کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-25 ساعت 20:25)leila.e نوشته:  مرسی از لطف همه تون. کلی انرژی گرفتم.
امروز رفتم کارهای مدیکال رو انجام دادم.با اینکه نگران عملی بودم که کرده بودم ولی مشکلی برام پیش نیومد.خانم دکتر ازم نامه دکتر جراحمو خواست منم ترجمه شو بهش دادم تو پرونده ام نگه داشت ولی.2 تا واکسنم نوش جون کردم.یکیش فک کنم آبه مرغون بود اون یکی رو نمیدونم.آنفولانزا هم زده بودم اومدم.
لیلا جان منم سال گذشته یه جراحی داشتم. مگه تو مدیکال مشکلی پیش میاد؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، leila.e
(2013-10-29 ساعت 23:07)azri نوشته:  سلام دوستان عزیز. من یک ماه دیگه مصاحبه دارم. نامزدم داره میاد ایران که با هم بریم. به نظرتان اونا ایرادی نمی گیرن از اینکه چرا اومده ایران و باید آمریکا باشه؟

اگه ابوظبی باشید مشکلی نیست. بقیه رو نمیدونم...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، leila.e
(2013-10-29 ساعت 23:07)azri نوشته:  سلام دوستان عزیز. من یک ماه دیگه مصاحبه دارم. نامزدم داره میاد ایران که با هم بریم. به نظرتان اونا ایرادی نمی گیرن از اینکه چرا اومده ایران و باید آمریکا باشه؟

نه عزیزم ایرادی نمیگیرن. نامزد شما تو امریکا زندانی نیست که نتونه بیاد بیرون.
در صورتی ایراد میگیرن که کسی که مقیم امریکاست تو ایران زندگی کنه و فقط گاهی بره امریکا . یعنی به عبارتی اونا میخان مطمئن باشن نامزد شما تو امریکا کار میکنه و مالیات دهنده است.
اتفاقا اگر نامزدت همراه شما باشه تو نظر آفیسر میتونه تاثیر خوبی داشته باشه. چون حضور نامزد شما همراهتون یک دلیل برای اثبات اینه که نامزدتون شما رو دوست داره و ازدواجتون واقعیه.
من وقتی رفتم تو سفارت نامزدم را راه ندادن ولی پاسپورتشو با خودم بردم تو وقتی آفیسر ازم پرسید نامزد شما الان کجاست پاسپورتشو نشون دادم گفتم الان پشت در سفارت منتظر خبر خوبه. به خاطر من از کارش مرخصی گرفته که پیش من باشه. از طرز نگاه و لبخند آفیسر احساس کردم از این موضوع خیلی خوشش اومد.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، azri ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shabnam.84 ، romance33 ، leila.e
(2013-10-29 ساعت 13:44)piboo نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 13:16)azadandish نوشته:  بچه ها سلام ، از کیس نامبر منم هنوز هیچ خبری نیست . نامزدم موفق نمیشه شماره تماسشون رو بگیره میگه همش مشغول میزنه . میگه براشون ایمیل زدم تموم اطلاعات هر دو نفرمون رو نوشتم ولی ایمیل اتوماتیک برگشته که اطلاعاتتون رو بنویسید . در واقع هنوز موفق نشدیم تماس بگیریم .
حتما حتما هر خبری بشه دوستان رو در جریان میذارم . پیبو جون ، پریسا جون اگر شما موفق شدید خبری بگیرید من رو هم در جریان بذارید.

دقيقا برا من هم ايميل أمده كه اطلاعاتتون رو بنويسيد،حتما عزيزم خبر ميدم

پریسا و پیبو جون بالاخره ما تونستیم با NVC تماس بگیرم . اونا گفتن کیس نامبر ما اماده نیست چون تاریخ تولد نامزد من مغایرت داره و باید کپی پاسپورت یا تولدش رو بفرسته تا اونا مغایرت رو تصحیح کنن . بچه ها جالب نیست Big Grin بالاخره قرار شد کپی رو براشون بفرستیم .
بچه ها بهترین زمان برای تماس با NVC به وقت خودمون 4 بعداز ظهر که ساعات اولیه کار اوناست . شماها هم اگر تونستید تماس بگیرید یه خبری بدید.
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، kamela ، shabnam.84 ، romance33 ، leila.e
(2013-10-30 ساعت 15:44)azadandish نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 13:16)azadandish نوشته:  بچه ها سلام ، از کیس نامبر منم هنوز هیچ خبری نیست . نامزدم موفق نمیشه شماره تماسشون رو بگیره میگه همش مشغول میزنه . میگه براشون ایمیل زدم تموم اطلاعات هر دو نفرمون رو نوشتم ولی ایمیل اتوماتیک برگشته که اطلاعاتتون رو بنویسید . در واقع هنوز موفق نشدیم تماس بگیریم .
حتما حتما هر خبری بشه دوستان رو در جریان میذارم . پیبو جون ، پریسا جون اگر شما موفق شدید خبری بگیرید من رو هم در جریان بذارید.

پریسا و پیبو جون بالاخره ما تونستیم با NVC تماس بگیرم . اونا گفتن کیس نامبر ما اماده نیست چون تاریخ تولد نامزد من مغایرت داره و باید کپی پاسپورت یا تولدش رو بفرسته تا اونا مغایرت رو تصحیح کنن . بچه ها جالب نیست Big Grin بالاخره قرار شد کپی رو براشون بفرستیم .
بچه ها بهترین زمان برای تماس با NVC به وقت خودمون 4 بعداز ظهر که ساعات اولیه کار اوناست . شماها هم اگر تونستید تماس بگیرید یه خبری بدید.

چرا تا الان خودشون نخواستن ازتون ؟
با چه شماره ای تماس گرفتی عزیزم؟
چی ازت پرسید برای دادن کسی نامبر؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
(2013-10-30 ساعت 15:52)paris a نوشته:  

ممنون از اين كه خبر دادي
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
(2013-10-30 ساعت 16:47)piboo نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 15:52)paris a نوشته:  

ممنون از اين كه خبر دادي
نامزدم با این شماره تماس گرفته 603.334.0700 1+ من صحبت نکردم اون زنگ زده و شماره رسید نامبر USCIS ، نام و نام خانوادگی خودش ، من و تاریخ تولدهامون رو خواسته . اینکه اونها چرا تماس نگرفتن رو واقعا نمیدونم ولی چیزی که به نظر خودم میرسه اینه که آسمان همه جا همین رنگه یعنی اونجا هم مثل ایرانه خودت باید پیگیری کنی و اگر بخوای منتظر تماس اونها باشی خوب زمان رو داری از دست میدی . البته این نظر شخصی من .
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، paris a ، سی سی ، piboo ، kamela ، shandiz ، romance33 ، leila.e
والا چی بگم
من به نامزدم می گم تماس بگیر میگه تو نامه گفتن تا 30 روز خبری نشد تماس بگیر میگه الان زوده
کاش نامزد من یکم care می کرد
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shandiz ، romance33 ، leila.e ، rrrraaaazzzz
(2013-10-30 ساعت 17:27)paris a نوشته:  والا چی بگم
من به نامزدم می گم تماس بگیر میگه تو نامه گفتن تا 30 روز خبری نشد تماس بگیر میگه الان زوده
کاش نامزد من یکم care می کرد
پریسا جون اصلا نگران نباش . این مشکل برای من بوجود اومده ممکنه اصلا کیس شما با این مورد برخورد نکنه . پس صبرکن و انشااله به همین زودی کیس نامبرت رو میگیری . خیلی خودت رو اذیت نکن .
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamela ، romance33 ، leila.e ، rrrraaaazzzz
سلام همگی خوبید منم خیلی وقته منتظرم و البته امیدوار تاریخ مصاحبه چقدر طول میکشه تا بیاد بعد از دریافت کیس نامبر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamela ، romance33 ، leila.e ، rrrraaaazzzz
بازم سلام من خیلی از نوشته هاتون استفاده کردم کاش زودتر با این سایت آشنا میشدم تا اینقدر تنهایی نکشم همراه با گیجی وحیرانی .دلم میخاد با هم بریم ابوظبی رای مصاحبه اگر روزمون با یکی از شماها جور در بیاد منتظروچشم به راه
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، سی سی ، kamalir36 ، نيما ٩٢ ، kamela ، romance33 ، leila.e ، rrrraaaazzzz
سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، سی سی ، sib 24 ، kamela ، نيما ٩٢ ، paris a ، romance33 ، leila.e ، azadandish ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
(2013-10-31 ساعت 01:25)piboo نوشته:  سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.

مبارک باشه دوستم. خیلی خوشحال شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، paris a ، romance33 ، leila.e ، azadandish ، rrrraaaazzzz
مبارک باشه piboo جان.امیدوارم همه کارات به سرعت و موفقیت پیش بره
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، piboo ، paris a ، romance33 ، leila.e ، azadandish
یلدا جون چندین بار بهت اس ام اس دادم..ولی نمیدونم چرا برات پست نمیشه....حتما از خودت خبر بده...خیلی به فکرتم...میدونم که 2شنبه کلی درگیر بودی...امیدوارم حالشون خیللللللی خوب باشه...خبر بده بهم عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، paris a ، romance33 ، leila.e ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان