کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-01-31 ساعت 01:14)amjad نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 15:13)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان،من يه سؤال دارم كسي ميدونه از ايران با چه پستي ميشه وسائل فرستاد تعداد چمدون هام زياد هست ميخوام يه مقدار از وسائل رو با پست بفرستم لطفا راهنمايي كنيد دوستان..
ارسال وسایل با پست هم محدودیت داره وهم بسیار گرون تموم میشه !
بهترین راه فریت بار با کارگو شرکتهای هواپیمائی هست ، اینجا رو مطالعه بفرمائید

سلام پيبو جان،
شما هم ميتوني با هواپيما بارت رو فريت بكني و هم با كشتي و ... كه با هواپيما ٤-٥ روزه به دستت ميرسه و با كشتي خيلي ديرتر كه زمان دقيقش رو هم نميدونم...
فريت هوايي براي ١٠٠ كيلو حدود ٣٦٠ دلار هزينه برميداره؛ ميتوني سايت فرودگاه امام خميني مراجعه كرده و ليست شركت هاي مربوطه رو ببيني و سوال بكني؛ آدرسي رو برات ميذارم
http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx?sit...tabid=8723
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، hamed_na ، yalda91 ، romance33 ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، kamela ، shadoow
دوستان عزیزم اگه برای فریت کردن بار مشکل داشتین و کمک خواستین میتونین رو من حساب کنین.بابا ناسلامتی من اوییشنی هستما.Pibo جان اگه کاری داشتی بگو.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
رومنس محترم اگر آویشنی (نمیدونم چیچی گفتی هستی ننه) چرا جواب منو در باره ویزای ترانزیت ندادی ؟
میتونیم از هر ایرلاینی بلیط بگیریم؟ چه کشورائی ویزای نرانزیت میخوان؟
ارزونترین فریتی که سراغ داری چه ایر لاینی هست؟ برای مثلا 150 کیلو بار
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، battosai ، shadoow
اصلا ديدين هواي تهران چه تميزه ،چه بارونه قشنگي باريد اون روز. چه بادى اومده.و امروز چقدر هوا سرد شد! همه اينا فكر ميكني الكي شده!!!؟؟؟؟؟ اصلا فكر نكردى چرا هوا تميزه؟!!
هان؟!
بابا يكى اومده تهران!
تهران بابا منم سانااااازBig Grin
نه اصلا فكر نكردى منم!
پس چى تميزيش از من كه سنبل پاكيمBig Grin
بارونش از من،چون ..
ام..
بركت دارم
نه بابا !
ام ..
اهان چون چشام هميشه يه هواي بارونو داره!Sad
بادشم نه ديگه زشته اونجور فكر نكن!Big Grin از تبريز ديگه هميشه يه بادي داره!
سرديشم كه ديگه اذربايجاني هستيم هااTongue

از هواي سرد فرار كرديم ،
بيا اينجام اومدWink ميبينين تورو خدا والا به غرعان!!Wink
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، romance33 ، kamalir36 ، shadoow ، سی سی
فرستادن بار با کشتی 3 هفته طول میکشه...در کل با هواپیما خیلی به صرفه هست به نظر من
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، piboo ، romance33 ، shadoow ، sepideh jan
بار با کشتی ؟!!! Smile))))
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamela ، baba manam sanaz
سلام دوستای خوبم.. من امروز با یه وکیل آشنا شدم که از دوستی‌ قدیمیه همسرم هستن و امروز یه کار سخت رو خیلی‌ راحت برای ما انجام داد و واقعا آدم منصفی هم هست.. راجع‌به اسپانسر ازشون پرسیدم گفتن که می‌تونن کسانی‌ رو معرفی‌ کنن که با گرفتن پول این کارو انجام بدن و البته خودشم یه دستمزدی میگیره ولی‌ مقدارو این چیزارو من اطلاع ندارم.. دوستانی که مشکله مهاجرتی دارن هم می‌تونن رو ایشون حساب کنن.. دوستانی که میخوان با ایشون صحبت کنن به من پیام خصوصی بدن که من شماره و آدرس ایشون بدم و البته باهاشون هماهنگ کنم. بنا به دلایلی الان خیلی‌ کار نمیکنن. امیدوارم بتونم کمکی‌ کنم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، baba manam sanaz ، romance33 ، hamed_na ، kamalir36 ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، shadoow ، amjad ، kamela
(2014-02-01 ساعت 01:57)baba manam sanaz نوشته:  اصلا ديدين هواي تهران چه تميزه ،چه بارونه قشنگي باريد اون روز. چه بادى اومده.و امروز چقدر هوا سرد شد! همه اينا فكر ميكني الكي شده!!!؟؟؟؟؟ اصلا فكر نكردى چرا هوا تميزه؟!!
هان؟!
بابا يكى اومده تهران!
تهران بابا منم سانااااازBig Grin
نه اصلا فكر نكردى منم!
پس چى تميزيش از من كه سنبل پاكيمBig Grin
بارونش از من،چون ..
ام..
بركت دارم
نه بابا !
ام ..
اهان چون چشام هميشه يه هواي بارونو داره!Sad
بادشم نه ديگه زشته اونجور فكر نكن!Big Grin از تبريز ديگه هميشه يه بادي داره!
سرديشم كه ديگه اذربايجاني هستيم هااTongue

از هواي سرد فرار كرديم ،
بيا اينجام اومدWink ميبينين تورو خدا والا به غرعان!!Wink

سانازی هوشگلدی . هوای خوب رو از تبریز برای ما آوردی اما موندم چرا زودتر نیومدی . ما اینجا خفه شده بودیم از آلودگی.
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، baba manam sanaz ، romance33 ، kamalir36 ، shadoow
(2014-01-31 ساعت 20:10)amjad نوشته:  رومنس محترم اگر آویشنی (نمیدونم چیچی گفتی هستی ننه) چرا جواب منو در باره ویزای ترانزیت ندادی ؟
میتونیم از هر ایرلاینی بلیط بگیریم؟ چه کشورائی ویزای نرانزیت میخوان؟
ارزونترین فریتی که سراغ داری چه ایر لاینی هست؟ برای مثلا 150 کیلو بار

سلام امجد عزیز.Aviation یعنی هواپیمایی.درباره ویزای ترانزیت که شما پرسیدی باید از آژانس ها براتون سوال کنم چون به تیکتینگ ارتباط داره برای فریت کردن هم به پیبو جان هم توضیح دادم به حجم بارتون هم بستگی داره.مقصد رو هم بگین به روی چشم براتون سوال میکنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، battosai ، hamed_na ، amjad ، shadoow
(2014-02-01 ساعت 01:57)baba manam sanaz نوشته:  اصلا ديدين هواي تهران چه تميزه ،

خوش اومدی عزیزم. کی در خدمتتون باشیم؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، battosai ، shadoow
ممنون دوستان!چند روز اينترنت نداشتم.خواهش ميكنم شقايق جان شما لطف دارين؟ راستي خوش گذشت؛)؟!
من جا و مكانم مشخص نميشه فعلا كه تو سعادتيمWink
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، shadoow ، اریوبرزن
(2014-02-01 ساعت 12:24)baba manam sanaz نوشته:  ممنون دوستان!چند روز اينترنت نداشتم.خواهش ميكنم شقايق جان شما لطف دارين؟ راستي خوش گذشت؛)؟!
من جا و مكانم مشخص نميشه فعلا كه تو سعادتيمWink

به هر حال دوسی جونم کلبه فقیرانه من قابل شما رو نداره.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، battosai ، shadoow ، اریوبرزن
ساناز جان خوش اومدی به تهران. خوش میگذره؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، battosai ، shadoow ، baba manam sanaz
چه برفیییییییییییی . عالیه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، baba manam sanaz
سلام. برای ساپورت مالی شغل آزاد همون فرم 1040 را فقط میخان؟ ظاهرا کامپیوتری صادر میشه و اصل و کپی نداره. درسته؟
برای ویزای نامزدی هم134 راپرمیکنیم؟ ممنونم
EVIDENCE OF SUPPORT: Evidence which will show that you and your children, if any, are not likely to become public charge in the United States. An affidavit of support Form I-134 should be completed by the petitioner and submitted with all supporting documents - current salary letter, current bank statement and 1040 tax form for the most recent year. A joint sponsor would also be required if the petitioner is unemployed.
http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان