موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان كسي بوده كه طي دو ماه كلير شده باشه ؟؟؟؟؟؟ وقتي فكرشو ميكنم كه باز بايد منتظر بمونم..........
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-20 ساعت 19:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-20 ساعت 19:11 توسط ysf.)
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا که به کمکهاشون مدیونم
من الان آنکارا هستم سه شنبه مصاحبه داشتم که به یاری خدا و کمک دوستان همه چیز تکمیل بود و ویزا رو یک ضرب گرفتم اما هنوز به پست نرفته
حتما برگشتم سفرنامه مینویسم
اما همه چیز راحت و منظم پیش میره و جای نگرانی نیست
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-21 ساعت 00:42)mechanicalengineer نوشته: (2014-02-20 ساعت 13:39)piboo نوشته: دوستان من كجا ميتونم وضعيت پرونده خودم و ببينم اون سايتي رو كه گفتن چك كنم وقتي كيس نامبر وو وارد ميكنم نوشته اطلاعاتي از اين پرونده نيست؟؟؟؟ چه كار بايد كنم
سایت سیس هست
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
که شما کیس نامبرتون رو بدون صفرهای وسطش وارد میکنید ! یکم باید صبر کنید برای منم تا چند وقت بعد مصاحبم هنوز فعال نشده بود و بعد از یه مدتی راه افتاد
يعني كيس نامبر كه با ٢٠١٣ شروع ميشه بزنم ٢١٣ درسته ؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-22 ساعت 02:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 05:12 توسط Saeedv13.)
سلام بچه ها. اول از همه باید از مدیران مهاجرسرا معذرت بخوام بابت پینگلیش.اما دلیل داره این کارم.اینجا ایروان ساعت ۱:۴۵ به وقت محلی.ازاون جایی که من آدم خوش شانسی هستم موبایلم اینجا پکید و مجبور شدم ریستارت کنم و علاوه بر پریدن همه چی فونت فارسی هم پرید. خوب بریم سر اصل ماجرا، دیروز مصاحبه داشتم.مصاحبه نگو بلا بگو یه جور بازجویی بود.اول یه نفر بعدش ۲ نفر بعد هم دیدن بنده حرفهاشونو میفهمم پاشدن رفتن بیرون مشورت کردن اومدن دوباره رفتن ...آخر سر هم یه برگهٔ آبی بسیار خوشرنگ بهم دادن که باید ۳ مورد اعلام شده رو براشون میبردم. این کاغذ انقد خوشگل بود که میخواستم باهاش موشک درست کنم. خلاصه، فرداش شروع کردم تهیه کردن کسری مدارک،اولیش فرم ۱۰۴۰ که ما هر چی جزّ زده بودیم به این آقای نامزد ایشون فک میکردن بنده شوخی میکنم.خلاصه با کلی بدبختی متقاعدش کردیم که برامون ایمیل کنه و پرینتش رو گرفتم. بعدش چون ما گفت بودیم ۵ ساله نامزدیم (نه ۹ سال که ۱۰ بار هم بهم زده بودیم) چون کلی مدارک مثل پرینت تکست و ایمیل و تلفن همش مال ۲۰۱۳ بود آقا جان بهمون گیر داد که باید مال ۲۰۱۱_۲۰۱۲ رو بیاری. خوب مسیجهای فیس بوک رو پرینت کردم،اما خر بیار باقلا بار کن پرینت تلفن از کجا بیارم.البته توی مدارکم یه عالمه کارت تلفنهایی که نامزدم برام فرستاده بود ضمیمه شده بود.خلاصه ما یه نامه هم گذشتیم روش که آقا ما با کارت تلفن بهم زنگ میزنیم، و من اگه واسه محکم کاری رفتم از شرکتی که باهاش قرارداد دارم و بدون کارت زنگ میزنم پرینت گرفتم که همین دارد سر ساز شد. یعنی زیاد که لیلی به لالاشون میزاری دیگه همه چی خراب میشه.آخرش هم یه نامه روش گذشتم که به همین دلیل کارت تلفن پرینت ندارم و به همراه پرینت مسیجهای فیسبوک و فرم ۱۰۴۰ و پاسپورت نازنینم امروز انداختم تو صندوق سفارت که اعلام کرده بود!حالا هم نشستم واسه خودم منتظر،حالا منتظر چی نمیدونم.راستی آقای نامزدم هم وقت گیر آورد تو این هیرو ویری باهم قهر کرده.اینجاست که میگن زپلشت آید و زن زاید و مهمان عزیزم ز در آید.خلاصه بچه ها دعا کنید برام...
انصراف داده !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
من ی سوال درمورد خرید بلیط به آمریکا داشتم
ما که ویزای نامزدی هستیم میتونیم بلیط یکطرفه بگیریم یا باید رفت و برگشت باشه؟
اگه دوستان تجربه ای دارن ممنون میشم کمک کنن
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام..من بعد از اینهمه روز تازه تونستم بیام مهاجرسرا..تا امروز باز نمیشد..امیدوارم همتون خوب باشید...بچه ها یعنی بهتون بگم اصلاااااااااا برای اومدن عجله نکنید...تا میتونید در ایران و با خانواده کیف کنید...من الان در قلب امریکا هستم...پاییتخت و یکجورایی بهترین جای امریکا..ولی به خداااااااااااا قسم بازم از اومدنم پشیمونم...یک موی ایران رو با تمام الودگی هواش و تمام بدبختیاش عوض نمیکنم.....دلتون میسوزه که وقتی ایران بودین چرا اینهمه برای رفتن عجله داشتین....تا میتونین کیف کنین....اینجا هیچی نیست....اصلا امریکا خوب نیست....منم دارم پشیمون میشم که با خانوادم بیام اینجا...شاید بیخیال پروندمون بشیم.....وقتی بچه مدرسه ای های اینجا با ایران رو مقایسه میکنم میترسم که دخترم رو بیارم اینجا درس بخونه....ایرانی ها خیلی بهتر و در شرایط سالم تری بزرگ میشن...من از وقتی اینجا اومدم بازم پشیمون شدم...میخوام به زودی برگردم و خیلی خوشحالم که با حقایق واقعی روبرو شدم و زود فهمیدم که امریکا برای دخترم به جز پشیمونی ما در اینده چیزی نداره....برمیگردم و دخترم رو در بهترین مدرسه تهران ثبت نام میکنم....بچه ها توروخدا اگر بچه دارین با چشم باز بیاین و نه از روی هوس و به خاطر فقط یک اسم امریکا....این نظر من بود و نظر بقیه هم برام محترم هست....حسابی از ایران بودن لذت ببرین و به ایرانی بودنتون افتخار کنین..اینا هیچی ندارن.هیچی