کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ليلا جون ميشه لطفا بگي چه سؤال هايي أزت پرسيدن و اين كه برخورد افيسر چطور بود ؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، kamela ، shandiz ، leila.e
(2013-10-31 ساعت 15:14)leila.e نوشته:  نیمچه هووووووووووووووووورا
الان از مصاحبه برگشتم. با اینکه قبلا فرم i134 رو فرستاده بودیم ولی گفت ما نداریم اینو بیاری ویزاتو صادر میکنیم.خیلی خوشحالم ایشالا به زودی نصیب همه منتظرین بشه.

مبارکه باشه لیلا جون
انشالله که تو همه مراحل زندگیت موفق باشی و خیلی زود بری پیش نامزدت.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، kamela ، shandiz ، leila.e
(2013-10-31 ساعت 15:14)leila.e نوشته:  نیمچه هووووووووووووووووورا
الان از مصاحبه برگشتم. با اینکه قبلا فرم i134 رو فرستاده بودیم ولی گفت ما نداریم اینو بیاری ویزاتو صادر میکنیم.خیلی خوشحالم ایشالا به زودی نصیب همه منتظرین بشه.

مبارکه لیلا جون به سلامتی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، shandiz ، leila.e
leila جون تبریک. ایشالله به سلامتی برگردی و یه سفرنامه خوشگل هم بنویسی... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shabnam.84 ، kamela ، shandiz ، leila.e
لیلا جون تبریک میگم. امیدوارم خوشبخت بشی و زندگی زیبایی پیش رو داشته باشی Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamela ، shandiz ، battosai ، leila.e
(2013-11-01 ساعت 00:26)shabnam.84 نوشته:  لیلا جون تبریک میگم. امیدوارم خوشبخت بشی و زندگی زیبایی پیش رو داشته باشی Smile

شبنم جون خوبی؟خبری نیست ازت عزیزم.شاد باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، shandiz ، battosai ، leila.e
خوبم عزیزم یه مقدار سرم شلوغه. تو خوبی؟

چه خبر از کارا؟ تو فیس بوق نیستی اونجا باهم در ارتباط باشیم؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shandiz ، romance33 ، battosai ، leila.e
(2013-11-01 ساعت 01:10)shabnam.84 نوشته:  خوبم عزیزم یه مقدار سرم شلوغه. تو خوبی؟

چه خبر از کارا؟ تو فیس بوق نیستی اونجا باهم در ارتباط باشیم؟

منم ای ی ی ی ی ی ی بد نیستم.کارم به اسپانسر گیر کرده Sad چرا فیس بوقم هستم ولی اینقدر که میام اینجا فیس بوق نمیرم.برات بهترین ها رو آرزو میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، leila.e
(2013-10-31 ساعت 01:25)piboo نوشته:  سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.
پیبو جان خیلی خوشحال شدم . اونا خودشون خبر دادن یا باهاشون تماس گرفتی ؟
چقدر ادم به ارامش میرسه وقتی کارا خوب پیش میره . Big Grin
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، romance33
(2013-10-31 ساعت 15:23)leila.e نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 17:02)azadandish نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 20:25)leila.e نوشته:  مرسی از لطف همه تون. کلی انرژی گرفتم.
امروز رفتم کارهای مدیکال رو انجام دادم.با اینکه نگران عملی بودم که کرده بودم ولی مشکلی برام پیش نیومد.خانم دکتر ازم نامه دکتر جراحمو خواست منم ترجمه شو بهش دادم تو پرونده ام نگه داشت ولی.2 تا واکسنم نوش جون کردم.یکیش فک کنم آبه مرغون بود اون یکی رو نمیدونم.آنفولانزا هم زده بودم اومدم.
لیلا جون بابت واکسنها چقدر ازت گرفت ؟ و کل هزینه مدیکالت چقدر شد ؟
در ضمن منتظر خبر گرفتن ویزای یکضربت هستیم عزیزم .
بابت واکسن ها 210$ و حدود 50$ هم اولش گرفت. جمعا شد 260$
من واکسن آنفولانزا رو تهران زدم اومدم، ولی بازم بهم زد. و با همه اینها الان 3 روزه که مریض شدم.Big Grin

سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم به قول بچه ها هوررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا......Big Grin
از اینکه جواب پیام رو هم دادی تشکر میکنم . برات از صمیم قلب ارزوی موفقیت میکنم گلم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، romance33
(2013-11-01 ساعت 13:07)azadandish نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 01:25)piboo نوشته:  سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.

سلام شما میدونید که میشه وقت مصاحبه رو جلو انداخت یا نه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من برای همه اتون خوشحالم مطمئن باشد همه موفق میشیم . دلهره و ناراحتی نداشته باشید مقداری کارهاشون کنده و زمان بر ولی نهایتا تو خط مستقیم پیش میره . البته اینهارو یکی باید به خودم بگه وقت مصاحبه ام 14 بهمن هست ویعنی تا اون وقت چیکار کنم؟ میشه جلوترش بندازم ؟ امکانش هست یا نه ؟کسی از شماها تاریختون یکی هست با من؟سفارت ابوظبی هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz
من خیلی وقت پیش نقض مدارک خوردم بعد ا ز کلی وقت اپرووشدم بعدش هم کلی طول کشید تا رفت ان وی سی هوووووه انقدر همه چی کند بود که خفه شدم ولی به همه میگم خوشحال باشند چون کارهاتون زود پیش خواهد رفت . من کارهام که گیر افتاد به خاطر این بود که هیچی نمیدونستم البته هنوزم نمیدونم که میشه وقت سفارت رو زودتر انداخت یا نه؟؟؟/
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz
(2013-11-01 ساعت 13:07)azadandish نوشته:  

ممنون دوست عزيز،نه خودمون تماس گرفتيم ،گفتند كه تازه دو روز هست كه پرونده وو فرستادن أبوظبي و يك هفته ديگه بايد به سفارت أبوظبي تماس بگيريم برا تاريخ مصاحبه ولي هنوز نامه كيس نامبر ندادن ،دوستان ميگن كه ايميل ميدن به نامزدم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، azadandish ، tondar ، rrrraaaazzzz
(2013-11-01 ساعت 13:34)laleforoshan نوشته:  من برای همه اتون خوشحالم مطمئن باشد همه موفق میشیم . دلهره و ناراحتی نداشته باشید مقداری کارهاشون کنده و زمان بر ولی نهایتا تو خط مستقیم پیش میره . البته اینهارو یکی باید به خودم بگه وقت مصاحبه ام 14 بهمن هست ویعنی تا اون وقت چیکار کنم؟ میشه جلوترش بندازم ؟ امکانش هست یا نه ؟کسی از شماها تاریختون یکی هست با من؟سفارت ابوظبی هستم

دوست عزيز شما كي اپروو شدي؟؟چقدر دير وقت مصاحبه دادن،كيس شما چي هست؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tondar ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان