کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-14 ساعت 01:30)poram نوشته:  راضی جون خوبی عزیز؟ چند وقتی نبودی؟ چیکارا می کنی؟آماده ای؟! راستی راضی جون اصل مدارکی که واسه مصاحبه باید ببری چیان؟

سانازی جون مرسی به یادمی عزیزم، مصاحبه من یک ماه و نیم دیگست . هنوز هیچ کاری نکردم فقط بلیط و هتل گرفتن(از دو ماه قبل اونارو گرفتم بجای اینکه مدارک جمع کنم!!!) تو چیکارا می کنی؟

بچه های جدید می بینیم تو این تاپیک، خوش اومدین .بقیه همه خوبین؟ کلی مبارک باشه آرین جان ماشین جدید Smile
منا جون من بجای تو دل تو دلم نیست ، یلدا جون چیکارا می کنی عزیزم؟ خیلی وقته ازت بی خبرم

شقایق جان مبارکه! دیگــــــــــــــــــــــــــــه اصل حالتون چطوره بچه ها، من که همچنان منتظر...

ysf جان مگه کی اقدام کردین؟

سلام دوستم من ویزای نامزدی هستم و اواخر آپریل مدارکو فرستادیم و اوایل می رسید نامبر گرفتم و1 سپتامبر هم نقص مدارک رو فرستاد. اما هنوز خبری از اپرو نیست Sad
سرویس سنتر هم ورمونت هستیم
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، paris a
(2013-10-14 ساعت 09:17)shinna نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 01:13)ysf نوشته:  سلام دوستان
آخه چرا این سایت uscis آپدیت نمیشه ؟!!!!!!
من هنوزززز اپروو نشدم

دوستان چطور میتونم امضامو بذارم؟

دوست عزیز ما چند نفر هستیم که ازدواجی اقدام کردیم و بیشتر از 6 ماهه که منتظریم مثل شما!!!!!!!!!
امروزم که آمریکا تعطیله!!!
قبلا اینقدر طول نمیکشید، نمیدونم مال ماها چرا اینطور شده! به ما که رسید آسمون تپید.
ولله بقــــــــــــــــــــــــــرعان
امیدوارم دیگه لااقل یه ضرب بگیریم حالا که این چک اولیه اینقدر طول کشیده.
طریقه امضا گذاشتن هم براتون خصوصی گفتم

مرسی دوست عزیزم منم واقعا امیدوارم که حداقل بقیه مراحل به خوبی بگذره . جون آدمو میگیرن تا یه ویزا بدن :Rolleyes
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، kamalir36 ، paris a
(2013-10-11 ساعت 18:28)romance33 نوشته:  سلام دوستای گلممممممممممم.کجایین پس؟Big Grin نمیخواین بیاین واسم یه هوووووووووووورا گنده بکشین؟Sad دیشب کیس نامبرم اومد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin و خواستن که 88$ رو پرداخت کنم و ........... بقیه ماجرا....یعنی مدیرا میتونن دو تا لقب به من بدن یکی زبل خان دومیشم lucky woman.والا من دارم شک میکنم نکنه من اونجا پارتی دارم.Big Grin خودم که از دیشب بال درآوردم چسبیدم به سقف خونه....Big GrinCool
مبارک باشه دوستم. امیدوارم هر جا میری شانس و موفقیت دنبالت بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، paris a
شقایق جان تبریک میگم. امیدوارم بقیه مراحل هم به خوبی بیش بره Smile

غزل جان به تو هم تبریک میگم. ایشالا به سلامتی بری و زندگی خوبی روشروع کنی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، paris a ، ghazal72
(2013-10-14 ساعت 16:24)ysf نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 01:30)poram نوشته:  راضی جون خوبی عزیز؟ چند وقتی نبودی؟ چیکارا می کنی؟آماده ای؟! راستی راضی جون اصل مدارکی که واسه مصاحبه باید ببری چیان؟

سانازی جون مرسی به یادمی عزیزم، مصاحبه من یک ماه و نیم دیگست . هنوز هیچ کاری نکردم فقط بلیط و هتل گرفتن(از دو ماه قبل اونارو گرفتم بجای اینکه مدارک جمع کنم!!!) تو چیکارا می کنی؟

بچه های جدید می بینیم تو این تاپیک، خوش اومدین .بقیه همه خوبین؟ کلی مبارک باشه آرین جان ماشین جدید Smile
منا جون من بجای تو دل تو دلم نیست ، یلدا جون چیکارا می کنی عزیزم؟ خیلی وقته ازت بی خبرم

شقایق جان مبارکه! دیگــــــــــــــــــــــــــــه اصل حالتون چطوره بچه ها، من که همچنان منتظر...

ysf جان مگه کی اقدام کردین؟

سلام دوستم من ویزای نامزدی هستم و اواخر آپریل مدارکو فرستادیم و اوایل می رسید نامبر گرفتم و1 سپتامبر هم نقص مدارک رو فرستاد. اما هنوز خبری از اپرو نیست Sad
سرویس سنتر هم ورمونت هستیم

دیگه تو همین روزا اینشالا اپروو میشی عزیزم ، نگران نباش ما همه اون دوره رو داشتیم ؛ اگه نقص مدارک شمام مثل ما مدارک اثبات نامزدی بوده چیزی طول نمی کشه بررسی بشه ، دیگه نوبت شماست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a
(2013-10-15 ساعت 00:08)shabnam.84 نوشته:  شقایق جان تبریک میگم. امیدوارم بقیه مراحل هم به خوبی بیش بره Smile

غزل جان به تو هم تبریک میگم. ایشالا به سلامتی بری و زندگی خوبی روشروع کنی Smile
ممنونم شبنم جون ایشالا که کار همه بچه های منتظر به زودی درست بشه و یه هورای درست و حسابی بکشیم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shabnam.84
دوستان سفرنامه ام را تو تاپیک سفرنامه نوشتم. امیدوارم براتون مفید باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf ، poram ، arian307 ، shadoow ، kamalir36 ، paris a ، نيما ٩٢ ، romance33 ، سی سی ، shandiz ، shabnam.84
امروز 15 روزه منتظر اپروو شدن هستم :|
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، azadandish
سلام دوستان
به مناسبت سالگرد ازدواجمون و تولد بنده، قراره دو هفته ی دیگه با آقای همسر برم استانبول ...
شاید این دیدار کمکی بکنه و یه حال و هوایی عوض کنیم و بتونیم این دوری رو با انرژی بیشتری تحمل کنیم !
خدا میدونه که چقدر دلتنگشم ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، MONA FB ، paris a ، yalda91 ، kamela ، shandiz ، poram ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-10-15 ساعت 14:55)paris a نوشته:  امروز 15 روزه منتظر اپروو شدن هستم :|

کلن دولت هم که شات داونه بیشتر تاخیر ایجاد میکنه. ببینید:
http://ivn.us/2013/10/09/what-immigratio...-shutdown/
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-10-15 ساعت 15:30)shadoow نوشته:  سلام دوستان
به مناسبت سالگرد ازدواجمون و تولد بنده، قراره دو هفته ی دیگه با آقای همسر برم استانبول ...
شاید این دیدار کمکی بکنه و یه حال و هوایی عوض کنیم و بتونیم این دوری رو با انرژی بیشتری تحمل کنیم !

تولدت مبارکککککککک شیرین جوننننننننننن
منم نامزدمو miss کردم Sad
امیدوارم زوذی اپروو شم برم برا مصاحبه که دیگه طاقت دوری ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، shabnam.84 ، ghazal72
(2013-10-15 ساعت 15:37)b2012 نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 14:55)paris a نوشته:  امروز 15 روزه منتظر اپروو شدن هستم :|

کلن دولت هم که شات داونه بیشتر تاخیر ایجاد میکنه. ببینید:
http://ivn.us/2013/10/09/what-immigratio...-shutdown/

تو سایت زده که همه سنتر ها بازن
امیدوارم این جوری نباشه و زودی کارا درست شه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، shandiz ، poram ، shabnam.84
سلام
دوستان امروز رفتم واسه سوشال اقدام كنم گفتن دولت فدرال تمام كارمندا رو فرستاده مرخصي بدليل نداشتن بودجه و تا اين وضعيت درست نشه هيچ كاري نمي تونيم برات بكنيم رسما بيچاره شدم رفت اول كاري بدون سوشال نه ميتوني حساب بانكي باز كني نه گواهي نامه نه هيچي اصلا انگار وجود خارجي نداري اين اول باشه خدا بهم رحم كنه
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، نيما ٩٢ ، سی سی ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-10-15 ساعت 16:07)paris a نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 15:30)shadoow نوشته:  سلام دوستان

تولدت مبارکککککککک شیرین جوننننننننننن
منم نامزدمو miss کردم Sad
امیدوارم زوذی اپروو شم برم برا مصاحبه که دیگه طاقت دوری ندارم

آخی عزیزم ما هممون مثل همیم . اشکم در امد
دوری خیلی سخته و سخت تر از اون انتظاررررررررررر
k1
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-10-16 ساعت 00:30)tondar نوشته:  سلام
دوستان امروز رفتم واسه سوشال اقدام كنم گفتن دولت فدرال تمام كارمندا رو فرستاده مرخصي بدليل نداشتن بودجه و تا اين وضعيت درست نشه هيچ كاري نمي تونيم برات بكنيم رسما بيچاره شدم رفت اول كاري بدون سوشال نه ميتوني حساب بانكي باز كني نه گواهي نامه نه هيچي اصلا انگار وجود خارجي نداري اين اول باشه خدا بهم رحم كنه

تندر جان بزودي اداره ها باز ميشن قطعا نگران نباش...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، tondar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان