کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
از دوستان كسي بوده كه طي دو ماه كلير شده باشه ؟؟؟؟؟؟ وقتي فكرشو ميكنم كه باز بايد منتظر بمونم..........
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rahbar ، yalda91 ، baba manam sanaz ، shadoow ، Nightsky007 ، twins ، sepideh jan
(2014-02-20 ساعت 13:53)piboo نوشته:  از دوستان كسي بوده كه طي دو ماه كلير شده باشه ؟؟؟؟؟؟ وقتي فكرشو ميكنم كه باز بايد منتظر بمونم..........

عزیزم نگران نباش همسر من هم دقیقاً سر 2 ماه کلیر شد.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، hamed.us ، amjad ، rahbar ، yalda91 ، hamed_na ، baba manam sanaz ، shadoow ، philter ، Nightsky007 ، sepideh jan
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا که به کمکهاشون مدیونم
من الان آنکارا هستم سه شنبه مصاحبه داشتم که به یاری خدا و کمک دوستان همه چیز تکمیل بود و ویزا رو یک ضرب گرفتم اما هنوز به پست نرفته
حتما برگشتم سفرنامه مینویسم
اما همه چیز راحت و منظم پیش میره و جای نگرانی نیست
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
(2014-02-17 ساعت 11:51)piboo نوشته:  سلام،من برگه أبي گرفتم كساني كه أف بي چك ميخورن اين برگه رو ميگيرن ؟؟؟؟

سلام محبوبم!پيپو جون خيلي ميخواستم تو اين روزايى كه داغونمSad Sad با خبر ويزاى يك ضربت خوشحال بشم ولى عب نداره مصاحبه رد شد راحت شدي ، ديگه منتظر ويزاى خوشگلت هستى.اونم اصلا نگران نباش الان با خيال راحت كاراتو بكن و اماده اماده باش تا واسه خبر ويزات.Smile
چند روز بود سايت باز نميشد برا من!
تبريك ysf خيلي مباركه ايشالا به زودي ميگياد پاستون.
بچه ها لطفا سفرنامه بنويسين چه خبر بود سفارت از وضع اونجا و سوالا و مداركى كه برده بودين.مرسي
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: ysf ، shadoow ، ali 1346 ، philter ، hamed_na ، romance33 ، Nightsky007 ، zahraj ، sepideh jan
(2014-02-20 ساعت 13:39)piboo نوشته:  دوستان من كجا ميتونم وضعيت پرونده خودم و ببينم اون سايتي رو كه گفتن چك كنم وقتي كيس نامبر وو وارد ميكنم نوشته اطلاعاتي از اين پرونده نيست؟؟؟؟ چه كار بايد كنم

سایت سیس هست
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

که شما کیس نامبرتون رو بدون صفرهای وسطش وارد میکنید ! یکم باید صبر کنید برای منم تا چند وقت بعد مصاحبم هنوز فعال نشده بود و بعد از یه مدتی راه افتاد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، philter ، romance33 ، Nightsky007 ، sepideh jan
(2014-02-21 ساعت 00:42)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 13:39)piboo نوشته:  دوستان من كجا ميتونم وضعيت پرونده خودم و ببينم اون سايتي رو كه گفتن چك كنم وقتي كيس نامبر وو وارد ميكنم نوشته اطلاعاتي از اين پرونده نيست؟؟؟؟ چه كار بايد كنم

سایت سیس هست

که شما کیس نامبرتون رو بدون صفرهای وسطش وارد میکنید ! یکم باید صبر کنید برای منم تا چند وقت بعد مصاحبم هنوز فعال نشده بود و بعد از یه مدتی راه افتاد

يعني كيس نامبر كه با ٢٠١٣ شروع ميشه بزنم ٢١٣ درسته ؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، Nightsky007
سلام. شما شاغلی؟ کار دولتی داشتی؟چرا کلیرنس ؟؟؟
تونستید از مصاحبه سفارت بگید ممنون میشم.
(2014-02-21 ساعت 09:42)piboo نوشته:  

سایت سیس هست

پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون ، Nightsky007
نه.منظور اینه که به جای 2013AS000045XX این 4 تا صفر رو نزنید.

سایت سیس هست

کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romance33 ، Nightsky007 ، zahraj ، sepideh jan
(2014-02-21 ساعت 13:35)rahbar نوشته:  سلام. شما شاغلی؟ کار دولتی داشتی؟چرا کلیرنس ؟؟؟
تونستید از مصاحبه سفارت بگید ممنون میشم.

سایت سیس هست

مثلا اگر کیس شما 2013AS25XX باشه عین همین بزنید و فقط اون 4 تا صفر وسطش رو بی خیال شید
اینجا رو یه نگاه کنید که یکی از دوستان زحمتش رو کشیده و کامل گفته چیه

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sib 24 ، Nightsky007
سلام بچه ها. اول از همه باید از مدیران مهاجرسرا معذرت بخوام بابت پینگلیش.اما دلیل داره این کارم.اینجا ایروان ساعت ۱:۴۵ به وقت محلی.ازاون جایی که من آدم خوش شانسی هستم موبایلم اینجا پکید و مجبور شدم ریستارت کنم و علاوه بر پریدن همه چی‌ فونت فارسی هم پرید. خوب بریم سر اصل ماجرا، دیروز مصاحبه داشتم.مصاحبه نگو بلا بگو یه جور بازجویی بود.اول یه نفر بعدش ۲ نفر بعد هم دیدن بنده حرفهاشونو میفهمم پاشدن رفتن بیرون مشورت کردن اومدن دوباره رفتن ...آخر سر هم یه برگهٔ آبی‌ بسیار خوشرنگ بهم دادن که باید ۳ مورد اعلام شده رو براشون می‌بردم. این کاغذ انقد خوشگل بود که می‌خواستم باهاش موشک درست کنم. خلاصه، فرداش شروع کردم تهیه‌ کردن کسری مدارک،اولیش فرم ۱۰۴۰ که ما هر چی‌ جزّ زده بودیم به این آقای نامزد ایشون فک میکردن بنده شوخی می‌کنم.خلاصه با کلی‌ بدبختی متقاعدش کردیم که برامون ایمیل کنه و پرینتش رو گرفتم. بعدش چون ما گفت بودیم ۵ ساله نامزدیم (نه ۹ سال که ۱۰ بار هم بهم زده بودیم) چون کلی‌ مدارک مثل پرینت تکست و ایمیل و تلفن همش مال ۲۰۱۳ بود آقا جان بهمون گیر داد که باید مال ۲۰۱۱_۲۰۱۲ رو بیاری. خوب مسیج‌های فیس بوک رو پرینت کردم،اما خر بیار باقلا بار کن پرینت تلفن از کجا بیارم.البته توی مدارکم یه عالمه کارت تلفنهایی که نامزدم برام فرستاده بود ضمیمه شده بود.خلاصه ما یه نامه هم گذشتیم روش که آقا ما با کارت تلفن بهم زنگ می‌زنیم، و من اگه واسه محکم کاری رفتم از شرکتی که باهاش قرارداد دارم و بدون کارت زنگ میزنم پرینت گرفتم که همین دارد سر ساز شد. یعنی‌ زیاد که لیلی‌ به لالاشون میز‌اری دیگه همه چی‌ خراب می‌شه.آخرش هم یه نامه روش گذشتم که به همین دلیل کارت تلفن پرینت ندارم و به همراه پرینت مسیج‌های فیسبوک و فرم ۱۰۴۰ و پاسپورت نازنینم امروز انداختم تو صندوق سفارت که اعلام کرده بود!حالا هم نشستم واسه خودم منتظر،حالا منتظر چی‌ نمیدونم.راستی‌ آقای نامزدم هم وقت گیر آورد تو این هیرو ویری باهم قهر کرده.اینجاست که میگن زپلشت آید و زن زاید و مهمان عزیزم ز در آید.خلاصه بچه ها دعا کنید برام...
انصراف داده !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rahbar ، shandiz ، sib 24 ، shadoow ، hamed_na ، Nightsky007 ، zahraj ، azadandish ، sepideh jan ، baba manam sanaz
(2014-02-22 ساعت 02:30)twins نوشته:  .kholase bacheha doa konid baram...

عزیزم ایشالا درست میشه.نگران نباش.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، twins ، Nightsky007 ، zahraj ، sepideh jan

سایت سیس هست

پیبو جان میشه خواهش کنم سفرنامه بنویسی؟ یا حداقل بگی که چرا چک خوردی؟
ممنون
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_na ، shadoow ، Nightsky007
دوستان عزیز بنفیشری من. امروز می‌خواستم از همین تریبون استفاده کنم و یه سری چیزای رو بهتون بگم. اول اینکه اینقد به سر نامزدهای بی‌نوای خویش قر نزنید که ما اینجا معطل شدیم و زندگی‌ نداریم و اعصاب نداریم و کار و زندگی‌ و همه چی‌ رو ول کردیم نشتستیم که کلیرنس بیاد. حالا اینجا میگین اشکالی‌ نداره اما به نومزد خویش هی‌ قر نزنین تو رو خدا. Sad ما هم که اینجا کاری از دستمون بر نمیاد. بعدش هم وقتی‌ رسیدین آمریکا هی‌ نگید اینجا چیه و دهاته و دیپرس شدیم و ما برای خودمون ایران کسی‌ بودیم و ..بله، هر کی‌ بودین ایران و هر پست و کاری که داشتین، اینجا باید از زیر صفر شروع کنید. دقیقا از زیر صفر. اینجا باید چندین برابر خود این آمریکای‌ها و هندی‌ها ( که معمولا زبان نوشتاریشون خیلی‌ خوب هست) و چینی‌‌ها و ... یک سر و گردن بالاتر باشید که بتونید شغل پیدا کنید. پس همه اینا رو در نظر بگیرید. جای غصه خوردن برید کلاس زبان. هی‌ نگید زبانم خوبه , زبانم خوبه. بنده بعد از ۱۶ سال زندگی‌ در اینجا هنوز نامه اداری می‌خوام بنویسم جونم در میاد. پس از این موقعیت‌هاتون استفاده کنید و خودتون رو آماده کنید. آورین.Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، romance33 ، twins ، sib 24 ، azadandish ، kamalir36 ، hamed_na ، amjad ، سمبل ، ysf ، parsush ، denag ، sepideh jan ، rs232 ، baba manam sanaz
سلام دوستان خوبم
من ی سوال درمورد خرید بلیط به آمریکا داشتم
ما که ویزای نامزدی هستیم میتونیم بلیط یکطرفه بگیریم یا باید رفت و برگشت باشه؟
اگه دوستان تجربه ای دارن ممنون میشم کمک کنن
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام..من بعد از اینهمه روز تازه تونستم بیام مهاجرسرا..تا امروز باز نمیشد..امیدوارم همتون خوب باشید...بچه ها یعنی بهتون بگم اصلاااااااااا برای اومدن عجله نکنید...تا میتونید در ایران و با خانواده کیف کنید...من الان در قلب امریکا هستم...پاییتخت و یکجورایی بهترین جای امریکا..ولی به خداااااااااااا قسم بازم از اومدنم پشیمونم...یک موی ایران رو با تمام الودگی هواش و تمام بدبختیاش عوض نمیکنم.....دلتون میسوزه که وقتی ایران بودین چرا اینهمه برای رفتن عجله داشتین....تا میتونین کیف کنین....اینجا هیچی نیست....اصلا امریکا خوب نیست....منم دارم پشیمون میشم که با خانوادم بیام اینجا...شاید بیخیال پروندمون بشیم.....وقتی بچه مدرسه ای های اینجا با ایران رو مقایسه میکنم میترسم که دخترم رو بیارم اینجا درس بخونه....ایرانی ها خیلی بهتر و در شرایط سالم تری بزرگ میشن...من از وقتی اینجا اومدم بازم پشیمون شدم...میخوام به زودی برگردم و خیلی خوشحالم که با حقایق واقعی روبرو شدم و زود فهمیدم که امریکا برای دخترم به جز پشیمونی ما در اینده چیزی نداره....برمیگردم و دخترم رو در بهترین مدرسه تهران ثبت نام میکنم....بچه ها توروخدا اگر بچه دارین با چشم باز بیاین و نه از روی هوس و به خاطر فقط یک اسم امریکا....این نظر من بود و نظر بقیه هم برام محترم هست....حسابی از ایران بودن لذت ببرین و به ایرانی بودنتون افتخار کنین..اینا هیچی ندارن.هیچی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shinna ، shadoow ، behfaza ، hamed_na ، twins ، denag ، romance33 ، baba manam sanaz ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان