موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 04:40)kamela نوشته: بچه ها سلام..من بعد از اینهمه روز تازه تونستم بیام مهاجرسرا..تا امروز باز نمیشد..امیدوارم همتون خوب باشید...بچه ها یعنی بهتون بگم اصلاااااااااا برای اومدن عجله نکنید...تا میتونید در ایران و با خانواده کیف کنید...من الان در قلب آمریکا هستم...پاییتخت و یکجورایی بهترین جای آمریکا..ولی به خداااااااااااا قسم بازم از اومدنم پشیمونم...یک موی ایران رو با تمام الودگی هواش و تمام بدبختیاش عوض نمیکنم.....دلتون میسوزه که وقتی ایران بودین چرا اینهمه برای رفتن عجله داشتین....تا میتونین کیف کنین....اینجا هیچی نیست....اصلا آمریکا خوب نیست....منم دارم پشیمون میشم که با خانوادم بیام اینجا...شاید بیخیال پروندمون بشیم.....وقتی بچه مدرسه ای های اینجا با ایران رو مقایسه میکنم میترسم که دخترم رو بیارم اینجا درس بخونه....ایرانی ها خیلی بهتر و در شرایط سالم تری بزرگ میشن...من از وقتی اینجا اومدم بازم پشیمون شدم...میخوام به زودی برگردم و خیلی خوشحالم که با حقایق واقعی روبرو شدم و زود فهمیدم که آمریکا برای دخترم به جز پشیمونی ما در اینده چیزی نداره....برمیگردم و دخترم رو در بهترین مدرسه تهران ثبت نام میکنم....بچه ها توروخدا اگر بچه دارین با چشم باز بیاین و نه از روی هوس و به خاطر فقط یک اسم آمریکا....این نظر من بود و نظر بقیه هم برام محترم هست....حسابی از ایران بودن لذت ببرین و به ایرانی بودنتون افتخار کنین..اینا هیچی ندارن.هیچی
کاملا جان متوجه هستم که سخت گذشته بهتون. اما این دلیلی بر زیر سوال بردن صورت مساله هست؟ آمریکا کشوری که اقامتش رو به لاتاری میذاره و تجربیات دوستانتون تو همین فروم نشون دهنده خیلی از خوبی امریکاست. این نوع بیان شما دل اکثر افرادی که تصمیم به اومدن به اونجارو دارن کاملا خالی خواهد کرد. به شدتی که من فکر کردم شما در جهنمی هستید که دیگر راه بازگشت از آنجا باز نیست. هر کسی بسته به نیزی که داره مکانی رو برای بزرگ کردن فرزندان و زندگی انتخاب میکنه. پس پیشنهاد میکنم اگر فکر میکنید که اونجا اصلا به درد شما نمیخوره بازگردید و در وطنتان زندگی کنید. اما اگر فکر میکنید که سختی به شما فشار آورده است، پیشنهاد من این است که ایستادگی کنید و در مقابل مسئولیت تان شونه خالی نکنید. و البته سعی کنید نوع نگارش خود را نیز اصلاح کنید تا به افرادی که این تصمیم را دارند بیش از این استرس مضاعف وارد نکنید. چون ما در این فروم به نوعی مسئولیت در تاثیر گفتارمان نسبت به تصمیم این افراد داریم
باز هم نظر من این است که کسی که تصمیم به این کار داره منصرف نشه و بیشتر تحقیق کنه. چون هر کشوری به درد هر کسی نمیخوره.
به امید موفقیت برای همه
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 04:40)ysf نوشته: سلام دوستان خوبم
من ی سوال درمورد خرید بلیط به آمریکا داشتم
ما که ویزای نامزدی هستیم میتونیم بلیط یکطرفه بگیریم یا باید رفت و برگشت باشه؟
اگه دوستان تجربه ای دارن ممنون میشم کمک کنن
من با امارات یکطرفه گرفتم و رفتم از خودم دفتر اصلی امارات هم سوال کردم که مطمئن بشم مشکلی نداره. اونها هم گفتن که مشکلی نیست و میتونید یکطرفه سفر کنید . دوست خوبم من تا 10 روز اینده میرم اگر دوست داشتی برام پیغام بذار شاید همسفر و هم مسیر بودم .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز ٩ روز ميشه كه از مصاحبه من ميگذره اما هر چي سايت ابوظبي رو چك ميكنم نوشته اطلاعاتي از اين كيس نيست ولي سايت سيس رو كه چك كردم دو بار تو اين مدت اپديت شدم نگرانم چرا تو سايت ابوظبي اينو ميگه؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کامیلا جان. خوبی؟ خوشحالم که ازت خبر شنیدم، یه مدت شما نمیتونستی بیای یه مدت هم من. چی شده گل بانو؟ تجربیات این چند روز رو که روت تاثیر گذاشته بگو. چه بچه ها موافق باشن باهات چه مخالف به دردشون میخوره حتما.
دوستان به کامیلا حمله نکنید. درسته عده ای رفتن و کاملا راضی بودن، ولی عده ای هم راضی نبودن و نیستن. بهتره به جای اینکه بخوایم همه ش چیزی رو که دوست داریم بشنویم، چیزای متضادش رو هم بشنویم.... شاید به دردمون خورد! مثل خیلی از کسانی که میگید اونجا زندگی میکنن، کامیلا هم زندگی کرده. همونطور که میشنویم دیگران از چه چیزهایی راضیند، بشنویم از چه چیزهایی هم راضی نیستن! به دردمون میخوره هاااااا!
کامیلا جان راستش ما هم گاهی فکر میکنیم که آیا حاضر هستیم بچه هامون امریکایی بزرگ بشن یا نه! در این مورد معمولا گیج میزنیم!!! البته خدا رو شکر فعلا بچه ای در کار نیست. وی دوست دارم دیدگاه های شما رو هم بشنوم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 16:21)denag نوشته: سلام کامیلا جان. خوبی؟ خوشحالم که ازت خبر شنیدم، یه مدت شما نمیتونستی بیای یه مدت هم من. چی شده گل بانو؟ تجربیات این چند روز رو که روت تاثیر گذاشته بگو. چه بچه ها موافق باشن باهات چه مخالف به دردشون میخوره حتما.
دوستان به کامیلا حمله نکنید. درسته عده ای رفتن و کاملا راضی بودن، ولی عده ای هم راضی نبودن و نیستن. بهتره به جای اینکه بخوایم همه ش چیزی رو که دوست داریم بشنویم، چیزای متضادش رو هم بشنویم.... شاید به دردمون خورد! مثل خیلی از کسانی که میگید اونجا زندگی میکنن، کامیلا هم زندگی کرده. همونطور که میشنویم دیگران از چه چیزهایی راضیند، بشنویم از چه چیزهایی هم راضی نیستن! به دردمون میخوره هاااااا!
کامیلا جان راستش ما هم گاهی فکر میکنیم که آیا حاضر هستیم بچه هامون آمریکایی بزرگ بشن یا نه! در این مورد معمولا گیج میزنیم!!! البته خدا رو شکر فعلا بچه ای در کار نیست. وی دوست دارم دیدگاه های شما رو هم بشنوم
ببخشید از گفتههای من که شما تند برداشت کردید. من اصلا قصد نداشتم تند رفتار کنم و سعی کردم که اینطور نشه. دلیل مخالفتم رو هم عرض کردم، فقط به این دلیل بود که کاملای عزیز چون راضی نبودند دارن کلا آمریکا و مردم و سبک زندگی و همهچیزش رو زیر سوال میبرن و با ایران مقایسه میکنند. که این به نظر من خیلی خیلی بی انصافیه. انسانی که راضی نیست میگه من این مشکلات رو داشتم و اینها رو دارم، نه این که تمام و کمال اون مملکت و مردم و سیستم آموزشی و حتا کودکانش رو زیر سوال ببره. کسی مثل بانو کتایون که تنها با فرزندش داره اونجا زندگی میکنه و فرزندش کودکی ۷ یا ۸ ساله هست، میگه اینجا سیستم آموزشیش فوقالعادست و فقط بخاطر کودکش داره تمام سختیهارو تنها تحمل میکنه. میتونید متنهاش رو پیدا کنید تو انجمن. اما با یکم فشار به کاملای عزیز اون همهچیز رو کلا شست و گذاشت کنار. شاید ذهنشون آمادهٔ پذیرش سختی بعد از مهاجرت نبود. اما هرچی که هست به نظر من این نوع نگارش از پایه غلطه. و باید نگاه رو نسبت به مشکلات تغییر داد و صورت مسئلهرو پاک نکرد.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done