کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام،من برگه أبي گرفتم كساني كه أف بي چك ميخورن اين برگه رو ميگيرن ؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، ali 1346 ، yalda91 ، sepideh jan
(2014-02-17 ساعت 11:51)piboo نوشته:  سلام،من برگه أبي گرفتم كساني كه أف بي چك ميخورن اين برگه رو ميگيرن ؟؟؟؟

بله دوست عزیز از این به بعد باید مرتب سایت رو چک کنی تا کیس نامبرت رو سایت بیاد اونوقته که کلیر شدی وباید برگردی و با مدارکی که روش زده ویزاتون رو بگیرید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sepideh jan
(2014-02-17 ساعت 11:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 11:51)piboo نوشته:  سلام،من برگه أبي گرفتم كساني كه أف بي چك ميخورن اين برگه رو ميگيرن ؟؟؟؟

بله دوست عزیز از این به بعد باید مرتب سایت رو چک کنی تا کیس نامبرت رو سایت بیاد اونوقته که کلیر شدی وباید برگردی و با مدارکی که روش زده ویزاتون رو بگیرید

هيچ چيز كسر نداشتم تمام مداركم كامل بود توي اون برگه أبي هم فقط جلو پاسپورت علامت زده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، سی سی ، ali 1346 ، yalda91 ، sepideh jan
(2014-02-17 ساعت 13:01)piboo نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 11:52)mechanicalengineer نوشته:  

هيچ چيز كسر نداشتم تمام مداركم كامل بود توي اون برگه أبي هم فقط جلو پاسپورت علامت زده

پس اگر لازم شد مدیکال رو تمدید کن و پاسپورتت رو با کپیش ببر با برگه آبی و حتما یک کپی از پاست پیشت بمونه که وقتی بهت گفتن برگردی ویزاتو بگیری با اون بری سفارت
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، Nightsky007 ، sepideh jan

سلام دوست خوبم.بله متأسفانه بهت کلیرنس خورده و وقتی تو برگه آبی زدن پاسپورت یعنی که همه مدارکت تکمیل بوده و به چیزی نیاز نداری.موفق باشی عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، mechanicalengineer ، behfaza ، سی سی ، ali 1346 ، hamed_na ، philter ، sepideh jan
ای بابا! چرا آخه؟ چی بگم والله. ناراحت شدم. Sad شاید صلاحی هست...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، sepideh jan
از اپریل تا جون 2013 همه راحت ویزا گرفتن (الهه، ارکیده، سیمی) جز الی
اما امسال فقط دارن به همه چک میدن اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونا چطور میتونن ماها رو چک کنن وقتی دو تا کشور هیچ ارتباطی با هم ندارن؟ هیچ طوری نمیشه
به قول مادر همسرم میگه اگه میتونستن چک کنن من و باید 100 هزارتا جریمه میکردن که اینجا ملک و املاک دارم!!!!!!! (سیتیزن امریکا نمیتونه جایی جز امریکا خونه یا ملک داشته باشه)
خودشونم مسخره کردن.
تو سفرنامه بچه های لاتاری میخوندم یکی کارش دولتی بوده ویزا میگیره یکی کار ورز بوده چک میخوره.
اگه حالشون خوب باشه ویزا میدن اگه بد باشه چک!
فکر نمیکنن بابا این زندگی و عمر اون ادمه که روبروت نشسته اخه Sad
بچه ها من واسه پیبو ناراحتم خیلی زیاد
خب یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSad
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، سی سی ، lighter ، romance33 ، baba manam sanaz ، behfaza ، philter ، sepideh jan
سلام به همه دوستان،

من تقريبا تازه با اين سايت آشنا شدم. کيس من CR1 و 6 March آنکارا مصاحبه دارم. اينطور که تو همين سايت يه چيزايی خوندم احتمال خيلی زياد برگه آبی معروف نصيبم ميشه ؛) می خواستم از دوستان بپرسم ممکنه که يک ضرب ويزا بدن يا بايد به جمع منتظرين بپيونديم؟

ممنونم.
پاسخ
شینا جان سیتیزن امریکا میتونه هر جا که قانون اون کشور اجازه بده خونه و ملک و املاک داشته باشه. فقط مدتیه قانون هست که باید بابت داراییها و درآمدهای خارج از امریکا هم به دولت امریکا مالیات بده که چون منصفانه نیست و باعث میشه بابت یک درآمد 2 جا مالیات بده بعضیها دارن ترک تابعیت امریکا رو میکنن!!!!!! اما خوب درآمدهای ایران فعلا که برای دولت امریکا خیلی قابل پیگیری نیست...
بچه ها درسته چک خوردن و انتظار کشیدن سخته، ولی بیاین به خودتون و به پیبو و دیگران انرژی مثبت بدین. مگه عمرمون چقدره؟ حیفه این چند ماه رو با ناراحتی و افسردگی بگذرونیم. اگه بخوایم همین چند ماه هم میتونیم کلی اتفاق و احساس خوب رو دور و برمون تجربه کنیم.
پیبو جان غصه نخور، حتما یه خیری توش هست. حتما کارهایی هست که اینجا باید بهشون میرسیدی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سی سی ، lighter ، romance33 ، hamed_na ، azadandish ، sepideh jan
کسی نيستش از دوستان که جواب سوال ما رو بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan
سلام دوستای گلم. یه مشکلی برام پیش اومده. اگر کسی بتونه راهنمایی کنه یک دنیا ممنون خواهم بود Smile
من پس فردا اگه خدا بخواد دارم میرم که برم پیش نامزدم. چند هفته پیش شناسنامه م رو به یک دارالترجمه دادم برای ترجمه که گم شد! (بعدا اسمشو میگم بهتون و آدرسش رو) امروز شناسنامه م بلاخره پیش یکی از کارمنداشون پیدا شد. خونه شون بود تو کرج! حالا دارم میرم و ترجمه شناسنامه م ناقصه...
چند تا سوال:
1. شناسنامه من رو ترجمه و مهر و تمبر دادگستری کرده بودند اما مهر وزارت خارجه رو نزده بودند. اداره مهاجرت ازم قبول می کنه؟
1. اشکالی پیش میاد اگر شناسنامه ایران بمونه تا خانواده م برام ببرن برای ترجمه؟
2. پست مطمئن میشناسید که مدارکمو بعد از ترجمه برام بیاره امریکا؟
3. توی پاکت زرد که سفارت بهم داد یک ترجمه از شناسنامه م هست که الان 6 ماه از صدورش گذشته. به نظرتون هنوز معتبر هست که بتونم از همون استفاده کنم؟

ممنون میشم من خوش شانس رو راهنمایی کنید Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33 ، hamed_na ، philter ، sepideh jan
سی سی جان به سلامتی. همیشه کنار هم خوب و خوش باشید.
1-حتما مهر امور خارجه باید داشته باشه. اصولا مهر دادگستری خیلی براشون مفهوم خاصی نداره. چون هر مشکلی که پیش بیاد همیشه کشورها از طریق وزارتهای امور خارجه با هم ارتباط دارن، پس مدرک مورد تایید اونها رو میخوان.
1- فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. شما در بدو ورود احتیاج بهشون ندارید.
2- از پستهای خصوصی مثل DHL یا TNT استفاده کنید بهتره
3- فکر نمیکنم اعتبار داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سی سی ، sepideh jan
(2014-02-18 ساعت 12:58)toomaj77 نوشته:  سلام به همه دوستان،

من تقريبا تازه با اين سايت آشنا شدم. کيس من CR1 و 6 March آنکارا مصاحبه دارم. اينطور که تو همين سايت يه چيزايی خوندم احتمال خيلی زياد برگه آبی معروف نصيبم ميشه ؛) می خواستم از دوستان بپرسم ممکنه که يک ضرب ويزا بدن يا بايد به جمع منتظرين بپيونديم؟

ممنونم.

بله دوست عزیز خیلی ها هم یک ضرب گرفتن.اصلاً نمیشه روش حساب کرد.شما با انرژی مثبت برای یکضرب برو جلو.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، philter ، sepideh jan ، peidaye penhan
(2014-02-18 ساعت 10:33)shinna نوشته:  از اپریل تا جون 2013 همه راحت ویزا گرفتن (الهه، ارکیده، سیمی) جز الی
اما امسال فقط دارن به همه چک میدن اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونا چطور میتونن ماها رو چک کنن وقتی دو تا کشور هیچ ارتباطی با هم ندارن؟ هیچ طوری نمیشه
به قول مادر همسرم میگه اگه میتونستن چک کنن من و باید 100 هزارتا جریمه میکردن که اینجا ملک و املاک دارم!!!!!!! (سیتیزن آمریکا نمیتونه جایی جز آمریکا خونه یا ملک داشته باشه)
خودشونم مسخره کردن.
تو سفرنامه بچه های لاتاری میخوندم یکی کارش دولتی بوده ویزا میگیره یکی کار ورز بوده چک میخوره.
اگه حالشون خوب باشه ویزا میدن اگه بد باشه چک!
فکر نمیکنن بابا این زندگی و عمر اون ادمه که روبروت نشسته اخه Sad
بچه ها من واسه پیبو ناراحتم خیلی زیاد
خب یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSad

دوستان اینقدر منفی نباشید ! چک خوردن بنظر من یه فرصتیه که تو این فاصله بتونید ور مسائلی که اونجا بهش بر میخورید تمرکز بیشتر یکنید و سعی کنید مهارتهاتون رو تو این فاصله چند ماهه بالا ببرید و با توجه به زمانی که به انتهای این دوره مونده نگران نباشید چون خیلی فاصله هست و به امید خدا کلیر میشید ، زمان رو با این موضوعات از دست ندید تا بتونید اونجا با آمادگی بیشتری برید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، sepideh jan
دوستان من كجا ميتونم وضعيت پرونده خودم و ببينم اون سايتي رو كه گفتن چك كنم وقتي كيس نامبر وو وارد ميكنم نوشته اطلاعاتي از اين پرونده نيست؟؟؟؟ چه كار بايد كنم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان