کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
چرا عزيزم ماه بعد ميرم ايشالا بلاخره!!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، battosai ، پدی ، yalda91 ، sepideh jan
(2014-04-11 ساعت 21:58)sib 24 نوشته:  [quote='baba manam sanaz' pid='476803'

مبارکه.بعد از چند وقت از تکمیل پرونده نوبت دادند?ما که ۲ماه و نیم هست منتظریم وقت نمیدن.

sib جان فكر كنم ١ماه بعد تكميل مدارك وقت دادن! از بس كه كار من طولاني شد واسه همين دلشون سوخت!واسه شما هم امروز فردا حتما مياد نگران نباشيد
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، sib 24 ، پدی ، sepideh jan
[....
راستي زهره جان شما چه كيس هستين؟
[/quote]

ساناز جان ممنون از پاسخت CR1 هستم 15 می وقت مصاحبه دارم(ارمنستان) ولی فکر میکردم خود سند ازدواج مدرک محکمی باشه ایمیلامونو از سر عادت همه رو پاک کردیم تلفنم که یا با کارت بود یا با Magic Jak واسه همین یه کم فکری شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh jan
عزيزم والا از بس كه بد عادت ميدن !اولا ميگفتن واسه ازدواج چه اثبات رابطه اي!ولي نگران نباش عكس دارين يا پيشتون بودن ديگه؟كافيه ايشالا كه ويزاي يك ضرب ميگيرين.سفرنامه هارو بخونين.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، پدی ، yalda91 ، zohreh_k ، sepideh jan
(2014-04-14 ساعت 15:39)baba manam sanaz نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررا مباركه خدارو شكر ريتا جان.خيلي خوش حال شديم چي بي سرو صدا! ولي چشمام شوك شد !سوپرايزمون كردي ايشالا بعد شما خبر ويزاي شيننا جون بياد وبعد من همين جور ادامه داشته باشه بقيه دوستاتم زود كلير بشن خدايا روزاي خوشحالي و شادي رو به اينجا برگردون .اميين
انرژي مثبت واسه دوستمون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
؛)))

هوررررررررررررررررررررا shinna ويزاشو يك ضرب گرفت از ابوظبى خداروشكر.

[/size][size=small] ديدين گفتم ايشالا خبراى خوش در راه است.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، piboo ، shadoow ، romance33 ، lighter ، پدی ، shaya ، sib 24 ، sepideh jan
دوستان ٬ بخشی از سوالاتی که موقع مصاحبه پرسیده میشه رو از وکیلمون گرفتم نمیدونم کمکی می کنه یا نه؟جواب مثبت باشه همین جا می نویسم
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، فاطمه نوری ، zohreh_k ، sib 24 ، sepideh jan
خیلی ممنون از دوستانی که واقعا اطلاعاتشون با بقیه share میکنن.این کار به همه کمک میکنه.Cool
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh jan ، behi.v
دوستان عزیز
سفرنامه ام را نوشتم و در سفرنامه ارمنستان ضمیمه کردم. موقع خوندن چیپس و پفک و پاپ کورن یادتون نرهBig Grin
www.mohajersara.com/attachment.php?aid=3448
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، zohreh_k ، baba manam sanaz ، romance33 ، sib 24 ، yalda91 ، sepideh jan
(2014-04-17 ساعت 00:17)kamalir36 نوشته:  Big Grinدوستان عزیز
سفرنامه ام را نوشتم و در سفرنامه ارمنستان ضمیمه کردم. موقع خوندن چیپس و پفک و پاپ کورن یادتون نره

بچه ها میخوام از خودم و این روزها بگم که با تجربیات شما خیلی متفاوته
وقتی مسئله نامزدم مطرح شد همه بستگان میگفتن چرا میخوای بر ی و ما رو تنها بذاری ؟!!و کلی حرف و حدیث !!!!خلاصه دیدم که این پروسه طولانیه !!برای همین با توافق مادرم مراسم نامزدی نگرفتم و به پیشنهاد مادرم بعدها به همه اعلام کردم که همه چی تموم شده و من جواب نه دادم !!! ازون روز به بعد هم کسی دیگه نمیپرسه چی شد؟!!از دست سوالات و چراهای بقیه هم راحت شدم !!Smile
تا روزی که همه رو سروپرایز کنمSmile
پاسخ
(2014-04-17 ساعت 10:07)shaya نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 00:17)kamalir36 نوشته:  Big Grinدوستان عزیز
سفرنامه ام را نوشتم و در سفرنامه ارمنستان ضمیمه کردم. موقع خوندن چیپس و پفک و پاپ کورن یادتون نره

بچه ها میخوام از خودم و این روزها بگم که با تجربیات شما خیلی متفاوته
وقتی مسئله نامزدم مطرح شد همه بستگان میگفتن چرا میخوای بر ی و ما رو تنها بذاری ؟!!و کلی حرف و حدیث !!!!خلاصه دیدم که این پروسه طولانیه !!برای همین با توافق مادرم مراسم نامزدی نگرفتم و به پیشنهاد مادرم بعدها به همه اعلام کردم که همه چی تموم شده و من جواب نه دادم !!! ازون روز به بعد هم کسی دیگه نمیپرسه چی شد؟!!از دست سوالات و چراهای بقیه هم راحت شدم !!Smile
تا روزی که همه رو سروپرایز کنمSmile

بسیار کار درست و به جایی کردی. انشالله که بزودی ویزاتو بگیری عزیزم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، sib 24 ، shandiz ، romance33 ، sepideh jan ، shadoow ، بازگشت
سلااااام بر دوستان گلم
من با تاخیر 8-9 ماهه اومدم. شرمنده. راستش بیشتر روزا میومدمو جریان پرونده هاتونو میخوندم و توی غم و شادیتون شریک میشدم. این همسر من به شدددددددت با این سایت مشکل داره و نمیذاره واردش بشم. الانم یواشکی ساعت 2:40 شب وارد شدم. اگه بفهمه کله مو میکنه. نمیئونم چرا انقدر حساسه.
من دارم 1 ماه دیگه برمیگردم ایران و اصلا هم از اینجا خوشم نیومده و هر روز من و همسرم مصمم تر میشیم که بعد از اتمام درسش برگردیم.
گفتنی خییییییییییلیییییییییییی دارم ولی فرصت ندارم. میترسم الانم از صدای تق تق صفحه کلید بیدار بشه
روی ماهتونو میبوسم. واسه یلدا و کاملا و شینا و ساناز و همه همه از صمیم قلب خوشحالم
بوووووس به روی ماهتون
شب خوش :-)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
(2014-04-18 ساعت 12:17)الهه سابق نوشته:  سلااااام بر دوستان گلم
الهه عزیز دیدن اسمت تو این تاپیک نعمت بزرگیه.برات آرزوی بهترین ها رو دارم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، بازگشت ، battosai ، lighter ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، vania77
من با تاخیر 8-9 ماهه اومدم. شرمنده. راستش بیشتر روزا میومدمو جریان پرونده هاتونو میخوندم و توی غم و شادیتون شریک میشدم. این همسر من به شدددددددت با این سایت مشکل داره و نمیذاره واردش بشم. الانم یواشکی ساعت 2:40 شب وارد شدم. اگه بفهمه کله مو میکنه. نمیئونم چرا انقدر حساسه.
من دارم 1 ماه دیگه برمیگردم ایران و اصلا هم از اینجا خوشم نیومده و هر روز من و همسرم مصمم تر میشیم که بعد از اتمام درسش برگردیم.
گفتنی خییییییییییلیییییییییییی دارم ولی فرصت ندارم. میترسم الانم از صدای تق تق صفحه کلید بیدار بشه
روی ماهتونو میبوسم. واسه یلدا و کاملا و شینا و ساناز و همه همه از صمیم قلب خوشحالم
بوووووس به روی ماهتون

الهه جان خیلی خوش اومدی
من وقتی برای اولین بار عضو این سایت شدم اطلاعات مفیدی که جمع آوری و در اختیار بچه های این تاپیک گذاشتید شخصاً برای من بسیار مفید و کارآمد بود و ویزای یک ضربم را مدیون شما و بقیه دوستان و مدیران این سایت می دونم. امیدوارم که همیشه و همه جا موفق باشید و همواره خوشبخت باشید چه اینجا و چه اونطرف.
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، shadoow ، romance33 ، denag ، Fahim3
بوووووس به روی ماهتون

درود..........واااااااااااییییییییییی الییییییییییییییییییییییییی . شما تا الان کجا بودی Smile))) یادم میاد گفته بودی دیگه نمیای یلدا و بچه هایی که گفتی همه کارشون درست شد .... خیلی خوشحال شدم که دیدم پست گذاشتی .
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، shandiz ، yalda91 ، sepideh jan ، shadoow ، romance33
الهه جون سلااااااااااااااااااام به درازاي اين چند ماه كه نبودي و يهو بعد گرفتن ويزا رفتي و جاي خالي تو خيلي زياد احساس كرديم اگه نوشته هامو رو ميخوندي همش يادت ميكردم تو اخرين ارسال ديدم علي نوشته گفتم چه عجب چي شده !!نگو شما امدي باور نميكردم.راستي من و كه ميبيني نام كاربري سانازي به مشكل خورد .
چه خبر عزيزم حتما بيا ها منتظرتيم.منم منتظرم هنوز نرفتم منتظر مصاحبم.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، battosai ، yalda91 ، sepideh jan ، shadoow ، romance33