کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستان
پسر من از سربازی معاف شد براش ویزای نامزدی از آمریکا اقدام کنیم زودتر به نتیجه میرسیم یا از برنده ای لاتاری ٢٠١٣ در ایران عقد کنه و بیاد ????
پاسخ
تشکر کنندگان:
شهلا خانوم فکر کنم ازدواج با لاتاری زودتر باشه..ولی یک سوال...یعنی هردو مورد رو شما در دست دارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-06 ساعت 00:04)poram نوشته:  آره ریتا جون کاملا موافقم باهات . اما خوب بخاطر هزینه اش و تب کردن احتمالی من بعد از هر واکسن گفتم اگه کارت واکسنم کامل باشه بهتره
مرسی از راهنمایی همه بچه ها

عزیزم اینها کلیش age inappropriate محسوب میشه و نمیزنن برای شما. به انیستیتو اعتماد کن و خیالت راحت باشه
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
(2013-11-05 ساعت 23:09)laleforoshan نوشته:  سلام کسی میدونه هزینه مصاحبه را چطوری باید پرداخت کنیم ؟همونجا میگیرن یا باید بریم بانک امارات یا میشه انلاین پرداخت کرد؟
عزیزم تو سفارت نقدی میگیرن.
در ضمن من سوها سیتی هتل بودم. هتل خوبی بود. آروم و تمیز بود و روبروی سیتی سنتر هم بود. 4 ستاره ست. اگه بتونی با قیمت خوب پیدا کنیش هتل بدی نیست
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، romance33
(2013-11-05 ساعت 23:51)sahar_a009 نوشته:  ممنون kamalir36 برای جواب
Sad در مورد مسلمان شدنش اطلاعات کامل دارم بیشتر مخواستم ببینم کسی با مرد غیر ایرانی تا حالا تو ایران ازدواج کرده؟؟؟؟
فکر کنم برم دنبالش بهتر به جواب برسم اینجا انگار خیلی باند و باند بازی است نمی شه اطلاعاتی به دست اورد.... همه بیشتر حال و احوال می کنن

بله که ازدواج کردن
2-3مورد بود که از اخبار هم نشون دادن آقایان خارجی پیش امام جمعه تبریز شهادتین گفتند و مسلمان شدند و همانجا خطبه عقدشون هم خوانده شد
پاسخ
سلامممم دوستان ،من نامه مصاحبه رو گرفتم،برا فوريه هست انشااله،
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، paris a ، azadandish ، سی سی ، ghazal72 ، shandiz ، kamela ، romance33 ، shabnam.84 ، نيما ٩٢
سلام دوستان کسی میدونه تو NVC چی کار میکنن و آیا کو اسپانسرمونو باید به اونا معرفی کنیم تا کیس نامبر بگیریم؟!!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-06 ساعت 12:38)piboo نوشته:  سلامممم دوستان ،من نامه مصاحبه رو گرفتم،برا فوريه هست انشااله،

پیبو جون مبارکه ولی چرا اینقدر دیر ؟ 4 ماه دیگه ؟؟؟؟Sad ابوظبی هستی ؟
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a
(2013-11-06 ساعت 13:05)azadandish نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 12:38)piboo نوشته:  سلامممم دوستان ،من نامه مصاحبه رو گرفتم،برا فوريه هست انشااله،

عزیزم فکر کنم اویل فوریه باشه پس 3 ماهه دیگه هست نه عادی هست تا کاراشو انجام بده مثل باد می گذره
به امید خدا با ویزای یک ضرب می ری پیش نامزدت
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، azadandish ، shandiz
(2013-11-06 ساعت 13:05)azadandish نوشته:  

ممنون ،اره ديگه تقريبا ٣ماه ديگه ميشه
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، azadandish ، shandiz

عزیییییییییییییییییییییییزم، تبریییییییییییییییییک... وای خیلی خوشحال شدم.

پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، azadandish ، piboo
[quote='piboo' pid='440444' dateline='1383725311']
سلامممم دوستان ،من نامه مصاحبه رو گرفتم،برا فوريه هست انشااله،
[/quote
تبریک میگم. دیگه کمش مونده.
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، piboo ، azadandish ، shandiz ، sib 24

مبارکه Piboo جان
انشالله که ویزای یک ضرب رو بگیری و ما را خوشحال کنی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، paris a ، romance33
سلام دوستان .
آريانا هستم . عضو جديد
من تازه رسيدم آمريكا و كاملا گيجم ....
نميدونم بايد چيكار كنم .... همه مدارك و دوباره بايد بگيريم ،؟؟؟؟
شماره ملي؟؟؟ گواهي نامه ؟؟؟؟
از كجا بايد شروع كرد ..... كسي ميتونه كمكم كنه لطفا Sad
ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
pibo جان خیلی بهت تبریک میگم....خداروشکر از ان وی سی راحت شدی
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، paris a ، battosai ، shabnam.84 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان