کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
زهرا جان كدوم سفارت بودي؟
پريسا جان شما كي وقت مصاحبه داريد؟
منم رفتم مهر كرد وزارت ترجمه شناسنامه و كارت ملي مو ٢تومن پول گرفت.ديگه چيز ديگه اي كه نميخواد؟
دادگستري هم رفتم با لاك و مانتو كوتاه و ارايش!خانم گفت به به خوش امدي Big Grin و گفت خانم نميشه برو دستكش بخرTongue چادرم داد كه سر نميكردم بهتر بودBig Grin خلاصه رفتم برگه دادن كه بايد بري اگاهي كه اونم اونور شهر بود و ديگه دير شده بود.امدم خونه.
جودي جونم اره منم ميگم نميخواد سو پيشينه ولي شوهرم ميگه وقتي خواستن بفرستيم ديگه.
واسه اگاهي هم ١.اصل و كپي شناسنامه
٢.اصل و كپي كارت ملي
٣.اصل و كپي پايان خدمت!خوب مگه چيه مگه نداريم خانمايي كه ميرن سربازيBig Grin
٤.دو قطعه عكس٣*٤ تمام رخ جديد و زمينه روشن
٥.هزينه ١٢٥٠٠٠ريال
اينا واسه تبريز بود

خب ديگه انگاري زياد شد از خيرش بگذريمWink
rahbar جان ١١٨مهاجرسرا بري هست تايپك خوبيه
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، romance33 ، shandiz ، girl ، shadoow ، yalda91
يه سؤال مگه سوپيشينه ايران قبول دارند؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
زهرا جان ابوظبی هست
وقت من march هست میگم نکنه مال من هم تغییر کرده ولی من هنوز فرم ds 160 نفرستادم
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: zahraj ، baba manam sanaz ، shadoow
(2014-01-25 ساعت 08:12)samira1990 نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 03:23)zahraj نوشته:  ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻗت ﻗﺒﻠﻴﻤﻮﻛﻨﺴﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺷﺶ ﺭﻭﺯﺟﻠﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ!!!! ﻳﻌﻧﻲ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﻜﻪ ؤﺍﻱ ﺧﺪﺍﻫﻤﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻡ ﺑﻪ ﻫم ريخت

ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻜﻴﺪ ﻛﺪﻭﻡ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﺩﻟﻴﻠﺸﻮﻥ ﺟﻲ ﺑﻮﺩﻩ... ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﻪ ﺳﻠﺎﻣﺨﻲ ﻣﻴﺮﻳﺪ ﻭﺑﺎ ﻭﻳﺰﺍﻱ ﻳﻚ ﺿﺮﺏ برميكرديدBig Grin

ﺳﻠﺎﻡ ﻣﺮﺳﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺑﻢ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﺩﻟﻴﻠﺸﻮ ﺧﻮﺩﻣم ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ!!!!
پاسخ
(2014-01-25 ساعت 14:16)paris a نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 03:23)zahraj نوشته:  ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﻳﻤﻴﻞ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻗت ﻗﺒﻠﻴﻤﻮﻛﻨﺴﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺷﺶ ﺭﻭﺯﺟﻠﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ!!!! ﻳﻌﻧﻲ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﻜﻪ ؤﺍﻱ ﺧﺪﺍﻫﻤﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻡ ﺑﻪ ﻫم ريخت
دوست عزیز شما فرم ds160 رو انلاین فرستاده بودین؟بعد این ایمیل رو گرفتین؟

ﺳﻠﺎﻡ.ﻧﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﺟﻮﻥ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﺣﺪﺍﻗﻞ 15ﺭﻭﺯﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، Nightsky007 ، shadoow
(2014-01-25 ساعت 15:31)jahanshahloo نوشته:  يه سؤال مگه سوپيشينه ايران قبول دارند؟

والا تو مدارك خواستن ولي ميگن تو سفارت اصلا نگا نميكنن.!اذيته ديگه فقط.راستي شما هنوز اقدام نكردين مگه؟!امضاتون خاليه؟

چرا مگه وقتي مدارك ميره nvc فرم ds160 رو هم پر نميكنيم بفرستيم؟ اين جريان ١٥روز درسته؟
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، shadoow
(2014-01-25 ساعت 15:48)zahraj نوشته:  

ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻜﻴﺪ ﻛﺪﻭﻡ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﺩﻟﻴﻠﺸﻮﻥ ﺟﻲ ﺑﻮﺩﻩ... ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﻪ ﺳﻠﺎﻣﺨﻲ ﻣﻴﺮﻳﺪ ﻭﺑﺎ ﻭﻳﺰﺍﻱ ﻳﻚ ﺿﺮﺏ برميكرديدBig Grin

ﻋﺰﻳﺰﻡﺑﻪ ﻣﻦ 17ﻓﻮﺭﻳﻪ ﺑﻬﻢ ﻧﻮﺑﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻟﻲ ﺗﻌﻂﻴﻞ ﺭﺳﻤﻲ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﻌﺪ ﻣﺎ ﺗﻌﻂﻴﻠﻲ ﻫﺎﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﺭﺍ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻴﻢ ﺑﻴﺪﺍ ﻛﻨﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺭﺳﺎﻝ ﺗﻌﻂﻴﻞ بﻭﺩﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﻭﺍﻳﻤﻴﻞ ﻧﺪﺍﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺟﻜﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺮﺩ?
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow
(2014-01-25 ساعت 14:38)baba manam sanaz نوشته:  زهرا جان كدوم سفارت بودي؟
منم رفتم مهر كرد وزارت ترجمه شناسنامه و كارت ملي مو ٢تومن پول گرفت.ديگه چيز ديگه اي كه نميخواد؟
دادگستري هم رفتم با لاك و مانتو كوتاه و ارايش!خانم گفت به به خوش امدي Big Grin و گفت خانم نميشه برو دستكش بخرTongue چادرم داد كه سر نميكردم بهتر بودBig Grin خلاصه رفتم برگه دادن كه بايد بري اگاهي كه اونم اونور شهر بود و ديگه دير شده بود.امدم خونه.
جودي جونم اره منم ميگم نميخواد سو پيشينه ولي شوهرم ميگه وقتي خواستن بفرستيم ديگه.
٢.اصل و كپي كارت ملي
٥.هزينه ١٢٥٠٠٠ريال
اينا واسه تبريز بود

سلام خانم ساناز. چرا این همه خودتو اذیت کردی 1 دفعه میرفتی پلیس +10 خیلی ساده براتون انجام میدادن !!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
(2014-01-25 ساعت 21:40)hamed.us نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 14:38)baba manam sanaz نوشته:  زهرا جان كدوم سفارت بودي؟
٢.اصل و كپي كارت ملي
٥.هزينه ١٢٥٠٠٠ريال
اينا واسه تبريز بود

سلام خانم ساناز. چرا این همه خودتو اذیت کردی 1 دفعه میرفتی پلیس +10 خیلی ساده براتون انجام میدادن !!!!!

اقا حامد بچه ها گفتن اخه پليس+١٠طول ميده.خودم برم دادگستري بهتره!
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
(2014-01-25 ساعت 19:27)samira1990 نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 15:48)zahraj نوشته:  

ﻋﺰﻳﺰﻡﺑﻪ ﻣﻦ 17ﻓﻮﺭﻳﻪ ﺑﻬﻢ ﻧﻮﺑﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﻭﻟﻲ ﺗﻌﻂﻴﻞ ﺭﺳﻤﻲ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﻌﺪ ﻣﺎ ﺗﻌﻂﻴﻠﻲ ﻫﺎﻱ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﺭﺍ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻴﻢ ﺑﻴﺪﺍ ﻛﻨﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺭﺳﺎﻝ ﺗﻌﻂﻴﻞ بﻭﺩﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﻭﺍﻳﻤﻴﻞ ﻧﺪﺍﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺟﻜﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺮﺩ?

ﺍﻛﻪ ﺗﻌﻂﻳﻞ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺣﺘﻤﺎﺍﻳﻤﻴﻞ ﻣﻴﺪﻥ بهتون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، samira1990
ساناز جونم کسانی‌ که برای ویزای نامزدی اقدام کردن چون پروندشون nvc نمیمونه و میره سفارت مثل ما نیست روندشون.. باید مدارکو ۲ هفته قبل از مصاحبه پست کنن به سفارت تو که پیشکسوتی قربونت بشم ؛)
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، baba manam sanaz ، yalda91 ، hamed_na ، shabnam.84
بچه ها یه سوال دارم دانشناکه من حالاحالاها آماده نمیشه یعنی تا 6 -7 ماه دیگه! Sad
گواهی موقتمو باید بدم ترجمه کنن ولی دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنن، فقط مهر خود دارالترجمه هست، سفارت قبول نمیکنه؟
سانازی جون به نظرت برم واسه واکسن یا زوده؟؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، baba manam sanaz ، yalda91 ، hamed_na
(2014-01-26 ساعت 12:55)shinna نوشته:  بچه ها یه سوال دارم دانشناکه من حالاحالاها آماده نمیشه یعنی تا 6 -7 ماه دیگه! Sad
گواهی موقتمو باید بدم ترجمه کنن ولی دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنن، فقط مهر خود دارالترجمه هست، سفارت قبول نمیکنه؟

اگه دادگستری و وزارت خارجه مهر نمیکنه پس نیازی به ترجمه نداره
برای شروع واکسن ها زود نیست مثلا تکمیل واکسن هپاتیت 6 ماه زمان می بره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، hamed_na
(2014-01-26 ساعت 14:13)shadoow نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 12:55)shinna نوشته:  بچه ها یه سوال دارم دانشناکه من حالاحالاها آماده نمیشه یعنی تا 6 -7 ماه دیگه! Sad

من متوجه نشدم، خب میخوام مدرکمو ببرم که بدونن من نمیتونم کارمند رسمی باشم.
اگه مهر نداشته باشه یعنی فاقد اعتباره؟
بالاخره که من مدرک دارم و نشون مده تو این مدت دانشجو بودم. زنگ زدم چند تا دارالترجمه گفتن ترجمه میکنیم اما وزارت خارجه و دادگستری برات مهر نمیکنن.
تو apply board هم دیدم نوشته بودن همین گواهی موقت رو با همون ترجمه بدون مهر ببریم. (برای ویزای دانشجویی)
نمیدونم منم میتونم یا نه؟ یادمه قبلا چند تاز از بچه ها مدارکشون بدون مهر برده بودن ازشون قبول کرده بودن
میشه توضیح بدید؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، yalda91 ، hamed_na ، shadoow
(2014-01-26 ساعت 14:21)shinna نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 14:13)shadoow نوشته:  

من متوجه نشدم، خب میخوام مدرکمو ببرم که بدونن من نمیتونم کارمند رسمی باشم.
اگه مهر نداشته باشه یعنی فاقد اعتباره؟
بالاخره که من مدرک دارم و نشون مده تو این مدت دانشجو بودم. زنگ زدم چند تا دارالترجمه گفتن ترجمه میکنیم اما وزارت خارجه و دادگستری برات مهر نمیکنن.
تو apply board هم دیدم نوشته بودن همین گواهی موقت رو با همون ترجمه بدون مهر ببریم. (برای ویزای دانشجویی)
نمیدونم منم میتونم یا نه؟ یادمه قبلا چند تاز از بچه ها مدارکشون بدون مهر برده بودن ازشون قبول کرده بودن
میشه توضیح بدید؟
به به شيننا جونم خوش امدي اولاًً.
والا مدارك دانشگاه منم از وقت ترجمه اش گذشته ولي اخه نخواستن كه ازمون.ترجمه كنم دو باره؟ شما فكر كنم نوشته بودي شاغلي واسه اين ميخواي مدرك ببري كه رسمي نبوده كارت اره؟
چند ماه شد شيننا جونم؟ايشالا زود اپروو ميشي ما كه كارم ن از اين ور طول كشيد ايشالا از اونور معطلي نداريمWink
واكسن رو برو هپاتيت رو بزن ديگه اينا مهم نيست زمانشون كه بگيم زود زديم مشكل پيش مياد!
اخ جودي جونم ديگه پيشكسوتي نموند واسم سابقه داريم از دست رفت!Big Grin حافظه ام هم ،پير شديم والا از دست اين پروسه.فكر كن واسه يه مدرك ترجمه كردن چه الم شنگه اي را انداختم بالا،نميدوني چه استرسي داشتم Sad
واقعا خير اين دوري اذيتمون كرده.

راستي سو پيشينه رو يه روزه گرفتم!امروز ميدم ترجمه فردا بفرستم بره قابل توجه اقا حامد هاهاي؛)
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، romance33 ، yalda91 ، hamed_na ، girl ، shadoow ، shinna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان