کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-24 ساعت 02:53)kamela نوشته:  مگه عدم سو پیشینه ایران رو قبول دارن؟والا از ما هم نخواستن اما همسر من برد و میگه حتی نگاه هم بهش نکردن و انداختن کنار.

عزیزم توی کسر مدارک بیشتر دوستان اعلام شده که سوء پیشینه میخواد ولی توی خود سایت گفته واسه ایرانی ها قبول نیست از همسر من هم خواستن ولی اونجا فقط دیدن و ازشون نگرفتن .همه هم از ترس اینکه ممکنه به همین یه قلم جنس گیر بدن میگیرن.موفق باشی عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، baba manam sanaz ، kamela ، shadoow
سلام دوستای خوبم.. عدم سو پیشینه نمیخواستن از ایرانیا البته تا پارسال ولی‌ می‌گفتن اگر بیشتر از ۶ ماه تو یه کشور دیگه زندگی‌ کرده باشید باید از اون کشور عدم سو پیشینه بگیرید.. راجع‌به مدارک اثبات رابطه هم عزیزم من فقط عکس داشتم با چندتا کارت تلفن.. خیلیا منو ترسوندن که بخاطر اینکه پرینت تلفن و ایمیل و این چیزارو نداری گیر میدان ولی‌ من عکسها و کارتای تلفنو گذشتم تو یه albome کوچیک و تحویل دادم چیزیم نگفتن ولی‌ موقهٔ تحویل مدارک گفت مدارکی که نشون دهنده رابطه باشه رو بده پس حتما میخوان یه چیزی بعدی.. هر چندتا عکس که داری عیب نداره یه خانمی بود میگفت کلا ۵ تا عکس داده.. نگران نباشید بالاخره به همه ویزا میدان Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، baba manam sanaz ، amjad ، battosai ، piboo ، hamed_na ، shadoow
(2014-01-23 ساعت 18:24)baba manam sanaz نوشته:  سلام بچه ها ممنونم از جواباتون.
من متوجه نشدم بلاخره
١.اين سوپيشينه از كجا بايد برم بگيرم؟
٢.هزينه داره؟
٣.چقدر طول ميكشه؟پيپو گفت ١٠روز!شما گفتين ٤روز
٤.مهرزدن به ترجمه شناسناممون وزارت امور خارجه هم هزينه داره؟
٥.با چه پستي بفرستم زود ميرسه؟TNT,DHL?
من تهران نيستم.

با سپاس سانازى سابق
سلام سانازی جان من سو پیشینه رو از اداره آگاهی گرفتم و شما هم باید بری اداره آگاهی مرکزی شهرتون و 1هفته بعد رسید هزینش هم 15000 ت بود
و ترجمه هاتون هم " دارالترجمه که برید از من 5000 ت بیشتر بابت امورخارجه گرفت
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shadoow
(2014-01-24 ساعت 17:20)ysf نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 18:24)baba manam sanaz نوشته:  سلام بچه ها ممنونم از جواباتون.
من متوجه نشدم بلاخره
١.اين سوپيشينه از كجا بايد برم بگيرم؟
٢.هزينه داره؟
٣.چقدر طول ميكشه؟پيپو گفت ١٠روز!شما گفتين ٤روز
٤.مهرزدن به ترجمه شناسناممون وزارت امور خارجه هم هزينه داره؟
٥.با چه پستي بفرستم زود ميرسه؟TNT,DHL?
من تهران نيستم.

با سپاس سانازى سابق
سلام سانازی جان من سو پیشینه رو از اداره آگاهی گرفتم و شما هم باید بری اداره آگاهی مرکزی شهرتون و 1هفته بعد رسید هزینش هم 15000 ت بود
و ترجمه هاتون هم " دارالترجمه که برید از من 5000 ت بیشتر بابت امورخارجه گرفت

برای کسایی که ایران هستند بهیچ وجه لازم نیست و نمیخوان !!!
اطلاعات اضافی و بیمورد نبرید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shadoow
یه خبر شوک آور ما منتظر مادر بودیم خبر دار شدیم اصلن نیومده تو فرودگاه گفتن ویزای ترانزیت میخواد . برای ایرلند لعنتی مگه میشه . گرین کارت داشته باشی مگه ترانزیت نیست ای بابا . پیگیری میکنم . حتمن خبر میدم اگر واقعن اینطور باشه مواظب باشین ایرلند نرین .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hamed_na ، baba manam sanaz ، Nightsky007 ، girl ، shadoow
(2014-01-24 ساعت 17:43)alisarvareharchiabi نوشته:  یه خبر شوک آور ما منتظر مادر بودیم خبر دار شدیم اصلن نیومده تو فرودگاه گفتن ویزای ترانزیت میخواد . برای ایرلند لعنتی مگه میشه . گرین کارت داشته باشی مگه ترانزیت نیست ای بابا . پیگیری میکنم . حتمن خبر میدم اگر واقعن اینطور باشه مواظب باشین ایرلند نرین .

ااااااااااااااااااااااا مگه میشه؟وقتی پروازی 2 یا 3 استاپه باشه که دیگه ویزای ترانزیت نمیخواد.علی جان با کدوم ایرلاین ؟
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hamed_na ، baba manam sanaz ، amjad ، Nightsky007 ، shadoow
aer lingus برای ایرلند دوبلین . فقط تا اونجایی که من فهمیدم ایرلند عضو شنگن نیست . اما روسیه مسکو 24 free ساعت هست . هیچی نمیدونم واقعن مغزم هنگه الان . بعدیشم کد share بوده با اتحاد . والا الان دارم 20 30 تا سایت رو نگاه میکنم . تا بتونم چیزی پیدا کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، baba manam sanaz ، amjad ، Nightsky007 ، shadoow
سلام علي اقاي خودمون خوبي؟سانازي هستم.
الان مامان كجان؟عجبا چه دردسري دارن اين اير لاينا من اين ايرلاينو نشنيده بودم تا حالا!
خبردارمون بكن
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، shadoow ، hamed_na
واي مرسي از رتبه شقايق جون فدات شم منم عدد ٧رو دوست دارم.زمون نوجواني ديويد بكام رو دوست داشتم اونم عددش ٧بود Big Grin ب
بچه هاي لاتاري دسشون درد نكنه خجالتم دادن منم ميگفتم نگا از تايپك خودمون بچه هاي ازدواج و نامزدي اصلا محل ندادنSad ممنونم
جودي جونم خوفي گلم؟والا من سر در نميارم از كاراي سفارت خودشون ميگن قبول نداريم ولي ميخوان اين سو پيشينه رو!از شما خواسته بودن؟البته اگه اينجا نيومدي بعدن ازت ميپرسم يه جا ديگه.
شايد فردا همين ترجمه ها رو با اصل شناسنامه بفرستم بره،سو پيشينه رو بعدن ميگيرم خودم ميبرم سفارت اره؟نظرتون چيه؟فردا شايد امدم تهران مامان اينا ميان ميگن تو هم بيا.
كاملا جون اون خانم افيسر كه ميگي اون فكر نكنم هموني باشه كه منو جودي مصاحبه شده بوديم اون فارسي بلد بود و موهاش يكم بلندتراز كوتاه بودWink خلاصه خدا بخير كنه و همه ويزاي يك ضرب بگيرن،خدا كه ديگه منو انقد امتحان كرد ديگه فكر كنم دلش بسوزه برام.Rolleyes
راستي كاملا و شقايق جون به شوهرم گفتم كه مشكل اسپانسر دارين گفت من اسپانسر هستم نميتونم .واسه خواهرشم شده بود.به فكرتون هستم اميدوارم كه يه ادمي پيدا بشه و زود كاراتون درست بشه
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، sepideh jan ، mehrdad pharm ، kamela ، shadoow ، twins
سانازی جون ممنونم از محبتت..همین که به یادمی خیلی ارزش داره عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، battosai ، romance33 ، baba manam sanaz
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻗت ﻗﺒﻠﻴﻤﻮﻛﻨﺴﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺷﺶ ﺭﻭﺯﺟﻠﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ!!!! ﻳﻌﻧﻲ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﻜﻪ ؤﺍﻱ ﺧﺪﺍﻫﻤﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻡ ﺑﻪ ﻫم ريخت
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shadoow ، romance33 ، baba manam sanaz
نه عزیزم.. از من نخواستن تو نامهٔ مصاحبه نوشته شده بود ولی‌ جلوش یه کد بود که یعنی‌ لازم نیست بیاری.. تا حالا هم ندیدیم از کسی‌ که ایران بوده خسته باشن.. یه دوستی‌ دارم ساکن آلمان به اون گفتن فقط از آلمان بگیر چون بیشتر از ۶ ماه آلمان بود.. به هر حل به نظر من الکی‌ خودتونو نگران نکنید. سفرنمهرو بخونید و به تجربهی‌ مشترک بچها توجه کنید.. تمام اصل مدرکتونم همراهتون ببرید.. مثل شناسنامه و کارت ملی‌ و.. ایشالّا همتون یکضرب ویزا بگیرید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، romance33 ، baba manam sanaz
(2014-01-25 ساعت 03:23)zahraj نوشته:  ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻗت ﻗﺒﻠﻴﻤﻮﻛﻨﺴﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺷﺶ ﺭﻭﺯﺟﻠﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ!!!! ﻳﻌﻧﻲ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﻜﻪ ؤﺍﻱ ﺧﺪﺍﻫﻤﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻡ ﺑﻪ ﻫم ريخت

ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻜﻴﺪ ﻛﺪﻭﻡ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﺩﻟﻴﻠﺸﻮﻥ ﺟﻲ ﺑﻮﺩﻩ... ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﻪ ﺳﻠﺎﻣﺨﻲ ﻣﻴﺮﻳﺪ ﻭﺑﺎ ﻭﻳﺰﺍﻱ ﻳﻚ ﺿﺮﺏ برميكرديدBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz
(2014-01-25 ساعت 03:23)zahraj نوشته:  ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻗت ﻗﺒﻠﻴﻤﻮﻛﻨﺴﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺷﺶ ﺭﻭﺯﺟﻠﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ!!!! ﻳﻌﻧﻲ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﻜﻪ ؤﺍﻱ ﺧﺪﺍﻫﻤﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻡ ﺑﻪ ﻫم ريخت
دوست عزیز شما فرم ds160 رو انلاین فرستاده بودین؟بعد این ایمیل رو گرفتین؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz
سلام. آدرس ایمیل درخواست نوبت مدیکال دبی چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان