موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-16 ساعت 21:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-16 ساعت 21:13 توسط rrrraaaazzzz.)
سلام به همه ی دوستای خوبم.
تندر جان به زودی درست میشه دوست عزیز
یلدا جان شما خوبی؟ مامان چطورن؟
مرسی پورام جون اصل حالم خیلی خوب نیست. یه خورده دلم گرفته! ولی مهم نیست. تو خوبی عزیزم؟ همه کاراتو کردی؟
چیزی نفرستادم همه رو با خودم می برم انگار سفارت آنکاراست که بایستی قبلش فرستاد.
اصل شناسنامه پاسپورت و اصل ترجمه ها (شناسنامه و عدم سو ء پیشینه ) و اصل مدارک مالیاتی و ... فرمها و همینا
هنوز تازه هفته آینده می رم برا عدم سو ء پیشینه . فرمها رو پر کردم ولی تایپشون نکردم ...
عکسای پاسپورتی رو پارسال گرفتم به نظرتون همونو ببرم یا جدید بگیرم؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
راز جان سلام دوست عزیز ، دیدم نوشته بودید برای سفارت نامه عدم سوپیشینه میبرید ایا فقط برای ابوظبی است ؟ چون برای آنکار من ندیدم که انکارا بخواد .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من تا حالا فکر میکردم گواهی عدم سوء پیشینه از ایران رو قبول ندارند و بنابراین ایران جزء کشورهایی است که اگه از اونها باشید نیازی به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه نیست. یعنی اشتباه میکردم؟! منم ارائه ندادم همچین چیزی رو ها!
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
راستی بچه ها راجع به بلیت. من دوست داشتم با لوفتانزا برم یو اس. چون اینجوری پرواز دومم کوتاهتر میشد نسبت به امارات. یعنی تقریبا مسیر دو تیکه میشه یه 5 ساعت و یه 11 ساعت که آدم وسطش استراحتی میکنه و از یه 2 ساعت و یه 15 ساعت به نظرم رسید بهتره.
زنگ زدیم بپرسیم از هواپیمایی شون. یه چیز جالب که نمیدونستم فهمیدم. برای پرواز (از تهران به فرانکفورت و سپس از فرانکفورت به یو اس) با لوفتانزا به ترنزیت ویزا هم احتیاج هست (یعنی یه ویزا هم برای حضور در فرودگاه فرانکفورت باید صادر بشه) خلاصه دیدم به دردسرش نمیارزه دوباره رفتم سروقت همون امارات.
اونم با کارت اعتباری مستقیما از خود سایت نمیشه خرید. باید بری دفترشون و بخری یا اینکه از طریق این سایت های متفرقه مثل cheapoair یا ایجنت هایی که تو آمریکا کار فروش بلیت و اینها انجام میدن (یه چیزی مثل بلیت چارتر خودمون)...
یکی از این ایجنت ها هست که همیشه بلیت های نامزدم رو اون میگیره براش. بهش زنگ زدیم که برای فوریه بلیت میخوایم گفت الان نمیفروشه و باید تا آخر دسامبر صبر کنیم. حالا من موندم از این سایت ها بگیرم یا تا دسامبر صبر کنم که ایجنت بگیره برامون...
گفتم بنویسم اینها رو چون مسلما و ایشالله به زودی زود یکی یکی میافتین به تکاپوی خرید بلیت و شاید بدردتون خورد...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-16 ساعت 21:35)azadandish نوشته: راز جان سلام دوست عزیز ، دیدم نوشته بودید برای سفارت نامه عدم سوپیشینه میبرید ایا فقط برای ابوظبی است ؟ چون برای آنکار من ندیدم که انکارا بخواد .
عزیزم راجع به سفارت آنکارا نمی دونم وکیل هم در این مورد به ما چیزی نگفت. تو سفرنامه یکی از دوستان که ابوظبی برا مصاحبه رفته بود دیدم تصمیم گرفتم که منم با خودم ببرم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-16 ساعت 23:40)سی سی نوشته: راستی بچه ها راجع به بلیت. من دوست داشتم با لوفتانزا برم یو اس. چون اینجوری پرواز دومم کوتاهتر میشد نسبت به امارات. یعنی تقریبا مسیر دو تیکه میشه یه 5 ساعت و یه 11 ساعت که آدم وسطش استراحتی میکنه و از یه 2 ساعت و یه 15 ساعت به نظرم رسید بهتره.
زنگ زدیم بپرسیم از هواپیمایی شون. یه چیز جالب که نمیدونستم فهمیدم. برای پرواز (از تهران به فرانکفورت و سپس از فرانکفورت به یو اس) با لوفتانزا به ترنزیت ویزا هم احتیاج هست (یعنی یه ویزا هم برای حضور در فرودگاه فرانکفورت باید صادر بشه) خلاصه دیدم به دردسرش نمیارزه دوباره رفتم سروقت همون امارات.
اونم با کارت اعتباری مستقیما از خود سایت نمیشه خرید. باید بری دفترشون و بخری یا اینکه از طریق این سایت های متفرقه مثل cheapoair یا ایجنت هایی که تو آمریکا کار فروش بلیت و اینها انجام میدن (یه چیزی مثل بلیت چارتر خودمون)...
یکی از این ایجنت ها هست که همیشه بلیت های نامزدم رو اون میگیره براش. بهش زنگ زدیم که برای فوریه بلیت میخوایم گفت الان نمیفروشه و باید تا آخر دسامبر صبر کنیم. حالا من موندم از این سایت ها بگیرم یا تا دسامبر صبر کنم که ایجنت بگیره برامون...
گفتم بنویسم اینها رو چون مسلما و ایشالله به زودی زود یکی یکی میافتین به تکاپوی خرید بلیت و شاید بدردتون خورد...
سایت کایاک یکی از سایتهای خیلی خوب برای خرید بلیطه. هواپیمایی قطر خیلی قیمتهای خوبی داره. توجه داشته باشید که بعضی روزها در هفته قیمت کمتره. باید مدام چک کنید و تا قیمت مناسب دیدید بخرید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
گواهی عدم سوپیشینه واسه ایرانی ها لازم نیست
k1
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اپروو شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-17 ساعت 09:07)paris a نوشته: هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اپروو شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
وای خدای من چقدر روز قشنگیه
پریسا جونم خیلی خوشحالم ایشاله به زودی میری برای مصاحبه گیگلی گیگیلی گیشگیلی ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-17 ساعت 09:07)paris a نوشته: هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اپروو شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مبارکه پریسا جون
امیدوارم که همه مراحل کاریت و زندگیت موفق و پیروز باشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی مرسده جون خیلی لطف دارین
مرسی شیرین جونم امیدوارم کار شما هم به زودی درست شه و بری پیش همسر عزیزیت ترکیه خوش بگذره تولدت هم باز مبارک
مرسی ریتا جونم مرسی برای تمامی کمکات هیچ وقت فراموش نمی کنم امیدوارم تو هم به زودی کارات درست شه منم برات بهترین ها رو ارزو می کنم مهربون
دوستون دارم ممم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی