کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
فکر میکنم امکانش هست که قرارداد کنید اموالتون تقسیم نشه. البته تا جایی که میدونستم این قرارداد تقسیم اموال هم مربوط به دارایی به دست آمده بعد از ازدواج هست. اما به من اعتماد نکنید و از دوستانی که جدایی رو تجربه کردند سوال کنید. والبته حتما با وکیل مشورت کنید. دونستن قوانین (حتی در ازدواج ایرانی) حق و البته وظیفه شماست، چون ازدواج یک قرارداد هست و با امضای اون شما مسئولیت پیامدهاش رو قبول میکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، sib 24 ، shadoow ، romance33 ، Rock ، lighter ، hamed_na ، sepideh jan
ممنون،اما دلم ميخواست بدونم بدون مطرح كردن موضوع قرار داد جه اتفاقي ميوفته،ايا وكلاي ايراني در باره اين موضوع اطلاع دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
اگر وکلای ایرانی در امریکا منظورتونه بله، باید اطلاع داشته باشند. من وکیلی در تگزاس نمیشناسم ولی امیدوارم دوستان دیگه بتونن کمک کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، Rock
من تو یه تاپیک دیگه هم گفتم. دادگاه‌های آمریکا هیچ اختیاری در مورد اموال ایران و مهریه ایرانی‌ ندارند و اگه یکی‌ از طرفین در دادگاه به ایران اشاره کنه قاضی بلافاصله میگه که اموال ایرانتون رو در همون کشور حل کنید. حالا بگذریم که در عقدنامه ایرانی‌ یکی‌ از بندها اضافه شده و اون اینکه اموال هنگام طلاق نصف میشه. که من و همسرم اون رو امضا کردیم. یعنی‌ خودمون امضا کردیم که در صورت جدایی اموالمون نصف بشه. شما می‌تونید این بند رو امضا نکنید.

و اما در مورد اموال آمریکا. معمولا با مسائلی‌ که پیش اومده و خیلی‌‌ها اومدن و گرین کارت رو گرفتن و بعد از چند سال دار ندار آقاهه و یا خانومه رو هم گرفتن ( البته من به شخصه هیچ خانمی رو ندیدم که آقا این بلا رو سرش آورده باشه) Big Grin که دیگه طرف که تو آمریکاس قبل اینکه ازدواج آمریکای کنه، معمولا هزار و یک کلک رو پیاده می‌کنن که از تقسیم اموال جان سالم به در ببرند. مثلا اینکه همسر سابق من خونه رو به اسم برادرش زده بود و حساب بانکی‌ اصلیش که مبلغ بالایی توش بود رو به نام پدرش، اون حسابی‌ که با من داشت دو سه‌ هزار دلار بیشتر توش نبود..بگذریم

خود آمریکای‌ها معمولا تو ازدواج دومشون (چون تو ازدواج اول پولی در بساط ندارند دو طرف)Wink که دو طرف بچه دارن و میخوان امولشون برای بچه‌های خودشون بمونه، یه قراردادی رو قبل ازدواج امضا می‌کنن که اسمش هست '' Prenupital Marriage Agreement'' وقتی‌ اون قرارداد رو امضا می‌کنید هر کسی‌ میتونه اموال خودش رو حفظ کنه. تازگی‌ها خیلی‌ تو ایرانی‌‌ها هم باب شده و معمولا پتیشنر‌ها که اینجا مال اموال دارن میخوان که این قرارداد رو امضا کنه همسرشون قبل ازدواج. شما بنفیشری‌های عزیز به هیچ وجه نگران نباشید، همه چیز اینجا برای مال و منال شما امن و امان هست، طرفی‌ که اینجا هس باید دست و دلش بلرزه نه شما. Shy
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، sib 24 ، battosai ، مسكاتي ، houmanmir ، sepideh jan ، Saeedv13
(2014-04-14 ساعت 05:07)Reflection نوشته:  من تو یه تاپیک دیگه هم گفتم. دادگاه‌های آمریکا هیچ اختیاری در مورد اموال ایران و مهریه ایرانی‌ ندارند و اگه یکی‌ از طرفین در دادگاه به ایران اشاره کنه قاضی بلافاصله میگه که اموال ایرانتون رو در همون کشور حل کنید. حالا بگذریم که در عقدنامه ایرانی‌ یکی‌ از بندها اضافه شده و اون اینکه اموال هنگام طلاق نصف میشه. که من و همسرم اون رو امضا کردیم. یعنی‌ خودمون امضا کردیم که در صورت جدایی اموالمون نصف بشه. شما می‌تونید این بند رو امضا نکنید.

و اما در مورد اموال آمریکا. معمولا با مسائلی‌ که پیش اومده و خیلی‌‌ها اومدن و گرین کارت رو گرفتن و بعد از چند سال دار ندار آقاهه و یا خانومه رو هم گرفتن ( البته من به شخصه هیچ خانمی رو ندیدم که آقا این بلا رو سرش آورده باشه) Big Grin که دیگه طرف که تو آمریکاس قبل اینکه ازدواج آمریکای کنه، معمولا هزار و یک کلک رو پیاده می‌کنن که از تقسیم اموال جان سالم به در ببرند. مثلا اینکه همسر سابق من خونه رو به اسم برادرش زده بود و حساب بانکی‌ اصلیش که مبلغ بالایی توش بود رو به نام پدرش، اون حسابی‌ که با من داشت دو سه‌ هزار دلار بیشتر توش نبود..بگذریم

خود آمریکای‌ها معمولا تو ازدواج دومشون (چون تو ازدواج اول پولی در بساط ندارند دو طرف)Wink که دو طرف بچه دارن و میخوان امولشون برای بچه‌های خودشون بمونه، یه قراردادی رو قبل ازدواج امضا می‌کنن که اسمش هست '' Prenupital Marriage Agreement'' وقتی‌ اون قرارداد رو امضا می‌کنید هر کسی‌ میتونه اموال خودش رو حفظ کنه. تازگی‌ها خیلی‌ تو ایرانی‌‌ها هم باب شده و معمولا پتیشنر‌ها که اینجا مال اموال دارن میخوان که این قرارداد رو امضا کنه همسرشون قبل ازدواج. شما بنفیشری‌های عزیز به هیچ وجه نگران نباشید، همه چیز اینجا برای مال و منال شما امن و امان هست، طرفی‌ که اینجا هس باید دست و دلش بلرزه نه شما. Shy

ممنون ار توضيحاتتون
اما من جلوگيري از ضرر بيشتر موقع طلاق و جدايي بنفيشري نميدونمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیزم.
ببخشید که چند وقتی نبودم. راستش اینقدر همه چی یهو پیش اومد که اصلاً نفهمیدم چی شد. من امروز از ارمنستان (درست شنیدید ارمنستان) برگشتم. ویزااااااااااااااااااااااااااااااااامو گرفتم. همه چی در عرض 12 روز اتفاق افتاد.
اول اینکه ما مصاحبه مون آنکارا بود. یهو نامه اومد که کیس نامبرتون عوض شده و محل مصاحبه هم ایروانه. فکرشون بکنید یک سال تمام تمام زیر و بم آنکارا اعم از زبان ، خیابان ،هتل و آدرسها را حفظ کرده بودیم. بعد یک دفعه بگن بفرمایید ایروان مصاحبه. خلاصه کلی هم مدارک دوباره ازمون خواسته بودند. مثل ترجمه شناسنامه ها و سند ازدواج (با اینکه دو سری اینها را پست کرده بودیم) W2 و 1040 اسپانسر در سال 2013. و رزومه کاری من. حالا بیا درستش کن. تعطیلات عید و تعطیلی دارالترجمه ها و دادگستری و ... داستان زیاد داره باید یک سفرنامه مارکوپولو براتون بنویسم. شاید صلاح ما در این بوده که ایروان مصاحبه بشیم. به هر حال من با ویزا برگشتم و امیدوارم که همه دوستان بزودی زود ویزاشون را یک ضرب بگیرند. از همه دوستان در مهاجرسرا که دلسوزانه و با صداقت به من و بقیه کمک کردند خیلی خیلی ممنونم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
(2014-04-14 ساعت 14:59)kamalir36 نوشته:  سلام به دوستان عزیزم.
ببخشید که چند وقتی نبودم. راستش اینقدر همه چی یهو پیش اومد که اصلاً نفهمیدم چی شد. من امروز از ارمنستان (درست شنیدید ارمنستان) برگشتم. ویزااااااااااااااااااااااااااااااااامو گرفتم. همه چی در عرض 12 روز اتفاق افتاد.
اول اینکه ما مصاحبه مون آنکارا بود. یهو نامه اومد که کیس نامبرتون عوض شده و محل مصاحبه هم ایروانه. فکرشون بکنید یک سال تمام تمام زیر و بم آنکارا اعم از زبان ، خیابان ،هتل و آدرسها را حفظ کرده بودیم. بعد یک دفعه بگن بفرمایی ایروان مصاحبه. خلاصه کلی هم مدارک دوباره ازمون خواسته بودند. مثل ترجمه شناسنامه ها و سند ازدواج (با اینکه دو سری اینها را پست کرده بودیم) W2 و 1040 اسپانسر در سال 2013. و رزومه کاری من. حالا بیا درستش کن. تعطیلات عید و تعطیلی دارالترجمه ها و دادگستری و ... داستان زیاد داره باید یک سفرنامه مارکوپولو براتون بنویسم. شاید صلاح ما در این بوده که ایوان مصاحبه بشیم. به هر حال من با ویزا برگشتم و امیدوارم که همه دوستان بزودی زود ویزاشون را یک ضرب بگیرند. از همه دوستان در مهاجرسرا که دلسوزانه و با صداقت به من و بقیه کمک کردند خیلی خیلی ممنونم.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قربونت برم دوسی جونم از ته دل بهت تبریک میگم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، baba manam sanaz ، بازگشت ، shandiz ، sib 24 ، lighter ، amjad ، shadoow ، پدی ، sepideh jan ، Fahim3
کاربران در حال بازدید این موضوع: kamalir36، piboo، romance33، s.ebrahimastaneh
هورااااااااااااااااااااااااااا همتون بیاین این خبر رو بخونین.....................
kamalir36 ویزا گرفته ..... هورااااااااااااا.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، بازگشت ، shandiz ، kamalir36 ، lighter ، amjad ، shadoow ، پدی ، sepideh jan ، Fahim3
هوررررررررررررررررررررررررا مباركه خدارو شكر ريتا جان.خيلي خوش حال شديم چي بي سرو صدا! ولي چشمام شوك شد !سوپرايزمون كردي ايشالا بعد شما خبر ويزاي شيننا جون بياد وبعد من همين جور ادامه داشته باشه بقيه دوستاتم زود كلير بشن خدايا روزاي خوشحالي و شادي رو به اينجا برگردون .اميين
انرژي مثبت واسه دوستمون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
؛)))
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، بازگشت ، shandiz ، kamalir36 ، lighter ، houmanmir ، piboo ، shadoow ، پدی ، sepideh jan
منم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
kamalir36 تبریک می گم و واقعا برای شما خوشحال هستم.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، kamalir36 ، lighter ، piboo ، romance33 ، shadoow ، sepideh jan
(2014-04-14 ساعت 14:59)kamalir36 نوشته:  سلام به دوستان عزیزم.
ببخشید که چند وقتی نبودم. راستش اینقدر همه چی یهو پیش اومد که اصلاً نفهمیدم چی شد. من امروز از ارمنستان (درست شنیدید ارمنستان) برگشتم. ویزااااااااااااااااااااااااااااااااامو گرفتم. ... از همه دوستان در مهاجرسرا که دلسوزانه و با صداقت به من و بقیه کمک کردند خیلی خیلی ممنونم.

خیلی تبریک میگم.Big GrinBig Grinمنتظر سفرنامه هستیم.ایشالا خوشبخت بشی.چند ماه بعدازتکمیل پروندتون نوبت مصاحبه دادند؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، mani_badb0y ، kamalir36 ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، پدی ، sepideh jan
مرسی دوستای گلم. من خودم هم تو شوک بودم. همه چی یهو پیش اومد. امیدوارم که من هم از بزودی زود از ویزای یک ضرب شما خوشحال بشم و با هم شادی کنیم. مرسی برای تبریکاتون و مرسی برای کمکهاتون.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، پدی ، sepideh jan
(2014-04-14 ساعت 19:47)kamalir36 نوشته:  مرسی دوستای گلم. من خودم هم تو شوک بودم. همه چی یهو پیش اومد. امیدوارم که من هم از بزودی زود از ویزای یک ضرب شما خوشحال بشم و با هم شادی کنیم. مرسی برای تبریکاتون و مرسی برای کمکهاتون.

سلام دوست عزیز تبریک میگم
یه سوال داشتم واسه اثبات رابطتون ازتون چی پرسیدن؟ممنون میشم جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
عزيزم ايشون چند سال كه با همسرشون زندگي ميكردن و و ديگه مدرك اثبات شدن لازم نبود ؛)
ريتا جان هر چه زودتر سفرنامه بنويسين خيلي خوب ميشه از وضعيت اونجا بگين كه شلوغ بود اروم بود.
خلاصه ما منتظريم
راستي زهره جان شما چه كيس هستين؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، shandiz ، romance33 ، shadoow ، zohreh_k ، sepideh jan
(2014-04-15 ساعت 00:00)baba manam sanaz نوشته:  عزيزم ايشون چند سال كه با همسرشون زندگي ميكردن و و ديگه مدرك اثبات شدن لازم نبود ؛)
ريتا جان هر چه زودتر سفرنامه بنويسين خيلي خوب ميشه از وضعيت اونجا بگين كه شلوغ بود اروم بود.
خلاصه ما منتظريم
راستي زهره جان شما چه كيس هستين؟

ساناز جان شما هنوز وقت مصاحبتون معلوم نشده؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان