کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستان یه سوال درباره سایت سیس:
من مصاحبمو انجام دادم و فرم 9 سوالی رو براشون فرستادم و حالا تو سایت سیس که کد رو ویزنم (درست میزنم بدون صفر) میگه نامعتبره ! میخواستم ببینم اینکه میگن سیس تو خود امریکاست و با یه فاصله رمانی باید مدارک از سفارت بره اونجا و تایید کنن و بعد فعال میشه درسته ؟
ار بچه ها کسی هست که بلافاصله بعد از مصاحبه اونجا کدش فعال شده باشه و آیا کسی میدونه فاصله زمانی چقدره تا تو سیس فعال بشی ؟

ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rrrraaaazzzz
(2013-10-31 ساعت 20:48)piboo نوشته:  ليلا جون ميشه لطفا بگي چه سؤال هايي أزت پرسيدن و اين كه برخورد افيسر چطور بود ؟؟

مرسی از پیام های تبریک قشنگتون. من واقعا انجام شدن کارمو مدیون این سایت و شما دوستان هستم.
من طبق قولی که به نامزدم دادم از همین جا تصمیم دارم برم پیشش.
سفرنامه سعی میکنم زودی بنویسم. اما چون شما سوال کردی الان سوال ها رو میگم تا بعدا شرح کامل سفرمو بگم.
آفیسر من یه دختر خانم خیلی جوون بود شاید هم سن و سال خودم، چشم و ابرو مشکی و خیلی خوب فارسی صحبت میکرد. گفت سلام خسته نباشید. بعد از قسم خوردن پرسید چطور با نامزدت آشنا شدی؟ آیا واسطه داشتید برای آشنایی؟ و خواست ازم که توضیح بدم.
نامزدت اونجا چی کار میکنه؟ برنامه ازدواجتون قراره چه جوری باشه؟ بعد در حالی که پشتش به من بود و داشت با کاغذ ها ور می رفت( البته جالا که فکر میکنم انگار داشت فیلم بازی میکرد که مچ بگیره) پرسید شما توی استانبول چند وقت با نامزدتون بودید؟ و وقتی من جواب دادم یک روز، با حالت خیلی تعجب کرده برگشت رو به من گفت فقط 1 روز!!!!!! گفتم خوب بله چون بیشتر امکان نداشت و دلیل آوردم براش.بعد پرسید نظر مادرتون چیه در مورد اینکه شما دارید میرید و با نامزدتون تو اینترنت آشنا شدید...!!! یه حوری خاصی حرف میزد و برعکس نوشته های دوستان، آفیسر خیلی به صورت من نگاه میکرد.
هر چند وقت یه بار با هم صحبت میکنید؟ از چه طریقی؟ شغل شما چیه؟ کجا کار میکنید؟ نامزدتون چند وقته اونجاست؟ کجا زندگی میکنه؟ چند سالشه؟ شما چند سالته؟ و در نهایت گفت این فرمو شما نفرستادید هر وقت آوردید ویزاتونو صادر میکنیم. برخوردش حالت دوستانه و در عین حال جدی بود. ولی باور کن خیلی راحت بود و تمام این سوال ها و جواب ها چیزهایی هست که جوابش برای هر کسی واضحه.
پاسخ
(2013-11-01 ساعت 20:09)leila.e نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 20:48)piboo نوشته:  ليلا جون ميشه لطفا بگي چه سؤال هايي أزت پرسيدن و اين كه برخورد افيسر چطور بود ؟؟

مرسی از پیام های تبریک قشنگتون. من واقعا انجام شدن کارمو مدیون این سایت و شما دوستان هستم.
من طبق قولی که به نامزدم دادم از همین جا تصمیم دارم برم پیشش.
سفرنامه سعی میکنم زودی بنویسم. اما چون شما سوال کردی الان سوال ها رو میگم تا بعدا شرح کامل سفرمو بگم.
آفیسر من یه دختر خانم خیلی جوون بود شاید هم سن و سال خودم، چشم و ابرو مشکی و خیلی خوب فارسی صحبت میکرد. گفت سلام خسته نباشید. بعد از قسم خوردن پرسید چطور با نامزدت آشنا شدی؟ آیا واسطه داشتید برای آشنایی؟ و خواست ازم که توضیح بدم.
نامزدت اونجا چی کار میکنه؟ برنامه ازدواجتون قراره چه جوری باشه؟ بعد در حالی که پشتش به من بود و داشت با کاغذ ها ور می رفت( البته جالا که فکر میکنم انگار داشت فیلم بازی میکرد که مچ بگیره) پرسید شما توی استانبول چند وقت با نامزدتون بودید؟ و وقتی من جواب دادم یک روز، با حالت خیلی تعجب کرده برگشت رو به من گفت فقط 1 روز!!!!!! گفتم خوب بله چون بیشتر امکان نداشت و دلیل آوردم براش.بعد پرسید نظر مادرتون چیه در مورد اینکه شما دارید میرید و با نامزدتون تو اینترنت آشنا شدید...!!! یه حوری خاصی حرف میزد و برعکس نوشته های دوستان، آفیسر خیلی به صورت من نگاه میکرد.
هر چند وقت یه بار با هم صحبت میکنید؟ از چه طریقی؟ شغل شما چیه؟ کجا کار میکنید؟ نامزدتون چند وقته اونجاست؟ کجا زندگی میکنه؟ چند سالشه؟ شما چند سالته؟ و در نهایت گفت این فرمو شما نفرستادید هر وقت آوردید ویزاتونو صادر میکنیم. برخوردش حالت دوستانه و در عین حال جدی بود. ولی باور کن خیلی راحت بود و تمام این سوال ها و جواب ها چیزهایی هست که جوابش برای هر کسی واضحه.
آفیسر من هم همین خانومه بود. تقریبا همین سوال ها را هم از من پرسید. فکر کنم همین سوالا رو حفظ کرده از همه میپرسه. اینطوری سوال های امتحان معلوم شد دیگه Smile آفیسر باحالی بود من حس خوبی بهش داشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، rrrraaaazzzz ، leila.e ، shabnam.84
لیلا جوون تبریک می گم عزیزم موفق باشی
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، rrrraaaazzzz ، leila.e ، shabnam.84
(2013-11-01 ساعت 17:32)piboo نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 13:07)azadandish نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 01:25)piboo نوشته:  سلامممم به همگي،بلاخره من موفق شدم كيس نامبر بگيرم، اما هنوز تاريخ مصاحبه رو نگفتن انشااله تا هفته اينده فكر كنم اون هم بگيرم خدا رو شكر يه كم خيالم راحت شد.
پیبو جان خیلی خوشحال شدم . اونا خودشون خبر دادن یا باهاشون تماس گرفتی ؟
چقدر ادم به ارامش میرسه وقتی کارا خوب پیش میره . Big Grin

ممنون دوست عزيز،نه خودمون تماس گرفتيم ،گفتند كه تازه دو روز هست كه پرونده وو فرستادن أبوظبي و يك هفته ديگه بايد به سفارت أبوظبي تماس بگيريم برا تاريخ مصاحبه ولي هنوز نامه كيس نامبر ندادن ،دوستان ميگن كه ايميل ميدن به نامزدم
موفق باشی و برات از صمیم قلب ارزوی بهروزی میکنم . خبر جدید شد مارو هم در جریان بذار .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، rrrraaaazzzz ، romance33
(2013-11-01 ساعت 17:35)piboo نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 13:34)laleforoshan نوشته:  من برای همه اتون خوشحالم مطمئن باشد همه موفق میشیم . دلهره و ناراحتی نداشته باشید مقداری کارهاشون کنده و زمان بر ولی نهایتا تو خط مستقیم پیش میره . البته اینهارو یکی باید به خودم بگه وقت مصاحبه ام 14 بهمن هست ویعنی تا اون وقت چیکار کنم؟ میشه جلوترش بندازم ؟ امکانش هست یا نه ؟کسی از شماها تاریختون یکی هست با من؟سفارت ابوظبی هستم

دوست عزيز شما كي اپروو شدي؟؟چقدر دير وقت مصاحبه دادن،كيس شما چي هست؟؟؟

کیس من نامزدی هست.18 شهریور اپروو شدم البته بعد از کلی وقت که نقص مدارک رو تکمیل کردیم و فرستادیم .به همین زودیها هم برای شما نامه میاد از سفارت برای وقت مصاحبه مال من 2 هفته طول کشید بعد از اینکه به نامزدم نامه دادن که پرونده اتون رو فرستادیم سفارت .ایشالا به زودی خبر خوش میگیری
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، rrrraaaazzzz ، romance33
سلام بر همه من 18 شهریور اپروو شدم بعدش کارم تو ان وی سی خیلی طول کشید حدود یکماه و نیم بعدش نامه دادن که رفته سفارت ابوظبی 2 هفته هم طول کشید تا تاریخ مصاحبه برامون بیاد که 3 فوریه است که همون 14 بهمن ماه میشه یعنی سال جدید میلادی بلکه هم یکماه بعد از سال جدید .اگه خودمو از کار بیکار نکرده بودم انقدر سخت نمیگذشت .ولی خوبه که شماها هستید یک دلگرمیه
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamalir36 ، kamela ، tondar ، rrrraaaazzzz ، romance33
piboo جون چه خبر؟
azadandish جون کجایی ؟چیکار کردی؟
من هم هنوز نامه ای نگرفتم نامزدم هم برای کارش چند روزی خونه نیست
امیدوارم به زودی کار همه درست شه و از بلا تکلیفی در بییایم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، kamela ، rrrraaaazzzz ، romance33
(2013-11-03 ساعت 12:26)paris a نوشته:  piboo جون چه خبر؟

سلام پریسا جون ، هنوز که هیچ خبری نیست و کماکان منتظریم . Sad
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، romance33 ، paris a
لیلا جون تبرک می گم خوشبخت باشی دوست عزیز
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، leila.e
(2013-10-31 ساعت 15:14)leila.e نوشته:  نیمچه هووووووووووووووووورا
الان از مصاحبه برگشتم. با اینکه قبلا فرم i134 رو فرستاده بودیم ولی گفت ما نداریم اینو بیاری ویزاتو صادر میکنیم.خیلی خوشحالم ایشالا به زودی نصیب همه منتظرین بشه.

تبريك ميگم ليلا جان
خوشحال شدم....
هرگاه دلي به دلدار خود نزديك ميشود،
شعف وجود مرا فرا ميگيرد...
وجود مرا، شعف فرا ميگيرد..
فرا ميگيرد وجود مرا، شعف.

خداوند نگهدار شما،
دوست عزيز.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، azadandish ، leila.e
(2013-11-03 ساعت 12:26)paris a نوشته:  piboo جون چه خبر؟

پریسا جون خبر جدیدی نیست با این که کیس نامبر رو گرفتم ولی هنوز نامه اون نیومده و هنوز کماکان منتظرم شما چی کار کردی؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، romance33 ، paris a
سلام کسی منو تحویل نگرفت اینجا Sad پس دوباره می نویسم
سلام دوستان
من می خوام با یک پسر اهل چک ازدواج کنم و تازه شروع کاریم می خوام ازدواج رو تو ایران انجام بدیم و اونم میخواد مسلمان بشه (بنده خدا) دوستان کسی میتونه به من کمک کنه بگه راه نزدیک و سریع برای وصال چیست؟ اون 6 ماه دیگه میاد ایران و ما میخوایم پراگ زندگی کنیم. بچه ها به کمکتون احتیاج دارم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 17:14)sahar_a009 نوشته:  سلام کسی منو تحویل نگرفت اینجا Sad پس دوباره می نویسم
سلام دوستان
من می خوام با یک پسر اهل چک ازدواج کنم و تازه شروع کاریم می خوام ازدواج رو تو ایران انجام بدیم و اونم میخواد مسلمان بشه (بنده خدا) دوستان کسی میتونه به من کمک کنه بگه راه نزدیک و سریع برای وصال چیست؟ اون 6 ماه دیگه میاد ایران و ما میخوایم پراگ زندگی کنیم. بچه ها به کمکتون احتیاج دارم .

سحر جان امیدوارم که خوشبخت بشی
به نظر من برای اینکار بهتره که با یک مرجع تقلید مشورت کنی و اگر ایشون می خوان مسلمان بشن باید روال کار را از مرجع تقلید بپرسی و ایشون می گن که باید چکار کنی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، poram ، shabnam.84 ، نيما ٩٢
سلام بچه ها چه سوت و کوره اینجا...
لیلا جون مبارک باشه ، سفرنامه یادت نره!

بچه ها وقتی خانم دکتر طاهر نژاد میگه کارت واکسن کامله یعنی کامله دیگه درسته؟ میدونم یه تاپیک دیگه مخصوص واکسن ها هستش اما آخه تو فایل اینستراکشن آنکارا یسری واکسن ها هست که تو کارت واکسن من جلوش خالیه . مثل :measles . Rubella , ...... اونوقت یعنی اینا لازم نیست واقعا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، سی سی ، leila.e ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان