کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-11-04 ساعت 23:43)poram نوشته:  سلام بچه ها چه سوت و کوره اینجا...
لیلا جون مبارک باشه ، سفرنامه یادت نره!

بچه ها وقتی خانم دکتر طاهر نژاد میگه کارت واکسن کامله یعنی کامله دیگه درسته؟ میدونم یه تاپیک دیگه مخصوص واکسن ها هستش اما آخه تو فایل اینستراکشن آنکارا یسری واکسن ها هست که تو کارت واکسن من جلوش خالیه . مثل :measles . Rubella , ...... اونوقت یعنی اینا لازم نیست واقعا؟

پوران جون
نگران نباش، اگه سفارتت آنکارا باشه اونها کار خودشونو می کنند.اگه از دنده راست بلند شده باشند فقط واکسن آنفولانزا را بهت می زنند ولی اگه از دنده چپ بلند شده باشند هر چی دلشون بخواد بهت می زنند. بنابراین اصلاً نگران نباشBig Grin
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamela ، poram ، romance33 ، shabnam.84

بچه ها وقتی خانم دکتر طاهر نژاد میگه کارت واکسن کامله یعنی کامله دیگه درسته؟ میدونم یه تاپیک دیگه مخصوص واکسن ها هستش اما آخه تو فایل اینستراکشن آنکارا یسری واکسن ها هست که تو کارت واکسن من جلوش خالیه . مثل :measles . Rubella , ...... اونوقت یعنی اینا لازم نیست واقعا؟

عزیزم rubella, measles, mumps همون MMR هست که یک واکسنه.
TD هم همون دیفتری و کزاز که اونم یک واکسنه....
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، poram ، romance33
(2013-11-03 ساعت 15:41)azadandish نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 12:26)paris a نوشته:  piboo جون چه خبر؟
azadandish جون کجایی ؟چیکار کردی؟
من هم هنوز نامه ای نگرفتم نامزدم هم برای کارش چند روزی خونه نیست
امیدوارم به زودی کار همه درست شه و از بلا تکلیفی در بییایم

سلام پریسا جون ، هنوز که هیچ خبری نیست و کماکان منتظریم . Sad

سلام عزیزم من هم هنوز منتظر هستم و هیچ خبری نیست
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، piboo ، romance33
آقا حامد شما در چه مرحله ای هستین؟ویزای نامزدی هستین شما؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

سلام این واکسنهایی که زدن بهت رو فقط دارن بقیه اش اینجا نیست یا شایدم جزء روال کاریشون نیست نگران نباش هر چی کم باشه اونجا بهت میزنن وگیر وایرادی پیدا نمیکنی . موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram
سلام به همگي،دوستان من شنيدم كه سفارت أبوظبي تعطيل و تمام مصاحبه ها در سفارت دبي انجام ميشه ،كسي ميدونه كه اين خبر صحت داره يا نه؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 23:01)piboo نوشته:  سلام به همگي،دوستان من شنيدم كه سفارت أبوظبي تعطيل و تمام مصاحبه ها در سفارت دبي انجام ميشه ،كسي ميدونه كه اين خبر صحت داره يا نه؟؟؟؟

سلام منکه چنین چیزی نشنیدم وقت مصاحبه من ابوظبی هست اگه تعطیل بود ای میل میدادن سایتشون بازه و تلفنشون هم کار میکنه .البته فرقی هم نمیکنه دو تاش نزدیک هم هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، نيما ٩٢
سلام کسی میدونه هزینه مصاحبه را چطوری باید پرداخت کنیم ؟همونجا میگیرن یا باید بریم بانک امارات یا میشه انلاین پرداخت کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی
کسی میدونه بهترین هتل البته از نظر ارامش و هزینه مناسب کدومه تو دوبی؟ البته تو قسمتهای دیگه مثلا سفرنامه ها رو که خوندم یک چیزایی فهمیدم اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 23:01)piboo نوشته:  سلام به همگي،دوستان من شنيدم كه سفارت أبوظبي تعطيل و تمام مصاحبه ها در سفارت دبي انجام ميشه ،كسي ميدونه كه اين خبر صحت داره يا نه؟؟؟؟

منتظر تاریخ مصاحبه شما هستم یه جوری انگار تاریخ مصاحبه من میخاد بیاد . ارزوی موفقیت برات دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون kamalir36 برای جواب
Sad در مورد مسلمان شدنش اطلاعات کامل دارم بیشتر مخواستم ببینم کسی با مرد غیر ایرانی تا حالا تو ایران ازدواج کرده؟؟؟؟
فکر کنم برم دنبالش بهتر به جواب برسم اینجا انگار خیلی باند و باند بازی است نمی شه اطلاعاتی به دست اورد.... همه بیشتر حال و احوال می کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: poram
(2013-11-05 ساعت 02:38)سی سی نوشته:  

عزیزم rubella, measles, mumps همون MMR هست که یک واکسنه.
TD هم همون دیفتری و کزاز که اونم یک واکسنه....

مرسی سی سی جون، عزیز این واکسن ها که میگم تو سایت سفارت گفته که لازمه اما من راستش نمیدونم اگه مخفف دارن یا هر چندتاشون با هم یه اسم دارن
Polio, Pertussis, Influenza Type B, hepatitis A, Pneumococcal, Rotavirus, Meningococcal.

آره ریتا جون کاملا موافقم باهات . اما خوب بخاطر هزینه اش و تب کردن احتمالی من بعد از هر واکسن گفتم اگه کارت واکسنم کامل باشه بهتره
مرسی از راهنمایی همه بچه ها
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، سی سی
(2013-11-05 ساعت 23:15)laleforoshan نوشته:  

منتظر تاریخ مصاحبه شما هستم یه جوری انگار تاریخ مصاحبه من میخاد بیاد . ارزوی موفقیت برات دارم

ممنون دوست عزيز،هر وقت مشخص شد سريع خبر ميدم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، laleforoshan
(2013-11-05 ساعت 23:51)sahar_a009 نوشته:  ممنون kamalir36 برای جواب
Sad در مورد مسلمان شدنش اطلاعات کامل دارم بیشتر مخواستم ببینم کسی با مرد غیر ایرانی تا حالا تو ایران ازدواج کرده؟؟؟؟
فکر کنم برم دنبالش بهتر به جواب برسم اینجا انگار خیلی باند و باند بازی است نمی شه اطلاعاتی به دست اورد.... همه بیشتر حال و احوال می کنن
سحر جان ، بچه ها اینجا اکثرا مورداشون ازدواج در خارج از ایران بوده یا اینکه کلا بچه های نامزدی هستن ، واسه همینه که کسی زیاد اطلاعاتی نداره . والا راهنماییتون می کردیم عزیز . من خودم میشناسم کسی رو که تو ایران با یه آقای کره ای ازدواج کرده اما چند و جونشو خبر ندارم راستش
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، shandiz
(2013-11-05 ساعت 23:51)sahar_a009 نوشته:  ممنون kamalir36 برای جواب

دوست عزیز اینجا باند و باند بازی نیست اگر دوستان راجع به سوالی اطلاعات درست و موثقی داشته باشن حتماً بی مزد و منت جواب میدن.ولی اگه ندونن سکوت میکنن که بهترین کار هم هستش تا به کسی آسیبی نرسه.امیدوارم متوجه شده باشین.در ضمن عزیزم اینجا تاپیک حال و احواله شما درست نخوندیش.برای اینکه بهتر به جواب سوالت برسی بهتره بری تو تاپیک مربوطش سوالتون رو بپرسین.موفق و پاینده باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سی سی ، sib 24 ، ghazal72 ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان