کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-17 ساعت 09:07)paris a نوشته:  هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اپروو شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

مبارک باشه دوستم. دیگه چیزی به آخر راه نمونده. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، shadoow ، romance33 ، نيما ٩٢ ، rrrraaaazzzz
(2013-10-17 ساعت 10:44)ghazal72 نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 09:07)paris a نوشته:  هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اپروو شدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

مبارک باشه دوستم. دیگه چیزی به آخر راه نمونده. Smile

مرسی غزل جونم
مرسی برای کمکات عزیزم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، shadoow ، romance33 ، rrrraaaazzzz
پریسا جان مبارکه... دیدی گفتم... ایشالا واسه باقی کارا که استرس نداری از الان؟
..
تندر تلفنی هم بت گفتم اینجا هم میگم که باقی بچه ها هم بدونن .. فردا دولت امریکا دوباره شررع به کار میکنه و اداره سوشال هم باز خواهد بود
...
ویزای ترانزیت از سال 2010 دیگه لازم نیست دوست من ... شما فقط تو فرودگاهی و بیرون از فرودگاه نمیری.. اون 2 ساعت رو هم باید بری بگردی دنبال ترمینال امریکا .. نگیری بخوابی که جا میمونی... بهترین سایت هم واسه حرید بلیط همونجور که رمنس عزیز گفت همون cheapoair هست ...
...
گواهی عدم سوپیشینه از ایران لازم نیست تو هیچ سفارتی از امریکا هیچ جای کره ی زمین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
Parisaجان مبارك باشه عزيزم خيلي خوشحال شدم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، battosai ، kamalir36 ، shabnam.84 ، shadoow ، نيما ٩٢ ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، kamela
مرسی آرین جان نه فعلا خیلی خوشحالم شاید از فردا شروع شه Wink مرسی برای همه چی و کمکات موفق باشی دوست عزیزم
مرسی یلدا جوننننننننننننننم امروز از ته دلم دعا کردم به زودی هواررا کشیدن تو رو هم بشنویم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، kamalir36 ، arian307 ، shabnam.84 ، shadoow ، نيما ٩٢ ، rrrraaaazzzz

هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پریسا جونم دوسی جونی تبریک فراوان ایشالا که به سلامتی همه مراحل پیش بره.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، shabnam.84 ، shadoow ، rrrraaaazzzz
(2013-10-17 ساعت 11:22)romance33 نوشته:  

هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پریسا جونم دوسی جونی تبریک فراوان ایشالا که به سلامتی همه مراحل پیش بره.Big Grin

مرسی شقایق جونمممممممممممم
و همچنین برای تو عزیزم امید وارم به زودی بری پیش همسرتتتتت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، shadoow ، rrrraaaazzzz
سلام دوستان خوبم.یه پیشنهاد دارم البته به توصیه و فرمایش عمو سعید هستش.بهتره که ما هم یعنی کیس های ازدواجی و نامزدی و خانوادگی یه منتظر سرا واسه خودمون درست کنیم تا دیگه دوست خوبمون آیتکس اینقدر متحمل زحمت نشن و پست هم تکرار نشه.قرار هست که افشین خان هم بذل مرحمتی به ما بفرمایند که پیشاپیش ازشون ممنونم.لطفاً هر کسی که موافقه از دکمه تشکر استفاده کنه.در ضمن تاپیک هامون داره خیلی غیر حرفه ای میشه بیایین دست به دست بدیم از همه قدیمیا و جدیدیا و مدیران عزیز و غیره یه تکون اساسی به تاپیکهامون بدیم تا کسانی هم که تازه میان بتونن از تجربیات خوب و مفید همه دوستان بهره کافی رو ببرن.در ضمن نا امیدی و نگرانی و استرس هم کلاً دیگه ممنوعهBig Grin
به قول یکی از دوستان خوب که بنده بهشون ارادت دارم " ممنونم و فداتون" با تچکرBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
(2013-10-17 ساعت 10:43)paris a نوشته:  مرسی مرسده جون خیلی لطف دارین
مرسی شیرین جونم امیدوارم کار شما هم به زودی درست شه و بری پیش همسر عزیزیت ترکیه خوش بگذره تولدت هم باز مبارک
مرسی ریتا جونم مرسی برای تمامی کمکات هیچ وقت فراموش نمی کنم امیدوارم تو هم به زودی کارات درست شه منم برات بهترین ها رو ارزو می کنم مهربون
دوستون دارم ممم

پریسا جونم مبارک باشه انشااله به همین زودی خبر ویزا شدنت عزیزم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91 ، paris a
پریسا جون تبریک میگم عزیزم. ایشالا به زودی بری مصاحبه و یکضرب ویزات رو بگیری Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91 ، paris a
قابل توجه تمامی دوستان گلم
دوست جونم به من خیر داد که تعطیلی کار دولت تمام شد و دوباره کار شروع شد بنابر این به همین زودی صدای هورا گفتنهای دوستان رو یکی یکی میشنویم البته با شنیدن خبر اپروو پریسا جون معلوم شد که ادارهuscis تعطیل نبوده انشااله که همه دوستان به زودی خبرهای خوش بگیرن SmileSmile
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، shabnam.84 ، ghazal72 ، shadoow ، yalda91 ، paris a ، rrrraaaazzzz
(2013-10-17 ساعت 14:33)piboo نوشته:  قابل توجه تمامی دوستان گلم
دوست جونم به من خیر داد که تعطیلی کار دولت تمام شد و دوباره کار شروع شد بنابر این به همین زودی صدای هورا گفتنهای دوستان رو یکی یکی میشنویم البته با شنیدن خبر اپروو پریسا جون معلوم شد که ادارهuscis تعطیل نبوده انشااله که همه دوستان به زودی خبرهای خوش بگیرن SmileSmile

ایشالله بعدی خبر دریافت زمان مصاحبه خودت باشه عزیزم Smile

پریسا جون یه عااااااااااااااااااااااااااالمه تبریک عزیزم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، poram ، shabnam.84 ، MONA FB ، piboo ، romance33 ، shadoow ، yalda91 ، نيما ٩٢ ، paris a ، rrrraaaazzzz ، سانازی
پریسا جان مبارکــــــــــــه،امیدوارم بچه ها تک تک خبر خوشحالی بگیرین . شقایق جان موافقم!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، romance33 ، shadoow ، yalda91 ، battosai ، نيما ٩٢ ، paris a ، rrrraaaazzzz ، سانازی
پریسای عزیز خیلی مبارکت باشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91 ، shabnam.84 ، battosai ، نيما ٩٢ ، paris a ، rrrraaaazzzz ، kamela

پريسا جان تبريك ميگم مرحله اصلي رو رد كردي
اميدوارم بقيه كارات هم بخوبي و راحتي و نرمي پيش دوست عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، paris a ، romance33 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان