کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-26 ساعت 16:37)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 14:21)shinna نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 14:13)shadoow نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 12:55)shinna نوشته:  بچه ها یه سوال دارم دانشناکه من حالاحالاها آماده نمیشه یعنی تا 6 -7 ماه دیگه! Sad
گواهی موقتمو باید بدم ترجمه کنن ولی دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنن، فقط مهر خود دارالترجمه هست، سفارت قبول نمیکنه؟
سانازی جون به نظرت برم واسه واکسن یا زوده؟؟

اگه دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنه پس نیازی به ترجمه نداره
برای شروع واکسن ها زود نیست مثلا تکمیل واکسن هپاتیت 6 ماه زمان می بره

من متوجه نشدم، خب میخوام مدرکمو ببرم که بدونن من نمیتونم کارمند رسمی باشم.
اگه مهر نداشته باشه یعنی فاقد اعتباره؟
بالاخره که من مدرک دارم و نشون مده تو این مدت دانشجو بودم. زنگ زدم چند تا دارالترجمه گفتن ترجمه میکنیم اما وزارت خارجه و دادگستری برات مهر نمیکنن.
تو apply board هم دیدم نوشته بودن همین گواهی موقت رو با همون ترجمه بدون مهر ببریم. (برای ویزای دانشجویی)
نمیدونم منم میتونم یا نه؟ یادمه قبلا چند تاز از بچه ها مدارکشون بدون مهر برده بودن ازشون قبول کرده بودن
میشه توضیح بدید؟
به به شيننا جونم خوش امدي اولاًً.
والا مدارك دانشگاه منم از وقت ترجمه اش گذشته ولي اخه نخواستن كه ازمون.ترجمه كنم دو باره؟ شما فكر كنم نوشته بودي شاغلي واسه اين ميخواي مدرك ببري كه رسمي نبوده كارت اره؟
چند ماه شد شيننا جونم؟ايشالا زود اپروو ميشي ما كه كارم ن از اين ور طول كشيد ايشالا از اونور معطلي نداريمWink
واكسن رو برو هپاتيت رو بزن ديگه اينا مهم نيست زمانشون كه بگيم زود زديم مشكل پيش مياد!
اخ جودي جونم ديگه پيشكسوتي نموند واسم سابقه داريم از دست رفت!Big Grin حافظه ام هم ،پير شديم والا از دست اين پروسه.فكر كن واسه يه مدرك ترجمه كردن چه الم شنگه اي را انداختم بالا،نميدوني چه استرسي داشتم Sad
واقعا خير اين دوري اذيتمون كرده.

راستي سو پيشينه رو يه روزه گرفتم!امروز ميدم ترجمه فردا بفرستم بره قابل توجه اقا حامد هاهاي؛)

بابا زرنننننننننننننننگ Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow
سلام دوستای گلم.امروز تولد منه و تنها آرزوم اینه که سال دیگه با همسرم در ینگه دنیا این روز رو جشن بگیرم.همه تون رو دوست دارمBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: HPATIMAR ، omnia ، baba manam sanaz ، yalda91 ، shandiz ، rahbar ، hamed.us ، sib 24 ، hamed_na ، girl ، shadoow ، paris a ، ali 1346 ، kamela ، amjad ، zahraj ، shabnam.84 ، twins
(2014-01-26 ساعت 18:53)romance33 نوشته:  سلام دوستای گلم.امروز تولد منه و تنها آرزوم اینه که سال دیگه با همسرم در ینگه دنیا این روز رو جشن بگیرم.همه تون رو دوست دارمBig Grin

وااااااي تولد تولد تولدت موووو باااااا رررررررك شقايق جون ،به خدا اونروز ميخواستم بگم تولدت كيه ميدونستم كه بهمن ماهي هستي .منم ارزو ميكنم عميقا چون اين دردو چند ساله كشيدم ،از ته دل ميخوام سال ديگه باهم باشين تو خونه خودت ينگه دنيا،اصلا بيا قرار بزاريم اينجا بياييم و بهت تبريك بگيم،قبوول؟!ايشاااااالا
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، paris a ، kamalir36
(2014-01-26 ساعت 18:53)romance33 نوشته:  سلام دوستای گلم.امروز تولد منه و تنها آرزوم اینه که سال دیگه با همسرم در ینگه دنیا این روز رو جشن بگیرم.همه تون رو دوست دارمBig Grin

تولدت مبارك باشه دوست عزيز انشااله أمسال آخرين سال دوري شما از همسرتون باشه و سال اينده در كنار هم سالروز تولدت رو جشن بگيري
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، sib 24 ، romance33 ، shadoow ، paris a ، kamalir36

ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﻙ Big GrinL
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، paris a

تولدت مبارك اميدوارم هر چه زودتر كارات انجام بشه وبري پيش همسر عزيزت
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، shadoow ، paris a ، kamela ، kamalir36
رومنس عزیز . تولدت مبارک. امیدوارم هرجا هستی شاد باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، paris a ، kamela ، kamalir36
(2014-01-26 ساعت 22:55)alisarvareharchiabi نوشته:  رومنس عزیز . تولدت مبارک. امیدوارم هرجا هستی شاد باشی

علي حالت چطوره!!!؟ پرسپوليس.... Cool اخ كه داداش منو ميديدي!!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، shadoow ، kamalir36
دوستای خوبم از همتون ممنونم.بهترین ها رو برای تک تکتون آرزو میکنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، hamed_na ، battosai ، shadoow ، paris a ، kamalir36
(2014-01-26 ساعت 18:15)hamed.us نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 16:37)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 14:21)shinna نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 14:13)shadoow نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 12:55)shinna نوشته:  بچه ها یه سوال دارم دانشناکه من حالاحالاها آماده نمیشه یعنی تا 6 -7 ماه دیگه! Sad
گواهی موقتمو باید بدم ترجمه کنن ولی دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنن، فقط مهر خود دارالترجمه هست، سفارت قبول نمیکنه؟
سانازی جون به نظرت برم واسه واکسن یا زوده؟؟

اگه دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنه پس نیازی به ترجمه نداره
برای شروع واکسن ها زود نیست مثلا تکمیل واکسن هپاتیت 6 ماه زمان می بره

من متوجه نشدم، خب میخوام مدرکمو ببرم که بدونن من نمیتونم کارمند رسمی باشم.
اگه مهر نداشته باشه یعنی فاقد اعتباره؟
بالاخره که من مدرک دارم و نشون مده تو این مدت دانشجو بودم. زنگ زدم چند تا دارالترجمه گفتن ترجمه میکنیم اما وزارت خارجه و دادگستری برات مهر نمیکنن.
تو apply board هم دیدم نوشته بودن همین گواهی موقت رو با همون ترجمه بدون مهر ببریم. (برای ویزای دانشجویی)
نمیدونم منم میتونم یا نه؟ یادمه قبلا چند تاز از بچه ها مدارکشون بدون مهر برده بودن ازشون قبول کرده بودن
میشه توضیح بدید؟
به به شيننا جونم خوش امدي اولاًً.
والا مدارك دانشگاه منم از وقت ترجمه اش گذشته ولي اخه نخواستن كه ازمون.ترجمه كنم دو باره؟ شما فكر كنم نوشته بودي شاغلي واسه اين ميخواي مدرك ببري كه رسمي نبوده كارت اره؟
چند ماه شد شيننا جونم؟ايشالا زود اپروو ميشي ما كه كارم ن از اين ور طول كشيد ايشالا از اونور معطلي نداريمWink
واكسن رو برو هپاتيت رو بزن ديگه اينا مهم نيست زمانشون كه بگيم زود زديم مشكل پيش مياد!
اخ جودي جونم ديگه پيشكسوتي نموند واسم سابقه داريم از دست رفت!Big Grin حافظه ام هم ،پير شديم والا از دست اين پروسه.فكر كن واسه يه مدرك ترجمه كردن چه الم شنگه اي را انداختم بالا،نميدوني چه استرسي داشتم Sad
واقعا خير اين دوري اذيتمون كرده.

راستي سو پيشينه رو يه روزه گرفتم!امروز ميدم ترجمه فردا بفرستم بره قابل توجه اقا حامد هاهاي؛)

بابا زرنننننننننننننننگ Big Grin

بچه ها منم مدرکم موقته ولی هم ترجمه کردم هم مهر دادگستری و امور خارجه رو داره.درضمن من کاردانی دارم
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، hamed_na ، shadoow
تولدت مبارم شقایق جون برات بهترین ها رو ارزو می کنم
بچه ها اصلا شرایط روحی خوبی ندارم اصلا نمیدونم به مصاحبه می رسم یا نه !!!
برای من هم دعا کنین نیاز به ارامش دارم Sad
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، shadoow ، kamalir36 ، azadandish ، romance33 ، shabnam.84
(2014-01-27 ساعت 12:39)paris a نوشته:  تولدت مبارم شقایق جون برات بهترین ها رو ارزو می کنم

پریسا جان لطفا به خودت انرژی مثبت بده... و به خدا توکل کن...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، shadoow ، paris a ، kamalir36 ، romance33
شقایق جون تولدت مبارک عزیزم...دعا میکنم از اونی که فکرش رو میکنی زودتر بری پیش همسرت..ارزوهای خوب خوب برات دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shadoow ، romance33 ، shabnam.84

شقایق عزیزم تولدت دوباره مبارک. دیدم زشته اینجا تبریک نگم ، مردم چی می گن خواهر Wink
امیدوارم که 120 سال بعد از این در کنار همسرت در هر کجا که دوست داری زندگی خوب و خوش و پر از موفقیت و سلامتی داشته باشید.
به افتخار بهمنی ها هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، romance33 ، shabnam.84
(2014-01-27 ساعت 12:39)paris a نوشته:  تولدت مبارم شقایق جون برات بهترین ها رو ارزو می کنم

عزیزم نگران نباش بخدا توکل کن و امیدوار باش . دوست دارم مواظب خودت باش.
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان