کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
والا به خدا بچه ها برگشتما ديگه سرماى تهران و از من ندونيد!Big Grin
سهلااااام،على ديدى كه برفو! خيلي كاركردم زحمت كشيدما كه ببينيSmile) مرسي على ،شقايق،شبنم جون لطف دارين.
اين بار وقت نشد دوست داشتم قرار بزاريم بابا شانس و ميبينين اومديم تهران اونجا هم سرد شد.ولي بچه ها اينجا يعني يخخخخخخخخخخخخ در حد تيم ملي.الان نگا كردم تهران-٣ اينجا -٧ در حالي كه نوشتهfeels like -13Big Grin والا به غرعانCool

خوب چه خبرا كسي نرفته مصاحبه اين روزا؟فقط پيپو رو داريم اين ماه؟كه ايشونم يك ضربن.
منم كه ميدونين مدارك فرستادم ديگه فكر كنم امروز برسه.
اين بود انشاى من خوش بوَد دل دوستان منRolleyes
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، yalda91 ، romance33 ، shinna ، kamalir36 ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 19:04)baba manam sanaz نوشته:  والا به خدا بچه ها برگشتما ديگه سرماى تهران و از من ندونيد!Big Grin
سهلااااام،على ديدى كه برفو! خيلي كاركردم زحمت كشيدما كه ببينيSmile) مرسي على ،شقايق،شبنم جون لطف دارين.
اين بار وقت نشد دوست داشتم قرار بزاريم بابا شانس و ميبينين اومديم تهران اونجا هم سرد شد.ولي بچه ها اينجا يعني يخخخخخخخخخخخخ در حد تيم ملي.الان نگا كردم تهران-٣ اينجا -٧ در حالي كه نوشتهfeels like -13Big Grin والا به غرعانCool

خوب چه خبرا كسي نرفته مصاحبه اين روزا؟فقط پيپو رو داريم اين ماه؟كه ايشونم يك ضربن.
منم كه ميدونين مدارك فرستادم ديگه فكر كنم امروز برسه.
اين بود انشاى من خوش بوَد دل دوستان منRolleyes

سلام ساناز خانوم ممنون که با خودتون سرما آوردین Big Grin
منم برای ویزای نامزدی باید اواخر ماه مارچ مصاحبه بشم. دارم مدارکمو آماده میکنم... محبت میکنی بگی چه فرمهایی فرستادی؟
آخه تو نامه مصاحبه فقط از من فرم DS-160 و DS-156K خواستن.آیا فرم دیگه ایی است که باید پر کنم و به من نگفتن؟!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، Nightsky007 ، romance33 ، shadoow
سلام من ازدواجي هستم.و مداركم تازه به شوهرم فرستادم تا اونا بفرستن nvc .
بله فكر كنم هموناست.فرماي مالياتي w2,1040
اصل فرم i-130 امضا شده petitioner عكسا پاسپورت شناسنامه 240$فكركنم از بانك ميريزين با پاكت مديكال تمام.بازم تو تايپك نامزدي بپرسين.
شما از كي كارتون تموم شد و چند وقت بعد وقت دادن؟انكارايي؟
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، hamed.us ، romance33 ، shadoow
سلام به همگی من برگشتم و ویزام و گرفتم البته یه کم با سختی سفرنامه ام و می نویسم به زودی .امیدوارم همتون این پروسه پر از استرس و با موفقیت بگذرونید . برای همتون ارزوی موفقیت می کنم . من ویزای ازدواجی بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، piboo ، baba manam sanaz ، shandiz ، hamed_na ، denag ، yalda91 ، mani_badb0y ، romance33 ، shinna ، shadoow ، ysf ، behi.v
(2014-02-03 ساعت 20:19)sisily. نوشته:  سلام به همگی من برگشتم و ویزام و گرفتم البته یه کم با سختی سفرنامه ام و می نویسم به زودی .امیدوارم همتون این پروسه پر از استرس و با موفقیت بگذرونید . برای همتون ارزوی موفقیت می کنم . من ویزای ازدواجی بودم

يوهووووووووو مباركه سيسيلى جان. دختر چه بي خبر؟!كدوم سفارت بودى؟تورو خدا يادت نره سفرنامه همين الان ننويسي بعدا تنبلي ميكني يا!خلاصه اداي دين واجبه.
خيلي خوشحال شدم مرسي از خبر.رفتم بهت رتبه بدم ديدم اوليشو خودم بهت دادمBig Grin
بيا بگوووووووو زووود باشه؟!Shy
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، shadoow ، twins
باشه عزیزم حتما . من ابو ظبی بودم . همه چی سر جای خودش انجام می شه پس نگران نباشین .
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، baba manam sanaz ، romance33 ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 20:19)sisily. نوشته:  سلام به همگی من برگشتم و ویزام و گرفتم البته یه کم با سختی سفرنامه ام و می نویسم به زودی .امیدوارم همتون این پروسه پر از استرس و با موفقیت بگذرونید . برای همتون ارزوی موفقیت می کنم . من ویزای ازدواجی بودم

تبریک میگم ویزا یه ضرب گرفتید؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، shadoow

مبارکه دوست عزیز. به سلامتی انشالله. منتظر سفرنامه تون هستیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، baba manam sanaz ، romance33 ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 19:45)baba manam sanaz نوشته:  سلام من ازدواجي هستم.و مداركم تازه به شوهرم فرستادم تا اونا بفرستن nvc .
بله فكر كنم هموناست.فرماي مالياتي w2,1040
اصل فرم i-130 امضا شده petitioner عكسا پاسپورت شناسنامه 240$فكركنم از بانك ميريزين با پاكت مديكال تمام.بازم تو تايپك نامزدي بپرسين.
شما از كي كارتون تموم شد و چند وقت بعد وقت دادن؟انكارايي؟

من نامزدی اقدام کردم سفارتم ابوظبی هستش...
2 ماه طول کشید که از uscis اپروو شدم.بعدش پروندم رفت به nvc. اونجا هم 32 روزه کیس نامبرم اومد. و بعد از 1 ماه ایمیل سفارت اومد که برای 3 ماه بعد یعنی اواخر مارچ وقت مصاحبه دادن.... کلا از وقتی اقدام کردم تا روز مصاحبه 7 ماه..
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، Nightsky007 ، shandiz ، sib 24 ، romance33 ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 21:24)sisily. نوشته:  باشه عزیزم حتما . من ابو ظبی بودم . همه چی سر جای خودش انجام می شه پس نگران نباشین .

سیسیلی جان تبریک میگم بهتون
راستی من شنیدم جدیدا دیگه نمیخواد تو پست ثبت نام کنیم و دوباره باید رفت سفارت واسه دریافت ویزا درسته؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، baba manam sanaz ، Nightsky007
(2014-02-04 ساعت 10:49)shinna نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 21:24)sisily. نوشته:  باشه عزیزم حتما . من ابو ظبی بودم . همه چی سر جای خودش انجام می شه پس نگران نباشین .

سیسیلی جان تبریک میگم بهتون
راستی من شنیدم جدیدا دیگه نمیخواد تو پست ثبت نام کنیم و دوباره باید رفت سفارت واسه دریافت ویزا درسته؟
ممنون عزیزم .بله ابوظبی فعلا ثبت نام تو پست نداره ما دوباره رفتیم سفارت پاس و گرفتیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shinna ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 21:24)jahanshahloo نوشته:  

سلام نه یک ضرب نگرفتیم . اسپانسرمون مشکل داشت البته به لطف خدا تا دبی بودیم دوباره اسپانسر پیدا کرذیم و نقص مدارک و تا روزی که می خواستیم برگردیم به سفارت تحویل دادیم ولی من پاسم و نتونستم بدم چون باید برمی گشتیم وقتی به تهران برگشتیم همسرم پاس من و به دبی برد و به سفارت تحویل داد و هفته بعد دوباره به دبی برگشت و پاس رو تحویل گرفت البته می تونستیم پاس و تهران به شرکتی که ملیکا معرقی کرده بود بدیم تا اونا همین کار و انجام بدن ولی ما چون یه کم ترسویم تصمیم گرفتیم خودمون انجام بدیم که فکر می کنم این بهترین روشه . چون به دلشورهاش نمی ارزه و ممکنه هر چیزی پیش بیاد سوالی بود در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shadoow
(2014-02-03 ساعت 21:11)baba manam sanaz نوشته:  

يوهووووووووو مباركه سيسيلى جان. دختر چه بي خبر؟!كدوم سفارت بودى؟تورو خدا يادت نره سفرنامه همين الان ننويسي بعدا تنبلي ميكني يا!خلاصه اداي دين واجبه.
ممنون ساناز عزیز . به روی چشم حتما می نویسم .امیدوارم بهترینها و هموارترین راهها برات پیش بیاد عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، Nightsky007 ، zahraj ، shadoow
(2014-02-04 ساعت 17:00)sisily. نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 21:24)jahanshahloo نوشته:  

سلام نه یک ضرب نگرفتیم . اسپانسرمون مشکل داشت البته به لطف خدا تا دبی بودیم دوباره اسپانسر پیدا کرذیم و نقص مدارک و تا روزی که می خواستیم برگردیم به سفارت تحویل دادیم ولی من پاسم و نتونستم بدم چون باید برمی گشتیم وقتی به تهران برگشتیم همسرم پاس من و به دبی برد و به سفارت تحویل داد و هفته بعد دوباره به دبی برگشت و پاس رو تحویل گرفت البته می تونستیم پاس و تهران به شرکتی که ملیکا معرقی کرده بود بدیم تا اونا همین کار و انجام بدن ولی ما چون یه کم ترسویم تصمیم گرفتیم خودمون انجام بدیم که فکر می کنم این بهترین روشه . چون به دلشورهاش نمی ارزه و ممکنه هر چیزی پیش بیاد سوالی بود در خدمتم
سلام
منم تبریک میگم بهتون
میشه زمان مصاحبتون رو هم بگید
k1 & k2 اولین اقدام:می2012 بدون وکیل:دینای شدیم! دوباره با وکیل: فوریه2013- اپروو: آگوست 2013- وقت سفارت: jانویه2014 آنکارا- کلیر:19جوون2014- ویزا:26 جوون 2014/ سفرنامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow
(2014-02-04 ساعت 17:03)sisily. نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 21:11)baba manam sanaz نوشته:  

ممنون ساناز عزیز . به روی چشم حتما می نویسم .امیدوارم بهترینها و هموارترین راهها برات پیش بیاد عزیزم

ﻣﻧم ﺑﻫﺖ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻣﻴﻜﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان