کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها کسی میدونه برای کسانی که بزودی مصاحبه دارن در انکارا ، ایا طبیعی است که کیس نامبرشون آپدیت بشه بدون زدن هیچ ایمیلی به سفارت ؟ و منظورشون از این آپدیت چی است ؟ من امروز آپدیت شدم و دلیلش رو هم نمیدونم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، hamed_na ، shadoow ، romance33 ، Nightsky007
سلام . چون قول دادم که بگم چی شد.مادر با یک روز تاخیر اومدن . همونطوری که گفتم و چند تا سایت هم دیدم . متاسفانه ایرلند جنوبی پایتختش دوبلین عضو شنگن نیست چون نیست یه ذره قوانین فرق داره . بعد از اینکه پرواز کنسل شد به سفارت میرن و دوقطعه عکس میگیرن برای ویزای ترانزیت . جالبه که اونجا ازشون میپرسن چرا میخواهید برین دوبلین میخواهین پناهنده شین !!!یکی نیست به این دانشمندا بگه از آمریکا برن ایرلند پناهنده شن ؟!!!! خلاصه آقا ایرلند تنها کشوری هست که گرین کارت هم داشته باشی باید ویزای ترانزیت داشته باشی فقط در صورتی که سیتیزن باشید میشه که سفر کنید . بقیه کشورهای اروپایی مشکلی نیست . البته انگلیس هم جزو شنگن نیست اینم حواستون باشه . اما ایرلند any case باید ویزای ترانزیت داشته باشی . 9 کشور رو در لیست سیاهشون قرار دادن که متاسفانه ایران هم هست به این علت اذیت میکنن . موقعی هم که از سایت این بلیط رو انتخاب کردیم خیلی پرواز ارزونی بود اما فکر اینجا رو نکرده بودیم که این کشور این مشکلات رو داره . ولی به هر حال گذشت گفتم این رو بگم دوستانی که از چیپو ایر یا هر سایت اینترنتی دیگه بلیط میگیرن کانکشنشون ایرلند نباشه اگر سیتیزن بودن مشکلی نیست .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، hamed_na ، rahbar ، romance33 ، amjad ، kamela ، girl ، shadoow ، shabnam.84 ، yalda91 ، baba manam sanaz
باگرین کارت کشورهای شینگن هم اجازه ورود ندارند.... گرین کارت مجوز ورود آنهم فقط برای آمریکاست. ما برای دیدار تو اروپا زمانی که نامزدم گرین کارت داشت همیشه مشکل داشتیم ... حتی ویزای اون تو امریکا سخت و طولانی تر از صدورویزای شینگن من توتهران آماده میشد.. البته شاید ویزای ترانزیت متفاوت باشه قانونش...من برای ورود واقعی داخل خاکش میگم

[quote='alisarvareharchiabi' pid='460742' dateline='1390921809']
سلام . چون قول دادم که بگم چی شد.مادر با یک روز تاخیر اومدن . همونطوری که گفتم و چن......
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، Nightsky007 ، battosai ، shadoow ، hamed_na
دوستان عزیز می خوایم سفارت رو عوض کنیم چه کار باید بکنیم؟ با کجا تماس بگیریم؟ چه قدر کارمون عقب می افته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-28 ساعت 21:47)ahooo نوشته:  دوستان عزیز می خوایم سفارت رو عوض کنیم چه کار باید بکنیم؟ با کجا تماس بگیریم؟ چه قدر کارمون عقب می افته؟

دوست عزیز تا جایی که میدونم و امیدوارم که اشتباه نکنم شما باید اول با NVC تماس بگیرین و بعد هم با سفارت.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، hamed_na ، ahooo
(2014-01-28 ساعت 22:59)romance33 نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 21:47)ahooo نوشته:  دوستان عزیز می خوایم سفارت رو عوض کنیم چه کار باید بکنیم؟ با کجا تماس بگیریم؟ چه قدر کارمون عقب می افته؟
دوست عزیز تا جایی که میدونم و امیدوارم که اشتباه نکنم شما باید اول با NVC تماس بگیرین و بعد هم با سفارت.
لطفا اطلاعات بیشتر بدین تا بهتر بشه راهنمائی کرد- تغییر سفارت از کجا به کجا ؟ چرا؟
اگر برای مصاحبه تعیین وقت شده اصلا به صلاح نیست واگر هنوز کارنت نشدین طبق فرمایش رومنس محترم میتونید با nvc مکاتبه کنید و فکر میکنم حتما باید دلیل هم ارائه بدین !
کسی بدرستی نمیدونه چقدر ممکن کارتون عقب بیفته- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، romance33 ، hamed_na ، ahooo
(2014-01-28 ساعت 21:43)rahbar نوشته:  باگرین کارت کشورهای شینگن هم اجازه ورود ندارند.... گرین کارت مجوز ورود آنهم فقط برای آمریکاست. ما برای دیدار تو اروپا زمانی که نامزدم گرین کارت داشت همیشه مشکل داشتیم ... حتی ویزای اون تو آمریکا سخت و طولانی تر از صدورویزای شینگن من توتهران آماده میشد.. البته شاید ویزای ترانزیت متفاوت باشه قانونش...من برای ورود واقعی داخل خاکش میگم

[quote='alisarvareharchiabi' pid='460742' dateline='1390921809']
سلام . چون قول دادم که بگم چی شد.مادر با یک روز تاخیر اومدن . همونطوری که گفتم و چن......

منظورم ویزای ترانزیت هست نه رفتن به کشور اروپایی که حالا یا تو شینگن باشه یانه . بله همینطور که خودتون گفتین با گرین کارت نمیشه . اما ویزای ترانزیت تو کشورهای عضو شینگن نمیخواد .بلیط شما مقصدش رو معلوم میکنه شما در واقع تو فرودگاه هستی اما ایرلند حتی اجازه نداری از هواپیما پیاده شی بیای تو فرودگاه !
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadoow ، romance33 ، hamed_na
سلام دوستان من کیسم نامزدی هستش و تو دعوت نامه ایی که سفارت برام فرستاده
گفته 2 قطعه عکس 2x2 با خودم ببرم.. همچنین فرمهای DS-160 و DS-156K و فرمهایی که مربوط به اسپانسر میشه.... میخواستم بدونم آیا برای همه همینارو میخوان یا فرمهای دیگهایی هم است که باید روز مصاحبه با خودم ببرم؟!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Nightsky007 ، shadoow
سلام دوستان اميدوارم كه كارهاي همه رو به پيشرفت باشه...
سوالي داشتم:
كسي ميدونه با گواهينامه بين المللي تا چند وقت ميشه در ايلالت فلوريداي امريكا رانندگي كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، kamela ، shadoow ، hamed_na ، twins
نیما جان اتفاقا منم این سوال رو دارم...من دارم میرم واشنگتن دی سی و گواهی نامم رو هم ترجمه کردم هم بین المللی ولی نمیدونم اصلا ایا میشه باهاش رانندگی کرد یا نه؟و اگر میشه چند وقت میشه رانندگی کرد؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، battosai ، shadoow ، hamed_na ، romance33 ، twins
(2014-01-29 ساعت 22:21)نيما ٩٢ نوشته:  سلام دوستان اميدوارم كه كارهاي همه رو به پيشرفت باشه...
سوالي داشتم:
كسي ميدونه با گواهينامه بين المللي تا چند وقت ميشه در ايلالت فلوريداي امريكا رانندگي كرد؟

همسرم گفت شش ماه میشه البته فقط در فلوریدا چون ایالت به ایالت قانونش فرق میکنه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، نيما ٩٢ ، romance33 ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، kamela
سلام به همه دوستان،من يه سؤال دارم كسي ميدونه از ايران با چه پستي ميشه وسائل فرستاد من به اميد خدا اگر ويزا يه ضرب بگيرم رفتني شدم تعداد چمدون هام زياد هست ميخوام يه مقدار از وسائل رو با پست بفرستم لطفا راهنمايي كنيد دوستان..
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، mechanicalengineer ، baba manam sanaz ، kamela ، shadoow
(2014-01-30 ساعت 15:13)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان،من يه سؤال دارم كسي ميدونه از ايران با چه پستي ميشه وسائل فرستاد تعداد چمدون هام زياد هست ميخوام يه مقدار از وسائل رو با پست بفرستم لطفا راهنمايي كنيد دوستان..
ارسال وسایل با پست هم محدودیت داره وهم بسیار گرون تموم میشه !
بهترین راه فریت بار با کارگو شرکتهای هواپیمائی هست ، اینجا رو مطالعه بفرمائید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، hamed_na ، romance33 ، baba manam sanaz ، shadoow
بچه‌ها من میخواهم مدارک تکسم رو برای نامزدم بفرستم خیلی‌ سریع. از چه سرویسی می‌تونم استفاده کنم؟

هر چند هیچ کس به سوالات من پاسخ نمیده اما من همچنان سوال می‌پرسم و همچنان ممنونم از پاسخ ها.Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، kamela ، shadoow
(2014-01-31 ساعت 03:10)Reflection نوشته:  بچه‌ها من میخواهم مدارک تکسم رو برای نامزدم بفرستم خیلی‌ سریع. از چه سرویسی می‌تونم استفاده کنم؟

هر چند هیچ کس به سوالات من پاسخ نمیده اما من همچنان سوال می‌پرسم و همچنان ممنونم از پاسخ ها.Cool

سلام دوست عزيز تا اونجايي كه م اطلاع دارم پست R.M.X و DHL از معتبرترين ها هستند...
از ايران به امريكا چند ماه پيش من با R.M.X بسته اي رو به امريكا(پرونده-داكيومنت) ارسال كردم كه ٣ روزه رسيد و قيمتش هم حدود ٩٠ هزار شد(هرچند رزوزس هم مهمه كه توي تعطيلات نباشه...
من الان متاسفانه تلفن هاشون رو ندارم ولي ميتوني توي پست ها به جستجو پيدا بكني
درضمن اينجا معمولا اگه دوستان جواب سوال كسي رو بدونن جواب ميدن، اگه بدونن البته!
موفق باشي.

(2014-01-30 ساعت 09:44)shadoow نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 22:21)نيما ٩٢ نوشته:  سلام دوستان اميدوارم كه كارهاي همه رو به پيشرفت باشه...
سوالي داشتم:

همسرم گفت شش ماه میشه البته فقط در فلوریدا چون ایالت به ایالت قانونش فرق میکنه

خيلي ممنون دوست عزيز...
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، sepideh jan ، kamela ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان