیرنس میبینم همش اضافه میشن بهش ناراحت میشم.یلدا جان انکارا شلوغه؟نمیدونم نمیخوام انکارا برم.یه تکون بخوره عوضش میکنم ذلیل مرده ها نمیدونم چیکار میکنن که.اه
این اواخر فکر کنم غزل جان از انکارا ویزا یکضرب گرفت.فقط ایشون بود؟
سانازی جونم من آمار خودمم از دستم در رفته خخخخخخخخخخخ
هی لووووک بیا مارو نجات بده.
حالا رو سقفی بهتر ما رو میبینی
بچه ها بیایین بگین دیگه.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-31 ساعت 00:52)manoun نوشته: دارم به این نتیجه می رسم من یا زیادی حساس و ترسو هستم یا مشکلات روانی دارم! خیلی خلاصه بگم که من 1 سال و 11 ماه با یه پسر آمریکایی دوستم و هنوز همدیگه رو ندیدیم اما تصمیم ازدواج داریم یه چند مدتی هست و این آقاهه دنبال جمع کردن پول بود تا سه ماه بیاد ترکیه و ازدواج کنیم و چه و چه که الان میگه نامزدی. حالا از این بگذریم. این که آخر عاقبت ما بشه یا نشه یه طرف من با یه مشکل روحی مواجه هستم که داره واقعا خوردم میکنه. آقاجون من به صورت خیلی مدام نمیتونم از فکر این که بعد رفتنم چه بر مادرم خواهد گذشت بیام بیرون! من تک فرزندم و مامانم هم از لحاظ روحی خیلی حساسه و راستش همچین راضی به این ازدواج هم نیست که البته شاید بیشترش به خاطر ترس حرف فامیل باشه و غیره! من تصمیم دارم بلافاصله بعد اینکه گرینکارتم اومد یا سیتیزن شدم برا مهاجرت مامان و بابام اقدام کنم. (خونواده ی پولداری نیستم. بابام کارمند بازنشسته اس). اما همه ترسم از اینه که اگه نشه چی؟ این حرفا رو قبلا به "ی" یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا گفتم. پیشنهاد داد با پسره به هم بزنم! اما بدبختی اینه من خیلی دوست پسرمو دوست دارم. تا حدی که حاضرم تو خود ایرن (که اصلا هم از اینجا راضی نیستم با این شرایط گل و بلبلش) باهاش زندگی کنم. (این البته توهمه ها. چون اون بیچاره میترسه بیاد اینجا منو ببینه چه رسد به این که بیاد اینجا زندگی کنه.) تصمیم دارم برم پیش یه روانشناسی چیزی اما گفتم به شماهام بگم ببینم اگه کسی تو شرایط من هست پیشنهادی یا راه حلی برای مبارزه با این احساس وحشتناک داره یا نه. چون دوست پسرم احتمالا اوایل پاییز داره میاد و یعنی دیگه من واقعا باید تصمیمم رو بگیرم به زودی. از طرفی هم رابطه مون طولانی شده و باور کنید از استرس میترسم پام به آمریکا نرسیده بمیرم! تو یه آنچنان دوراهی موندم که نه راه پس دارم نه راه پیش.
چرا فکر می کنی نه راه پس داری نه پیش؟ ببخشید ولی کسی و که تا حالا ندیدی و از فرهنگ دیگس چطور می تونی فقط با تلفن تصمیم بگیری؟ پشت تلفن همه چی خوبه. اصلا چرا با تو دوست شده شاید خطر ناک باشه. خواهشم اینه حتما پیشه مشاوره درجه یک برو. و عجولانه تصمیم نگیر. تازه با ویزا نامزدی برو بببین اول چه خبره داره چی کار میکنه. بعد 90 روز تصمیم بگیر.
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رومنس عزیزم خیلی بهت تبریک میگم....امیدوارم همیشه از شدت خوشحالی بچسبی به سقف..
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
شقایق جون تبریکککککککککک
یه دستی هم سر ما بکش
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013