موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه برای کسانی که بزودی مصاحبه دارن در انکارا ، ایا طبیعی است که کیس نامبرشون آپدیت بشه بدون زدن هیچ ایمیلی به سفارت ؟ و منظورشون از این آپدیت چی است ؟ من امروز آپدیت شدم و دلیلش رو هم نمیدونم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . چون قول دادم که بگم چی شد.مادر با یک روز تاخیر اومدن . همونطوری که گفتم و چند تا سایت هم دیدم . متاسفانه ایرلند جنوبی پایتختش دوبلین عضو شنگن نیست چون نیست یه ذره قوانین فرق داره . بعد از اینکه پرواز کنسل شد به سفارت میرن و دوقطعه عکس میگیرن برای ویزای ترانزیت . جالبه که اونجا ازشون میپرسن چرا میخواهید برین دوبلین میخواهین پناهنده شین !!!یکی نیست به این دانشمندا بگه از آمریکا برن ایرلند پناهنده شن ؟!!!! خلاصه آقا ایرلند تنها کشوری هست که گرین کارت هم داشته باشی باید ویزای ترانزیت داشته باشی فقط در صورتی که سیتیزن باشید میشه که سفر کنید . بقیه کشورهای اروپایی مشکلی نیست . البته انگلیس هم جزو شنگن نیست اینم حواستون باشه . اما ایرلند any case باید ویزای ترانزیت داشته باشی . 9 کشور رو در لیست سیاهشون قرار دادن که متاسفانه ایران هم هست به این علت اذیت میکنن . موقعی هم که از سایت این بلیط رو انتخاب کردیم خیلی پرواز ارزونی بود اما فکر اینجا رو نکرده بودیم که این کشور این مشکلات رو داره . ولی به هر حال گذشت گفتم این رو بگم دوستانی که از چیپو ایر یا هر سایت اینترنتی دیگه بلیط میگیرن کانکشنشون ایرلند نباشه اگر سیتیزن بودن مشکلی نیست .
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
باگرین کارت کشورهای شینگن هم اجازه ورود ندارند.... گرین کارت مجوز ورود آنهم فقط برای آمریکاست. ما برای دیدار تو اروپا زمانی که نامزدم گرین کارت داشت همیشه مشکل داشتیم ... حتی ویزای اون تو امریکا سخت و طولانی تر از صدورویزای شینگن من توتهران آماده میشد.. البته شاید ویزای ترانزیت متفاوت باشه قانونش...من برای ورود واقعی داخل خاکش میگم
[quote='alisarvareharchiabi' pid='460742' dateline='1390921809']
سلام . چون قول دادم که بگم چی شد.مادر با یک روز تاخیر اومدن . همونطوری که گفتم و چن......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز می خوایم سفارت رو عوض کنیم چه کار باید بکنیم؟ با کجا تماس بگیریم؟ چه قدر کارمون عقب می افته؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-28 ساعت 22:59)romance33 نوشته: (2014-01-28 ساعت 21:47)ahooo نوشته: دوستان عزیز می خوایم سفارت رو عوض کنیم چه کار باید بکنیم؟ با کجا تماس بگیریم؟ چه قدر کارمون عقب می افته؟
دوست عزیز تا جایی که میدونم و امیدوارم که اشتباه نکنم شما باید اول با NVC تماس بگیرین و بعد هم با سفارت.
لطفا اطلاعات بیشتر بدین تا بهتر بشه راهنمائی کرد- تغییر سفارت از کجا به کجا ؟ چرا؟
اگر برای مصاحبه تعیین وقت شده اصلا به صلاح نیست واگر هنوز کارنت نشدین طبق فرمایش رومنس محترم میتونید با nvc مکاتبه کنید و فکر میکنم حتما باید دلیل هم ارائه بدین !
کسی بدرستی نمیدونه چقدر ممکن کارتون عقب بیفته- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من کیسم نامزدی هستش و تو دعوت نامه ایی که سفارت برام فرستاده
گفته 2 قطعه عکس 2x2 با خودم ببرم.. همچنین فرمهای DS-160 و DS-156K و فرمهایی که مربوط به اسپانسر میشه.... میخواستم بدونم آیا برای همه همینارو میخوان یا فرمهای دیگهایی هم است که باید روز مصاحبه با خودم ببرم؟!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-29 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-29 ساعت 22:21 توسط نيما ٩٢.)
سلام دوستان اميدوارم كه كارهاي همه رو به پيشرفت باشه...
سوالي داشتم:
كسي ميدونه با گواهينامه بين المللي تا چند وقت ميشه در ايلالت فلوريداي امريكا رانندگي كرد؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
نیما جان اتفاقا منم این سوال رو دارم...من دارم میرم واشنگتن دی سی و گواهی نامم رو هم ترجمه کردم هم بین المللی ولی نمیدونم اصلا ایا میشه باهاش رانندگی کرد یا نه؟و اگر میشه چند وقت میشه رانندگی کرد؟ممنون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-29 ساعت 22:21)نيما ٩٢ نوشته: سلام دوستان اميدوارم كه كارهاي همه رو به پيشرفت باشه...
سوالي داشتم:
كسي ميدونه با گواهينامه بين المللي تا چند وقت ميشه در ايلالت فلوريداي امريكا رانندگي كرد؟
همسرم گفت شش ماه میشه البته فقط در فلوریدا چون ایالت به ایالت قانونش فرق میکنه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،من يه سؤال دارم كسي ميدونه از ايران با چه پستي ميشه وسائل فرستاد من به اميد خدا اگر ويزا يه ضرب بگيرم رفتني شدم تعداد چمدون هام زياد هست ميخوام يه مقدار از وسائل رو با پست بفرستم لطفا راهنمايي كنيد دوستان..
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-31 ساعت 01:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-31 ساعت 01:15 توسط amjad.)
(2014-01-30 ساعت 15:13)piboo نوشته: سلام به همه دوستان،من يه سؤال دارم كسي ميدونه از ايران با چه پستي ميشه وسائل فرستاد تعداد چمدون هام زياد هست ميخوام يه مقدار از وسائل رو با پست بفرستم لطفا راهنمايي كنيد دوستان..
ارسال وسایل با پست هم محدودیت داره وهم بسیار گرون تموم میشه !
بهترین راه فریت بار با کارگو شرکتهای هواپیمائی هست ، اینجا رو مطالعه بفرمائید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014