کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-31 ساعت 01:25)piboo نوشته:  سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.

خوب خدا رو شكر...
اي دل اندر بند زلفش از پريشاني منال/مرغ زيرك چون به دام افتد، تحمل بايدش
تكيه بر تقوي و دانش در طريقت، كافريست/ راهرو گر صد هنر دارد، توكل بايدش
حضرت حافظ

توكل بر خدا
همه چيز براي همه بچه ها با خير و خوشي به پيش بره....
پريسا هم گمان كنم همين روزا كيس نامبرشو بگيره، به اميد خدا...
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، piboo ، paris a ، romance33 ، leila.e ، shabnam.84 ، azadandish
ممنون از همه دوستان خوب و مهربون،
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، leila.e ، kamela ، azadandish
(2013-10-31 ساعت 01:25)piboo نوشته:  سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.

مبارک باشه دوست عزیزم. بالاخره کیس نامبر شما هم اومد. امیدوارم به زودی وقت مصاحبه هم برات تعیین کنند و خیلی خیلی زود ویزاتو یک ضرب می گیری و پیش نامزد عزیزت می ری عزیز جون.Rolleyes
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، piboo ، leila.e ، azadandish
piboo جون تبریککککککککککک عزیزم امیدوارم همیشه شاد ببینمت
نامه رو کی برای نامزدت پست می کنن ؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، leila.e ، kamela ، azadandish
(2013-10-31 ساعت 09:26)paris a نوشته:  piboo جون تبریککککککککککک عزیزم امیدوارم همیشه شاد ببینمت
نامه رو کی برای نامزدت پست می کنن ؟

ممنون پربسا جون کیس نامبر رو تلفنی پرسیدن بعد گفتن تازه دو روز میشه که پرونده رو به سفارت فرستادن یه ده روز دیگه میتونید وقت سفارت رو بپرسید.یعنی تو این چهل روز که از اپروو میگذره من واقعا نمیدونم جکار میکردن انشااله که همین روزها خبر گرفتن کیس نامبر تو رو هم میشنویم و به دنبال اون وقت سفارتت رو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، kamalir36 ، leila.e ، azadandish
عزیزم تو نامه شما زده تا چند هفته اگه خبری نشد تماس بگیرین؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، kamela ، romance33
نیمچه هووووووووووووووووورا
الان از مصاحبه برگشتم. با اینکه قبلا فرم i134 رو فرستاده بودیم ولی گفت ما نداریم اینو بیاری ویزاتو صادر میکنیم.خیلی خوشحالم ایشالا به زودی نصیب همه منتظرین بشه.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، kamela ، romance33 ، azadandish ، yalda91 ، نيما ٩٢

تبریک میگم. به زودی هم اونو میگیری و بعدشم ویزای یکضربتو ایشالا.
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، azadandish ، yalda91
(2013-10-26 ساعت 17:02)azadandish نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 20:25)leila.e نوشته:  مرسی از لطف همه تون. کلی انرژی گرفتم.
امروز رفتم کارهای مدیکال رو انجام دادم.با اینکه نگران عملی بودم که کرده بودم ولی مشکلی برام پیش نیومد.خانم دکتر ازم نامه دکتر جراحمو خواست منم ترجمه شو بهش دادم تو پرونده ام نگه داشت ولی.2 تا واکسنم نوش جون کردم.یکیش فک کنم آبه مرغون بود اون یکی رو نمیدونم.آنفولانزا هم زده بودم اومدم.
لیلا جون بابت واکسنها چقدر ازت گرفت ؟ و کل هزینه مدیکالت چقدر شد ؟
در ضمن منتظر خبر گرفتن ویزای یکضربت هستیم عزیزم .
بابت واکسن ها 210$ و حدود 50$ هم اولش گرفت. جمعا شد 260$
من واکسن آنفولانزا رو تهران زدم اومدم، ولی بازم بهم زد. و با همه اینها الان 3 روزه که مریض شدم.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، romance33 ، azadandish ، yalda91
ليلا جون تبريك ميگم عزيزم انشااله كه در تمام مراحل زندگي موفق و پيروز باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، romance33 ، azadandish
يه سؤال دوستان فرم i134 همون فرم مالياتي هست؟؟برا أبوظبي كي بايد بفرستيم؟؟غير از اين چه فرمهايي هست ؟ببخشيد كه سؤال هام از يكي بيشتر شد .
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، leila.e ، romance33
(2013-10-31 ساعت 15:14)leila.e نوشته:  نیمچه هووووووووووووووووورا
الان از مصاحبه برگشتم. با اینکه قبلا فرم i134 رو فرستاده بودیم ولی گفت ما نداریم اینو بیاری ویزاتو صادر میکنیم.خیلی خوشحالم ایشالا به زودی نصیب همه منتظرین بشه.
تبریک فراوون لیلا جان. تموم شد دیگه یک نفس راحت بکش. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، romance33 ، azadandish
(2013-10-31 ساعت 16:25)piboo نوشته:  يه سؤال دوستان فرم i134 همون فرم مالياتي هست؟؟برا أبوظبي كي بايد بفرستيم؟؟غير از اين چه فرمهايي هست ؟ببخشيد كه سؤال هام از يكي بيشتر شد .

عزیزم مهم نیست که تو مرحله اول فرستادیش یا نه. باید نامزدت پرش کنه و روز مصاحبه ببری. تو ایمیل تعیین وقت دو تا چیز دیگه هم خواسته که ضمیمه ش کنی که من و شما سر در نمیاریم اما نامزدتون میدونن که چیه مربوط به گواهی کار و حساب بانکی یا شایدم مالیاتو. من دقیقا یادم نمیاد. نگران نباش به اندازه کافی وقت هست برای انجامش عزیزم. برات پیام خصوصی دادم بخون.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، romance33 ، piboo ، kamela ، yalda91
لیلا جون خیلی تبریک میگم....خداروشکر راحت شدی...عزیزم هرکی انفولانزا میزنه تا چند روز اولش مریض میشه..ویروس میره توی تنت دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، leila.e ، battosai ، romance33 ، shabnam.84 ، azadandish ، yalda91
ممنون از همتون.
آره راحت شدم، واقعا احساس سبکی میکنم. میتونم تا پیش نامزدم پرواز کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، shabnam.84 ، kamela ، shandiz ، azadandish ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان